Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این اسلایم فصل سومی داشته باشه کامبک میزنه؟
بعد پارت دوم اش من واقعا درجا زدن رو توی داستان دیدم.
کلا چه از لحاظ داستانی چه کرکترایی که معرفی شد بنظرم خیلی پسرفت کرده بود.
منی که با پارت یک فصل دوم جلوی بزرگان ایسکای میذاشتمش با پارت دوم شدید ضدحال خوردم.:|

این اسلایم فصل سومی داشته باشه کامبک میزنه؟
بعد پارت دوم اش من واقعا درجا زدن رو توی داستان دیدم.
کلا چه از لحاظ داستانی چه کرکترایی که معرفی شد بنظرم خیلی پسرفت کرده بود.
منی که با پارت یک فصل دوم جلوی بزرگان ایسکای میذاشتمش با پارت دوم شدید ضدحال خوردم.:|
آخرین بار مانگاش از انیمه عقب‌تر بود. بنابراین نمی‌دونم این قسمت‌های مانگا توی انیمه هست یا نه، اما قسمت‌های اخیر مانگا برای من رضایت‌بخش بوده.

اندکی زیبایی اضافه کنیم 🥺

View attachment 235566
آقا الان میشه گفت بهترین اقتباس از یک ویدیو گیم در تاریخ ( به صورت فیلم یا سریال ) متعلق به ارکینه دیگه درسته ؟

و این اقتباسم یک استدویو بازی سازی ساخته این خیلی زیباست :D :D

یکی از بهترین ها اره ولی بهترین اصلا

اقتباس از ویدیو گیم کم نداشتیم که بی نظیر بودن مثلا:

clannad
Stein's Gate
ef: A Tale

یا غیر ویژوال نوال Gungrave رو داشتیم که عالی بود

من مطمئنم بازم هست ولی الان یادم نیست

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین ها اره ولی بهترین اصلا

اقتباس از ویدیو گیم کم نداشتیم که بی نظیر بودن مثلا:

clannad
Stein's Gate
ef: A Tale

یا غیر ویژوال نوال Gungrave رو داشتیم که عالی بود

من مطمئنم بازم هست ولی الان یادم نیست
من منظورم بیشتر این وضعیت هالیوود بود واسه ساخت یک اقتباس خوب از یک بازی ویدیویی معروف که سال هاست توش دارن درجا میزنن .

در مورد ویژوال نول ها هم ( اشتاین گیت شاهکاره از نظر من ) ملاک برتری رو اگه سلیقه بدونیم درسته ولی اگه میزان نمرات در سایت هایی مثل imdb یا بررسی های منتقدا بدونیم arcane نمره بالاتری داره

فقط دقیقه ۳:۲۹ :))

راضی بودم که راجع به وان پیس شعر نگفت که ۔۔۔۔۔۔۔۔ ول کنم نبود :))
۔۔۔۔۔۔۔

هفته پیش دیسکای وان پیس رو داشتم کپی میکردم روی هارد ، همین جوری قسمت اول رو پلی کردم به خودم اومدم دیدم ارک اسکایپیا رو تموم کردم ۔۔۔۔۔۔ اصلا کهنه نمیشه این لعنتی
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

کاش در حینی که یه عده انیمه های جدید رو ترجمه میکنن، یه عده هم پایه میشدن زیر نویس انیمه های قدیمی رو هم اصلاح میکردن ،

بدون شک از ۱۰۰۰ قسمت وان پیس حداقل ۶۰۰ قسمتش نیاز به اصلاح داره زیر نویس هاش ، اونم نه یکی دو خط ، بالای ۵۰ یا ۱۰۰ خط ر قسمت نیاز به اصلاح داره
حدود ۱۰۰ قسمتشم کلا سابش رو باید بریزن تو ریسایکل بین ، از اول ترجمه کنن ، طرف گوگل ترانسلیت میکرد همون رو کپی پیست میکرد ، ترجمه انقدر نابود نبود ۔۔۔۔

کلا سیستم انیمه ورلد و انیمه پردیس اون اوایل کارشون اشتباه بود ، تلاش برای اینکه ادعا کنن ما انقدر ترجمه کردیم این شرایط رو پیش اورد ،
کاربرها هم برای گرفتن تگ و غیره ، دست به کارای عجیب غریب زیادی میزدن ،،، :|

الانم تغییری نکرده و این سایت های اشتراکی و پولی تو رقابت برای سریع تر گذاشتن ساب ، همچنان کیفیت رو قربانی میکنن

فقط یک قسمت از موشوکو تنسه باقی مونده :(

انتظار نداشتم هم رویجرد و هم اریس ترک کنن داستان رو (فعلا)، هر دو شخصیت های عالی بودن و امیدوارم زودتر برگردن دوباره...

@Z-fan عاقا انیمه الان کجای داستان هست و چقدر از داستان باقی مونده؟

من فکر نکنم بتونم تحمل کنم و از هفته بعد احتمالا میرم سراغ لایت ناول... فقط امیدوارم به اندازه کافی بلند باشه چون کلی سوال در مورد شخصیت های و دنیای این اثر برام پیش اومدن... :-"

فقط یک قسمت از موشوکو تنسه باقی مونده :(

انتظار نداشتم هم رویجرد و هم اریس ترک کنن داستان رو (فعلا)، هر دو شخصیت های عالی بودن و امیدوارم زودتر برگردن دوباره...

@Z-fan عاقا انیمه الان کجای داستان هست و چقدر از داستان باقی مونده؟

من فکر نکنم بتونم تحمل کنم و از هفته بعد احتمالا میرم سراغ لایت ناول... فقط امیدوارم به اندازه کافی بلند باشه چون کلی سوال در مورد شخصیت های و دنیای این اثر برام پیش اومدن... :-"

الان انیمه دقیقا تو پایان یک چهارم اولیه ی داستانه
به نوعی 25% کل داستان رو طی کردیم (اگه چپترهای Redundancy رو حساب کنیم که 20%)

اگه رمان رو میخوای بخونی اینایی که میگم در نظر بگیر
اول این که ترجمه وب ناولش تو نت خیلی راحت تر پیدا میشه. ترجمه لایت ناول جدا از این که پیدا کردنش سخته، کامل هم نیست. تا جلد نمیدونم 15 اینا ترجمه شده بود یادمه
دوم این که بعد تموم شدن این فصل، لایت ناول یه آرک داره که به کل تو وب ناول نیست. منم نخوندم و نمیدونم چخبره توش، ولی کلا Canon ـه. بعدا که فصل دو اومد یهو گیج نشی که این کاراکترها کین این وسط :D
سوم این که به هیچ وجه بعد انیمه سراغ مانگا به عنوان سورس داستان نرو. وب ناول و لایت ناولش با اختلاف بهتر از مانگاشه.
چهارم این که جو داستان از این جا (و عملا از Turning Point 2) به طور کلی عوض میشه و دیگه اون حالت ادونچر طور شو نداره. البته این ایراد نیست اصن. خیلی هم عالیه :x فقط گفتم که یهو غافلگیر نشی

همین :D برو حالش رو ببر
داستان محشریه تا تهش

اگه قسمت بعد هم زاویه دید اریس رو نگیریم، باید منتظر یه طومار کلفت از طرف من باشید. :D چون کل قضیه سکس این دو تا از دید اریس به کـــــل یه چیز عمیق دیگه ایه

آخرین ویرایش:
الان انیمه دقیقا تو پایان یک چهارم اولیه ی داستانه
به نوعی 25% کل داستان رو طی کردیم (اگه چپترهای Redundancy رو حساب کنیم که 20%)

اگه رمان رو میخوای بخونی اینایی که میگم در نظر بگیر
اول این که ترجمه وب ناولش تو نت خیلی راحت تر پیدا میشه. ترجمه لایت ناول جدا از این که پیدا کردنش سخته، کامل هم نیست. تا جلد نمیدونم 15 اینا ترجمه شده بود یادمه
دوم این که بعد تموم شدن این فصل، لایت ناول یه آرک داره که به کل تو وب ناول نیست. منم نخوندم و نمیدونم چخبره توش، ولی کلا Canon ـه. بعدا که فصل دو اومد یهو گیج نشی که این کاراکترها کین این وسط :D
سوم این که به هیچ وجه بعد انیمه سراغ مانگا به عنوان سورس داستان نرو. وب ناول و لایت ناولش با اختلاف بهتر از مانگاشه.
چهارم این که جو داستان از این جا (و عملا از Turning Point 2) به طور کلی عوض میشه و دیگه اون حالت ادونچر طور شو نداره. البته این ایراد نیست اصن. خیلی هم عالیه :x فقط گفتم که یهو غافلگیر نشی

همین :D برو حالش رو ببر
داستان محشریه تا تهش

اگه قسمت بعد هم زاویه دید اریس رو نگیریم، باید منتظر یه طومار کلفت از طرف من باشید. :D چون کل قضیه سکس این دو تا از دید اریس به کـــــل یه چیز عمیق دیگه ایه
ممنون :x
پس همون میرم سراغ لایت ناول ترجیحا انگلیسی :-" کلا این دنیا به طرز عجیبی منو درگیر خودش کرده، الانم به زور 1 پروژه که تحویلش این هفته هست خودمو کنترل کردم وگرنه همین الان میرفتم سراغ خوندنش :-"
+
1/4 خیلی خوبه! من یکم میترسیدم که انیمه مثلا 40-50% داستان رو پوشش داده باشه، ولی اینطور که به نظر میاد داستان تازه شروع شده یجورایی...

من attack on titan رو دیدم بعدش اینجا سوال پرسیدم دوستان fullmetal alchemist رو پیشنهاد دادن. اونم دیدم ولی خیلی لذت بخش نبود واسم. ترجیح میدادم داستان کمی پیچیده تر باشه. جمع بندی اخرش هم واقعا پسند نکردم.
الان demon slayer رو دارم میبینم تا الان که خوب لذت بردم.
پیشنهاد دیگه‌ای دارید؟
و اینکه چطور اذیت نمیشید انیم در حال پخش ببینید؟ یعنی انیمی که داستان شاید ۹۰ درصد قضیه‌ست رو ادم باید یک هفته منتظر بمونه تا ۱۵ ۱۶ دقیقه بره جلو تر؟ خیلی تو مخیه به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or