cloud _ strife
کاربر سایت
سلام! 
من خیلی خیلی از دنیای انیمه/مانگا دور افتادم که نفهمیده بودم Heavenly Delusion این فصل قراره انیمه اش بیاد
قشنگ یادمه، مانگاش رو من از زیر سنگ پیدا کرده بودم، در یکی از روزهای جوانی، سایت گرامی bakamanga رو باز کرده بودم و از گزینههای بسیار زیبای سرچش فیض میبردم و به این مانگا رسیدم
اون موقع نزدیک ده تا چپترش پابلیش شده بود، بعدش گروه ترجمهاش مانگا رو دراپ کرد و من یه سال منتظر موندم تا چپتر بعدیش رو گروه دیگهای ترجمه کنه
یکی از بهترین مانگاهای علمی تخیلی بود که خوندم (و البته همچنان هم ادامه داره)، حالا باید برم ببینم با انیمهاش چه کار کردن!
سوزومه رو هم توی سینما دیدم، تجربه دیدن انیمه روی پرده جالب بودش، فکر نمیکردم انقدر خوب باشه، خود فیلم هم اوکی بودش، ولی فیلمی نیست که بشینم دوباره نگاهش کنم. یه مدت بسیار مدیدی هم هست که قصد دارم این gundam جدیده که تو اسمش مرکوری داره رو ببینم و هنوز موفق نشدم! کلا سیستم gundam دیدن من همین طوریه، ماه ها و گاهی اوقات سالها طول میکشه تا یه سری رو ببینم
برج خدا رو هم تقریبا هفتگی دارم دنبال میکنم، فعلا تنها چیزیه که منو متصل به انیمه/مانگا نگه داشته، از آرک جدید هم راضیام! دلمون برای بانو آندروسی حسابی تنگ شده بود و بانو بزنم به تخته همچنان روی فرم هستن
من خیلی خیلی از دنیای انیمه/مانگا دور افتادم که نفهمیده بودم Heavenly Delusion این فصل قراره انیمه اش بیاد
قشنگ یادمه، مانگاش رو من از زیر سنگ پیدا کرده بودم، در یکی از روزهای جوانی، سایت گرامی bakamanga رو باز کرده بودم و از گزینههای بسیار زیبای سرچش فیض میبردم و به این مانگا رسیدم
یکی از بهترین مانگاهای علمی تخیلی بود که خوندم (و البته همچنان هم ادامه داره)، حالا باید برم ببینم با انیمهاش چه کار کردن!سوزومه رو هم توی سینما دیدم، تجربه دیدن انیمه روی پرده جالب بودش، فکر نمیکردم انقدر خوب باشه، خود فیلم هم اوکی بودش، ولی فیلمی نیست که بشینم دوباره نگاهش کنم. یه مدت بسیار مدیدی هم هست که قصد دارم این gundam جدیده که تو اسمش مرکوری داره رو ببینم و هنوز موفق نشدم! کلا سیستم gundam دیدن من همین طوریه، ماه ها و گاهی اوقات سالها طول میکشه تا یه سری رو ببینم
برج خدا رو هم تقریبا هفتگی دارم دنبال میکنم، فعلا تنها چیزیه که منو متصل به انیمه/مانگا نگه داشته، از آرک جدید هم راضیام! دلمون برای بانو آندروسی حسابی تنگ شده بود و بانو بزنم به تخته همچنان روی فرم هستن

من شدیدا منتظره بتری eijun+Okumura بودم برای سال بعد که همه رو رسما سلاخی کنن و ایجن بشه نامبر وان!
)