این قسمت جدید Ousama Ranking چقدر عالی بود! داستان خیلی جذاب و عالی شده.
فقط نمیدونم چقدر پتانسیل ادامه دادن رو برای Wit داره، مشخصه هنوز اولای داستان هستیم!
حقیقتا تعجب میکنم با دو قسمت دیگه بتونن تموم اش کنند.![]()
اگه اشتباه نکنم انیمه 25 قسمتیه
این قسمت جدید Ousama Ranking چقدر عالی بود! داستان خیلی جذاب و عالی شده.
فقط نمیدونم چقدر پتانسیل ادامه دادن رو برای Wit داره، مشخصه هنوز اولای داستان هستیم!
حقیقتا تعجب میکنم با دو قسمت دیگه بتونن تموم اش کنند.![]()
واقعا؟ این بهترین خبری بود که میتونستی بدیاگه اشتباه نکنم انیمه 25 قسمتیه
سانجی خیلی الکی کویین رو زد، زورو اما قشنگ بود مبارزه اش با کینگ؛ قشنگ زور زدن و against the wall بودنش حس میشد...و اینکه خیلی حیفه این دزد دریایی های خفن همین جور الکی نسخه هاشون پیچیده بشه و برن پی کارشون، اودا حتما یک زمان باید خیلی مفصل تمام ماجرا هایی که beast pirates داشتن تا به اینجا رسیدن رو توی داستان به نمایش بزاره، مثلا کاراکتری مثل کینگ با این چیزایی که ازش دیدیم(توی همین چپتر مثلا) واقعا پتانسیل خیلی خفنی داره! کلا وان پیس حیفه به این زودی ها تموم بشه، همه ی جزئیات دنیای خیلی عظیمش، مثل همین کاراکتر های فرعی، حسابی جذاب هستن و ارزش اینکه هرکدوم توی ده چپتر مانگا به بک استوریشون پرداخت بشه رو دارن...
دقیقا! برای همینه که من هیچوقت با این جمله ی : "داستان کند پیش میره" موافق نیستم، چون به حای دیگه ای داره میپردازه...
کلا وان پیس هیچوقت هدف و مقصد مهم نبوده، مسیر هست که مهمه(حساب کن 1035 چپتر گذشته و ما هنوز نمیدونیم حتی وان پیس چیه
)
در مورد بک استوری، آره منم شدیدا دوست دارم نه فقط گروه کایدو، که از همه ی رقبا ببینیم!
کید ، لاو ، دریک ، بیگ مام و ...
از اینا یه فیلم سینمایی هر کدوم حداقل باید بدن
دوفلامینگو ما مثلا از سنیور پینک دیدیم، کاراکتری که به خاطر لباسش شدیدا سوژه بود، ولی چقدر کاراکتر جالب و خوبی بود
یا مثلا مونتی که حاضر شد دکمه ی انفجار رو تو پانک هازارد به خاطر دوفلا بزنه و خودشو فدا کنه![]()
![]()
ولی خوب واقعا وقت نمیشهبه خیلی چیزا باید بپردازه... و یک سرس هم براشون این چیزا مهم نیست و فقط میخوان فایت پشت فایت ببینند
اره، البته که داستان اصلی رو میتونه تموم کنه و بعدا توی مجموعه های جداگانه به همه ی این ها بپردازه، مثل لجنداریوم تاکین که شاید بشه ارباب حلقه ها رو داستان اصلی و centerpiece در نظر گرفت و بعد اون همه حاشیه و پرداخت هایی که در غالب نوشته های دیگه مثل سیلماریلیون بهش شد. مهم اینه که خود اودا این دنیایی که خلق کرده رو به تکامل برسونه و با فیلر های ابکی و نچسبی که در خور همچین یونویرسی نیستن این حس خیلی خوبِ کنجکاوی خراب نشه! حالا همه ی اینا به کنار، درست میگی فلش بک های زیادی دیدیم مثل همون دار و دسته دوفی اما این کینگِ لاکردار و ایل و طایفه اش با چیزایی که راجع بهشون شنیدیم توی این چند چپتر خودشون یه منظومه کامل احتیاج دارن اصلاحس میکنم خیلی در حق crew کایدو اجحاف شده
البته با اشاره هایی که به rocks pirates شده بعید نیست حداقل در اینده کمی بیشتر از originـشون ببینیم و بشنویم.
اینو دیدم عالی بود. مرسی واقعاسلام
GoSick
اینم دیدم دو فصلش رو خیلی خوب بودDr. Stone رو ببین، الان هم فصل دومش داره هفتگی پخش میشه.
الان قسمت اول Boku dake ga inai machi رو دیدم فقط اومدم اعلام کنم خیلی خفن بود همین یه قسمتش!دو تا انیمه پیشنهادی من جای سری فیت که البته فازشون هم با اینایی که دیدی فرق داره یکی boku dake ga inai machi هست یکی هم angel beats!.
Role | Name |
Director & Series composition | Tomohisa Taguchi |
Music | Shiro Sagisu |
Character design | Masashi Kudo |
Animation production | Studio Pierrot |
با تمام آشغال بودن این آرک، ولی من هجیشه برای بلیچ هایپم!سلام دوستان - یه سری اخبار Jump Festa رو میزارم، البته اگه تا الان خودتون نخونده باشید.
اول از همه تریلر Bleach: Thousand Year Blood War - خودم به شدت هایپ شدم براش، اما این حد از کیفیت انیمیشن اونم توسط استودیو پیرو یکم برام غیر قابل هضمه.
تاریخ پخش: اکتبر ۲۰۲۲
اولین پوستر Key Visual انیمه
View attachment 237144
عوامل سازنده:
Role Name Director & Series composition Tomohisa Taguchi Music Shiro Sagisu Character design Masashi Kudo Animation production Studio Pierrot
در مورد اینکه این آرک چند قسمت خواهد بود؛ از اونجایی که این آرک بیش از ۲۰۰ چپتر داره و معمولاً هر قسمت یک انیمه ۳-۴ چپتر یه مانگا رو پوشش میده باید انتظار ۵۰ الی ۶۰ قسمت رو داشته باشیم، ولی بازم تا زمان اعلام رسمی چیزی مشخص نیست.
چه کیفیتی داشت انیمه بلیچ!سلام دوستان - یه سری اخبار Jump Festa رو میزارم، البته اگه تا الان خودتون نخونده باشید.
اول از همه تریلر Bleach: Thousand Year Blood War - خودم به شدت هایپ شدم براش، اما این حد از کیفیت انیمیشن اونم توسط استودیو پیرو یکم برام غیر قابل هضمه.
تاریخ پخش: اکتبر ۲۰۲۲
اولین پوستر Key Visual انیمه
View attachment 237144
عوامل سازنده:
Role Name Director & Series composition Tomohisa Taguchi Music Shiro Sagisu Character design Masashi Kudo Animation production Studio Pierrot
در مورد اینکه این آرک چند قسمت خواهد بود؛ از اونجایی که این آرک بیش از ۲۰۰ چپتر داره و معمولاً هر قسمت یک انیمه ۳-۴ چپتر یه مانگا رو پوشش میده باید انتظار ۵۰ الی ۶۰ قسمت رو داشته باشیم، ولی بازم تا زمان اعلام رسمی چیزی مشخص نیست.
امیدوارم حداقل آخرش رو در حد بگو اصلا 5 چپتر بیشترش کنند!چه کیفیتی داشت انیمه بلیچ!
حیف آرک از لحاظ نویسندگی زباله ایی بیش نیست.
متاسفانه مانگا رو نخوندم، ولی اینجوری که تاکید دارید به نظر میرسه خیلی بد بودهامیدوارم حداقل آخرش رو در حد بگو اصلا 5 چپتر بیشترش کنند!
کلا بده ، ولی پایانش یه سیر منطقی تر میتونست پیش بره! و پایان بندی بهتری میداشت!
فول برینگر شاید مبارزات و اینا نداشت زیاد (میشه گفت کلا آرک تمرینی بود)متاسفانه مانگا رو نخوندم، ولی اینجوری که تاکید دارید به نظر میرسه خیلی بد بوده
هر چند که همون آرک فولبرینگر هم که به عنوان آرک آخر پخش انیمه در نظر گرفته بودن زیاد جالب نبود.
اول Kentaro Miura, بعدشم ایشونView attachment 236438
چرا نویسنده های ژاپنی انقدر زود میمیرن ،،،
اثری مثل کابوی بیباپ تکرار نشدنیه ، تو هیچ رسانه ای مثلش نیومده و نمیاد