Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
IMG_20230810_071034_794.jpg

خبر اومده انیمیشن Coraline از ۱۴ آگوست قراره تو یکسری از سینماها پخش بشه و شامل مقادیری از تصاویر آرشیوی و پخش نشدست.

وان پیس رو این‌جا میگفتن تا قسمت ۱۰۰ ببین و بعد جذاب میشه و میگیردت، والا از همون اول جذاب بود واسه من.
تا یکم اومد افت کنه چوپر به خدمه کشتی اضافه شد و الان هم رسیدم به جایی که دونات همراهشون شده.
ناروتو برعکس وان پیس ویدیو های که ازش دیدم اونقدر جذبم نکرده که برم سراغش، البته اینکه کاراکتری مثل مادارا به اون شکل حذف شده از داستان هم تو تصمیمم بی تاثیر نیست.

View attachment 303888

خبر اومده انیمیشن Coraline از ۱۴ آگوست قراره تو یکسری از سینماها پخش بشه و شامل مقادیری از تصاویر آرشیوی و پخش نشدست.

وان پیس رو این‌جا میگفتن تا قسمت ۱۰۰ ببین و بعد جذاب میشه و میگیردت، والا از همون اول جذاب بود واسه من.
تا یکم اومد افت کنه چوپر به خدمه کشتی اضافه شد و الان هم رسیدم به جایی که دونات همراهشون شده.
ناروتو برعکس وان پیس ویدیو های که ازش دیدم اونقدر جذبم نکرده که برم سراغش، البته اینکه کاراکتری مثل مادارا به اون شکل حذف شده از داستان هم تو تصمیمم بی تاثیر نیست.
اولین بار وان پیسو تو ماهواره از یه شبکه به اسم mangas دیدم و زبانشم فرانسوی بود فکر کنم 12 سالم بود اونموقع وضعیت نتم جالب نبود دایالاپ بود، به شدت جذب انیمش شده بودم و همیشه سروقت میدیدمش و هیچیم نمیفهمیدم! ماهواره به دلایلی از بین رفت و من کلی دپرس شدم و چند سالی گذشت و رسیدم به ۱۸,۱۹ سالگی و اسم انیمش یادم نمیومد! فکر کنم ۱ ساعتی تو نت چرخیدم تا شانسی وان پیسو پیدا کردم و دی وی دیاشو از یه سایتی سفارش دادم و اون زمان تا قسمت ۵۲۰ اومده بود و وقتی رسید دستم و زبون ژاپنیم بود برام جالب بود و همراه برادرم ۵۲۰ قسمت رو طی دو هفته دیدیم.
تجربه باورنکردنی و هیجان انگیزی بود و بخشی از وجودمون شده و الان تو ۳۴ سالگی همچنان هر هفته هیجان زده ام

یادش بخیر شاید 100 بار دیدمش :D (میگن محتوای اضافش ترسناکه که این یعنی بریم برای 101:D )

هوش مصنوعی خیلی جالبه :)) :)) :))
بهش این عکسو دادم
1691778451911.png

گفتم واقعیش کن اینو داد

pixai-1646799301761900250-1.png

بگو این منحصرا مخصوص وایفو هاست هرچی بدی زنش می کنه کاری نداره(ظاهرا باید بگی که مردش کن:D)

یک بانویی هم توصیف کردم خود ماکمارو بهم داد

هوش مصنوعی خیلی جالبه :)) :)) :))
بهش این عکسو دادم
View attachment 304049

گفتم واقعیش کن اینو داد

View attachment 304046

بگو این منحصرا مخصوص وایفو هاست هرچی بدی زنش می کنه کاری نداره(ظاهرا باید بگی که مردش کن:D)

یک بانویی هم توصیف کردم خود ماکمارو بهم داد
اسم ai چی هست ؟

MV5BZTFkOGVkMzUtY2E1NS00YWRlLWEwZmQtYmZmYWE2MWEzZDQ3XkEyXkFqcGdeQXVyMTA3OTEyODI1._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
اخیرا انیمه ی Angel Cop رو دیدم برای دهه ٨٠ ٩٠ هست و شش قسمت هم بیشتر نیست.
درکل بخوام بگم انیمه خیلی متوسطیه مخصوصا شخصیت پردازی هاش و داستانش که زیاد چنگی به دل نمیزنن. داستان سیاسی و سایبرپانکی هم داره. گاها با خشونت های لذتبخشی همراهه با اندکی نودتی! اما بیشترین پوینت مثبت انیمه برام استایل انیمه بود که یاداور فضای رترو گونه اون دهه ها بود.

View attachment 304154

«هیروهیکو آراکی» خالق مانگا "JoJo's Bizarre Adventure" این تصویر را از شخصیت اسکارلت جوهانسون در فیلم "The Prestige" کریستوفر نولان طراحی کرده است.
یه لحظه فکر کردم با Ai عکس سمت چپ رو کشیدن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or