SIMPLE
کاربر سایت
اگه حکم اعدلم نمیدین میخوام بگم دوبله فارسی ( سام استودیو ) spy x family خیلی خیلی عالی شده حتی دست کمی از کیفیت صدا گذاری اصلی نداره ی چک کنید .
ورود | وبسایت انیمه لیستسلام
من دو نسخه از Vampire.Hunter.D.Bloodlust.2000 رو دانلود کردم ولی بعضی جاهاش زیرنویس یه چیزایی مینویسه که صداش نمیاد تو فیلم و یهو صدا وصل میشه
نسخه ای درست حسابی با زیرنویس سالم و تمیز سراغ نداره کسی ازش ؟
ممنونم
ممنون ولی انگلیسی هست فقط زبانشورود | وبسایت انیمه لیست
اینو ببین درسته یا نه
الان منظورت این بود زبان زیرنویس فارسی نیست؟! من چک کردم فارسی بود.ممنون ولی انگلیسی هست فقط زبانش
داداش من چند سال پیش دیدم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو نسخه دوبله انگلیسی یه سری دیالوگ اضافه داره که زیرنویس هم از رو همین نسخه زده شده.سلام
من دو نسخه از Vampire.Hunter.D.Bloodlust.2000 رو دانلود کردم ولی بعضی جاهاش زیرنویس یه چیزایی مینویسه که صداش نمیاد تو فیلم و یهو صدا وصل میشه
نسخه ای درست حسابی با زیرنویس سالم و تمیز سراغ نداره کسی ازش ؟
ممنونم
چنیل چیزی رو تو انیمه بتمن نینجا من هم دیدم.داداش من چند سال پیش دیدم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو نسخه دوبله انگلیسی یه سری دیالوگ اضافه داره که زیرنویس هم از رو همین نسخه زده شده.
شما بزار رو همون زبان اصلی ، زیرنویس اضافیا رو هم بخون حالا مهم نیست.
البته انیمه بتمن نینجا اصلا نسخه انگلیسی و ژاپنیش فرق داشت داستان و در حد یکی دو دیالوگ کم و زیاد نبودچنیل چیزی رو تو انیمه بتمن نینجا من هم دیدم.
آره بانو پویزن آیوی اصلا تو نسخه انگلیسی حرف نمی زد من ژاپنی رو اول دانلود کردم ولی دیدم هیچ زیرنویسی بهش نمی خوره اصلاالبته انیمه بتمن نینجا اصلا نسخه انگلیسی و ژاپنیش فرق داشت داستان و در حد یکی دو دیالوگ کم و زیاد نبود