VENOMEM
کاربر سایت
تریلر جدید attack on titan 
با اینکه صفر تا صدشو اسپویل شدم ولی بدجور منتظرشم

چقدر تریلر اپیکی بود!تریلر جدید attack on titan

از سه قسمت قبل که معلوم شد سانجی نفوذی رپتایلیانها توی کلاهحصیریها بوده، همه دنبالش بودن که در نهایت زورو توی کابولابو با سانجی روبرو شد و مثل خیار پوستش رو کند.یه مرد بیاد خلاصه دو چپتر اخر وانپیس رو تو اسپولر بنویسه، بلکه تحریک شیم بیفتیم روش، انگویینگ شیم. اسپویل اساسی میخواما، اساسی
یادت رفت به اون صحنه ای که سانجی دم مرگ به زورو ابراز علاقه کرد اشاره کنیاز سه قسمت قبل که معلوم شد سانجی نفوذی رپتایلیانها توی کلاهحصیریها بوده، همه دنبالش بودن که در نهایت زورو توی کابولابو با سانجی روبرو شد و مثل خیار پوستش رو کند.
لحظهای که زورو داشت سانجی رو خلاص میکرد و اشک میریخت خیلی احساسی بود.

شوخی میکنی؟ سانجی مرد واقعا؟ یعنی خلاص شدیم از شرش؟از سه قسمت قبل که معلوم شد سانجی نفوذی رپتایلیانها توی کلاهحصیریها بوده، همه دنبالش بودن که در نهایت زورو توی کابولابو با سانجی روبرو شد و مثل خیار پوستش رو کند.
لحظهای که زورو داشت سانجی رو خلاص میکرد و اشک میریخت خیلی احساسی بود.
خود سانجی درخواست کرد که زورو بکشتششوخی میکنی؟ سانجی مرد واقعا؟ یعنی خلاص شدیم از شرش؟

کی این قسمتها انیمه میشه؟ از الان روز شماری میکنم. امیدوارم بدجور شتکش کرده باشهخود سانجی درخواست کرد که زورو بکشتش
و ما هم از خدا خواسته![]()
دقیقا یک سال دیگهکی این قسمتها انیمه میشه؟ از الان روز شماری میکنم. امیدوارم بدجور شتکش کرده باشه

امیدوارم چوپار نیاد کرم بریزه زنده ش کنه.دقیقا یک سال دیگه![]()
آقا دروغه، من اصلا وان پیس نمیبینم@m.a.t
@ce7en44
@gintama for ever
@Akiba
طبق قوانین تاپیک یک هفته BAN برای تمام کاربرانی که در اسپویل کردن سرنوشت سانجی تو One Piece نقش داشتن، در نظر گرفته شد
P.S
فقط مال Akiba دو هفته هستش
P.SS
![]()

یک حالت فیلر مانندی داره که بدونی وضعیت یه سری کاراکترها بعد آرکشون به کجا ختم میشه...امیدوارم چوپار نیاد کرم بریزه زنده ش کنه.
رفتم داستان جلد رو گرفتم، انل چرا هنوز زنده ست؟؟!!
یک سوال، داستان رو جلد ربطی به داستان اصلی داره یا فقط همینجوری هست که باشه، مثلا گفته های کارکترا ارزش دارن یا صرفا نمایشیه