Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فقط یک قسمت از موشوکو تنسه باقی مونده :(

انتظار نداشتم هم رویجرد و هم اریس ترک کنن داستان رو (فعلا)، هر دو شخصیت های عالی بودن و امیدوارم زودتر برگردن دوباره...

@Z-fan عاقا انیمه الان کجای داستان هست و چقدر از داستان باقی مونده؟

من فکر نکنم بتونم تحمل کنم و از هفته بعد احتمالا میرم سراغ لایت ناول... فقط امیدوارم به اندازه کافی بلند باشه چون کلی سوال در مورد شخصیت های و دنیای این اثر برام پیش اومدن... :-"

اینطوری که توی AniList خوندم تا این قسمت رسما جلد ششم ناول رو بستن و از قسمت بعد باید آغاز جلد هفتم باشه.

الان انیمه دقیقا تو پایان یک چهارم اولیه ی داستانه
به نوعی 25% کل داستان رو طی کردیم (اگه چپترهای Redundancy رو حساب کنیم که 20%)

اگه رمان رو میخوای بخونی اینایی که میگم در نظر بگیر
اول این که ترجمه وب ناولش تو نت خیلی راحت تر پیدا میشه. ترجمه لایت ناول جدا از این که پیدا کردنش سخته، کامل هم نیست. تا جلد نمیدونم 15 اینا ترجمه شده بود یادمه
دوم این که بعد تموم شدن این فصل، لایت ناول یه آرک داره که به کل تو وب ناول نیست. منم نخوندم و نمیدونم چخبره توش، ولی کلا Canon ـه. بعدا که فصل دو اومد یهو گیج نشی که این کاراکترها کین این وسط :D
سوم این که به هیچ وجه بعد انیمه سراغ مانگا به عنوان سورس داستان نرو. وب ناول و لایت ناولش با اختلاف بهتر از مانگاشه.
چهارم این که جو داستان از این جا (و عملا از Turning Point 2) به طور کلی عوض میشه و دیگه اون حالت ادونچر طور شو نداره. البته این ایراد نیست اصن. خیلی هم عالیه :x فقط گفتم که یهو غافلگیر نشی

همین :D برو حالش رو ببر
داستان محشریه تا تهش

اگه قسمت بعد هم زاویه دید اریس رو نگیریم، باید منتظر یه طومار کلفت از طرف من باشید. :D چون کل قضیه سکس این دو تا از دید اریس به کـــــل یه چیز عمیق دیگه ایه

کاملاً موافقم در مورد اینکه مانگا رو بعد از انیمه نخونیم، چون توی هر سایت مرجعی هم ببینیم مانگا رو به عنوان یه Alternative در نظر گرفتن و اصلا Canon حساب نمیشه.

اگه اینطور باشه خیلی خوبه، چون یه جورایی بحث سکس‌شون فقط مثل یه علامت سوال بزرگ اومد و رفت. دقیقاً مثل سوالاتی که توی قسمت‌های قبل و دیدن رویجرد و اریس در حال تمرین توسط روکسی برام پیش اومد. اینکه توی قسمت بعدش داستان از دید روکسی پیش رفت خیلی جالب و خوب بود. چون دقیقا بعد از همون قسمت قبلش برام سوال شد، لعنتی چرا نرفتی ازشون یه سوال بپرسی حداقل :)) ولی اینکه توی قسمت بعد دیدم داستان چی بود کاملاً متوجه قضیه شدم.

یه سوال در مورد قسمت قبل:

توی قسمت ۱۰ که اورستد نتونست رودئوس رو بشناسه، مربوط به تناسخ پیدا کردنش از یه شخص دیگه به این دنیاست یا داستان دیگه‌ای داره؟ این جمله‌ش که به اریس و رویجرد گفت «هنوز با هم آشنا نشدیم» خیلی منو درگیر کرد.

اصلا انتظار همچین قسمتی رو از موشوکو نداشتم:(

یک قسمت دیگه بیشتر نمونده:((

لعنتی تمام صحنه‌های دراماتیک رو رگباری پشت سر هم به خوردمون داد.

من attack on titan رو دیدم بعدش اینجا سوال پرسیدم دوستان fullmetal alchemist رو پیشنهاد دادن. اونم دیدم ولی خیلی لذت بخش نبود واسم. ترجیح میدادم داستان کمی پیچیده تر باشه. جمع بندی اخرش هم واقعا پسند نکردم.
الان demon slayer رو دارم میبینم تا الان که خوب لذت بردم.
پیشنهاد دیگه‌ای دارید؟
و اینکه چطور اذیت نمیشید انیم در حال پخش ببینید؟ یعنی انیمی که داستان شاید ۹۰ درصد قضیه‌ست رو ادم باید یک هفته منتظر بمونه تا ۱۵ ۱۶ دقیقه بره جلو تر؟ خیلی تو مخیه به نظرم.

از چه نظر داستان پیچیده‌‌تری می‌خواید؟ انیمه‌هایی مثل AOT و FMAB بیشتر از اینکه شخصیت محور باشن، داستان محور هستن. اگه بگید توی چه ژانری می‌خواید راحت‌تر میشه راهنمایی کرد.

Demon Slayer انیمه خوبیه ولی با حرفی که بالا گفتید کاملاً در تناقضه چرا که هم داستان و هم شخصیت‌هاش بسیار سرراستن.

دیدن انیمه در حال پخش هم لذت خودشو داره همونطور که دیدن یه انیمه تمام شده پشت سر هم لذت‌بخشه. برای ادامه هم راه‌هایی مثل مراجعه به مانگای اثر هست :))

سلام
آخ آخ آخ آخ مدتها بود با چیزی به اندازه Mushoku Tensei حال نکرده بودم .
زمانی که ناولش رو شروع کردم با اون اسم 6 در چهارش اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی باشه .
انیمه هم که پخش شد باز فکر نمیکردم چیز دندون گیری ازش بسازن و بیشتر انتظار یه ایچی رو داشتم ولی کاملا برعکس عمل کرد .
اگه رمان رو میخوای بخونی اینایی که میگم در نظر بگیر
از کجا بگیرم که ترجمه فارسی رو مرتب و رو حساب کتاب داشته باشه ؟

سلام
آخ آخ آخ آخ مدتها بود با چیزی به اندازه Mushoku Tensei حال نکرده بودم .
زمانی که ناولش رو شروع کردم با اون اسم 6 در چهارش اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی باشه .
انیمه هم که پخش شد باز فکر نمیکردم چیز دندون گیری ازش بسازن و بیشتر انتظار یه ایچی رو داشتم ولی کاملا برعکس عمل کرد .

از کجا بگیرم که ترجمه فارسی رو مرتب و رو حساب کتاب داشته باشه ؟

ترجمه فارسی حقیقتا هیچ جایی نمیشناسم :-??
من خودم همه رو انگلیسی خوندم
تازه همونم ترجمه رسمی لایت ناول اش تا جلد 15 اومده
11 جلد دیگه هنوز به صورت رسمی ژاپنیه و باید بجاشون وب ناول رو با فن ترنزلیشن ها خوند

در هر صورت کاریه که شدیدا یه ترجمه فارسی می پسنده
ولی بعید میدونم کسی اون قدر تنگ باشه که بخواد مسئولیتش رو قبول کنه :دی

سلام
ترجمه فارسی حقیقتا هیچ جایی نمیشناسم :-??
من خودم همه رو انگلیسی خوندم
تازه همونم ترجمه رسمی لایت ناول اش تا جلد 15 اومده
11 جلد دیگه هنوز به صورت رسمی ژاپنیه و باید بجاشون وب ناول رو با فن ترنزلیشن ها خوند

در هر صورت کاریه که شدیدا یه ترجمه فارسی می پسنده
ولی بعید میدونم کسی اون قدر تنگ باشه که بخواد مسئولیتش رو قبول کنه :D
یه جا جلد اول رو ترجمه کرده بود و منم اولین بار همونجا باهاش آشنا شدم ولی خو تو همون جلد اول مونده و ادامش ندادن انگار .
گفتم شاید جای دیگه ای ترجمه رو ادامه داده باشه .

اگه یک درصد شک داشتید یک مشت احمق توی IGN کار میکنن با این لیست دیگه باز مطمئن بشید:

بهترین انیمه سال IGN
Odd Taxi
The Best Anime of 2021 Winner

حالا خود انیمه انتخاب از کار های خوب سال بود، خودم میگم اوکی یکی نظرش این باشه(هرچند موشوکو واقعا بنظرم با تریلی از روی همه انیمه های امسال رد شد، هرچقدرم خفن بودند!)

خود لیست دوتا نامزد انیمه سال دیگه اصلا کل لیست رو زیر سوال میبره!
Vanitas:اینکه اصلا داستان اش هیچ عمل خاصی توش اتفاق نیوفتاده فعلا و فن سرویس محض بود.
قشنگ فعلا یک اثر Meh هست.

خب به مورد فوق خنده دار میرسیم!
Wonder Egg Priority: خیلی خنده داره یکی از بدترین کار های سال رو نامزد کردند!:))

بعد شما فکر کنید توی سالی اینکار رو انجام دادند، که ما:
Re Zero
Megalo Box
Ousama Ranking
Fruit Basket(وقتی تمام شد خیلی سر و صدا کرد)
و.... رو داشتیم.
دیگه تازه مثل خودشون من فیلم هایی که امسال هم اکران شدند مثل فیلم گینتاما هم اصلا حساب نمیکنم:/

خلاصه اینکه این همه Rant کردم که بگم N ساله گذشته باز کارکنان IGN کوچکترین چیزا هم نمیتونن درک کنند.:|

این خطاب به اوناییه که ناروتو رو میخوان از سری شیپودن شروع کنند؟ :-"
نداریم جز این مورد که:-"
احساس میکنم منظور میم رو نگرفتی ، برای منم خیلی طول کشید تا بفهمم :D اینجا میگه اَ نیمه میبینی یعنی از نیمه میبینی ... :D یکم میم خُنُکیه ولی خنده داره:D

احساس میکنم منظور میم رو نگرفتی ، برای منم خیلی طول کشید تا بفهمم :D اینجا میگه اَ نیمه میبینی یعنی از نیمه میبینی ... :D یکم میم خُنُکیه ولی خنده داره:D
ها ...
:| :| :|

من attack on titan رو دیدم بعدش اینجا سوال پرسیدم دوستان fullmetal alchemist رو پیشنهاد دادن. اونم دیدم ولی خیلی لذت بخش نبود واسم. ترجیح میدادم داستان کمی پیچیده تر باشه. جمع بندی اخرش هم واقعا پسند نکردم.
الان demon slayer رو دارم میبینم تا الان که خوب لذت بردم.
پیشنهاد دیگه‌ای دارید؟
و اینکه چطور اذیت نمیشید انیم در حال پخش ببینید؟ یعنی انیمی که داستان شاید ۹۰ درصد قضیه‌ست رو ادم باید یک هفته منتظر بمونه تا ۱۵ ۱۶ دقیقه بره جلو تر؟ خیلی تو مخیه به نظرم.
پیشنهاد میدم انیمه Steins Gate رو به ترتیب خط زمانیش تماشا کنی (لیست زیر) چون اینجوری هم هیجانش بیشتره هم پایان بندی داستان خیلی جذاب تر میشه.
  1. Steins; Gate (2011) (Episode 1-22)​
  2. Steins; Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link – Divide by Zero (2015)​
  3. Steins; Gate 0 (2018)​
  4. Steins; Gate (2011) (Episode 23-24)​
  5. Steins; Gate: Egoistic Poriomania​
  6. Steins; Gate Movie: Load Region of Déjà vu (2013)​

اگه یک درصد شک داشتید یک مشت احمق توی IGN کار میکنن با این لیست دیگه باز مطمئن بشید:

بهترین انیمه سال IGN
Odd Taxi
The Best Anime of 2021 Winner

حالا خود انیمه انتخاب از کار های خوب سال بود، خودم میگم اوکی یکی نظرش این باشه(هرچند موشوکو واقعا بنظرم با تریلی از روی همه انیمه های امسال رد شد، هرچقدرم خفن بودند!)

خود لیست دوتا نامزد انیمه سال دیگه اصلا کل لیست رو زیر سوال میبره!
Vanitas:اینکه اصلا داستان اش هیچ عمل خاصی توش اتفاق نیوفتاده فعلا و فن سرویس محض بود.
قشنگ فعلا یک اثر Meh هست.

خب به مورد فوق خنده دار میرسیم!
Wonder Egg Priority: خیلی خنده داره یکی از بدترین کار های سال رو نامزد کردند!:))

بعد شما فکر کنید توی سالی اینکار رو انجام دادند، که ما:
Re Zero
Megalo Box
Ousama Ranking
Fruit Basket(وقتی تمام شد خیلی سر و صدا کرد)
و.... رو داشتیم.
دیگه تازه مثل خودشون من فیلم هایی که امسال هم اکران شدند مثل فیلم گینتاما هم اصلا حساب نمیکنم:/

خلاصه اینکه این همه Rant کردم که بگم N ساله گذشته باز کارکنان IGN کوچکترین چیزا هم نمیتونن درک کنند.:|

سلام :D
من خیلی حرفتو قبول ندارم. مسئله اینجاست که توی بررسی یه داستان توی مدیوم‌های مختلف (کتاب، کمیک، گیم، انیمه و...) معیارهای ابجکتیو وجود نداره. مثلا تو معتقدی که Vanitas یا Wonder Egg Priority کارهای ضعیفی هستن و از اون طرف موشکو با اختلاف بهترین انیمه امسال بوده. من مشکلی با این حرف ندارم، ولی مسئله اینجاست که این خوب یا بد بودنی که ما ازش استفاده می‌کنیم، توی خیلی از موارد، یه بحث سابجکتیو می‌شه، یعنی ما نمی‌تونیم بد یا خوب بودن خیلی از آثار رو اثبات کنیم. مثلا، خود من، با وجود اینکه از دیدن موشکو و 86 لذت بردم، با هر دوتاشون یه سری مشکلات عمده توی شخصیت پردازی و پیرنگ داستان دارم. مسئله اینجاست که من نمی‌تونم به صورت ریاضی‌وار اثبات کنم که موشکو کار ضعیفی هست و حقش نیست که توی بهترین انیمه‌های امسال باشه. همین موضوع هم در مورد همین لیست صادقه و خیلی نباید این لیست‌ها رو به عنوان فکت در نظر گرفت. الان خود من، بعد از خوندن این لیست، با توجه به توضیحات متن، مشتاق شدم که برم Wonder Egg Priority رو ببینم. حالا ممکنه با نویسنده هم عقیده بشم و ممکنه مثل خودت به این نتیجه برسم که کار افتضاحی بوده.

مشکل اساسی اینجاست که ما دوست داریم همه چیز رو ریاضی‌وار و در قالب اعداد ببینیم، چون درکش راحت‌تره. دوست داریم بعد از دیدن فلان انیمه یا سریال بهش نمره بدیم، در صورتی که معیار ابجکتیوی برای خیلی از قسمت‌های نمره دادن ما وجود نداره. الان مثلا برو To your eternity رو توی سایت انیمه لیست نگاه کن. توی نقدهایی که بهت پیشنهاد می‌ده، یه نفر به این انیمه 1 داده:D من خیلی دوست دارم این دوستمون رو از نزدیک ببینم و یه سوال ازش بپرسم. سوالمم درباره این نیست که چرا از انیمه محبوب من بدت می‌اومده، سوالم اینه که چرا بهش 2 ندادی به جای 1؟:D اگه با همین ذهن ریاضی‌وار به قضیه نگاه کنیم، یه انیمه برای اینکه از 1 به 2 برسه، باید صد در صد بهتر بشه:D الان این دوستمون می‌تونه به صورت ریاضی به من اثبات کنه که To your eternity باید چی کار می کرد که صد در صد بهتر بشه و نمره‌اش از یک به دو برسه؟ یا همین دوستمون که به موشکو ده داده، می‌تونه اثبات کنه که موشکو دقیق نهصد درصد (و نه مثلا هشتصد و پنجاه درصد:D) ارزش بیشتری نسبت به To your eternity داره؟

این نگاه ریاضی‌وار یه مشکل اساسی دیگه هم به وجود می‌یاره و باعث یه سری دشمنی‌ها میشه:D من دلیلی نداره با کسی که مثلا از To your eternity بدش می‌یاد، دشمنی داشته باشم. خوب یا بد، توی سایت Mal و سایر سایت‌ها، ارزش هر اثر با اون نمره زیرش مشخص شده و نمره فلان شخص روی اون نمره اثر گذاشته. بعد من مثلا با خودم می‌گم: «فلانی! تو فقط موسیقی و انیمیشن این اثر رو هم می‌خواستی در نظر بگیری، دیگه باید بهش 3 رو می‌دادی! چرا بهش 1 دادی؟:D». بعد می‌رم پروفایلش رو می‌بینم، می‌بینم مثلا به موشکو که من با شخصیت پردازیش (مثلا ارتباط بین رودئوس و پدرش) مشکل دارم، ده داده! بعد منم تصمیم می‌گیرم که تلافی بکنم:D.

آخرین ویرایش:
من اخیرا Arcane رو دیدم
گفتم بیام Odd Taxi رو ببینم و بعدش در مورد جفت شون صحبت کنم

و خب امروز Odd Taxi رو تموم کردیم....
....
...
..
.
هولی شعط :D
تمام چیزهایی که میخواستم در مورد Arcane بگم (به غیر از این که سیلکو Carry می کرد کل داستان سریال رو) پاک از ذهنم پرید.

1639659535820.png

Odd Taxi
13 Episodes
Mystery Drama

خیلی سخته بخوام بگم بهترین انیمه سال چیه. امسال کارهای خفن کم نداشتیم. ولی حتی اگه بخوایم سخت گیری کنیم و هر گزینه ای که یخورده پاش می لنگه رو حذف کنیم نهایتا دو سه تا انیمه اند که واسه پایان سال میمونن
یکی شون قطعا Odd Taxi آه. ساخت استدیوی OLM که به طرز عجیبی معروف ترین کارهاشون سری انیمه های پوکمونه :دی آدمایی که نقش موثری تو خلق یکی از بهترین سری کارتون های کودکانه تاریخ داشتند (و البته Berserk 1998 و OVA 2012 سری اوچو سنکان یاماتو :دی) حالا یکی از بهترین کارهای میستری چند سال اخیر یا شایدم کل تاریخ انیمه رو به ارمغان آوردن

روایت داستان در مورد یه راننده تاکسی ایه به اسم هیروشی اودوکاوا که با این که مریضی داره و چندین ساله که نمیتونه درست بخوابه ولی داره زندگیشو با یه روند عادی ای می گذرونه.
اما از نقطه ای که داستان شروع میشه ما با یه عده از مسافرای اودوکاوا آشنا میشیم که هر کدوم قصه مجزایی دارن. از پسر دانشجویی که دنبال شهرت اینترنتیه، مدیر یه گروه آیدولی که میخواد گروهشو با جاهای بالا برسونه تا یه زوج کمدین که کارشون بعد کلی سال نگرفته و آدمای مختلف دیگه ای که چندان تو ابتدای انیمه داستان هاشون به هم ربطی نداره

این وسط اما تو اخبار گزارش گم شدن یه دختر نوجوونی مطرح میشه که مدارک نشون میدن شب قبلش سوار تاکسی اودوکاوا شده. اودوکاوا ظن قتل بهش نمی افته خوشبختانه. ولی این پایان کار نیست. حول راز گم شدن این دختره شخصیت های خطرناک دیگه ای هم دور و بر اودوکاوا پیداشون میشه و داستانشون با شخصیت های قبلی هم حتی گره میخوره و یه روایت تو در تویی رو تشکیل میده که زندگی اودوکاوا رو وارد یه سراشیبی تندی می کنه که ازش نمیشه فرار کرد. این که راز هر کدوم از این شخصیت ها چیه، ربطشون به هم چیه و داستان به کجا میره و راز مخفی پشت همه این داستان ها و گم شدن دختره به کجا ختم میشه، همه شون چیزهایی اند که جریان Odd Taxi بهشون میپردازه.

Odd Taxi - 13 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_09.26_[2021.12.16_15.54.42].jpg

اگه میخواید بدونید چرا Odd Taxi این قدر خوبه، بذارید راحت کنم تون.
خیلی رک بگم، بهترین چیز Odd Taxi، دو تا کلیف هنگر پایانی شن. :دی کل 11 قسمت انیمه تا قبل از دو قسمت آخرش راحت یکی از بهترین روایت های پیوسته ی امساله. ولی دو قسمت آخر و کلیف هنگرهاش واقعا دهن آدم رو وا می کنن. نکته خوبش هم اینه که یهو از هیچ جا ظاهر نمیشه این قضیه. به جفت این دوتا کلیف هنگر بارها و بارها هینت داده میشه تو کل انیمه که منی که یه بار دیدم تونستم یکی شون رو حدس بزنم و اون یکی رو هم وقتی معلوم شد تازه منظور یه سری صحنه ها رو متوجه شدم

به نظرم همین توضیح میده که چرا انیمه یکی از گادلایک ترین انیمه های میستری تاریخه
طولانی نیست، تمام تیکه ها پازل رو بهت میده و راز نهایی اش هم واقعا خفنه. مهم تر از همه، هیچ کدوم از کاراکترها رو مخ نیست. جریان داستان هم خیلی سریع پیش میره و هیچ وقت خسته نمیشی (*اهم*اهم* یاد بگیر In/spectre اهم* اهم*)
اگه دقت کرده باشید همه شخصیت های داستان مشابه بیستارز ظاهر حیوونی دارن
تو بیستارز این قضیه به خفنی انیمه کمک می کرد چون هر حیوون رو شخصیتش اثرگذار بود و عملا خوی حیوونی شخصیت های خیلی اهمیت داشت
در مورد Odd Taxi به جای اون قضیه، چون خیــــــــلی داستان شخصیت داره و هر کدوم هم به یه اندازه مهمن تو پیشروی داستان، این که ظاهرشون حیوونیه، به کاراکتر دیزاینرهای انیمه یه فرصت طلایی داده که فقط با طراحی کلی شون نصف شخصیت پردازی طرف رو بریزن زمین
اودوکاوا یه خوک دریایی ـه. از چشماش خستگی بیرون میریزه (چون به خاطر بیماریش نمیتونه بخوابه) نوع حرف زدنش و ظاهر خیلی گردش، آروم بودن و پختگی شو نشون میده ولی نهایتا این که یه خوک دریایی تصویر شده بهتر از هر چیزی ظاهر صلح آمیز و عادی شو نشون میده. این که همیشه قانع ـه به چیزی که داره و دنبال دردسر واسه کسی نمی گرده. خود انیمه و نویسندگی اش خیلی قشنگ شخصیت اودوکاوا رو به تصویر می کشن، ولی همون طراحی کاراکترش رو پوستر انیمه یه دید کلی واقعا کاملی نسبت به شخصیت میده که هیچ وقت خود انیمه خلافش پیش نمیره
این برای تک تک شخصیت های دیگه از کاکیهانای پیر و فقیر تا دوبوی خودجوش و از خودمطمئن صادقه. همشون یجوری همین ظاهر حیوونی شون شخصیت شون رو نشون میده

همین یه قضیه باعث میشه توی داستان به این پیچیدگی هیچ وقت جریان از دستت در نره. نه این که یادت بره کی به کیه ها. بهتر حتی. تو فقط با دیدنشون یادت میاد این "چی" بود. خیلی محشره از این لحاظ.

1639662172423.png

من انیمه رو به دو تا داداشام دیدم و خیلی به ندرت میشه ما یه کاری ببینیم که سه تامون تهش بلند شیم و بگیم Fuck Yeah That was Great :دی
و این قطعا یکی از اون معدود انیمه ها/سریال ها/بازی ها/فیلم هایی بود که متفق القول پشم هممون آخرش ریخت، شاید برای همین علی رغم این که شخصا با موشوکو تنسه و کلیت اش بیشتر حال کردم این رو انیمه سال ام بدونم. (در مورد سریال، یادم نمیاد شاید بریکینگ بد بود که نشستیم با هم دیدیم. سختیش اینه که سریال باید حتما تموم شده باشه کامل که داداش بزرگه ام بشینه باهام ببینه. ولی آخرین فیلمی که متفق القول پشم هممون ریخت سرش Avengers Infinity War بود، آخرین بازی هم Zelda:BotW بود داداش کوچیکه ام با GOW 2018 حال نکرد، داداش بزرگه ام هم با RDR 2 حال نکرد، منم با Tlou P2 حال نکردم :|)

ولی جالبیش این جا بود، یه بار دو قسمت اش رو من اخوی بزرگتر تکی دیدیم، یهو اخوی کوچیکر سر قسمت بعدی اومد گفت: WTF!? چرا بدون من دیدی؟ حسین بیا بذار اون دو قسمت رو برام ببینم
گفتم Eh کی حال داره وایسه تا تو دو قسمت ببینی. تهش 40 دقیقه داستانه دیگه، خودم الان برات توضیح میدم
اومدم شروع کنم براش توضیح دادن که یه لحظه مرور کردم دیدم، یا ابرفرض الالفاظ!؟ :-B چقدر داستان پیش رفت جلو تو این دو قسمت :| رسما داشتم پیشروی پلات لاین 6 تا شخصیت رو بهش می گفتم. که دو تاش تازه تو اون قسمت کامل پلات لاین شون شروع شده بود. آخرش که دیدم توضیحم راه به جایی نمی بره گفتم بشین از همین جا با ما ببین سوالی بود بپرس :دی

ولی خب تهش تونستیم تا آخرش رو با هم تو این دو سه هفته ای ببینیم و واقعا از انتظار هرسه تاییمون فراتر رفت انیمه

تم اوپنینگ شم محشره. هر چند اخوی بزرگتر اصن وایب شو نمیتونست تحمل کنه سر همین اسکیپ می کرد همش :|

این قسمت جدید Ousama Ranking چقدر عالی بود! داستان خیلی جذاب و عالی شده.
فقط نمیدونم چقدر پتانسیل ادامه دادن رو برای Wit داره، مشخصه هنوز اولای داستان هستیم!
حقیقتا تعجب میکنم با دو قسمت دیگه بتونن تموم اش کنند.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar
  • Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or