سلام
به قصد بن کردنت داشتم اسکرول میکردم پایین که دیدم استغفار کردی .+شرم بر من! FMA:BH فراموش گشت
به قصد بن کردنت داشتم اسکرول میکردم پایین که دیدم استغفار کردی .+شرم بر من! FMA:BH فراموش گشت
سید این گاندام چند قسمت دیدم کار خوبیه فقط یه مشکلی باهاش دارم ، شخصیت اصلی حرف که میزنه من استرس میگیرم ، این چه صداگذاری بوده دیگهمن نمیشه هر هفته در مورد قسمت جدید گاندام صحبت نکنم
خیلی خوبه این لامصب
View attachment 296908
قشنگ اول قسمت این جوری بود که اتحادیه فضایی با افتخار میاد میگه گروه بنریت رو جر میدیم و میورینه استرس میگیرتش عین چی
بعد آخر قسمت پروسپرا این جوریه که : LOL, this will be a fun experiment
و میزنه کل یگان شون رو نابود می کنه با Quiet Zero... و دوباره میورینه استرس میگیرتش عین چی
و این که پسر چقدر موسیقی ای که موقع اجرای عملیات آزمایشی Quiet Zero پخش می شد خوف بود.
خیلی دوست دارم بدونم سولتا چجوری جلوی مادرشو میگیره
داریم به کلایمکس کل سری نزدیک میشیم و ابعاد درگیری واقعا سنگینه.
=======================
قسمت 11 tengoku diamyaku هم خیلی خوب بود ولی چیز خیلی قابل بحثی نداره، چون گویا بیشتر قسمت پیش زمینه است برای اتفاقات اصلی که قراره قسمت بعد رخ بده
ولی پسر تو ایجاد حس تعلیق این انیمه خداست
سید این گاندام چند قسمت دیدم کار خوبیه فقط یه مشکلی باهاش دارم ، شخصیت اصلی حرف که میزنه من استرس میگیرم ، این چه صداگذاری بوده دیگه
شخصیتشو از قصد این سبکی صدا گذاریش کردن؟ مثلا همش استرس داره یا لکنت زبان داره؟
انقدر ترسناکه عکس رو تریلر که اصلا خ ا م ه نکردم ببینمش فرار کنید جونتون رو نجات بدیدتریلر سرطان اومد.
من این سم رو به جون خریدم و دیدم.
دیالوگا در حد بچه پنج ساله، لوفیشم که اصلا لوفی نیست...همه چی افتضاح!!!
مخاطب این دقیقا کیه؟
چقدر خوب بودمن این سم رو به جون خریدم و دیدم.
تریلر سرطان اومد.
من این سم رو به جون خریدم و دیدم.
دیالوگا در حد بچه پنج ساله، لوفیشم که اصلا لوفی نیست...همه چی افتضاح!!!
مخاطب این دقیقا کیه؟
از لایو اکشن وان پیس انتظار دیگه ای داشتید؟