جواب درست اینه که جفتش
ولی چون وقت محدوده و کار زیاد به نظرم با این که جزئیات ویژوال ناول به وضوح بیشتره، انیمه روی هم کار دلچسب تر و کوتاه تریه
میتونی اگه خیلی خوشت اومد از UBW و HF بشینی بعدش ویژوال ناول Fate Hollow Ataraxia رو بزنی که انیمه نشده (و نخواهد شد چون که ساختار خیلی درهم ورهمی داره)
بقیه کارهای Type-Moon هم بد نیست تجربه کنی. Witch on the Holy Night رو میتونی با شبیه ساز سوییچ بری ویژوال ناول اش رو. من خودم صرفا دمو اش رو رفتم ولی فقط میتونم بگم مادر و پروردگار پرزنتیشن تو ویژوال ناول هاست. فکر کن ویژوال ناول بزنی بعد بگی "واو چه گرافیکش خوبه" این جوری
Tsukihime هم سال بعد میاد. اونم به شدت تعریف می کنند.
===========================
انیمه اول گاندام (1979) بازسازی نداره
یکم پیچیده است قضیه اون
ببین ما یه Mobile Suit Gundam داریم که سال 1979 اومده و 48 قسمته اگه اشتباه نکنم. دیدن این پیشنهاد نمیشه. تنها دلیل اش هم اینه که خیلی قدیمیه و دیدنش خیلی حوصله میخواد و نوع روایت داستان و ایناش خیلی درب و داغونه (که اینم دلیل داره. خیلی چیزا تو دست تومینو (خالق گاندام) اون موقع محدود بوده که جای یه کار سیاسی، بیشتر یه کار مکا بزنه)
بگذریم گزینه بعدی سه تا فیلم خلاصه ایه که چند سال بعد براش اومدن. این تمام وقایع اون 48 قسمت رو پوشش میده. ولی خب خیلی فایت ها و اپیزودها رو اسکیپ می کنه. من از همین روش تجربه کردم انیمه 1979 رو. یه سری تیکه های انیمیشن هم بازسازی کردن. ولی خب بازسازی مال دهه هشتاده. هنوزم قدیمیه
View attachment 305022
میمونه چیزی که تو فکر می کنی بازسازیه و اونم انیمه Gundam: The Origin ـه.
Origins قضیه داره. تومینو بعد این که چهار تا انیمه تایملاین Universal Century رو میسازه (Gundam > Zeta > ZZ > Char's Counterattack) برمیگرده شروع می کنه کشیدن یه مانگا که این دفعه داستان گاندام اول رو کامل روایت کنه.
یه چیزی که گاندام های قدیمی (و البته فعلی تا یه حدودی) دارن اینه که برای فروش و تاثیرگذاری و اینا ملزم بودن هر قسمت یه فایت بین روباتی داشته باشن. این رو کیفیت نویسندگی خیلی تاثیر داشت. چون باید اینا هر قسمت یه سناریویی جور می کردن که شخصیت ها و روبات هاشون با هم درگیر شن و این باعث می شد جا برای روایت یه داستان منسجم کمتر شه.
حالا که گاندام سری موفقی شده بود دست تومینو باز میشه و این بشر میتونه یه مانگا بنویسه که روایت گاندام اول رو درست درمون توش نشون بده و خیلی جاها رو هم بازنویسی کنه و بهترشون کنه. اسم این مانگا gundam: The Origin ـه.
یه کاریه که خیلی ها یکی از بهترین مدیاهای سری گاندام میدونن اش.
نه تنها جنگ یک ساله رو دوباره روایت می کنه و خیلی از چربی هاش رو حذف می کنه و شخصیت ها رو بیشتر توسعه میده. بلکه حتی برمیگرده عقب تر و پیش زمینه شخصیتی مثل Char و Amuro رو خیلی مفصل تر نشون میده.
سوال پیش میاد.
پس انیمه 6 قسمتی Gundam: The Origin چیه؟. اون صرفا قسمت هایی از مانگا که به وقایع قبل از جنگ یک ساله (و شروع انیمه Gundam 1979) که مربوط به پیش زمینه شخصیت Char و خلق Gundam ـه رو نشون میده. یه جورایی پیش زمینه داستان اصلیه
تو در تو شد میدونم
ولی خلاصه اش اینه که بهترین گزینه برای تجربه Gundam اول اینه که 6 قسمت Origin رو ببینی بعد بری یا سراغ مانگا یا سراغ فیلم سه گانه. جفت شون خوب اند واقعا