Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Grace Randolph گفته از منابعی شنیده سیزن دوم ارکین خیلی کار داره و ساختش تا 2024 ممکنه طول بکشه.:|
دقیقا. خود CEO شرکت Riot Games هم توی یه توئیت گفته بود تا سال ۲۰۲۲ که آماده نمیشه (یعنی انتظار ۲۰۲۳ به بعد رو داشته باشید)، ولی مثل فصل اول ۶ سال هم طول نمی‌کشه. :-??

هیییییچ ایده ای ندارم چرا تو مرورگرم نوشتم baz که بیام سایت، یهو این صفحه رو پیشنهاد داد! :-"

یه نگاه گذرایی به پست آریا ساما کردم ک جدا از این دمش گرم یه زمانی چههههههههه پیشنمایش های خفنی برامون مینوشت:x :((

دوتا انیمه اول لیست... هر دو تا تو لیستم بودن... و هر دوتاش رو فحش کش میکنم الان:))

تریلر PV قسمت بعدی موشوکو تنسه اومده بیرون
هشدار اکید می کنم که نبینیدش (مخصوصا کلیپ هایی که زیرنویس هم دارن)
تقریبا کامل اسپویل می کنه قضیه رو
منتها از تریلر به وضوح مشخصه که چیزی که باید در حق این قسمت ادا میشده رو ادا کردن. محشر میزنه :x

چرا هر اپیزود این Mushoku Tenesi انقدر زود تموم میشه واقعا انصاف نیست :(
3 قسمت دیگه مونده تموم بشه، احتمالا پیر میشیم تا فصل دوم بیاد.:((
تریلر PV قسمت بعدی موشوکو تنسه اومده بیرون
هشدار اکید می کنم که نبینیدش (مخصوصا کلیپ هایی که زیرنویس هم دارن)
تقریبا کامل اسپویل می کنه قضیه رو
منتها از تریلر به وضوح مشخصه که چیزی که باید در حق این قسمت ادا میشده رو ادا کردن. محشر میزنه :x
دوستان اینقدر از موشوکو دارید میگید ادم وسوسه میشه بره ببینه پارت دوم رو، اما چون ۳ قسمت دیگه بیشتر نمونده میشه یکم دیگه هم تحمل کرد، البته پارت اول رو دیدم ولی لعنتی انقدر خوش‌ساخت بود و با سایر انیمه‌های ایسکای متفاوت بود که دیدنش هیچوقت خالی از لطف نیست :))
نمی‌دونم کسی TBATE - The Beginning after the End رو اینجا می‌خونه یا نه، ولی واقعا از نظر داستانی مشابه همدیگه هستن اما از همون اوایل داستان راهشون رو از همدیگه جدا می‌کنن، نمی‌دونم کدومش اول شروع شده و تحقیقی هم در موردش نکردم ولی هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن و به نظرم TBATE توی بعضی آرک‌ها فضای تیره‌تری نسبت به موشوکو رو بهمون نشون میده.

پارت 5 جوجو 12 قسمت اش منتشر شد؟
چیکار کنیم وایسیم یا 12 قسمت رو ببینیم؟
کل پارت چند قسمته.
فعلا با ۱۲ قسمت ثبت شده و اطلاعات بیشتری منتشر نشده.
worldwide release on Netflix on December 1, 2021 with the first 12 episodes
البته این که گفتن بخش اول ۱۲ قسمت می‌تونه به معنی ۲ پارت بودنش هم باشه.

لینک‌های تورنتش فعلا اومده:
stone ocean :: Nyaa

فعلا با ۱۲ قسمت ثبت شده و اطلاعات بیشتری منتشر نشده.
worldwide release on Netflix on December 1, 2021 with the first 12 episodes
البته این که گفتن بخش اول ۱۲ قسمت می‌تونه به معنی ۲ پارت بودنش هم باشه.

لینک‌های تورنتش فعلا اومده:
stone ocean :: Nyaa
این نتفلیکس امیدوارم باعث گند خوردن به پارت 6 نشه:|

این نتفلیکس امیدوارم باعث گند خوردن به پارت 6 نشه:|
فعلا که با Komi-san حسابی گند زده، کیفیت فن‌ساب‌ها به مراتب بالاتر از زیرنویس‌های نتفلیکس بود - مخصوصا برای انیمه‌ای مثل Komi-san که خیلی خیلی دیالوگ و متن‌محور هست.

هیییییچ ایده ای ندارم چرا تو مرورگرم نوشتم baz که بیام سایت، یهو این صفحه رو پیشنهاد داد! :-"

یه نگاه گذرایی به پست آریا ساما کردم ک جدا از این دمش گرم یه زمانی چههههههههه پیشنمایش های خفنی برامون مینوشت:x :((

دوتا انیمه اول لیست... هر دو تا تو لیستم بودن... و هر دوتاش رو فحش کش میکنم الان:))
اووووه. یادش به خیر.
حرف آریا-ساما شد، یاد محمدعلی افتادم (خودم رو نمیگم :-") یه زمان اون هم پست‌های خیلی مفصلی می‌زد. روح هردوشون شاد و یادشون گرامی
کم کم همه چیزهای خوب تموم میشن و فقط یه خاطره برای عده کمی می‌مونه و اونا هم بالاخره خاطره رو فراموش می‌کنن و دیگه اون موجودیت در امواج زمینه کیهانی محو میشه.

همین سید انقدر که تحویلش نمی‌گیرید، محو میشه میره پی کارش. بنده خدا میاد برای مانگاهای معمولی یه مقاله ۹۸۵۰ کلمه‌ای می‌نویسه و هیچ کس نمیره اون مانگا رو محض رضای خدا بخونه.:-"

در مرحله بعدی هم کم کم زیرنویس رایگان انیمه و هاردساب رایگان فارسی هم محو میشه و ترجمه مانگای فارسی رایگان هم محو میشه و خاطره کمرنگی در گوشه‌های متروک وب ازش باقی می‌مونه.
فقط می‌تونید پول بدید و ترجمه‌های فارسی منهواهای آبگوشتی رو بخونید.
در مورد ترجمه‌های انگلیسی هم وضع چندان روبه‌راه نیست. فن ترنزلیشن‌های مانگا دارن کم کم ناپدید میشن. فقط چون ترجمه رسمی رایگان همه جا پخش شده، کمتر به اثرش توجه می‌کنیم.

خلاصه که همه چیزهای خوب یه روزی تموم میشن. از جمله پول تو جیبی، پیژامه، غذای مامان پز، مانگای گینتاما (که این یکی تموم شده)، جوونی و ... حتی چیزهای معمولی هم تموم میشن (مثل پست‌های طولانی سید در مورد مانگاهای معمولی)
چرا اینقدر مانگای Tokyo Revengers زبالست، با این چپتر عزیزان تمام آرک ها و چپتر های پیشین رو مستقیم به زباله دونی فرستادند! واقعا پول ارزش اینو داشت اینقدر این کار خراب بشه؟:|
اگه از من می‌پرسی، آره. پول ارزشش رو داره که به خاطرش هر چیزی رو خراب کنی:>:>:>

اووووه. یادش به خیر.
حرف آریا-ساما شد، یاد محمدعلی افتادم (خودم رو نمیگم :-") یه زمان اون هم پست‌های خیلی مفصلی می‌زد. روح هردوشون شاد و یادشون گرامی
کم کم همه چیزهای خوب تموم میشن و فقط یه خاطره برای عده کمی می‌مونه و اونا هم بالاخره خاطره رو فراموش می‌کنن و دیگه اون موجودیت در امواج زمینه کیهانی محو میشه.

همین سید انقدر که تحویلش نمی‌گیرید، محو میشه میره پی کارش. بنده خدا میاد برای مانگاهای معمولی یه مقاله ۹۸۵۰ کلمه‌ای می‌نویسه و هیچ کس نمیره اون مانگا رو محض رضای خدا بخونه.:-"

در مرحله بعدی هم کم کم زیرنویس رایگان انیمه و هاردساب رایگان فارسی هم محو میشه و ترجمه مانگای فارسی رایگان هم محو میشه و خاطره کمرنگی در گوشه‌های متروک وب ازش باقی می‌مونه.
فقط می‌تونید پول بدید و ترجمه‌های فارسی منهواهای آبگوشتی رو بخونید.
در مورد ترجمه‌های انگلیسی هم وضع چندان روبه‌راه نیست. فن ترنزلیشن‌های مانگا دارن کم کم ناپدید میشن. فقط چون ترجمه رسمی رایگان همه جا پخش شده، کمتر به اثرش توجه می‌کنیم.

خلاصه که همه چیزهای خوب یه روزی تموم میشن. از جمله پول تو جیبی، پیژامه، غذای مامان پز، مانگای گینتاما (که این یکی تموم شده)، جوونی و ... حتی چیزهای معمولی هم تموم میشن (مثل پست‌های طولانی سید در مورد مانگاهای معمولی)

اگه از من می‌پرسی، آره. پول ارزشش رو داره که به خاطرش هر چیزی رو خراب کنی:>:>:>

همه اینها درست....ولی چیزی که هیچ وقت یادمون نمیره، کاری ـه که با اخوان فضا کردی :D یعنی همیشه به یادت ـیم :p

پوستر جدید JJK 0 که برای تبلیغ اکران به صورت IMAX منتشر شده:

1638476140363.png

شخصیت‌های جدید فصل سوم انیمه‌ی World Trigger

به ترتیب از چپ به راست:
Nobuyuki Hiyama as Takuma Yuba
Ryou Hirohashi as Yukari Obishima
Kent Itō as Kazuto Tonо̄ka
Arisa Sekine as Nono Fujimaru

1638476274033.png 1638476256525.png 1638476226111.png 1638476208871.png

۲ قسمت OVA جدید هم قراره از انیمه‌ی Moriarty the Patriot ساخته بشه، یکی به اسم Yuri no Tsuioku (Recollection of Lily) که داستانش اورجیناله و ربطی به مانگا نداره یکی دیگه هم Moriarty-ke no Kyūjitsu (Tea Party or literally, Moriarty Family Holiday) که قراره یکی از چپترهای مانگا به همین نام رو پوشش بده. هر دو قسمت به همراه دیسک‌های بلوری انیمه در تاریخ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ منتشر میشن.

1638476446228.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• hadi93

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or