Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام منم میخواستم چند روز پیش دانلود کنم و دیدم همه سایتها دوبله و سانسور شده گذاشتن. من زبون اصلی با زیرنویس انگلیسی میخواستم «هیچ جا »گیرم نیومد. اگه کسی لینک داره بده. لعنت به اون فرقه و جماعتی که کارتون کودکان رو سانسور میکنند.

سلام من میام اگه بتونم. امروز میری؟

دوستان من بعد از قرنی اومدم یه انیمه ببینم (جوجوتسو کایزن) چهار قسمت اول اوکی بود، از قسمت پنجم یه دفعه رفت ی جای دیگه و یه کاراکترای دیگه اورد ک نفهمیدم چی به چیه.
کلا انیمه ها اینجوریه که انتظار دارن مانگاشو خونده باشی ؟ حوصله مانگا خوندن ندارم حقیقتا
والا اصلا زبان اصلیش نمیچسبه :دی بنظرم 30نما داره ولی خب من اکانت ندارم درحال حاضر.

دارم باب اسفنجی دوبله میبینم. رفتم IMDB دیدم هم زمان قسمت ها بیشتر هست هم اسمشون متفاوته!
البته ازونجایی که توی این تاپیک مطرح کردی چیزی که انتظار میره ببینی این نسخه اش هست
Suponjibobu Anime

همین الان Heavenly Delusion رو تموم کردم و بهههه بهههههه.... عجب انیمه ای:D چه طرحی، چه رنگی، عجب نقش و نگاری:D برم بشینم مانگاشو بخونم و برینم به همه چی:D
فقط یه نکته که مترجم محترم یه جاهایی به داستان تجاوز کرد از بس حول بود که بگه چی میشه:دی داداش حالا نمیخواد انقد سریع لو بدی کی به کیه!

آخرین ویرایش:
بچه های شیراز...اگر کسی داریم:-" :D

اینجور که شنیدم قراره از شنبه یکی از کتاب فروشی ها جشنواره کتاب های خارجی بزاره و بسی کار بیارن، اینطور که قول دادن قراره مانگا اینا هم بسی بیارن :D

اگر کسی پایه هست با هم بریم:-" آدرسم خواستید تو pm/پروفایل بگید، میگم:D

و اگر کسی مانگایی مد نظرش هست هم بگه ببینم داره یا خیر که براش بزنیم تو گوشش:D

امروز اومدم، گفتم بزارم چیزایی که موجوده:-" :دی

به نظر میاد سانسور هم نشده:-" :D

Attachments

• IMG-20230716-WA0016.jpg
    IMG-20230716-WA0016.jpg
    116.5 KB · مشاهده: 58
  • IMG-20230716-WA0017.jpg
    IMG-20230716-WA0017.jpg
    127.3 KB · مشاهده: 50
  • IMG-20230716-WA0019.jpg
    IMG-20230716-WA0019.jpg
    134.4 KB · مشاهده: 43
  • IMG-20230716-WA0018.jpg
    IMG-20230716-WA0018.jpg
    111.2 KB · مشاهده: 43
  • IMG-20230716-WA0021.jpg
    IMG-20230716-WA0021.jpg
    105.3 KB · مشاهده: 48
  • IMG-20230716-WA0020.jpg
    IMG-20230716-WA0020.jpg
    70.4 KB · مشاهده: 49
امروز اومدم، گفتم بزارم چیزایی که موجوده:-" :D

به نظر میاد سانسور هم نشده:-" :D
خب همش کپی های رزولوشن پایین بود نمیدونم بدرد چی میخوره این کیفیت مگه برا کسی که فقط بخواد جمع کنه و جلدش مهم باشه.
راستی مانگا اگه اوریجینال باشه چنده قیمتش؟!

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
خب همش کپی های رزولوشن پایین بود نمیدونم بدرد چی میخوره این کیفیت مگه برا کسی که فقط بخواد جمع کنه و جلدش مهم باشه.
راستی مانگا اگه اوریجینال باشه چنده قیمتش؟!
مانگا اورجینال 10$ه ، فکر کنم الان پیدا بشه حداقل 500ی بفروشن:(

البته اوریج هم کیفیتش مثل مانگایی که تو نت میخونیم نیست، از نظر کیفیت، مانگای دیجیتال کلا بهتره:دی

چرا با من نمیاید بریم 3Hz رو به آتیش بکشیم؟ :|
من موندم کی به اینا پول می ده The Devil is a Part-Timer بسازن. فصل قبل که Epic Fail بود این فصلم در ادامه همون Epic Fail اه. :|
من نمی دونم چرا سر در این استادیو رو گل نمی گیرن.

با سلام دوستان منم دارم میرم خدمت برای این مرز پر گهر لعنتی ببخشید اینجا میپرسم ولی این روزا وقتم خیلی کمه و وقت نکردم تاپیک مرتبط با سوالم رو پیدا کنم و اینجا به نظرم دوستان خوب به سوالم اشراف دارن مخصوصا با پست اول این صفحه تاپیک من دنبال چند تا کتاب داستان خفن میگردم تو مایه های dune و هری پاتر و کم تر شناخته شده نمیخوام زیاد تینیجری باشن مثل سری پرسی جکسون یا خیلی معروف که قبلا فیلم و سریال در رابطه باهاش دیده باشم مثل got یا همون نغمه اتش و یخ و همچنین دوست دارم به من یه مغازه خوب تو تهران برای خرید مانگا معرفی کنید خواهشا به سوالم جواب بدید تا شاید مرهمی بشه برام تو این اموزشی لعنتی

دوستان یه مقاله جالب راجب معانی oshi No Ko دیدم جالب بود. که البته حاوی اسپویله.
عنوان انیمه (Oshi No Ko) هرگز به صورت رسمی به انگلیسی ترجمه نشده‌ است که منطقی است زیرا هیچ عنوان ترجمه ‌شده‌ای نمی‌تواند همه نکات دقیق و ظریف موجود در عنوان ژاپنی آن را به تصویر بکشد.

با توجه به اینکه عنوان انیمه Oshi No Ko به انگلیسی ترجمه نشده‌، طرفداران می‌خواهند بدانند که چه معنایی در پس آن قرار دارد. در واقع عنوان انیمه Oshi No Ko می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد که هرکدام کاربرد خاصی در طول داستان ایفا می‌کند. انیمه Oshi No Ko یک مانگای پرفروش از آکا آکاساکا (Aka Akasaka) و منگو یوکویاری (Mengo Yokoyari) است که به تازگی از یک انیمه بسیار موفق اقتباس شده است. فرزندان ستاره سریال، یعنی آی هوشینو (Ai Hoshino)، در جستجوی قاتل مادرشان هستند. این انیمه موفق شده است ژانر های مختلف را باهم ترکیب کند. یک آیدل، هیجانی قوی، و تفاسیر اجتماعی گزنده همه باهم در یک داستان. متناسب با ماهیت چندگانه داستان، بسیاری از کارکترها، شخصیت و انگیزه‌های واقعی خود را پشت نقاب‌ پنهان می‌کنند. نمونه بارز آن اکوا (Aqua) است که حاضر است برای پیدا کردن قاتل آی (Ai) دست به هر کاری بزند. در سریالی مانند این، جای تعجب ندارد اگر عنوان آن نیز معانی متعددی داشته باشد.

به طور کلی، عبارت ژاپنی Oshi No Ko می‌تواند به معنای “آیدل موردعلاقه طرفداران” باشد. که منظور آیدل اصلی سریال، یعنی آی هوشینو، است. اگر عبارت را بیشتر بررسی کنیم، می‌توانیم معنی “فرزندان یک آیدل” را نیز در آن پیدا کنیم زیرا آکوا و روبی (Ruby) در واقع فرزندان آی هستند . این نکته که این معنی عنوان اینگونه در پس کلمات آن پنهان شده است، شباهت زیادی با این واقعیت دارد که آی پیشینه واقعی فرزندانش را مخفی نگه داشته بود. فراتر از دو معنای واقعی، عنوان انیمه Oshi No Ko می‌تواند متضمن تعابیر دیگری نیز باشد. عنوان شبیه به (Hoshi No Ko) است که به معنی “فرزندان ستارگان” است که می‌تواند اشاره به ستارگانی داشته باشد که در طول انیمه در چشمان آی، آکوا و روبی مشاهده می‌شود. این همچنین با نام خانوادگی آی که هوشینو (Hoshino) است مطابقت دارد که همین باعث می‌شود عنوان به فرزندان هوشینو هم شباهت داشته باشد. Hoshi No Ko می‌تواند به “میل” هم اشاره داشته باشد که با مضون میل به افراد مشهور پیوند خورده است.

با تمام این معانی که با عنوان ژاپنی گره خورده‌اند، جای تعجب ندارد که نمی‌توان آن را به انگلیسی ترجمه کرد.‌

لینک منبع

نه ببین
یخورده توضیح میخواد

ولی در کل هیچ آدم عاقلی گاندام رو از صفر صفر شروع نمی کنه. شدنیه ها. ولی خب دهنت سرویسه. بعلاوه انیمه های اولیه این سری وحشتناک قدیمی اند. داریم در مورد دوره ای صحبت می کنیم که Mobile Suit Gundam 1977 رسما بنیان گذار خیلی چیزها تو کل صنعت انیمه بوده. من خودم تازه دارم gundam Zeta رو میبینم و وسطاشم که دنباله اونه. و خب به خاطر قدیمی بودن Jank ـی که داشتن از اون موقع دیدنشون خیلی سخته و همت و علاقه زیادی به مکا و داستان های فیکشنال سیاسی میخواد تا از پس شون بربیای.

از اون بگذریم
تو این عکس هر خطی که رنگ شون با اون یکی رنگ ـه فرق داره یه تایملاین جداست که میتونی بدون دیدن خط های دیگه شروع شون کنی. اصن مهم نیست کی ساخته شده و اینا.
و بعد میتونی انیمه های دیگه تو اون تایملاین (که اصولا دنباله انیمه اصلی اون تایملاین یا اسپین آف هاشه) رو ببینی. الان مثل Witch from Mercury تو تایملاین خودشه که اسمش A.S AD Satella است که در مورد دنیاییه که ابرکمپانی ها کنترل فضا رو برعهده گرفتن و زمین رو به یه معدن منابع در حال تحلیل تبدیل کردن
این با بقیه تایملاین ها از بیخ فرق داره و فرقی نمی کنه کدوم رو اول ببینی. همشون داستان خودشون رو دارن و دنباله ها و اسپین آف های خودشون رو دارن. اتمسفر و آرت استایل و همه چی هم بین این انیمه های گاندام فرق داره. تنها چیزی که واقعا بین همه این ها یکیه اینه که رباتی که شخصیت اصلی کنترل می کنه یه گاندامه... همین! :D

دو تا نکته میمونه

یکی این که تایملاین اصلی سری که Universal Century باشه خیلی تایملاین پیچیده ایه. 20 تا انیمه داره (که البته خیلی هاش فیلم و OVA و ... اند) و این عکس تایملاینی که من گذاشتم به ترتیب وقایع است، نه تاریخ عرضه انیمه.
مثلا تو این تایملاینه اگه دقت کنی Gundam Origins اولین انیمه UC (Universal Century) ـه بعدش Mobile Suit Gundam ـه. در حالی که Gundam Origins یه OVA شش قسمتیه که سال 2019 اومده (خیلی هم خفنه در ضمن. :D) ولی Mobile Suit Gundam سال 1977 اومده. خیلی از این انیمه هایی که بعدا اومدن مکمل وقایع داستانی انیمه های اصلی اند که قدیم ترها اومدن (پیچیده است میدونم :D)

و در نهایت گوزپیچ کننده ترین مورد این تایملاین اون دایره گوشه صفحه است.
اواخر دهه نود این هیئت توسعه دهنده سری گاندام در اقدامی تخمی تخیلی تصمیم میگیره یه انیمه بسازه به اسم Turn A Gundam که 4 تا تایملاینی که تا اون موقع ساخته بودن و اتفاقاتش رو به هم متصل کنه و یه تایملاین نهایی به اسم Correct Century رو به وجود بیاره. نتیجه انیمه خوبی میشه راستش. ولی خب این قدر این حرکت شون گیج کننده می کنه دنبال کردن سری گاندام رو که یه جورایی از ادامه دادن C.C صرف نظر می کنن.

به غیر از این دو مورد بقیه اش ساده است.
از U.C تا حد ممکن فاصله میگیری و هر تایملاین دیگه که به نظرت باحال میرسه رو استارت میزنی. وقتی حس کردی به یه gundam nerd واقعی تبدیل شدی میری سراغ غول آخر که U.C باشه و از وقایع تودرتوی اون لذت میبری :D
داداش خودت از کدوم تایم لاین شروع کردی به دیدن Gundam؟؟
View attachment 294710

تریلر جدید :

View attachment 294709

فصل قبلی انیمشن مبارزات Rudeus چنگی به دل نمیزد که انگار این فصل براش سنگ تموم گذاشتن
کلا عناوینی که از روی لایت ناول اقتباس می شن اکشنشون ضعیف تره نسبت به عناوینی که از روی مانگا اقتباس می شن. چون صحنه نبرد ها در لایت ناول ها برخلاف مانگا ها طراحی نشده برای همین میشه گفت صحنه های نبرد ها تقریبا اورجینال می سازن.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
داداش خودت از کدوم تایم لاین شروع کردی به دیدن Gundam؟؟

Iron-blooded Orphans

===============

علی رغم همه خوبی های Tengoku Daimyaku
و همه خفنی اقتباس Oshi no Ko
و آرامش Skip to Loafer
و هیجان Gundam: WfM

بازم بهترین انیمه فصل پیش بدون شک فصل دوم Vinaland Saga بود
واقعا بعیده بتونیم دوباره همچین اقتباس پشم افکنی از یه مانگای سینین دوباره ببینیم. و این آرکی بود که من خیلی می ترسیدم خوب درش نیارن
خدا رو شکر ترسم بیهوده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or