K I 1 1 E R
ناظم انجمن
میبینم که انیمه پر ملات دوست داری۳ قسمت tenpuru دیدم طفلی خیلی زور میزنه حق باشه و با ۸۵ هاش بگه آقا منو حق پسندا دوست دارن ولی راه به جایی نمیبره
آقا چند تا انیمه حق تر معرفی کنید بی زحمت
دمت گرم شبمون رو ساختیمیبینم که انیمه پر ملات دوست داری
اینوScum's Wish ببین برادر کمیت و کیفیت و شخصیت پردازی در این انیمه نهاییه.
جالبه بدونید نویسنده مانگاش طراح مانگا oshinoko هست که امیدوارم استاد دوباره به عرصه نویسندگی برگرده
آهسته آهسته ببین که برای شب های دیگه هم بمونه بنده عجول بودم و همشو یک شبه دیدم تو اشتباه منو تکرار نکن.دمت گرم شبمون رو ساختی
همش چهار تا انیمه رو من توی این فصل میدیدم، الان سه تاش تاخیر خورده، چه وضعشه آخه ؟تریلر آرک «حادثهٔ شیبویا» از انیمهٔ Jujutsu Kaisen تنها در ۲۴ ساعت به ۲۵ میلیون بازدید در یوتیوب و توئیتر رسید.
انیمه Zom 100: Bucket List of the Dead بیشتر تاخیر میخورد.
بعد از پخش قسمت 7 یک هفته تأخیر و قسمتهای 10 تا 12 کلا نامشخص
این می خواد رکورد isekai ojisan رو بزنه
اینجا دیگه چه خبره؟ انیماتورها اعتصاب کردن؟همش چهار تا انیمه رو من توی این فصل میدیدم، الان سه تاش تاخیر خورده، چه وضعشه آخه ؟
والا اگه بکنن هم حق دارن دارن شاهکار تحویل میدن چندر غاز هم گیرشون نمی یاداینجا دیگه چه خبره؟ انیماتورها اعتصاب کردن؟
امسال هر چی تاخیر خورد به کرونا بوده، اینم حتما همونهاینجا دیگه چه خبره؟ انیماتورها اعتصاب کردن؟
تاخیر به خاطر کرونا خز نشده؟امسال هر چی تاخیر خورد به کرونا بوده، اینم حتما همونه
نه هنوز امکان دوشیدن داره، اون آمریکایی ها رو نگاه نکن که خیلی زود رفتن سراغ موضوع بعدی (آدم فضایی ها)تاخیر به خاطر کرونا خز نشده؟
دیگه کلیت کار تموم شد دیگه...هرچی تاخیری بود از نیمه دوم سال قبل شروع کردن اومدن
میترسم برسیم 2050 و باز بگن به خاطر کرونا 2020 فلان چیز تاخیر خورده