Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت جدید Ousama Ranking چقدر عالی بود! داستان خیلی جذاب و عالی شده.
فقط نمیدونم چقدر پتانسیل ادامه دادن رو برای Wit داره، مشخصه هنوز اولای داستان هستیم!
حقیقتا تعجب میکنم با دو قسمت دیگه بتونن تموم اش کنند.:(

اگه اشتباه نکنم انیمه 25 قسمتیه

سانجی خیلی الکی کویین رو زد، زورو اما قشنگ بود مبارزه اش با کینگ؛ قشنگ زور زدن و against the wall بودنش حس میشد...و اینکه خیلی حیفه این دزد دریایی های خفن همین جور الکی نسخه هاشون پیچیده بشه و برن پی کارشون، اودا حتما یک زمان باید خیلی مفصل تمام ماجرا هایی که beast pirates داشتن تا به اینجا رسیدن رو توی داستان به نمایش بزاره، مثلا کاراکتری مثل کینگ با این چیزایی که ازش دیدیم(توی همین چپتر مثلا) واقعا پتانسیل خیلی خفنی داره! کلا وان پیس حیفه به این زودی ها تموم بشه، همه ی جزئیات دنیای خیلی عظیمش، مثل همین کاراکتر های فرعی، حسابی جذاب هستن و ارزش اینکه هرکدوم توی ده چپتر مانگا به بک استوریشون پرداخت بشه رو دارن...

سانجی خیلی الکی کویین رو زد، زورو اما قشنگ بود مبارزه اش با کینگ؛ قشنگ زور زدن و against the wall بودنش حس میشد...و اینکه خیلی حیفه این دزد دریایی های خفن همین جور الکی نسخه هاشون پیچیده بشه و برن پی کارشون، اودا حتما یک زمان باید خیلی مفصل تمام ماجرا هایی که beast pirates داشتن تا به اینجا رسیدن رو توی داستان به نمایش بزاره، مثلا کاراکتری مثل کینگ با این چیزایی که ازش دیدیم(توی همین چپتر مثلا) واقعا پتانسیل خیلی خفنی داره! کلا وان پیس حیفه به این زودی ها تموم بشه، همه ی جزئیات دنیای خیلی عظیمش، مثل همین کاراکتر های فرعی، حسابی جذاب هستن و ارزش اینکه هرکدوم توی ده چپتر مانگا به بک استوریشون پرداخت بشه رو دارن...
دقیقا! برای همینه که من هیچوقت با این جمله ی : "داستان کند پیش میره" موافق نیستم، چون به حای دیگه ای داره میپردازه...
کلا وان پیس هیچوقت هدف و مقصد مهم نبوده، مسیر هست که مهمه :دی (حساب کن 1035 چپتر گذشته و ما هنوز نمیدونیم حتی وان پیس چیه:-" )

در مورد بک استوری، آره منم شدیدا دوست دارم نه فقط گروه کایدو، که از همه ی رقبا ببینیم!
کید ، لاو ، دریک ، بیگ مام و ...
از اینا یه فیلم سینمایی هر کدوم حداقل باید بدن:-"

دوفلامینگو ما مثلا از سنیور پینک دیدیم، کاراکتری که به خاطر لباسش شدیدا سوژه بود، ولی چقدر کاراکتر جالب و خوبی بود :x

یا مثلا مونتی که حاضر شد دکمه ی انفجار رو تو پانک هازارد به خاطر دوفلا بزنه و خودشو فدا کنه :( :( :(
ولی خوب واقعا وقت نمیشه:( به خیلی چیزا باید بپردازه... و یک سرس هم براشون این چیزا مهم نیست و فقط میخوان فایت پشت فایت ببینند :(

دقیقا! برای همینه که من هیچوقت با این جمله ی : "داستان کند پیش میره" موافق نیستم، چون به حای دیگه ای داره میپردازه...
کلا وان پیس هیچوقت هدف و مقصد مهم نبوده، مسیر هست که مهمه :D (حساب کن 1035 چپتر گذشته و ما هنوز نمیدونیم حتی وان پیس چیه:-" )

در مورد بک استوری، آره منم شدیدا دوست دارم نه فقط گروه کایدو، که از همه ی رقبا ببینیم!
کید ، لاو ، دریک ، بیگ مام و ...
از اینا یه فیلم سینمایی هر کدوم حداقل باید بدن:-"

دوفلامینگو ما مثلا از سنیور پینک دیدیم، کاراکتری که به خاطر لباسش شدیدا سوژه بود، ولی چقدر کاراکتر جالب و خوبی بود :x

یا مثلا مونتی که حاضر شد دکمه ی انفجار رو تو پانک هازارد به خاطر دوفلا بزنه و خودشو فدا کنه :( :( :(
ولی خوب واقعا وقت نمیشه:( به خیلی چیزا باید بپردازه... و یک سرس هم براشون این چیزا مهم نیست و فقط میخوان فایت پشت فایت ببینند :(
اره، البته که داستان اصلی رو میتونه تموم کنه و بعدا توی مجموعه های جداگانه به همه ی این ها بپردازه، مثل لجنداریوم تاکین که شاید بشه ارباب حلقه ها رو داستان اصلی و centerpiece در نظر گرفت و بعد اون همه حاشیه و پرداخت هایی که در غالب نوشته های دیگه مثل سیلماریلیون بهش شد. مهم اینه که خود اودا این دنیایی که خلق کرده رو به تکامل برسونه و با فیلر های ابکی و نچسبی که در خور همچین یونویرسی نیستن این حس خیلی خوبِ کنجکاوی خراب نشه! حالا همه ی اینا به کنار، درست میگی فلش بک های زیادی دیدیم مثل همون دار و دسته دوفی اما این کینگِ لاکردار و ایل و طایفه اش با چیزایی که راجع بهشون شنیدیم توی این چند چپتر خودشون یه منظومه کامل احتیاج دارن اصلا :D حس میکنم خیلی در حق crew کایدو اجحاف شده :D البته با اشاره هایی که به rocks pirates شده بعید نیست حداقل در اینده کمی بیشتر از originـشون ببینیم و بشنویم.

اره، البته که داستان اصلی رو میتونه تموم کنه و بعدا توی مجموعه های جداگانه به همه ی این ها بپردازه، مثل لجنداریوم تاکین که شاید بشه ارباب حلقه ها رو داستان اصلی و centerpiece در نظر گرفت و بعد اون همه حاشیه و پرداخت هایی که در غالب نوشته های دیگه مثل سیلماریلیون بهش شد. مهم اینه که خود اودا این دنیایی که خلق کرده رو به تکامل برسونه و با فیلر های ابکی و نچسبی که در خور همچین یونویرسی نیستن این حس خیلی خوبِ کنجکاوی خراب نشه! حالا همه ی اینا به کنار، درست میگی فلش بک های زیادی دیدیم مثل همون دار و دسته دوفی اما این کینگِ لاکردار و ایل و طایفه اش با چیزایی که راجع بهشون شنیدیم توی این چند چپتر خودشون یه منظومه کامل احتیاج دارن اصلا :D حس میکنم خیلی در حق crew کایدو اجحاف شده :D البته با اشاره هایی که به rocks pirates شده بعید نیست حداقل در اینده کمی بیشتر از originـشون ببینیم و بشنویم.
حالا خود کایدو هنوز مبارزه ش مونده، حتما ازش یه چیزایی نشون داده میشه!(فکر کنم فقط از کروکودایل هیچیییییی نمیدونیم:-" و بعیدم میدونم کار با کروکودایل تموم شده باشه! لامصب کاریزمای خیلیییی خوبی داشت:x

راکز هم آره حتما بهتر میشناسیمشون! خود طرفم نمیدونم‌.‌.. یه اثر خیلی مهم یا تاثیر گذاری ازش تو دنیا باید ببینیم:-" کم کمش اینه یه کوه نشون میدن میگن اینو با یه ضربه ترکونده:-"
این اشاره ی گارپ و راجر با هم ترکوندنش، یا فلانیا زیر دستش بودن به نظرم همه ی ماجرا نیست :دی

ولی خاندان کینگ اینا حتما یکی از نکات مهم داستانی هستن، خیلییییی وقت پیش اودا توی داستان انل به آدم های ماه اشاره کرده بود!

اگر یادت باشه ما یه اشاره به خدای خورشید هم توی مبارزه جیمبی و هوز هو داشتیم

یکی دوبارم اشتباه نکنم به خدای آتیش اشاره شد (فکر کنم هیوگورو به لوفی نسبت داد...یعنی حتی وانو هم یه چیزایی میدونند:-" )

در کل طبق معمول یونیورس وان پیس در حال گسترشه، حتی وقتی که فکر میکنی داریم به آخرای داستان میرسیم:-"
خوبه که اینا یهویی مثل فلان انیمه ی معروف لز آسمون نازل نشدن و اول اشاره میشه تا بعد ببینیم چیه
و امیدوارم مثل فلان کار معروف دیگه، این خداها یه جسمه بیخود و بی معنی نباشن فقط :)) :-" (شک دارم خود نویسنده هم فهمیده باشه چرا نشونش داده اصلا:-" )

این چیزای کوتاه حتما بعد وان پیس میاد بیرون...مثل رمان های ناروتو و سرس بروتو (همین الان یه رمان از ایس هم اومده)
ولی خوب خود اودا نمینویسه و تهش میشه با نظارت اودا که میدونیم کشکه و صرفا تبلیغاته:-"

سلام

GoSick
اینو دیدم عالی بود. مرسی واقعا
و اینکه رومنس هم محسوب میشه!
Dr. Stone رو ببین، الان هم فصل دومش داره هفتگی پخش میشه.
اینم دیدم دو فصلش رو خیلی خوب بود
دو تا انیمه پیشنهادی من جای سری فیت که البته فازشون هم با اینایی که دیدی فرق داره یکی boku dake ga inai machi هست یکی هم angel beats!.
الان قسمت اول Boku dake ga inai machi رو دیدم فقط اومدم اعلام کنم خیلی خفن بود همین یه قسمتش!
//
حدود 1 سال و نیم پیش فکر کنم اومدم اینجا با نگاهی مغموم و مأیوسانه پرسیدم یه انیمه معرفی کنید اندازه دث نوت خوب باشه! :دی
بعد تا الان من هرچی دیدم خوشم اومده واقعا! یعنی بر خلاف چیزی که انتظارش رو داشتم و فکر میکردم انیمه ها رو نمیشه به لحاظ داستانی جدی گرفت، تا الان هر چی دیدم جذاب بوده برام!

سلام دوستان - یه سری اخبار Jump Festa رو میزارم، البته اگه تا الان خودتون نخونده باشید.

اول از همه تریلر Bleach: Thousand Year Blood War - خودم به شدت هایپ شدم براش، اما این حد از کیفیت انیمیشن اونم توسط استودیو پیرو یکم برام غیر قابل هضمه.

تاریخ پخش: اکتبر ۲۰۲۲

اولین پوستر Key Visual انیمه

FG3cYraaAAA48K-.jpg

عوامل سازنده:

RoleName
Director & Series compositionTomohisa Taguchi
MusicShiro Sagisu
Character designMasashi Kudo
Animation productionStudio Pierrot

در مورد اینکه این آرک چند قسمت خواهد بود؛ از اونجایی که این آرک بیش از ۲۰۰ چپتر داره و معمولاً‌ هر قسمت یک انیمه ۳-۴ چپتر یه مانگا رو پوشش میده باید انتظار ۵۰ الی ۶۰ قسمت رو داشته باشیم، ولی بازم تا زمان اعلام رسمی چیزی مشخص نیست.

سلام دوستان - یه سری اخبار Jump Festa رو میزارم، البته اگه تا الان خودتون نخونده باشید.

اول از همه تریلر Bleach: Thousand Year Blood War - خودم به شدت هایپ شدم براش، اما این حد از کیفیت انیمیشن اونم توسط استودیو پیرو یکم برام غیر قابل هضمه.

View attachment 237144

عوامل سازنده:

RoleName
MusicShiro Sagisu

در مورد اینکه این آرک چند قسمت خواهد بود؛ از اونجایی که این آرک بیش از ۲۰۰ چپتر داره و معمولاً‌ هر قسمت یک انیمه ۳-۴ چپتر یه مانگا رو پوشش میده باید انتظار ۵۰ الی ۶۰ قسمت رو داشته باشیم، ولی بازم تا زمان اعلام رسمی چیزی مشخص نیست.
با تمام آشغال بودن این آرک، ولی من هجیشه برای بلیچ هایپم! :x
زاراکی!!!!! :(( :(( :((

View attachment 237144

عوامل سازنده:

RoleName
MusicShiro Sagisu

چه کیفیتی داشت انیمه بلیچ!:|

حیف آرک از لحاظ نویسندگی زباله ایی بیش نیست.

چه کیفیتی داشت انیمه بلیچ!:|

حیف آرک از لحاظ نویسندگی زباله ایی بیش نیست.
امیدوارم حداقل آخرش رو در حد بگو اصلا 5 چپتر بیشترش کنند!

کلا بده ، ولی پایانش یه سیر منطقی تر میتونست پیش بره! و پایان بندی بهتری میداشت!

امیدوارم حداقل آخرش رو در حد بگو اصلا 5 چپتر بیشترش کنند!

کلا بده ، ولی پایانش یه سیر منطقی تر میتونست پیش بره! و پایان بندی بهتری میداشت!
متاسفانه مانگا رو نخوندم، ولی اینجوری که تاکید دارید به نظر می‌رسه خیلی بد بوده :))

هر چند که همون آرک فول‌برینگر هم که به عنوان آرک آخر پخش انیمه در نظر گرفته بودن زیاد جالب نبود.

متاسفانه مانگا رو نخوندم، ولی اینجوری که تاکید دارید به نظر می‌رسه خیلی بد بوده :))

هر چند که همون آرک فول‌برینگر هم که به عنوان آرک آخر پخش انیمه در نظر گرفته بودن زیاد جالب نبود.
فول برینگر شاید مبارزات و اینا نداشت زیاد (میشه گفت کلا آرک تمرینی بود)

ولی حداقل روند درست حسابیی داشت!
این آرک آخر فاااااااجعه ست! یه قدرتایی میبینی بدون منطق ، کاراکترهایی میبینی بدون هدف ، و پایان بندی هم اینجوری بود که رو سر کوبو(مانگاکا) تفنگ گذاشتن و گفتن تو سه چپتر جمع کن برو! :|

View attachment 236438

چرا نویسنده های ژاپنی انقدر زود میمیرن ،،،:(

اثری مثل کابوی بیباپ تکرار نشدنیه ، تو هیچ رسانه ای مثلش نیومده و نمیاد
اول Kentaro Miura, بعدشم ایشون :|
تو بگو چرا نویسنده های خوب میمیرن :(

کابوی بیباپ رو همین چند ماه پیش تموم کردم, شاهکار بود
بی شوخی هیچی شبیهش ندیدم تا به حال, دو قسمت آخرش نابود کننده بود :(

خدا رحمتشون کنه.

خب یکی از مانگاهای مورد علاقه ام Hell's Paradise افتاد دست Mappa، تیزر اصلی بد نیست ولی حس میکنم کم کاری کردند:|:|

قشنگ معلومه از پروژه های اصلی اشون نیست شما به لیست کارکنان نگاه کنید همه نخودی های استدیو هستند.:| اگه بخواد بره جزو کار هایی بره که همینطوری میسازن که پولی به جیب بزنن خونشون حلاله!x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(
IMG_20211219_190127_533.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar
  • Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or