Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان از اتاق فرمان اشاره کردن که کلی انیمه خوب داریم فصل بعد. اینه گفتم برم انیمه‌های این فصل رو ببینم باز جمع نشن رو هم.:D
فعلا تو برنامه اوشی نوکو، جیگوکوراکو، اوساما، ماشل و احتمالا اسکیپ لوفر (اینو اگر کسی دیده یه نظری بده که ما تو پاچه مون نره) رو دارم. خب الان که اینو تایپ کردم مشخص شد چقدر از برنامه عقبم.:))

در تایید حرف های دوست بالایی:
skip n loafer رو حتما ببین!
خیلی خوبه لعنتی و از اون انیمه های ساده و حال خوب کن و ... هست.

از نظر ارت استایل، رنگ بندی و ... هم خیلی خوبه و به شخصه این استفاده از رنگ های مات توی انیمه رو خیلی دوست میداریم :-"

فعلا تو برنامه اوشی نوکو، جیگوکوراکو، اوساما، ماشل و احتمالا اسکیپ لوفر (اینو اگر کسی دیده یه نظری بده که ما تو پاچه مون نره) رو دارم. خب الان که اینو تایپ کردم مشخص شد چقدر از برنامه عقبم.:))

منم دیگه سوبله اش می کنم و پیشنهاد می کنم Skip and Loafer رو
اساسا من ادمیم که انیمه های رومنس رو نمیتونه تحمل کنه. برای این ژانر میرم بیشتر سراغ مانگا چون حس می کنم خیلی بهتر احساسات رو تو اون مدیوم منتقل می کنن مانگاکاها
ولی Skip and Loafer جزو استثناهاست. واقعا عالیه انیمه اش و خیلی حال خوب کنه

سلام به همگی
تا بحث فیت داغه منم بیام از دوستان یک مشاوره بگیرم :D
من تنها انیمه هایی که از این سری دیدم زیرو و آلتیمیت بلید بوده، این فیلم سه گانه رو کلا ندیدم. حالا میخوام طبق تایم لاین داستانی برم جلو و بقیه رو هم ببینم. چیزی که تا الان فهمیدم اینه که بازی از یک سری خط داستانی و تایم لاین و برنچ های مختلف تشکیل شده و تقریبا ترتیب دیدنشون هم اینجوری میشه:

داستان کلی:

“در دنیایی که جادوگرا در کنار مردم عادی زندگی میکنن، سه خانواده‌ی بزرگ جادوگران در گذشته‌ای دور و برای رسیدن به قدرتی عظیم، یک جام جادویی به اسم “جام مقدس” رو احضار کردن که وظیفه داشت هفت شخصیت تاریخی بزرگ رو احضار کنه تا خانواده ها اونها رو بکشن و با نیرویی که از اونها خارج میشه “جام مقدس بزرگ” رو احضار کنن، که البته این برنامه خیلی خوب پیش نرفت و طی سالیان بعد که جام مقدس به صورت رندوم احضار میشد این برنامه بهبود یافت تا “جنگ جام مقدس سوم” که کلیسا مدیریت این نبرد رو به عهده گرفت و اون رو تبدیل به یک تورنمنت کرد. تورنمنتی که هفت جادوگر برای خودشون هفت خادم (شخصیتهای تاریخی بزرگ) احضار میکنن و جادوگر و خادمی که در انتها زنده بمونن، جام بزرگ یکی از آرزوهاشون رو برآورده میکنه.”

1. سری Fate (خط زمانی اصلی)

اگر اشتباه نکنم اولین بخش میشه دوره خدایان، که توی لایت ناول Fate/stay night: Garden of Avalon اتفاق میوفته (قبل از شروع داستان قسمت بالا این لایت ناول رو داریم)
Mahoutsukai no Yoru - Witch on the Holy Night (این یک ویژوال ناول هست فیلمش هم قراره بیاد، خارج از اینکه خودش توی تایملایه اصلی هست یه تایم لاین مخصوص هم داره)
تا “جنگ جام مقدس سوم” که جام مقدس بزرگتر دزدیده میشه، اینجا داستان یه برنچ میخوره و میره برای Fate/Apocrypha
اگر جام مقدس بزرگتر دزدیده نشه باز دو اتفاق میوفته یا Fate/Zero و اتفاقات بعدش رو داریم یا یک خط زمانی دیگه رو داریم The Moon Cell Holy Grail War
شروع “جنگ جام مقدس چهارم” با انیمه
Fate/Zero
Kara no Kyoukai (مجموعه فیلم)
Lord El-Melloi II's Case Files: Rail Zeppelin Grace Note - A Grave Keeper, a Cat, and a Mage (اسپشیال)
Lord El-Melloi II Case Files: Rail Zeppelin Grace Note
Lord El-Melloi II's Case Files: Rail Zeppelin Grace Note - Waver, Reunion, and the Magic Lantern (اسپشیال)
اینجا داستان سه شاخه میشه:
Fate/stay night
Fate/stay night: Unlimited Blade Works (قبل از این بهتره Fate/stay night: Unlimited Blade Works Prologue هم دیده بشه)
Fate Stay Night Heaven’s Feel (فیلم سه گانه)
هر سه شاخه در نهایت به مانگای Fate/Hollow Ataraxia میرسن
در آخر هم انیمه Fate/strange Fake: Whispers of Dawn رو داریم که هنوز نیومده

2. خط زمانی Tsukihime

Mahoutsukai no Yoru -
Witch on the Holy Night
Shingetsutan Tsukihime

2. خط زمانی Apocrypha

به این قسمت Great Holy Grail War هم میگن که توش انیمه Fate/Apocrypha اتفاق میوفته

3. خط زمانی The Moon Cell Holy Grail War

Fate/Extra: Last Encore (این انیمه نمیدونم چقدر از داستان 4 بازی زیر رو پوشش میده)

این سری چهار تا بازی هم داره که دوتای آخریش روی استیم هم هست
Fate/Extra
Fate/ExtraCCC
Fate/EXTELLA LINK
Fate/Extella: The Umbral Star

4. خط زمانی Kaleid Liner Prisma Illya

فکر کنم کلا خط زمانی یوری و دخترونه سری محسوب میشه :D
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei!
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei Herz!
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya Movie: Sekka no Chikai
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya Movie: Licht - Namae no Nai Shoujo

5. خط زمانی Grand Order

اگر اشتباه نکنم این خط زمانی ریبوت سری محسوب میشه
Fate/Grand Order: First Order
Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia
Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia – Initium Iter
Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 1 – Wandering; Agateram
Fate/Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot 2 – Paladin; Agateram
Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom
Fate/Grand Order: Shuukyoku Tokuiten - Kani Jikan Shinden Solomon

6.اسپین آف ها

Carnival Phantasm
Fate/Prototype
Emiya-san Chi no Kyou no Gohan
با یه کلی اسپشیال و ova و ona دیگه

حالا کسی هست که اینا رو دیده باشه؟ به غیر از خط اصلی بقیشون ارزش دیدن دارن؟
majuu sensen بعد camelot هست.
اون ova ها و ona ها و قسمت های ایلیا رو که بنداز دور کلا :D مگه اینکه سیمپ خیلی سنگین یکی از کاراکترا باشی واسه اون ببینی (ایلیا مثلا) :-" :D
بین اون اصلیا گرند اردر خوبه (همه قسمتاش) ولی خب کامل پوشش نمی ده داستان رو و یهو یه چیزی حدود 50 درصد رو از روش می پره بعد first order...
----------
last encore واقعا یک فاجعه تکرار نشدنیه و تا چاقو زیر گلوت نزاشتن برا دیدنش سراغش نرو به نظرم :-"
----------
apocrypha خوبه ولی خیلی شخصیت رو مخ زیاد داره و مخصوصا شخصیت اصلیو دلت می خواد بزنی صدا بزمجه بده :D در کل ولی توصیه می کنم...
-------
زیرو و استی نایت هم که خودت می دونی چی به چیه.
بقیه ش رو ندیدم...

دوستان یکی بخواد تازه انیمه رو شروع کنه با چه انیمه ای شروع کنه جذب میشه؟
بستگی به حس و حال طرف داره چی بپسنده
ولی ...
Shingeki no Kyojin
Fate/Zero
Death Note
Kimetsu no Yaiba

گزینه های خوبی برای شروع هستند، البته اکثرا اکشن فانتزی هستند، اون دفترچه مرگ فقط جناییه :-" و البته الان قدیمی حساب میشه:-"
کار خوب که زیاد هست، ولی خوب آدم بدونه برای کی میخواد پیشنهاد بده بهتره...
مثلا یکی شاید رومنس و درام و اینا بخواد،یکی کمدی ... همشون گزینه های خوب زیاد دارن:دی

ولی ...
Shingeki no Kyojin
Fate/Zero
Death Note
Kimetsu no Yaiba

گزینه های خوبی برای شروع هستند، البته اکثرا اکشن فانتزی هستند، اون دفترچه مرگ فقط جناییه :-" و البته الان قدیمی حساب میشه:-"
مثلا یکی شاید رومنس و درام و اینا بخواد،یکی کمدی ... همشون گزینه های خوب زیاد دارن:D
رفیق چند تا رومنس خوب:D معرفی کن

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
ولی ...
Shingeki no Kyojin
Fate/Zero
Death Note
Kimetsu no Yaiba

مثلا یکی شاید رومنس و درام و اینا بخواد،یکی کمدی ... همشون گزینه های خوب زیاد دارن:D

فک کنم یکی اکانت امیر آکیبا رو هک کرده و داره باهاش پست میده.... :D
چون محاله که یه نفر انیمه بخواد و بهش نگه "وان پیس" رو ببین :))

فک کنم یکی اکانت امیر آکیبا رو هک کرده و داره باهاش پست میده.... :D
چون محاله که یه نفر انیمه بخواد و بهش نگه "وان پیس" رو ببین :))
گفته برای شروع:دی
اولی رو ببینه، بعدش انیمه های بلند پیشنهاد میشن:دی
ولی همون F/Z و DN خودش نشون میده لیست منه:-"

+شرم بر من! FMA:BH فراموش گشت:|

دوستان یکی بخواد تازه انیمه رو شروع کنه با چه انیمه ای شروع کنه جذب میشه؟

بنظرم اول از همه شما Death Note رو تماشا کن چون من خودم با این انیمه شروع کردم.

بعدش دیگه خودت به ترتیب شروع کن ببین چه سبکی خوشت میاد همونارو تماشا کن. من چندتا معرفی میکنم زیر نظر داشته باش:

برای شروع انیمه فانتزی بنظر خودم و شاید خیلی های دیگه Demon Slayer گزینه خوبیه و خیلی ها رو دیدم که طرفدار انیمه نیستن ولی این انیمه رو دیدن (نمیدونم فقط من بودم که اولین بار با دیدنش یاد آواتار آخرین باد افزار افتادم یا بقیه هم اینطوری بودن؟ :-s).

اگر اهل فانتزی نیستی و داستان جدی و کاملا واقع گرایانه میخوای بشین 91days رو ببین (غیر ممکنه من یه نفرو ببینم اینو بهش معرفی نکنم :D).

اگر علاقه مند به سبک کمدی از نوع حق :D هستی دوستمون اینجا معرفی کرده:
به طور قطع Prison School و Grand Blue.

رومنس هم میتونم Kaguya-sama: Love is War رو معرفی کنم.

اگر دنبال چیز بامزه و حال خوب کن میگردی بشین Spy x Family ببین.

در آخر اگر اهل درام و داستان های آروم هستی 2019 Fruits Basket رو تماشا کن.

به طور قطع Prison School و Grand Blue.
می خوای همون اول اوردوز کنه طرف؟ :D این کمدی های سنگین انیمه ای رو حداقل 10-15 تا انیمه سبک باید اول ببینی آشنا بشی با سبک کمدی انیمه بعد بری سراغش اگه نه طرف فکر می کنه داره هنتای میبینه جای انیمه :-" :D

می خوای همون اول اوردوز کنه طرف؟ :D این کمدی های سنگین انیمه ای رو حداقل 10-15 تا انیمه سبک باید اول ببینی آشنا بشی با سبک کمدی انیمه بعد بری سراغش اگه نه طرف فکر می کنه داره هنتای میبینه جای انیمه :-" :D
حرف شما درسته ولی بستگی به شخصش داره. من دومین انیمه ای که دیدم توکیو غول بود. خوب برای دومین انیمه یکم سنگینه ولی با این حال دیدمش. اتفاقا Prison School هم جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم :)).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or