Black Cipher
کاربر سایت
کمدی؟ بیشتر متمایل بود به خراشیدن مغز و اعصاب بینندهGolden Time
نسبتا قدیمیه. البته رومنس و درام داره، ولی کمدی... انگاری نداشت که![]()
بستگی به حس و حال طرف داره چی بپسندهدوستان یکی بخواد تازه انیمه رو شروع کنه با چه انیمه ای شروع کنه جذب میشه؟
و البته الان قدیمی حساب میشه
آره وسط نوشتنش یادم اومد که همچین چیز کمدیای هم نداشتکمدی؟ بیشتر متمایل بود به خراشیدن مغز و اعصاب بیننده

رفیق چند تا رومنس خوببستگی به حس و حال طرف داره چی بپسنده
ولی ...
Shingeki no Kyojin
Fate/Zero
Death Note
Kimetsu no Yaiba
گزینه های خوبی برای شروع هستند، البته اکثرا اکشن فانتزی هستند، اون دفترچه مرگ فقط جناییهو البته الان قدیمی حساب میشه
کار خوب که زیاد هست، ولی خوب آدم بدونه برای کی میخواد پیشنهاد بده بهتره...
مثلا یکی شاید رومنس و درام و اینا بخواد،یکی کمدی ... همشون گزینه های خوب زیاد دارن![]()
بستگی به حس و حال طرف داره چی بپسنده
ولی ...
Shingeki no Kyojin
Fate/Zero
Death Note
Kimetsu no Yaiba
گزینه های خوبی برای شروع هستند، البته اکثرا اکشن فانتزی هستند، اون دفترچه مرگ فقط جناییهو البته الان قدیمی حساب میشه
کار خوب که زیاد هست، ولی خوب آدم بدونه برای کی میخواد پیشنهاد بده بهتره...
مثلا یکی شاید رومنس و درام و اینا بخواد،یکی کمدی ... همشون گزینه های خوب زیاد دارن![]()

به طور قطع Prison School و Grand Blue.دوستان یکی بخواد تازه انیمه رو شروع کنه با چه انیمه ای شروع کنه جذب میشه؟
گفته برای شروعفک کنم یکی اکانت امیر آکیبا رو هک کرده و داره باهاش پست میده....
چون محاله که یه نفر انیمه بخواد و بهش نگه "وان پیس" رو ببین![]()

دوستان یکی بخواد تازه انیمه رو شروع کنه با چه انیمه ای شروع کنه جذب میشه؟
).به طور قطع Prison School و Grand Blue.
می خوای همون اول اوردوز کنه طرف؟به طور قطع Prison School و Grand Blue.
حرف شما درسته ولی بستگی به شخصش داره. من دومین انیمه ای که دیدم توکیو غول بود. خوب برای دومین انیمه یکم سنگینه ولی با این حال دیدمش. اتفاقا Prison School هم جزو اولین انیمه هایی بود که دیدممی خوای همون اول اوردوز کنه طرف؟این کمدی های سنگین انیمه ای رو حداقل 10-15 تا انیمه سبک باید اول ببینی آشنا بشی با سبک کمدی انیمه بعد بری سراغش اگه نه طرف فکر می کنه داره هنتای میبینه جای انیمه
![]()
![]()
.به قصد بن کردنت داشتم اسکرول میکردم پایین که دیدم استغفار کردی .+شرم بر من! FMA:BH فراموش گشت![]()

سید این گاندام چند قسمت دیدم کار خوبیه فقط یه مشکلی باهاش دارم ، شخصیت اصلی حرف که میزنه من استرس میگیرم ، این چه صداگذاری بوده دیگهمن نمیشه هر هفته در مورد قسمت جدید گاندام صحبت نکنم
خیلی خوبه این لامصب
View attachment 296908
قشنگ اول قسمت این جوری بود که اتحادیه فضایی با افتخار میاد میگه گروه بنریت رو جر میدیم و میورینه استرس میگیرتش عین چی
بعد آخر قسمت پروسپرا این جوریه که : LOL, this will be a fun experiment
و میزنه کل یگان شون رو نابود می کنه با Quiet Zero... و دوباره میورینه استرس میگیرتش عین چی
و این که پسر چقدر موسیقی ای که موقع اجرای عملیات آزمایشی Quiet Zero پخش می شد خوف بود.
خیلی دوست دارم بدونم سولتا چجوری جلوی مادرشو میگیره
داریم به کلایمکس کل سری نزدیک میشیم و ابعاد درگیری واقعا سنگینه.![]()
=======================
قسمت 11 tengoku diamyaku هم خیلی خوب بود ولی چیز خیلی قابل بحثی نداره، چون گویا بیشتر قسمت پیش زمینه است برای اتفاقات اصلی که قراره قسمت بعد رخ بده
ولی پسر تو ایجاد حس تعلیق این انیمه خداست