خب Vinland Saga فصل دومش هم تموم شد و جز چند قسمت اخر که خوب بودن اما به طور کل از نظرم فصل کسل کننده ای بود! در مقابل فصل یک که بی نظیر بود. چه شروعی داشت چه فرازو نشیب هایی طی کرد برعکس فصل دوم که داستان فقط رو دور موعظه گویی بود!
از طرفی Damon Slayer هم داشتیم که بلاخره ارک جزیره هم به پایان رسید و عجب اپیزودی بود. هرچقدر که بنظرم این ارکه خیلی طولانی شده بود ولی قسمت اخرش جبران کرد.
دارم Heavenly Delusion میبینم که خیلی خوبه. این قسمت اخری هم که اومد داستان رو به جاهای جالبی برد
Hell's Paradise هم میبینم که بنظرم پتانسیل خوبی داره و از این تیپ شخصیت هایی داره که خوشم میاد و فضای داستانیش هم جالبه.
یه چندتا انیمه تموم شده دیدم که دوست دارم راجع بهشون صحبت کنم
اول از همه گل سرسبدشون Cowboy bebop ، اقا عجب انیمه ی خوبی بود. چه اتمسفری داشت چه شخصیت های موندگاری داشت. اصلا عطر و بویی منحصر به فردی داشت که ادم رو با خودش میبرد. واقعا بی نظیر بود. یه چیز بگم که فکر کنم کفر گویی باشه برای این تاپیک و اون اینکه Cowboy bebop رو دوبله فارسی دیدم
هم دوبله انگلیسی تست کردم و هم جاپونی ولی فارسی ایش واقعا خوب بود. صداها نشسته بود روی شخصیت ها و کارکترها به قولی درومده بودن و یه تجربه فوق العاده ای بود.
بعدش Chainsaw man رو دیدم که خیلی خوشم اومد.
One punch man رو دیدم که عالی بود، عالی! کلی با ایده ی انیمه حال کردم. شما فکر کن اومده کلیشه داستانی قهرمان قدرتمند که همیشه یک نقطه ضعف داره رو از بین برده و قهرمان داستان رو گذاشته بدون هیچ گونه نقطه ضعفی! بعدشم با اون شخصیت پردازی و حال و هوا !خب این بی نظیره
Death note رو دیدم ، که معمولی بود!
View attachment 297992
احساس میکنم زیاد به سلیقه من نمیخورد
بعد اقا یه انیمه دیدم به اسم Golden Boy نمیدونم بین انیمه بین ها در چه جایگاهیه ولی از نظر من این ته انیمه بود
من با هر فریم این انیمه از خنده دل درد میگرفتم. شخصیت پسره فوق العاده بود. از این تین ایجرهای شهو**تی که اخر هر داستان بیچاره شانس نداشت و دستش از همه میل هاش کوتاه میموند ولی تاثیر شگرفی روی ادمهای اطرافش میذاشت و این ادم یه خریت شخصیتی داشت همراه با ذکاوتی بالا
.بنظرم یکی از بهترین پایانها رو هم داره.
یه سه قسمتی هم Jujutsu Kaisen دیدم که پسندیدم.