Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه انیمه ای چند شب پیش دیدم به اسم I want to eat your pancreas . رومنس زیاد نمیبینم بنابراین انتظار نداشتم انقدر منو تحت تاثیر قرار بده و ناراحت کنه .

اساتید انیمه ای توی سبک معرفی میکنید؟ A silent voice و Your Name رو دیدم. از Your lie in april هم خوشم نمیاد.

پیشاپیش ممنون :D
Weathering with You امتحان کن شاید خوشت اومد

کیمستو خیلی خوبه آقا
خدایی هر قسمتی میاد دانلود میکنم دلم نمیاد ببینم یعنی باید تا چند روز فقط فایلش باشه که باعث دل خوشی من باشه که همچین چیزی دارم اصن8->:D
بعدم میبینم کلی حالم خوب میشه

یه انیمه ای چند شب پیش دیدم به اسم I want to eat your pancreas . رومنس زیاد نمیبینم بنابراین انتظار نداشتم انقدر منو تحت تاثیر قرار بده و ناراحت کنه .

اساتید انیمه ای توی سبک معرفی میکنید؟ A silent voice و Your Name رو دیدم. از Your lie in april هم خوشم نمیاد.

پیشاپیش ممنون :D
بین سریالی‌ها Plastic Memories و توی سینمایی‌ها Josee to Tora to Sakanatachi رو شاید بپسندی
یا همین Suzume خودمون که کیفیت روی پرده خوب ازش هست
----
الان یادم اومد. Hal 2013 هم سینمایی خاص و قشنگیه
----
یادم اومدِ ۲! سینمایی To the Forest of Firefly Lights هم حرف نداره

آخرین ویرایش:
سلام! :D

من خیلی خیلی از دنیای انیمه/مانگا دور افتادم که نفهمیده بودم Heavenly Delusion این فصل قراره انیمه اش بیاد:-s قشنگ یادمه، مانگاش رو من از زیر سنگ پیدا کرده بودم، در یکی از روزهای جوانی، سایت گرامی bakamanga رو باز کرده بودم و از گزینه‌های بسیار زیبای سرچش فیض می‌بردم و به این مانگا رسیدم:D اون موقع نزدیک ده تا چپترش پابلیش شده بود، بعدش گروه ترجمه‌اش مانگا رو دراپ کرد و من یه سال منتظر موندم تا چپتر بعدیش رو گروه دیگه‌ای ترجمه کنه:-w یکی از بهترین مانگاهای علمی تخیلی بود که خوندم (و البته همچنان هم ادامه داره)، حالا باید برم ببینم با انیمه‌اش چه کار کردن!

سوزومه رو هم توی سینما دیدم، تجربه دیدن انیمه روی پرده جالب بودش، فکر نمیکردم انقدر خوب باشه، خود فیلم هم اوکی بودش، ولی فیلمی نیست که بشینم دوباره نگاهش کنم. یه مدت بسیار مدیدی هم هست که قصد دارم این gundam جدیده که تو اسمش مرکوری داره رو ببینم و هنوز موفق نشدم! کلا سیستم gundam دیدن من همین طوریه، ماه ها و گاهی اوقات سالها طول میکشه تا یه سری رو ببینم:D

برج خدا رو هم تقریبا هفتگی دارم دنبال میکنم، فعلا تنها چیزیه که منو متصل به انیمه/مانگا نگه داشته، از آرک جدید هم راضی‌ام! دلمون برای بانو آندروسی حسابی تنگ شده بود و بانو بزنم به تخته همچنان روی فرم هستن:D

خیلی وضع این سیزن کیمتسو خرابه و با این فلش بک ها و فایت های 10 ثانیه ای ufotable خودش رو فقط داره زیر سوال می بره...:D
-----------
tengoku daimakyou قسمت به قسمت عجیب تر داره می شه و واقعا هیچ ایده ای ندارم داستان قراره به کجا بره و جریان چیه اصلا :-"

خیلی وضع این سیزن کیمتسو خرابه و با این فلش بک ها و فایت های 10 ثانیه ای ufotable خودش رو فقط داره زیر سوال می بره...:D
-----------
tengoku daimakyou قسمت به قسمت عجیب تر داره می شه و واقعا هیچ ایده ای ندارم داستان قراره به کجا بره و جریان چیه اصلا :-"
کلا این ارک کیمتسو اشغاله اتفاقا یوفتیبل خیلی هنر کرده این اشغال خوب در اورده تو فایتاش وگرنه هیچی نداره.

من داشتم راجب کیمتسو نا امید میشدم ولی احساس میکنم داره دوباره جذابیت پیدا میکنه. ولی همونطور که خیلی های دیگه هم میگن این فصل خیلی فلش بک داره و فایت ها خیلی کوتاهن.
هنوزم حس فصل های قبلی رو نمیده ولی بهتر شده. :-s
برای کمیتسو ساب پلات و پلات اصلی به صورت مجزا و اپیزودیک جلو میره (شخصا این سبک رو اصلا حال نمیکنم ولی کمیتسو از این منظر زیاد خستم نمیکنه).
از اون طرف tengoku daimakyou اینجوری نیست و هر اپیزود پلات های داستان باهم جلو میرن.
کلا این ارک کیمتسو اشغاله اتفاقا یوفتیبل خیلی هنر کرده این اشغال خوب در اورده تو فایتاش وگرنه هیچی نداره.
موافقم ولی انقدرم بد نیست (شما داستان های ژانر isekai رو ندیدی :D). کیمتسو داستان خیلی خفن و عمیقی نداره. صرفا سرگرم کنندست و فایت های قشنگی داره به لطف ufotable.

در کل انیمه خوبیه و کیفیت کارش بالاس و بنظرم نمره های بالا حقشه.

موافقم ولی انقدرم بد نیست (شما داستان های ژانر isekai رو ندیدی :D). کیمتسو داستان خیلی خفن و عمیقی نداره. صرفا سرگرم کنندست و فایت های قشنگی داره به لطف ufotable.

در کل انیمه خوبیه و کیفیت کارش بالاس و بنظرم نمره های بالا حقشه.
بله من خودم ایسکایم زیاد دیدم(بار اولم نیست انیمه میبنیم:D)و میدونم چقدر زیاد شده و چقدر داستانا مزدیک و زباله شده بجز چندتا انیمه معروف مثل کونو سوبا و ری زیرو و یه چندتای دیگه بقیه همه مثل همن حتی شیلد هیرو هم شاید اینجا خیلی فن داشته باشه ولی اونم بنظر من زباله ای بیش نیستو و دیالوگای لوس و با کرکترا لوس داستان پر مغزی ندارن.
منم کیمیتسو رو چه مانگا چه انیمه بخاطر فایتاش دوس داشتم وگرنه کاملا موافقم هیچوقت داستان wow نداشته این فصلم باز لحظه های خاص خودشو داره ولی این در مقایسه با فصل دوم و اول کجا این کجا.

رسیدم قسمت 14 فصل دوم وینلند، و همچنان جا داره که بگم بسیار حق هست!

---

در زمان های قدیم... اون‌موقع ها که موهامون هنوز سفید نشده بود، سایت مرحوم AW یه سری آموزش در مورد Aegisub داشت
آیا میتونید این آموزش ها رو بیابید و برسانید؟ :دی

یا حالا اگر اای دیگه ای آموزشی چیزی از این برنامه داره:دی

بعد از مدت ها انتظار برای معرفی فصل جدید انیمه یا مانگا...
با این چپتر آخری که از Diamond no Ace منتشر شد یه جورایی نشون داد انگاری قرار نیست خبری از Act III باشه و انیمه شدن ما بقی Act II هم فک کنم هیچ وقت انجام نشه=((
خیلی حیف شد، یکی از بهترین انیمه های ورزشی بود که تا به حال دیدم.:((

بعد از مدت ها انتظار برای معرفی فصل جدید انیمه یا مانگا...
با این چپتر آخری که از Diamond no Ace منتشر شد یه جورایی نشون داد انگاری قرار نیست خبری از Act III باشه و انیمه شدن ما بقی Act II هم فک کنم هیچ وقت انجام نشه=((
خیلی حیف شد، یکی از بهترین انیمه های ورزشی بود که تا به حال دیدم.:((
تو عمرم تا حالا پستی نخونده بودم که با شروعش برم تو فضا از خوشحالی، و هرچی میرفتم جلو با سرعت خفن تری سقوط کنم و تهش برسم به جهنم:(

اینگونه پست ندید...آدم رو امیدوار نکنید با شروع پست:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or