Irisviel Ackerman
کاربر سایت
نکته مثبت این آرک کم شدن نق زدن های رو مخ زنیتسکو هست!فکر کنم 25 و این آرک 18 قسمته.
هایپ رو برای ما کشتند، ولی خب مثل ببیننده های هر قسمت میلیونی بوده.![]()
نکته مثبت این آرک کم شدن نق زدن های رو مخ زنیتسکو هست!فکر کنم 25 و این آرک 18 قسمته.
هایپ رو برای ما کشتند، ولی خب مثل ببیننده های هر قسمت میلیونی بوده.![]()
البته اون فصل دوم نبودمشخص شده فصل دوم Demon Slayer چند قسمته؟
از آرک Entertainment District فعلا چهار قسمتش اومده، ولی به نظرم حرکت مسخره ای بود اینکه اومدن 7 قسمت اول فصل دو همون سینماییش رو پخش کردن. :/![]()
یعنی کل فصل 6 قسمت دیگه تمومه؟:/البته اون فصل دوم نبود
فصل دوم همینی که الان داره پخش میشه (البته اینا کاملا دیگه فصل اینارو حذف کردن و دارن همین اسم ارک ها رو میزارن)
Entertainment District کلا 11 قسمته
7 قسمت , فکر کنم رو چپتر 99 یا 100 تموم بشه این فصلیعنی کل فصل 6 قسمت دیگه تمومه؟:/
خیلی پایان احساسی ای داشت ولی نامردا گذاشتنمون داخل کلیف هنگر برای فصل بعدتاریخچه ی اینترنت![]()
![]()
واااااااااااای! کاکو این عالی بود
خیلی دقیقه![]()
اشتباهت اینه که فکر میکنی کیمتسو انیمه بزرگساله. کیمتسو انیمه شونن ـه. مخاطب اصلیش پسربچههای ۱۳ ساله و پسربچههای ۳۸ سالهاست. بین این دو سن هم ممکنه بینندههایی داشته باشه که مخاطب هدف نیستن.این قسمت های مثلا کمدی کیمتسو چقدر رو مخ هست. بابا انیمه مثلا بزرگساله. کل این آرک تو yoshiwara هست و اصلا کانسپتش +18 بعد هر قسمت ما باید این دیالوگ ها و آرت استایل کمدی بچگانه و مسخره رو چند دقیقه تحمل کنیمخیلی سخت بود کلا فضای انیمه رو جدی کار می کردن؟
آره کارشون خیلی خوبه، در حدی که من فکر میکردم انیمه رسمیه ولی نهف تیم فن مید هستن. چیزهای دیگه ای هم دارن مثل داستان کنسول ها ولی چون انگلیسی هست نمیشه اینجا گذاشتواااااااااااای! کاکو این عالی بود
عجب تیم محشرین!فکرشو نمیکردم یه روز از این Tanها ویدیو ببینیم اونم اینقدر مفصل!
یه بیست دقیقه انیمه رو زورم میاد ببینم، ولی اینو یه ضرب تماشا کردم و بهشدت کیف کردم. دستت درد نکنه
پ.ن: داکداکگو![]()
اون داستان کنسول ها گویا ژاپنی هم داره، چون تو توضیحاتش لینک صداپیشه های ژاپنی هم هستآره کارشون خیلی خوبه، در حدی که من فکر میکردم انیمه رسمیه ولی نهف تیم فن مید هستن. چیزهای دیگه ای هم دارن مثل داستان کنسول ها ولی چون انگلیسی هست نمیشه اینجا گذاشت
امیدوارم یه روز انیمه ایشون رو ببینیم
View attachment 238439
نتفلیکس ساما هستن![]()
من زیاد دنبالش نگشتم، ولی فکر کنم احتمالا فقط اسم تیم رو نوشته بودناون داستان کنسول ها گویا ژاپنی هم داره، چون تو توضیحاتش لینک صداپیشه های ژاپنی هم هست
ولی لینکی از ویدیو نیست![]()