Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
2022-01-07_16-00-10.jpg
2022-01-07_16-00-33.jpg
2022-01-07_16-00-48.jpg

صحنه قبل از این به اندازه کافی دردناک هست بین دایدا و هیلینگ
ولی بعدش که یهو این یه دیالوگ رو میگه دایدا من یکی دیگه از درون و بیرون منهدم شدم

خیلی وقت بود (بعد از قسمت 10 وایولت اورگاردن) که یه قسمت انیمه این جور منو در هم بشکنه
چقدر این اوساما رنکینگ خوبه

هیلینگ باید یکی از بهترین مادرهای تاریخ انیمه باشه :D

=========

الان رسیدم قسمت 12 و اوپنینگ دومش
هولی شعط :دی

آخرین ویرایش:
این Boruto هم که دوباره زده تو جاده فیلری :D یه چند تا انیمه خوب دیگه هم معرفی میکنید؟ Hunter x Hunter و Death Note و Fullmetal Alchemist bro و حضرت Attack on Titan رو هم دیدم. One punch man و one piece هم چند قسمت دیدم دلقک بازی بود همش :-"
Mushi-shi؛ مشابه عناوینی که اسم بردی نیست ولی کار فوق‌العاده باکیفیتیه.
Claymore؛ ۲۶ قسمته که اون یکی دو قسمت آخر تو داستان اصلی و منبع دست بردن، پایان رو عوض کردن که انیمه رو بشه سرهم‌بندی کرد. برای ادامه باید مانگا بخونید.
Jujutsu Kaisen که یک فصل اومده و مانگا در حال انتشاره.
Kimetsu no Yaiba که فصل دوم در حال پخشه.
Barakamon که کمدی و اپیزودیکه. فکر می‌کنم حدود ۳۰ ۴۰ درصد مانگا رو پوشش بده انیمه ولی خب از اونجایی که اپیزودیکه مهم نیست.
Gosick.
Fumetsu no Antae هم کار خیلی خوبیه. یه فصل اومده و مانگا در حال انتشاره.

ژانرا هم قاطی پاتیه دیگه خواستی خودت چک کن. :D

اوسامارنکینگ گویا مصداق بارز «قضاوت کتاب از روی جلد»ـه. واقعا به قیافه‌ش نمی‌خوره این همه تعریف و تمجید. :D :))

راضی بودم که راجع به وان پیس شعر نگفت که ۔۔۔۔۔۔۔۔ ول کنم نبود :))
۔۔۔۔۔۔۔

هفته پیش دیسکای وان پیس رو داشتم کپی میکردم روی هارد ، همین جوری قسمت اول رو پلی کردم به خودم اومدم دیدم ارک اسکایپیا رو تموم کردم ۔۔۔۔۔۔ اصلا کهنه نمیشه این لعنتی
۔۔۔۔۔۔۔۔۔

خوب دیروز ۱۰۰۴ قسمت تموم شد ، تو یه ماه ، رکوردیه برای خودش

الان میتونم درک کنم کسایی رو که تا عدد ۱۰۰۰ رو میبینن ارادشون سست میشه برای دیدن وان پیس،
البته کلا کسایی که جلوی دیدن وان پیس مقاومت میکنن رو درک نمیکنم

سری قبل تا ۷۵۰ بیشتر انیمه رو ندیده بودم ، ولی متعجب شدم از نظر مانگا فقط ۲۵،۳۰ قسمت برام جدید بود

تو کل انیمه تنها جایی که چشم انتظارش نبودم و دلم میخواست کلا اسکیپش کنم همون ۲۰ قسمت اول خصوصا جزیره اسوپ بود ، وگرنه از اونجا به بعد هی منتظر ارک بعدی بودم ،

هنوزم محبوب ترین ارکم واتر سون بود

تمام ارک مارینفورد رو با این دلخوشی میدیدم که لوفی برمیگرده و این پیری ها و سنگوکو و اکاینو رو میریزه تو دریا

(((انصافا لقب فرقه تبهکار مناسب ترین لقب برای این دولت جهانی و مارینه))):Ranting::sick:

جذاب ترین بخش اینده وان پیس برام اینه که تو جنگ اول فقط خدمه شیروهیگه بودن، تو جنگ اخر خدمه شیروهیگه فقط یکی از دسته هایین که دنبال لوفی میان ، از تصورش پشم ادم فر میخوره

انقلابیون
سامورایی ها
مینک ها
فیش من ها
۵۴۰۰ تا خدمه خودش
جاینت ها

از طرفی فکر میکنم باقیه خدمه راجر هم خودشون رو مخفی کردن و منتظر اون روز هستن هم بیان

کیفیت انیمه انقدر این صد قسمت اخر خوب بوده که باعث شده عمرا برگردم طرف مانگا، انیمیشن ها، منظره ها ، رنگ امیزی ، موسیقی متن همه چیز در حد کماله

تمامی جزیره ها که لوفی رفت با تمام مسائل و مشکلاتشون در مقابل وانو بهشت بودن ... واقعا وضعیت وانو یه تراژدی مطلق بود ، خیلی داستان وانو قویتر پخته تر و بهتر از بقیه ارک ها بود

پ.ن: برای اولین و فکر کنم اخرین بارم حداقل تو انیمه اعتراف میکنه که یه کلاه حصیری یکی رو کشته

کایدو واقعا حیوونه ، وقتی ادم یونکو هایی مثل شیروهیگه ، شانکس رو میبینه با اون پرستیژ شون ، باقیه کارکتر های بزرگ ، حتی بدترین هاشون مثل دوفی و تیچ ، یه سری اصول و ارزش ها و بزرگ منشی دارن
حتی بیگ مام با اینکه یه هیولای کودک ذهنه از خیلی جنبه ها جالب و خفنه

ولی از کایدو چیزی جز حقارت و ترسو بودن ندیدم ، تنها وجهه موجهش میوه و قدرتشه

دیگه انقدر شخصیتش حقیر و باطله که پسر؟؟؟؟ خودش هم شیفته دشمنش شده

اروچی هم جالب حذف نشد ، حداقل باید صبر میکرد تا با حداقل یکی از ۹ تا سامورایی روبرو بشه یکم از اون ترس و وحشتش رو میدیدیم

از طرفی این جنگ واقعا هرج و مرجه ، هم کلاه حصیری ها هم افسرای ارشد کایدو دارن استخاره میکنن تا با هم بجنگن ، دارن به هم تعارف میزنن، بیگ مام بیشتر از اینا باهاشون جنگیده :| :))

حتی اونجا که کینگ میاد هم یه ضربه میزنه به سانجی و صحنه رو ترک میکنه ;))

یه سری چیزا ، بهترین و بدترین هم میخواستم بزارم نت درستی ندارم ، بعد میزارم

اما چیزایی که تو این ۱۰۰۰ قسمت وان پیس خوشم نیومد

این دشمن های زیر دست و درجه دو و سه که میان جلوی لوفی رو میگیرن یا حسابی میزنن و زخمیش میکنن و نمیدونم پرت میکنن تو چاه ، واقعا چرت ترین و رو اعصاب ترین بخش وان پیسه ، یعنی تنها چیزی که میتونه بیننده رو از وان پیس ناراضی کنه همین بخششه

دوم اینکه داستان خیلی تاکید داره بونتی ارتباط مستقیم داره با قدرت شخصیت ها ، ولی خود اودا بونتی های کلاه حصیری ها رو به مسخره گرفته که خیلی مسخره است ، اینکه نامی و چوپر و بروک و جینبی ، بعد از اون گذر از هفت خوان بیگ مام هیچی به بونتیشون اضافه نشد واقعا رو اعصاب بود

اخر اینکه حتی به عنوان یه مانگای شونن جامپ هم وان پیس زیادی مردونه است، خصوصا اینکه وان پیس یه دنیای فانتزی جادوییه و همه چیز به شمشیر و عضله ربط نداره
کلا فقط دو تا زن قوی تو داستان داریم که یکیش یه عجوزه است ، یکیشم اینطور که پیداست قراره تجسم زنده بودن روح کوزوکی اودن رو بازی کنه

هانکوک هم فعلا نظری راجع بهش ندارم چون تا اینجا تو هیچ چالشی نبوده ، از نظر شیچی بوکای بودن هم باگی هم شیچی بوکایه، اون خدمه تیچ هم فعلا فقط چند تا شات خنده ازشون دیدیم ، البته اونا از بیگ مام هم عجوزه ترن =))

به نظرم اودا زیادی هینت داد ، باید میزاشت خیلی چیزا سوپرایز بشه

الان خیلی ها متفق النظرن که جزیره اخر همون کشوری باشه که بیست پادشاهی از بین بردن ، حالا جالبیش اینه چه باشه یا نباشه ، قراره حقیقت از بین رفتن یه تمدن افشا بشه ، این چه طوری ممکنه باعث خنده بشه و اسم جزیره رو بزارن لف تیل ...

حالا من قبل از حرف اودن احتمال میدادم جوی بوی هنوز زنده باشه ، اونجا احتمالش قویتر شد ، حالا ممکنه طرف یه کلکی سر این بیست کشور متخاصم سوار کرده باشه و پیچونده باشدشون ، به هر حال همسر اودن هم از اون زمان اسکیپ کرده داشته میرفته به زمان موعود

تنها چیزای مجهول وغیر قابل حدس اون پادشاه دولت جهانی و اهدافش هستن

احتمالا پادشاه مجهول و پنج تا پیری عمل نهایی اوپه اوپه رو انجام داده باشن و یه چند صد سالی زندگی کردن

حالا باید ببینیم چطوری میخوان پاکسازی انجام بدن 😂

این دکترین هم احتمالا تو اخر داستان و افشای حقایق یه نقشی ایفا میکنه جدا از عمر طولانیش ، اولین کسی تو داستان بود که از اراده d گفت ، حالا جالب تر اینکه تیچ به دنبال چیزی به این کشور حمله میکنه

من هنوزم تو کف اون پونگلیفی هستم که وسط بیابون های ارابستا لوفی اینا اتفاقی پیداش کردن و روبین هم نرفت بخونه

این اودا که هر دو سال یه بار میاد این پنج سال دیگه مانگا تموم میشه رو تمدید میکنه ، ولی باورم نمیشه هنوز این ارک تموم نشده ، با این وضعیت بعید میدونم (حداقل) تا ۲۰۲۷ تموم شه ، البته هر چی بیشتر بهتر ، اصلا نمیتونم دنیا رو بدون وان پیس تصور کنم ۔۔۔

آخرین ویرایش:
خوب دیروز ۱۰۰۴ قسمت تموم شد ، تو یه ماه ، رکوردیه برای خودش

الان میتونم درک کنم کسایی رو که تا عدد ۱۰۰۰ رو میبینن ارادشون سست میشه برای دیدن وان پیس،
البته کلا کسایی که جلوی دیدن وان پیس مقاومت میکنن رو درک نمیکنم

سری قبل تا ۷۵۰ بیشتر انیمه رو ندیده بودم ، ولی متعجب شدم از نظر مانگا فقط ۲۵،۳۰ قسمت برام جدید بود

تو کل انیمه تنها جایی که چشم انتظارش نبودم و دلم میخواست کلا اسکیپش کنم همون ۲۰ قسمت اول خصوصا جزیره اسوپ بود ، وگرنه از اونجا به بعد هی منتظر ارک بعدی بودم ،

هنوزم محبوب ترین ارکم واتر سون بود

تمام ارک مارینفورد رو با این دلخوشی میدیدم که لوفی برمیگرده و این پیری ها و سنگوکو و اکاینو رو میریزه تو دریا

(((انصافا لقب فرقه تبهکار مناسب ترین لقب برای این دولت جهانی و مارینه))):Ranting::sick:

جذاب ترین بخش اینده وان پیس برام اینه که تو جنگ اول فقط خدمه شیروهیگه بودن، تو جنگ اخر خدمه شیروهیگه فقط یکی از دسته هایین که دنبال لوفی میان ، از تصورش پشم ادم فر میخوره

انقلابیون
سامورایی ها
مینک ها
فیش من ها
۵۴۰۰ تا خدمه خودش
جاینت ها

از طرفی فکر میکنم باقیه خدمه راجر هم خودشون رو مخفی کردن و منتظر اون روز هستن هم بیان

کیفیت انیمه انقدر این صد قسمت اخر خوب بوده که باعث شده عمرا برگردم طرف مانگا، انیمیشن ها، منظره ها ، رنگ امیزی ، موسیقی متن همه چیز در حد کماله

تمامی جزیره ها که لوفی رفت با تمام مسائل و مشکلاتشون در مقابل وانو بهشت بودن ... واقعا وضعیت وانو یه تراژدی مطلق بود ، خیلی داستان وانو قویتر پخته تر و بهتر از بقیه ارک ها بود

پ.ن: برای اولین و فکر کنم اخرین بارم حداقل تو انیمه اعتراف میکنه که یه کلاه حصیری یکی رو کشته

کایدو واقعا حیوونه ، وقتی ادم یونکو هایی مثل شیروهیگه ، شانکس رو میبینه با اون پرستیژ شون ، باقیه کارکتر های بزرگ ، حتی بدترین هاشون مثل دوفی و تیچ ، یه سری اصول و ارزش ها و بزرگ منشی دارن
حتی بیگ مام با اینکه یه هیولای کودک ذهنه از خیلی جنبه ها جالب و خفنه

ولی از کایدو چیزی جز حقارت و ترسو بودن ندیدم ، تنها وجهه موجهش میوه و قدرتشه

دیگه انقدر شخصیتش حقیر و باطله که پسر؟؟؟؟ خودش هم شیفته دشمنش شده

اروچی هم جالب حذف نشد ، حداقل باید صبر میکرد تا با حداقل یکی از ۹ تا سامورایی روبرو بشه یکم از اون ترس و وحشتش رو میدیدیم

از طرفی این جنگ واقعا هرج و مرجه ، هم کلاه حصیری ها هم افسرای ارشد کایدو دارن استخاره میکنن تا با هم بجنگن ، دارن به هم تعارف میزنن، بیگ مام بیشتر از اینا باهاشون جنگیده :| :))

حتی اونجا که کینگ میاد هم یه ضربه میزنه به سانجی و صحنه رو ترک میکنه ;))

یه سری چیزا ، بهترین و بدترین هم میخواستم بزارم نت درستی ندارم ، بعد میزارم

اما چیزایی که تو این ۱۰۰۰ قسمت وان پیس خوشم نیومد

این دشمن های زیر دست و درجه دو و سه که میان جلوی لوفی رو میگیرن یا حسابی میزنن و زخمیش میکنن و نمیدونم پرت میکنن تو چاه ، واقعا چرت ترین و رو اعصاب ترین بخش وان پیسه ، یعنی تنها چیزی که میتونه بیننده رو از وان پیس ناراضی کنه همین بخششه

دوم اینکه داستان خیلی تاکید داره بونتی ارتباط مستقیم داره با قدرت شخصیت ها ، ولی خود اودا بونتی های کلاه حصیری ها رو به مسخره گرفته که خیلی مسخره است ، اینکه نامی و چوپر و بروک و جینبی ، بعد از اون گذر از هفت خوان بیگ مام هیچی به بونتیشون اضافه نشد واقعا رو اعصاب بود

اخر اینکه حتی به عنوان یه مانگای شونن جامپ هم وان پیس زیادی مردونه است، خصوصا اینکه وان پیس یه دنیای فانتزی جادوییه و همه چیز به شمشیر و عضله ربط نداره
کلا فقط دو تا زن قوی تو داستان داریم که یکیش یه عجوزه است ، یکیشم اینطور که پیداست قراره تجسم زنده بودن روح کوزوکی اودن رو بازی کنه

هانکوک هم فعلا نظری راجع بهش ندارم چون تا اینجا تو هیچ چالشی نبوده ، از نظر شیچی بوکای بودن هم باگی هم شیچی بوکایه، اون خدمه تیچ هم فعلا فقط چند تا شات خنده ازشون دیدیم ، البته اونا از بیگ مام هم عجوزه ترن =))

به نظرم اودا زیادی هینت داد ، باید میزاشت خیلی چیزا سوپرایز بشه

الان خیلی ها متفق النظرن که جزیره اخر همون کشوری باشه که بیست پادشاهی از بین بردن ، حالا جالبیش اینه چه باشه یا نباشه ، قراره حقیقت از بین رفتن یه تمدن افشا بشه ، این چه طوری ممکنه باعث خنده بشه و اسم جزیره رو بزارن لف تیل ...

حالا من قبل از حرف اودن احتمال میدادم جوی بوی هنوز زنده باشه ، اونجا احتمالش قویتر شد ، حالا ممکنه طرف یه کلکی سر این بیست کشور متخاصم سوار کرده باشه و پیچونده باشدشون ، به هر حال همسر اودن هم از اون زمان اسکیپ کرده داشته میرفته به زمان موعود

تنها چیزای مجهول وغیر قابل حدس اون پادشاه دولت جهانی و اهدافش هستن

احتمالا پادشاه مجهول و پنج تا پیری عمل نهایی اوپه اوپه رو انجام داده باشن و یه چند صد سالی زندگی کردن

حالا باید ببینیم چطوری میخوان پاکسازی انجام بدن 😂

این دکترین هم احتمالا تو اخر داستان و افشای حقایق یه نقشی ایفا میکنه جدا از عمر طولانیش ، اولین کسی تو داستان بود که از اراده d گفت ، حالا جالب تر اینکه تیچ به دنبال چیزی به این کشور حمله میکنه

من هنوزم تو کف اون پونگلیفی هستم که وسط بیابون های ارابستا لوفی اینا اتفاقی پیداش کردن و روبین هم نرفت بخونه

این اودا که هر دو سال یه بار میاد این پنج سال دیگه مانگا تموم میشه رو تمدید میکنه ، ولی باورم نمیشه هنوز این ارک تموم نشده ، با این وضعیت بعید میدونم (حداقل) تا ۲۰۲۷ تموم شه ، البته هر چی بیشتر بهتر ، اصلا نمیتونم دنیا رو بدون وان پیس تصور کنم ۔۔۔

در مورد راجر و لاف تل ، من فکر میکنم اون خنده، "خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است " بود!

تو کل زندگیت رو میزاری وسط، کارهایی میکنی که توی چند صد سال گذشته هیچکی انجام نداده، معمایی رو حل میکنی که شاید سرنخ خاصی ازش نداشتی حتی! و اصلا نمیدونستی چیزی که دنبالشی چقدر میتونه حقیقت داشته باشه ...

و میرسی بهش، اما به یک مانعی برخورد میکنی یا کاری ازت میخواد، که تو به خاطر بیماریت نمیتونی انجامش بدی! اونقدر زنده نیستی که انجامش بدی!
کل زندگیت تبدیل میشه به زندگی در زمان نامناسب!
و 99% هم فکر میکنم جوی بوی هم دقیقه همین وضع رو داشته! اونم به این مورد رسیده و اون هم در زمان نامناسب بوده!
شاید اگر لوفی هم بمیره باز این قضیه چند صد سال بیفته عقب!(دلیلی که انقدر مرگ ایس برای دولت مهم بود، چون از خون راجر میترسیدن، دلیلی که وایت بیرد همه چیزش رو گذاشت برای نجات ایس و اینکه میگفت میخواد پادشاهش کنه)

البته من کلا تو پیشبینی خوب نیستم:)) ولی فکر میکنم قضیه این بوده!

اون پونگلیف وسط آراباستا فکر کنم فیلر بوده، یعنی میدونم اون وسطای بیابون یه سری فیلر دادن (جدا از کشتی وسط دریا و ... ) نمیدونم اینم جزو فیلر بوده حالا یا نه:-"
البته ... ما تا قبلش تا حالا پونگلیف ندیده بودیم ... پس نه احتمالا جزو داستان بوده:-"
فکر کن چیزی که کروکودایل میخواسته تو اون پونگلیف بوده :))

در مورد راجر و لاف تل ، من فکر میکنم اون خنده، "خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است " بود!

تو کل زندگیت رو میزاری وسط، کارهایی میکنی که توی چند صد سال گذشته هیچکی انجام نداده، معمایی رو حل میکنی که شاید سرنخ خاصی ازش نداشتی حتی! و اصلا نمیدونستی چیزی که دنبالشی چقدر میتونه حقیقت داشته باشه ...

و میرسی بهش، اما به یک مانعی برخورد میکنی یا کاری ازت میخواد، که تو به خاطر بیماریت نمیتونی انجامش بدی! اونقدر زنده نیستی که انجامش بدی!
کل زندگیت تبدیل میشه به زندگی در زمان نامناسب!
و 99% هم فکر میکنم جوی بوی هم دقیقه همین وضع رو داشته! اونم به این مورد رسیده و اون هم در زمان نامناسب بوده!
شاید اگر لوفی هم بمیره باز این قضیه چند صد سال بیفته عقب!(دلیلی که انقدر مرگ ایس برای دولت مهم بود، چون از خون راجر میترسیدن، دلیلی که وایت بیرد همه چیزش رو گذاشت برای نجات ایس و اینکه میگفت میخواد پادشاهش کنه)

البته من کلا تو پیشبینی خوب نیستم:)) ولی فکر میکنم قضیه این بوده!

اون پونگلیف وسط آراباستا فکر کنم فیلر بوده، یعنی میدونم اون وسطای بیابون یه سری فیلر دادن (جدا از کشتی وسط دریا و ... ) نمیدونم اینم جزو فیلر بوده حالا یا نه:-"
البته ... ما تا قبلش تا حالا پونگلیف ندیده بودیم ... پس نه احتمالا جزو داستان بوده:-"
فکر کن چیزی که کروکودایل میخواسته تو اون پونگلیف بوده :))
زیاد ربطی به زمان مرگ راجر نداشت , اینطوری مثال بزنم که مثلا تیچ برسه لف تیل تنها واکنشی که ممکنه نشون بده اینه که چند تا فحش نثار روح راجر کنه و ول کنه بره ، راجر هم اون شخصیت مناسب رو نداشت ، و اینطور نبود که هر جا میره ملت رو با خودش متحد کنه ، دنیا هم هنوز اماده نبود، مثلا ارتش انقلابی وجود نداشت

من قبل این ارک وانو و خاطرات اودن هم میگفتم ماجراجویی راجر در مقابل ماجراجویی لوفی مثل سفر سیاحتی بوده ۔۔۔

جدا از اینکه هیچ کسی تو این تاریخ ۸۰۰ ساله نبوده به خاطر کسی که با اینکه پول کم داشته براش غذا خریده ، بره یه پادشاهی رو نابود کنه :))

خود راجرم میگه خیلی زود به دنیا اومدیم ، و اونی که میاد از ما پیشی میگیره

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
زیاد ربطی به زمان مرگ راجر نداشت , اینطوری مثال بزنم که مثلا تیچ برسه لف تیل تنها واکنشی که ممکنه نشون بده اینه که چند تا فحش نثار روح راجر کنه و ول کنه بره ، راجر هم اون شخصیت مناسب رو نداشت ، و اینطور نبود که هر جا میره ملت رو با خودش متحد کنه ، دنیا هم هنوز اماده نبود، مثلا ارتش انقلابی وجود نداشت

من قبل این ارک وانو و خاطرات اودن هم میگفتم ماجراجویی راجر در مقابل ماجراجویی لوفی مثل سفر سیاحتی بوده ۔۔۔

جدا از اینکه هیچ کسی تو این تاریخ ۸۰۰ ساله نبوده به خاطر کسی که با اینکه پول کم داشته براش غذا خریده ، بره یه پادشاهی رو نابود کنه :))

اینا رو راجر کجا میگه من یادم نیست !!
آخه من چند ساله انگویینگ دنبال میکنم از چپترای قبل چیز زیادی یادم نیست

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t

دقیقا خط آخری که میگی خیلی زود به دنیا اومدیم، یکی(نمیدونیم چندتا) از کلیدهای لاف تل شیراهوشی بوده!
برای همین میگم اگر لوفی بمیره ممکنه این اتفاق باز چند صد سال عقب بیفته، تا وقتی شیراهوشیه بعدی و لوفی/راجر/جوی بوی بعدی باز باهاش هم زمان بشن!

آره تیچ اون آدمی نیست که راجر منتظرش بوده، ولی به نظرم راجر اون آدمی بوده که جوی بوی منتظرش بوده! فقط بازم میگم‌‌‌... در زمان نامناسب! اگر خودش زنده بود احتمالا کار رو یک سره میکرد:-"

در مورد اینکه یه کشور همراه کنه و اینا هم دقیق چیزی نمیدونیم! ولی حداقل به نظر رابطه ش با نپتون خوب بوده!

اینکه اون آدمی که باید برسه لاف تل چه خصوصیاتی داشته باشه رو دقیق نمیدونیم، ولی وایت بیرد به نظر میدونست، و برای همینم روی ایس حساب کرده بود!(بعیده صرفا به خاطر رفیق قدیمیه راجر بودن ، پسرش رو انتخاب کرده باشه ، خصوصیاتی حتما راجر و فرد موعود باید میداشته، که توی اون ایس تُخس هم دیده:-" )

سفر سیاحتی هم نه! سفری که راجر داشته دقیقا یک ماجراجویی بدون نقشه بوده! ولش کردن تو دریایی که چندان اطلاعاتی ازش وجود نداره!
الان حداقل لوفی داره جا پای راجر میزاره! راجر 4تا پونگلیف قدمز پیدا کرده، جای 3تاش الان مشخصه و ...
راجر 20سال پیش ملت رو فرستاد دریا و 20 ساله اطلاعات داره ریخته میشه این وسط ، قول اومدن آدم موعود هم هزاران بار داده شده:-" (و یک عده همراه میشن با این آدم موعود:-" )

اما هزار قسمت گذشت، یک کاراکتر هنوز بزرگترین علامت سواله و یک کاراکترم حدود صد قسمت پیش تبدیل شد به علامت سوال!

یکیش میهاوکه که اصلا نمیدونیم این فازش تو دنیا چیه و دنبال چی داره میگرده! چرا شده شیچیبوکای، قبلش چه میکرده و ..‌

و دومی هم شنکسه که با اون دیدارش با ایم ساما کلا تبدیل شد به علامت سوال! فازت چیه حاجی؟ بعیده شنکس آدم منفیی باشه، ولی اینکه با بزرگترین شخصیت منفیه دنیا دیدار میکنه که چندانم کسی نمیشناستش حتی!(و اونا هم 90% بهش اعتماد ندارن!) خیلی چیز عجیب و مشکوکیه!

اون انقلابیون هم که فعلا به معنای واقعی کلمه نشستن دور هم گردو میشکونند و کلاغ پر بازی میکنند :-" مقر اصلیشونم که تسخیر شده،شاید فرمانده اولشون هم دستگیر شده باشه:))
یه فرمانده دیگشونم تا دو سال پیش تو زندان داشت قر میداد:-"

@Z-fan هم به جمع امون اضافه شده!:))
طبیعیه. بالاخره انیمه‌ایه که هیچ کس تماشا نمی‌کنه و اولین مورد در چک لیست سید رو تیک می‌زنه.
یه سری والدین نامتعارف توشه و مورد دوم رو چک لیست رو تیک می‌زنه.
شخصیت اصلی هم یه جور ... نمی‌دونم چه لفظی باید بگم. اما این هم مورد چهارم رو تیک می‌زنه.

طبیعیه. بالاخره انیمه‌ایه که هیچ کس تماشا نمی‌کنه و اولین مورد در چک لیست سید رو تیک می‌زنه.
یه سری والدین نامتعارف توشه و مورد دوم رو چک لیست رو تیک می‌زنه.
شخصیت اصلی هم یه جور ... نمی‌دونم چه لفظی باید بگم. اما این هم مورد چهارم رو تیک می‌زنه.

من بهتره ندونم که تیک سوم چیه پس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or