آخرین بار مانگاش از انیمه عقبتر بود. بنابراین نمیدونم این قسمتهای مانگا توی انیمه هست یا نه، اما قسمتهای اخیر مانگا برای من رضایتبخش بوده.این اسلایم فصل سومی داشته باشه کامبک میزنه؟
بعد پارت دوم اش من واقعا درجا زدن رو توی داستان دیدم.
کلا چه از لحاظ داستانی چه کرکترایی که معرفی شد بنظرم خیلی پسرفت کرده بود.
منی که با پارت یک فصل دوم جلوی بزرگان ایسکای میذاشتمش با پارت دوم شدید ضدحال خوردم.![]()
آقا الان میشه گفت بهترین اقتباس از یک ویدیو گیم در تاریخ ( به صورت فیلم یا سریال ) متعلق به ارکینه دیگه درسته ؟
من منظورم بیشتر این وضعیت هالیوود بود واسه ساخت یک اقتباس خوب از یک بازی ویدیویی معروف که سال هاست توش دارن درجا میزنن .یکی از بهترین ها اره ولی بهترین اصلا
اقتباس از ویدیو گیم کم نداشتیم که بی نظیر بودن مثلا:
clannad
Stein's Gate
ef: A Tale
یا غیر ویژوال نوال Gungrave رو داشتیم که عالی بود
من مطمئنم بازم هست ولی الان یادم نیست
فقط دقیقه ۳:۲۹![]()
فقط یک قسمت از موشوکو تنسه باقی مونده
انتظار نداشتم هم رویجرد و هم اریس ترک کنن داستان رو (فعلا)، هر دو شخصیت های عالی بودن و امیدوارم زودتر برگردن دوباره...
@Z-fan عاقا انیمه الان کجای داستان هست و چقدر از داستان باقی مونده؟
من فکر نکنم بتونم تحمل کنم و از هفته بعد احتمالا میرم سراغ لایت ناول... فقط امیدوارم به اندازه کافی بلند باشه چون کلی سوال در مورد شخصیت های و دنیای این اثر برام پیش اومدن...![]()
ممنونالان انیمه دقیقا تو پایان یک چهارم اولیه ی داستانه
به نوعی 25% کل داستان رو طی کردیم (اگه چپترهای Redundancy رو حساب کنیم که 20%)
اگه رمان رو میخوای بخونی اینایی که میگم در نظر بگیر
اول این که ترجمه وب ناولش تو نت خیلی راحت تر پیدا میشه. ترجمه لایت ناول جدا از این که پیدا کردنش سخته، کامل هم نیست. تا جلد نمیدونم 15 اینا ترجمه شده بود یادمه
دوم این که بعد تموم شدن این فصل، لایت ناول یه آرک داره که به کل تو وب ناول نیست. منم نخوندم و نمیدونم چخبره توش، ولی کلا Canon ـه. بعدا که فصل دو اومد یهو گیج نشی که این کاراکترها کین این وسط
سوم این که به هیچ وجه بعد انیمه سراغ مانگا به عنوان سورس داستان نرو. وب ناول و لایت ناولش با اختلاف بهتر از مانگاشه.
چهارم این که جو داستان از این جا (و عملا از Turning Point 2) به طور کلی عوض میشه و دیگه اون حالت ادونچر طور شو نداره. البته این ایراد نیست اصن. خیلی هم عالیهفقط گفتم که یهو غافلگیر نشی
همینبرو حالش رو ببر
داستان محشریه تا تهش
اگه قسمت بعد هم زاویه دید اریس رو نگیریم، باید منتظر یه طومار کلفت از طرف من باشید.چون کل قضیه سکس این دو تا از دید اریس به کـــــل یه چیز عمیق دیگه ایه