Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اصلا و ابدا این حرف رو قبول ندارم.

کاری که موشوکو توی این 23 قسمت کرد، بسیاری از اثار فانتزی غربی توی 10 فصل یا چندین فیلم نتونستند انجام بدند.

هنر این نیست N ساعت تایم اسکرین برای هر شخصیت بزاری، هنر اینکه هرچقدر اثرت شخصیت ها رو به تصویر بکشه برای مخاطب جذاب باشه.

حالا چه هزار قسمت وانپیس باشه یا 23 قسمت(در صورت اقتباس کامل 100 قسمت) موشوکو تنسی.
من با بهترین‌ها دارم مقایسه‌ش میکنم؛ LOTR! و کلا هم کار مشابه‌ موشوکو رو سراغ ندارم. درباره موشوکو من دوست داشتم ماجراجویی بیشتر تو مکان‌های بیشتری میداشتن و توصیفات بهتری از از قاره‌ها و شرایطشون می‌داشتیم.

یعنی قبول نداری که تو کتاب نژاد الله‌بختکی نداشتیم؟
یا اینکه خیلی ساده از کنار صحنه‌سازی محیط و ماجراجویی‌شون نمی‌گذشتن؟ رده سنی رو هم قبول نداری؟ پخش از نتفلیکس، Amazon یا hbo؟ ببین مقایسه با انیمه‌هاشون نه ها. با سریال‌های خوبی که داشتن. من حتی با فیلم دارم این کار رو مقایسه می‌کنم. میگم اینقدر بود پتانسیل کار و وقت و هزینه‌ای که میشد صرفش بشه.
شما بگو در قالب انیمه و پخش TV چه چیز بهتری به ما ارائه کردن؟
و اینکه من حرفم رو ایراداتی بود که بهش گرفتم نه صرفا اینکه کار غربی میشد، کل پست من که همون یه خط نبود که.:D و شاید بهتر بود اتمام انتقادهام از سری با این جمله نمی‌بود.:D این حرف رو زدم که مثلا وقتی میبینن یه کتابی چقدر خوبه یه اقباس درخور واسش تهیه میشه. GOT،LORD ،Dune و ...

من این موارد این چنینی رو می‌بینم میگم که کلا بر و بچ نویسنده شرق هیچ ارزشی واسه کارشون قائل نیستن که وقت بیشتری صرفشون کنن و همیشه هم تو یه فرمت با محدویت‌های خاص حفظش می‌کنن! حداقل در زمینه مانگا و ناول اینا. بازم میگم وان‌پیس و یه سری موارد دیگه جزو موراد دیگه خاص و محدود محسوب میشه و نویسنده کلی مطالعه داره و صدها رفرنس در کار استفاده میشه که تازه همونم اگر از یه جایی به بعد افت کنه در خطر کنسل شدن و پایان اجباری قرار می‌گیره. یه کاری مثل بلیچ رو هم داریم که نویسنده معلوم نیست پایانی براش در نظر داشته هنگام شروع یا نه. اینکه این پایان که دیدیم اجباری بود یا نه!

به نظرم یه نویسنده وقتی کتابی رو شروع می‌کنه تهش رو باید بدونه و وسطاش چیز میز اضافه کنه. نه اینکه تا هرجا تونست از خواننده پول به جیب بزنه. همین تاپیک بغل چند وقت پیش بحث مقایسه بین سری هری پاتر داشتیم و جانوارن شگفت‌انگیز و اینکه چقدر سری اول کار بهتری بوده.

اینور طرف یه کاری رو شروع می‌کنه به امید اینکه بیان سراغش ساپورت مالی بشه و اگر شد شاید بال و پر بیشتری به داستان داد. حالا چه دلخواه یا از اون بدتر به اجبار واسه درآمد بیشتر و توصیه ادیتور. امثال این‌ها باید جناب ONE رو سرلوحه خودشون قرار بدن.:D

به نظرم ایرادات این‌چنینیه که انیمه‌ها اکثرا انیمه می‌مونن و خارج از فندوم انیمه سخت دیده می‌شن. همین وان‌پیس اگه رده سنیش اینقدر پایین نبود و به عنوان مثال خشونت بیشتری داشتیم خیلی از اینی که هست بهتر میشد. اینه که شینگکی جزو معدود کارهایی که خودش رو از فندوم انیمه کند و خارج از اون هم دیده شد!

همممممممممممممممممممـــــــــــــمممممممممممممم :-? :-? :-?
سخته اینه که میگی
اول این که تو فرمت مانگا حداقل میدونم اصن موشوکو تنسه جواب نداده
ولی خب تو انیمه جواب داده و تو میگی اگه یه لایو اکشن درست و درمون میشد بهتر جواب می داد.
میدونی، با اون حرفت در مورد فرمت یه ساعته شدید موافقم. ولی بحث اینه که از پس نمایش این ستینگ بربیان. یه جادوی خاصی داره دنیا و شخصیت های موشوکو تنسه. مانگا از پس خوب درآوردن شون برنیومده بود واقعا. ولی انیمه خیلی خوب از پسش براومد. لایو اکشن به نظرم علی رغم یه سری برتری ها نسبت به انیمه، به نظرم نهایت نمیتونه در اون حد ظاهر شه.
بیشترش به خاطر این که داستان روایت بزرگ شدن رودئوس از 4 سالگی تا n سالگیشه و این یه رنج وحشتناک ترسناک واسه انتخاب یه بازیگره. رسما بیشترش تو سن رشده :D عین این قضیه واسه اریس و سیلفی هم صادقه و میشه به نورن و آیشا هم بسط داد تا حدودی. که کار رو واسه یه همچین پروژه لایو اکشنی ای خیلی سخت می کنه. رمان تقریبا هیچ تایم اسکیپ بزرگی نداره و خیلی پیوسته پیش میره. حداقل بلایی که سر یه سریال میاد اینه که سر حفظ جادوی کاراکترا و حفظ روند تولید و پخشش احتمالا یکی شون رو مجبوره قربانی کنه. که خوب نیست :( همه اینا جدا از دیزاین عجیب و غریب شخصیت هاست
در مورد دنیا ولی اکثر ستینگ های MT خیلی راحت تو قالب لایو اکشن قابل اجران. و چرا که نه ممکنه حتی بهتر از خود انیمه ها از آب در بیان :D خوشبختانه کم هم دیتیل نداره موشوکو تنسه و با این که قابل اجراست اصلا جنریک نیست.
آقا من منظورم لایواکشن نبود. :|
All I can say is that you're off the mark, Significantly :D
nami.png

آخرین ویرایش:
یه مرد بیاد خلاصه دو چپتر اخر وانپیس رو تو اسپولر بنویسه، بلکه تحریک شیم بیفتیم روش، انگویینگ شیم. اسپویل اساسی میخواما، اساسی
از سه قسمت قبل که معلوم شد سانجی نفوذی رپتایلیان‌ها توی کلاه‌حصیری‌ها بوده، همه دنبالش بودن که در نهایت زورو توی کابولابو با سانجی روبرو شد و مثل خیار پوستش رو کند.
لحظه‌ای که زورو داشت سانجی رو خلاص می‌کرد و اشک می‌ریخت خیلی احساسی بود.

از سه قسمت قبل که معلوم شد سانجی نفوذی رپتایلیان‌ها توی کلاه‌حصیری‌ها بوده، همه دنبالش بودن که در نهایت زورو توی کابولابو با سانجی روبرو شد و مثل خیار پوستش رو کند.
یادت رفت به اون صحنه ای که سانجی دم مرگ به زورو ابراز علاقه کرد اشاره کنی :-"

شوخی میکنی؟ سانجی مرد واقعا؟ یعنی خلاص شدیم از شرش؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
دقیقا یک سال دیگه:-"
امیدوارم چوپار نیاد کرم بریزه زنده ش کنه.
رفتم داستان جلد رو گرفتم، انل چرا هنوز زنده ست؟؟!!
یک سوال، داستان رو جلد ربطی به داستان اصلی داره یا فقط همینجوری هست که باشه، مثلا گفته های کارکترا ارزش دارن یا صرفا نمایشیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair and m.a.t
@m.a.t
@ce7en44
@gintama for ever
@Akiba

طبق قوانین تاپیک یک هفته BAN برای تمام کاربرانی که در اسپویل کردن سرنوشت سانجی تو One Piece نقش داشتن، در نظر گرفته شد

P.S
فقط مال Akiba دو هفته هستش

P.SS
:D
آقا دروغه، من اصلا وان پیس نمیبینم :))

پ.ن: دسترسیم به تاپیک گنشین باز بزارین حداقل :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or