اووووه. یادش به خیر.
حرف آریا-ساما شد، یاد محمدعلی افتادم (خودم رو نمیگم ) یه زمان اون هم پستهای خیلی مفصلی میزد. روح هردوشون شاد و یادشون گرامی
کم کم همه چیزهای خوب تموم میشن و فقط یه خاطره برای عده کمی میمونه و اونا هم بالاخره خاطره رو فراموش میکنن و دیگه اون موجودیت در امواج زمینه کیهانی محو میشه.
همین سید انقدر که تحویلش نمیگیرید، محو میشه میره پی کارش. بنده خدا میاد برای مانگاهای معمولی یه مقاله ۹۸۵۰ کلمهای مینویسه و هیچ کس نمیره اون مانگا رو محض رضای خدا بخونه.
در مرحله بعدی هم کم کم زیرنویس رایگان انیمه و هاردساب رایگان فارسی هم محو میشه و ترجمه مانگای فارسی رایگان هم محو میشه و خاطره کمرنگی در گوشههای متروک وب ازش باقی میمونه.
فقط میتونید پول بدید و ترجمههای فارسی منهواهای آبگوشتی رو بخونید.
در مورد ترجمههای انگلیسی هم وضع چندان روبهراه نیست. فن ترنزلیشنهای مانگا دارن کم کم ناپدید میشن. فقط چون ترجمه رسمی رایگان همه جا پخش شده، کمتر به اثرش توجه میکنیم.
خلاصه که همه چیزهای خوب یه روزی تموم میشن. از جمله پول تو جیبی، پیژامه، غذای مامان پز، مانگای گینتاما (که این یکی تموم شده)، جوونی و ... حتی چیزهای معمولی هم تموم میشن (مثل پستهای طولانی سید در مورد مانگاهای معمولی)
اگه از من میپرسی، آره. پول ارزشش رو داره که به خاطرش هر چیزی رو خراب کنی
پیشنمایش جدید انیمهی Requiem for the Rose King که از دو شخصیت جدید رونمایی میکنه و اوپنینگ انیمه رو نشون میده:
و همینطور یه پوستر جدید از انیمه:
شخصیتهای جدید انیمه
به ترتیب از راست به چپ:
Riho Sugiyama as Henry Stafford - ایشون فقط برای بخش اول فصل اول صداگذاری این شخصیت رو انجام میدن و صداپیشه بخش دوم برای این شخصیت هنوز مشخص نشده. Aoi Yūki as Joan of Arc
استودیو سازنده انیمه J.C.Staff هست، پخشش از ۹ ژانویه (۱۹ دی) شروع میشه. همچنین قرار هست که مثل خیلی از انیمههای فصول گذشته به صورت ۲ بخش (Cours) پخش بشه.
چند وقت پیش حرف انیمه اخوی ها / space brothers توی تاپیک پیش اومد و خلاصه دلیلی شد که برم ببینمش و امروز انیمه رو تموم کردم.
چقدر خوب بود، واقعا این چند وقته یه همچین انیمه یا کلا سریالی لازم داشتم که حال و هوای اروم تری داشته باشه و یکم واقع گرایانه تر باشه.
جدا از اینکه داستان کلی و اتفاقاتی که میوفتن همگی خوب نوشته شدن و جذابن، شخصیت های انیمه برای من مهمترین و بزگترین نقطه قوتش بودن، همه رو دوست داشتم تقریبا و و خوشبختانه شخصیت رو اعصاب و اضافی نداشت انیمه.
وقتی میخواستم انیمه رو شروع کنم یکم تردید داشتم چون انیمه 99 قسمت هست و حتی بعد از دیدن 7-8 قسمت اولیه شک داشتم که داستان میتونه تا اخر جذاب بمونه یا نه ولی خوب همه شک و تردید هام الکی بودن
با تشکر از دوستانی که بحث این انیمه رو وسط کشیدن
+
بیشتر انیمه اینطوری معرفی کنید لطفا لیست انیمه هایی که من سیو کردم تا بعدا ببینم انقدر طولانی شده که کلا خودم سرگیجه میگیرم میرم سراغش
+
این چپتر اخر One punch man عالی بود واقعا!
تغییرات داستانی نسبت به وب کامیک هم همینطور دارن بیشتر میشن و کلا کلی موارد جدید و غیر منتظره میتونه اتفاق بیوفته و در کل برای افرادی که وب کامیک رو خوندن عالیه
هوه هوه پشمی برامون باقی نموند
من به همه کسایی که این قسمت موشوکو تنسه رو بدون هیچ دانش قبلی ای نسبت به اتفاقاتش می بینن حسودیم میشه
از هر نظر سه برابر بهتر از چیزی بود که تو رمان من خونده بودم. و یادمه وقتی تو رمان خوندمش قلبم اومد دهنم
این جا دوباره همین بود
یه لول عجیبی از جزئیات داره اتفاقات این قسمت
خلاصه که یه چیز خفنیه
بریم یه سری نکات تکمیلی بگیم
POV: You are Hitogami's apostle
به طرز عجیبی ذره ای حذفیات نداشت این قسمت. خیلی قشنگ همه چی رو در مورد اورستد و دو تا نفرینی که الان باید بدونید گفت (دو تا نفرین دیگه اش هم خیلی شرایط اش خاصه) تک تک دیالوگ های مهم رو بین اینا رد و بدل کرد. و سکانس مقدمه اش که رویجرد، اریس رو هم یه مبارز در نظر میگیره و دیگه بهش به چشم یه بچه نگاه نمی کنه رو هم به بهترین شکل ممکن درآوردن
فقط یه تغییر داشتیم و اونم کلا لوکیشن فایت بود
تو انیمه خیلی خفن تر کل لوکیشن ترسیم شده تو رمان صرفا وسط یکی از دره های دهنه کوه Red Dragon می بینن اش
این کوه Red Dragon قضیه اش جالبه، قشنگ هم انیمه توصیفش کرده
ولی خلاصه اش اینه که یه رشته کوه وحشتناک بزرگیه که عملا دور کل کشور آشورا رو محاصره کرده (که عملا بزگترین دیوار دفاعی امپراتوری محسوب میشه) خفنی این رشته کوه اینه که تو خود کوه و قله هاش لونه اژدهاهای قرمزه. اژدهاهای قرمز لزوما قویترین اژدهاهای دنیای موشوکو تنسه نیستند. ازشون هیولاهای خفن تری هم وجود داره. ولی همون جور که رویجرد گفت خفنی این اژدها به دور هم گله ای زندگی کردن شونه. یه اژدهای قرمز هم کشتنش دردسره چه برسه یهو هفت هشت تا سرت بریزن.
رویجرد البته اشاره کرد یجورایی که ضایع ترش می کنه. ولی اگه یادتون باشه تو فصل اولريال قبل از این که Mana calamity اتفاق بیفته و همه تلپورت شن. یه شات از کریشیکا داریم که قدرت چشم هاش رو نشون میده
یه شات هم از خود اورستد داریم که بهترین نوع معرفی واسه این شخصیته. تک و تنها قشنگ روی قله های Red Dragon Mountain اژدهاهای قرمز هم عین سگ ازش میترسن. که البته یه بخش زیادیش به خاطر نفرین اورستده
گفتیم نفرین. اورستد چهار تا نفرین. این نفرین ها هم عین همون میکوها عمل می کنن (زنوبا که قدرت فیزیکی ترسناک داره و امثالهم) با این نفرین ها بدنیا میان و باید باهاش کنار بیارن. (البته یه سری روش های دیگه هم هست که دچار نفرین شی. مثل کاری که لاپلاس با نژاد سوپردیا ها کرد و یه مورد دیگه که خیلی بعدتر بهش میرسیم)
اورستد بدبخت 4 تا، فاکینگ 4 تا نفرین داره. دو تاش رو ما این جا میدونیم. یکیش نفرینیه که باعث میشه هیتوگامی عملا نمیتونه رصدش کنه و کلا به خاطرش سرنوشت خودش و آدمای مربوط بهش از رشته دنیا کامل جداست. (چیز عجیبیه) یکی دیگه اش هم همین نفرینیه که هر کسی نزدیکش باشه ازش تا سرحد مرگ وحشت می کنه. دوتای دیگه اسپویلری اند ناجور. ولی حرف هیتوگامی درسته، اگه این نفرین ها نبودند اورستد به جای رتبه دوم تو Seven Powers رتبه اول می شد راااااحت
اورستد اولین آدمیه که از Seven World Powers می بینیم. که کلا یه رنک بندی خفن و عجیب و باحالی اند که از ایام باستان وجود داشته.
این هفت تا گولاخ اینان و وضعیت فعلی شون تا این جا که انیمه رو دیدیم
Technique God: نه میدونیم کیه، نه میدونیم کجاست... هیـــــــــچی (شما نمیدونید البته. من میدونم )
Dragon God: که دیدینش این جا اورستده - زنده و سرحاله. به ندرت کسی باهاش شاخ به شاخ شده و زنده اومده بیرون که قصه اش رو واس بقیه تعریف کنه
Fighting God: آثار تاریخی اش گم و گور شده سر همین نمیدونیم کیه - و به نظر میاد خیلی وقته که مرده
Demon God: که لاپلاس ـه - وضعیت لاپلاس نامعلومه. از یه طرف مهر شده ولی از طرف دیگه خیلی پیش بینی میشه که مهرش شکسته شه و برگرده یا تناسخ پیدا کنه تو تن یه نفر دیگه. به هر صورت کسی به دستاوردها و وحشتی که این بشر به جون دنیا انداخته نرسیده هنوز
Death God: انیمه معرفی اش نکرده در نتیجه نمیدونیم کیه - ولی کاملا فعاله ایشون و بهتره کسی باهاش درگیر نشه
Sword God: گال فاریون - درصورتی که یادتون نمیاد، این یارو استاد گیلین ـه که بهش شمشیرزنی یاد داده. عملا قله سبک Sword God از سه سبک شمشیرزنی ـه و فعاله کامل هنوز
North God: اینم معرفی اش نکردن - ولی فعاله کامل
یه سیستم جالبی که دارن این Seven World Power ها اینه که لوحه اثبات شون تو کل دنیا پخشه و اگه جایگاه یکی به کس دیگه واگذار شه (مخصوصا اگه یارو از یه قماش و طایفه دیگه ای باشه) اون علامت روی لوحه ها تو تمام دنیا به صورت اتوماتیک عوض میشه که واسه دنیای موشوکو تنسه هم تکنولوژی باستانی عجیب و ناشناخته ولی جالبیه
همین دیگه... رودئوس نمرد
ولی اثر این دیدار روی آینده اش خیلی بیشتر از مبارزه اش تو این نقطه است. واقعا یه Turning Point ـه واسه کل زندگی رودی این رویارویی
ادیت: هاع یه چیز دیگه هم که الان دوباره دیدم فهمیدم.
بار اول که اورستد رودئوس رو به قصد کشت میزنه، ریه اش رو هدف میگیره که که نه تنها نتونه نفس بکشه بلکه نتونه اسپل ها رو بگه.
البته که اورستد نمیدونه رودئوس میتونه اسپل ذهنی بزنه. و هولی شعط رودئوس با این که نیمه جون ـه ترمز نمی گیره. اون تیر سنگی ای که پرت کرد عملا فول اسپید کامل بود. مشابهش رو خود رودئوس تا حالا فرصت نشده بود بزنه رو چیزی. نکته باحالش ولی بعدشه که رودئوس فقط واسه این که هوا کنه داخل ریه اش و یخورده بیشتر دووم بیاره، جادوی باد میزنه تو دهن خودش و همزمان خودش رو پرت می کنه عقب که فاصله بگیره با اورستد.
بعدم که با جادوی زمین اش تکیه گاه درست می کنه واسه خودش
خیلی کوتاه ولی عجیب قشنگ تک تک این حرکت هایی که رودئوس به عنوان جادوگر انجام میده رو تو انیمه از آب درآوردن و طبیعی اش کردن. این رودئوس واقعا از لحاظ کار با جادو نابغه است. دقت کنید اورستد هم گفت که تو خیلی آبزیرکاه ـی
این قسمت عالی بود عالی 20 دقیقه رو توی 40 دقیقه دیدم اینقد که هی میزدم عقب و از اول میدیدم که چیزی از قلم نیفته و بفهمم چی شد ای کاش میشد رفت چند سال بعد و همه ش رو یجا دید لعنتی
meme یا میم، برمیگرده به تئوریهای وراثت رفتاری و ... اما در زبان کوچه پس کوچههای اینترنتی معمولا به تصویری میگن که در خاطره جمعی بچههای کوچه هست و مفهموم خاصی رو به ذهن مخاطب میرسونه.
حالا meh چیه؟ صدایی ـه که یه نفر باهاش عدم علاقهاش رو به چیزی نشون میده.
مثلا امیرآکبیا میگه قسمت ۱۰۰۰ وانپیس رو دیدی که چه برگریزونی بود؟ بعد من میگم: meh
که عملا امیر رو با خاک کوچه یکی کردم.
این قسمت عالی بود عالی 20 دقیقه رو توی 40 دقیقه دیدم اینقد که هی میزدم عقب و از اول میدیدم که چیزی از قلم نیفته و بفهمم چی شد ای کاش میشد رفت چند سال بعد و همه ش رو یجا دید لعنتی
یه سری مبارزه انیمهای شاهکار داریم. حالا ممکنه برای هر کسی کمی فرق کنه اما اکثریت به چیزهایی مثل مبارزه لوفی و فلانی توی وان پیس. یا مبارزه مهم قبل از آرک پین ناروتو
یا مبارزه معروف ایچیگو و فلانی توی هوئکوموندو و... رو خیلی تحویل میگیرن.
ویژگی همه اینا طولانی بودن، غنی بودن به لحاظ احساسی، کوریوگرافی خفن انیمیشن، موسیقی سنگین و چند تا چیز دیگه است.
اما توی این قسمت موشوکو یه چیز جدید داشتیم. مبارزه نه حماسی و احساسی بود، نه کوریوگرافی ویژهای داشت چون بیشتر از چند ثانیه نبود و نه موسیقی فرصتی برای عرض اندام پیدا میکرد.
مبارزه در عوض متکی بود به یه سری حرکت جزئی اما خفن که کلی فکر پشتشون بود.
برای همین ممکن بود نیاز باشه تصویر رو جلو و عقب برد تا همه چی رو درست فهمید.
meme یا میم، برمیگرده به تئوریهای وراثت رفتاری و ... اما در زبان کوچه پس کوچههای اینترنتی معمولا به تصویری میگن که در خاطره جمعی بچههای کوچه هست و مفهموم خاصی رو به ذهن مخاطب میرسونه.
حالا meh چیه؟ صدایی ـه که یه نفر باهاش عدم علاقهاش رو به چیزی نشون میده.
مثلا امیرآکبیا میگه قسمت ۱۰۰۰ وانپیس رو دیدی که چه برگریزونی بود؟ بعد من میگم: meh
که عملا امیر رو با خاک کوچه یکی کردم.
یه سری مبارزه انیمهای شاهکار داریم. حالا ممکنه برای هر کسی کمی فرق کنه اما اکثریت به چیزهایی مثل مبارزه لوفی و فلانی توی وان پیس. یا مبارزه مهم قبل از آرک پین ناروتو
یا مبارزه معروف ایچیگو و فلانی توی هوئکوموندو و... رو خیلی تحویل میگیرن.
ویژگی همه اینا طولانی بودن، غنی بودن به لحاظ احساسی، کوریوگرافی خفن انیمیشن، موسیقی سنگین و چند تا چیز دیگه است.
اما توی این قسمت موشوکو یه چیز جدید داشتیم. مبارزه نه حماسی و احساسی بود، نه کوریوگرافی ویژهای داشت چون بیشتر از چند ثانیه نبود و نه موسیقی فرصتی برای عرض اندام پیدا میکرد.
مبارزه در عوض متکی بود به یه سری حرکت جزئی اما خفن که کلی فکر پشتشون بود.
برای همین ممکن بود نیاز باشه تصویر رو جلو و عقب برد تا همه چی رو درست فهمید.
ده قسمت از پارت 6 JoJo دیدم.
تا به الان بنظرم پارت 4 و 5 رو قورت میده.
شخصیت ها خیلی دوست داشتنی و دلچسب تر هستند. کل داستان هم بشدت جذاب تر اون پارت هاست.
جولین عشقه!
خیلی کوتاه ولی عجیب قشنگ تک تک این حرکت هایی که رودئوس به عنوان جادوگر انجام میده رو تو انیمه از آب درآوردن و طبیعی اش کردن. این رودئوس واقعا از لحاظ کار با جادو نابغه است. دقت کنید اورستد هم گفت که تو خیلی آبزیرکاه ـی