Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دقیقا خط آخری که میگی خیلی زود به دنیا اومدیم، یکی(نمیدونیم چندتا) از کلیدهای لاف تل شیراهوشی بوده!
برای همین میگم اگر لوفی بمیره ممکنه این اتفاق باز چند صد سال عقب بیفته، تا وقتی شیراهوشیه بعدی و لوفی/راجر/جوی بوی بعدی باز باهاش هم زمان بشن!

آره تیچ اون آدمی نیست که راجر منتظرش بوده، ولی به نظرم راجر اون آدمی بوده که جوی بوی منتظرش بوده! فقط بازم میگم‌‌‌... در زمان نامناسب! اگر خودش زنده بود احتمالا کار رو یک سره میکرد:-"

در مورد اینکه یه کشور همراه کنه و اینا هم دقیق چیزی نمیدونیم! ولی حداقل به نظر رابطه ش با نپتون خوب بوده!

اینکه اون آدمی که باید برسه لاف تل چه خصوصیاتی داشته باشه رو دقیق نمیدونیم، ولی وایت بیرد به نظر میدونست، و برای همینم روی ایس حساب کرده بود!(بعیده صرفا به خاطر رفیق قدیمیه راجر بودن ، پسرش رو انتخاب کرده باشه ، خصوصیاتی حتما راجر و فرد موعود باید میداشته، که توی اون ایس تُخس هم دیده:-" )

سفر سیاحتی هم نه! سفری که راجر داشته دقیقا یک ماجراجویی بدون نقشه بوده! ولش کردن تو دریایی که چندان اطلاعاتی ازش وجود نداره!
الان حداقل لوفی داره جا پای راجر میزاره! راجر 4تا پونگلیف قدمز پیدا کرده، جای 3تاش الان مشخصه و ...
راجر 20سال پیش ملت رو فرستاد دریا و 20 ساله اطلاعات داره ریخته میشه این وسط ، قول اومدن آدم موعود هم هزاران بار داده شده:-" (و یک عده همراه میشن با این آدم موعود:-" )

اما هزار قسمت گذشت، یک کاراکتر هنوز بزرگترین علامت سواله و یک کاراکترم حدود صد قسمت پیش تبدیل شد به علامت سوال!

یکیش میهاوکه که اصلا نمیدونیم این فازش تو دنیا چیه و دنبال چی داره میگرده! چرا شده شیچیبوکای، قبلش چه میکرده و ..‌

و دومی هم شنکسه که با اون دیدارش با ایم ساما کلا تبدیل شد به علامت سوال! فازت چیه حاجی؟ بعیده شنکس آدم منفیی باشه، ولی اینکه با بزرگترین شخصیت منفیه دنیا دیدار میکنه که چندانم کسی نمیشناستش حتی!(و اونا هم 90% بهش اعتماد ندارن!) خیلی چیز عجیب و مشکوکیه!

اون انقلابیون هم که فعلا به معنای واقعی کلمه نشستن دور هم گردو میشکونند و کلاغ پر بازی میکنند :-" مقر اصلیشونم که تسخیر شده،شاید فرمانده اولشون هم دستگیر شده باشه:))
یه فرمانده دیگشونم تا دو سال پیش تو زندان داشت قر میداد:-"
اره شیرو هیگه از نظر قدرت و کاریزما و اینکه ملت میتونستن دورش جمع شن تواناییش رو داشت ، ولی ادمش نبود و دنبال دردسر نمیگشت و یه زندگی صلح امیز میخواست ، کلش داغ نبود

از طرفی اینا تا حدودی شخصیت متعارف دزد دریایی رو داشتن ، اینطوری نبود برای کسی کاری بکنن ، مثلا جایی که اودن میخواست بیاد تو کشتی چی کارش کردن ، مثلا ترافلگار دی واتر لاو هم شخصیت خوب و قدرت خوبی هم داره ولی از اونا نیست محض رضای خدا کاری انجام بده ، پس کاندید مناسبی نیست

از طرفی راجر تنها چیزی که خیلی خوب ازش میدونیم این بود که همه به خونش تشنه بودن 😂

فقطم شیراهوشی نیست ، امثال کوبی و اسموکی فوجیتارو هم تو مارین نبودن ، قطعا نقش عمده ای تو سقوط تنریوبیتو و جایگزینی دولت جدید ایفا میکنن (گارپ این کاره نبود) جدا از اینکه همه اینا ذوب در ولایت لوفی شدن ، دریک هم قراره بهشون اضافه شه

بازم میگم کریر لوفی و راجر زمین تا اسمون متفاوته ، حمله به انیس لابی و اولین دزد دریایی که به دولت جهانی اعلام جنگ کرد ، اسموکی هم گفت با این کارش احترام زیادی بین دزدای دریایی پیدا میکنه (بارتلومئو)، بعدش زدن تنریوبیتو ها ، بعدشم جنگ بزرگان ، این چیزایی هستن که راجر نداشت

تازه نقش شنکس هم هست ، ، باید دید به این اشنایی که با پیری ها داره چه جوری نقشش رو تو این اخر الزمان ایفا میکنه

مطمئنم اخرش میاد پشت لوفی، چون اصلا خودشه که کلاه حصیری ها رو ساخته

دقیقا خط آخری که میگی خیلی زود به دنیا اومدیم، یکی(نمیدونیم چندتا) از کلیدهای لاف تل شیراهوشی بوده!
برای همین میگم اگر لوفی بمیره ممکنه این اتفاق باز چند صد سال عقب بیفته، تا وقتی شیراهوشیه بعدی و لوفی/راجر/جوی بوی بعدی باز باهاش هم زمان بشن!

آره تیچ اون آدمی نیست که راجر منتظرش بوده، ولی به نظرم راجر اون آدمی بوده که جوی بوی منتظرش بوده! فقط بازم میگم‌‌‌... در زمان نامناسب! اگر خودش زنده بود احتمالا کار رو یک سره میکرد:-"

در مورد اینکه یه کشور همراه کنه و اینا هم دقیق چیزی نمیدونیم! ولی حداقل به نظر رابطه ش با نپتون خوب بوده!

اینکه اون آدمی که باید برسه لاف تل چه خصوصیاتی داشته باشه رو دقیق نمیدونیم، ولی وایت بیرد به نظر میدونست، و برای همینم روی ایس حساب کرده بود!(بعیده صرفا به خاطر رفیق قدیمیه راجر بودن ، پسرش رو انتخاب کرده باشه ، خصوصیاتی حتما راجر و فرد موعود باید میداشته، که توی اون ایس تُخس هم دیده:-" )

سفر سیاحتی هم نه! سفری که راجر داشته دقیقا یک ماجراجویی بدون نقشه بوده! ولش کردن تو دریایی که چندان اطلاعاتی ازش وجود نداره!
الان حداقل لوفی داره جا پای راجر میزاره! راجر 4تا پونگلیف قدمز پیدا کرده، جای 3تاش الان مشخصه و ...
راجر 20سال پیش ملت رو فرستاد دریا و 20 ساله اطلاعات داره ریخته میشه این وسط ، قول اومدن آدم موعود هم هزاران بار داده شده:-" (و یک عده همراه میشن با این آدم موعود:-" )

اما هزار قسمت گذشت، یک کاراکتر هنوز بزرگترین علامت سواله و یک کاراکترم حدود صد قسمت پیش تبدیل شد به علامت سوال!

یکیش میهاوکه که اصلا نمیدونیم این فازش تو دنیا چیه و دنبال چی داره میگرده! چرا شده شیچیبوکای، قبلش چه میکرده و ..‌

و دومی هم شنکسه که با اون دیدارش با ایم ساما کلا تبدیل شد به علامت سوال! فازت چیه حاجی؟ بعیده شنکس آدم منفیی باشه، ولی اینکه با بزرگترین شخصیت منفیه دنیا دیدار میکنه که چندانم کسی نمیشناستش حتی!(و اونا هم 90% بهش اعتماد ندارن!) خیلی چیز عجیب و مشکوکیه!

اون انقلابیون هم که فعلا به معنای واقعی کلمه نشستن دور هم گردو میشکونند و کلاغ پر بازی میکنند :-" مقر اصلیشونم که تسخیر شده،شاید فرمانده اولشون هم دستگیر شده باشه:))
یه فرمانده دیگشونم تا دو سال پیش تو زندان داشت قر میداد:-"
این جوی بوی که میگی کیه؟ کدوم بود؟ تو انیمه درباره ش چیزی نگفتن :-?
یادم نمیاد هر چی فکر میکنم
تا قبل از مشخص شدن جزیره لف تیل که راجر رفت و دید انتظار داشتم یه قضیه ای مربوط به سلاح های باستانی داشته باشه ولی با اون واکنشی که از راجر دیدم تئوریم بهم خورد :|
نظر خودم درباره شنکس اینه که یه شخصیت خاکستری داره صرفا نه خوبه نه بد (البته بیشتر به منفی میخوره)

این ousama ranking هم از اول فصل دنبالش میکنم منتها صداشو درنیاوردم گفتم شاید کسی خوشش نیاد داستان شه 😶

این جوی بوی که میگی کیه؟ کدوم بود؟ تو انیمه درباره ش چیزی نگفتن :-?
یادم نمیاد هر چی فکر میکنم
تا قبل از مشخص شدن جزیره لف تیل که راجر رفت و دید انتظار داشتم یه قضیه ای مربوط به سلاح های باستانی داشته باشه ولی با اون واکنشی که از راجر دیدم تئوریم بهم خورد :|
نظر خودم درباره شنکس اینه که یه شخصیت خاکستری داره صرفا نه خوبه نه بد (البته بیشتر به منفی میخوره)

این ousama ranking هم از اول فصل دنبالش میکنم منتها صداشو درنیاوردم گفتم شاید کسی خوشش نیاد داستان شه 😶
چه داستانی دوست عزیز، این انیمه تو فروم های خارجی و جاهای دیگه بین خارجی ها تحسین شده ست
متاسفانه وقتی کامنت های هموطن ها رو خوندم یکه خوردم
نمیدونم والا شاید تو ایران سلیقه ها یه جور دیگه اس، همیشه با اورال ریتینگ جهانی باید متفاوت باشیم

آخرین ویرایش:
اره شیرو هیگه از نظر قدرت و کاریزما و اینکه ملت میتونستن دورش جمع شن تواناییش رو داشت ، ولی ادمش نبود و دنبال دردسر نمیگشت و یه زندگی صلح امیز میخواست ، کلش داغ نبود

از طرفی اینا تا حدودی شخصیت متعارف دزد دریایی رو داشتن ، اینطوری نبود برای کسی کاری بکنن ، مثلا جایی که اودن میخواست بیاد تو کشتی چی کارش کردن ، مثلا ترافلگار دی واتر لاو هم شخصیت خوب و قدرت خوبی هم داره ولی از اونا نیست محض رضای خدا کاری انجام بده ، پس کاندید مناسبی نیست

از طرفی راجر تنها چیزی که خیلی خوب ازش میدونیم این بود که همه به خونش تشنه بودن 😂

فقطم شیراهوشی نیست ، امثال کوبی و اسموکی فوجیتارو هم تو مارین نبودن ، قطعا نقش عمده ای تو سقوط تنریوبیتو و جایگزینی دولت جدید ایفا میکنن (گارپ این کاره نبود) جدا از اینکه همه اینا ذوب در ولایت لوفی شدن ، دریک هم قراره بهشون اضافه شه

بازم میگم کریر لوفی و راجر زمین تا اسمون متفاوته ، حمله به انیس لابی و اولین دزد دریایی که به دولت جهانی اعلام جنگ کرد ، اسموکی هم گفت با این کارش احترام زیادی بین دزدای دریایی پیدا میکنه (بارتلومئو)، بعدش زدن تنریوبیتو ها ، بعدشم جنگ بزرگان ، این چیزایی هستن که راجر نداشت

تازه نقش شنکس هم هست ، ، باید دید به این اشنایی که با پیری ها داره چه جوری نقشش رو تو این اخر الزمان ایفا میکنه

مطمئنم اخرش میاد پشت لوفی، چون اصلا خودشه که کلاه حصیری ها رو ساخته
و یکی دیگه از بچه ها که سوال پرسیده بود :-"

نمیگم خود شیروهیگه! چون اون اصلا دنبالش نبود، شیروهیگه میخواست ایس رو پادشاه کنه:-" (و ایس هم شیروهیگه رو :-" )

ولی در مورد موعود یا جوی بوی زمانه ، فقط لوفی نیست که معتقدن میتونه باشه، دیدگاه های مختلف که بعضیاشون از سمت آدمای خاص و با دانشی هستن، به افراد دیگه ای هم اشاره میکنند که میتونند جوی بوی باشن:-" ولی خوب اسم نمیبرم چون هنوز انیمه نرسیده:-" (تازه این جوی بوی که میگن خیلیییی خصوصیات متفاوتی داره از لوفی:-" )

اما در مورد راجر ، دقیقا بعد از لاف تیل میره فیشمن آیلند و اونجا صدایی میشنوه(پادشاه های دریا) که میگن خیلی صبر کردیم، ولی بالاخره نزدیکه! و ایندفعه درست پیش میره! هنوز 10 سال به تولد مونده... و 15 سال به رشد...
و جناب راجر فقط یه مدت دیگه از عمرش مونده بود:(
مادام شارلی هم بعدش پیشبینی میکنه که بله شیراهوشی 10 سال دیگه متولد میشه

و بعدش راجر میگه see ... we were too early
(چپتر 968)
One Piece Chapter 968 | TCB Scans

بعدشم تصمیم میگیره بچه دار بشه که بچه ش به وان پیس برسه :)) (ولی کلا سوال مهمیه که چرا ریلی و شنکس و ... هیچکدوم ایس رو کمک نکردن؟ شاید همه میخواستن مستقل بزرگ بشه:-" )

حالا من جوی بوی رو دقیق یادم نمیاد چی گفته(سرچیدم الان:-" ) ، ولی به نظر میرسه جوی بوی پوسایدن و noah رو داشته ولی باز نتونسته! حالا چی کم داشته خدا میدونه:-"

اما اونقدر آدم مهمی بوده که باز با اینکه نتونسته، پادشاه های دریا پای قولشون بهش ایستادن :-" (و گویا جوی بوی 900 سال پیش زندگی میکرده، ولی خاندان کوزوکی 800 سال پیش تازه پونگلیف رو اختراع کردن... و پیامی که تو پونگلیف فیشمن آیلند از سمت جوی بوی نوشته شده، 100 سال بعدش هک شده به قولی :-"

شنکس که واقعا بعیده منفی باشه! خاکستری هم واقعا نمیدونم! باز بعیده!
وای اگر منفی بشه یکی از خفن ترین پلات توئیست ها رو داریم>:)
اما خوب کسی که میاد به جنگ پایان میده، کلاه راجر رو میده لوفی ، دستش رو به خاطر لوفی از دست میده، پیش میهاوک تعریفش رو میکنه... واقعا نمیشه منفی باشه! ولی معامله با ایم ساما؟؟؟ چه معامله ای آخه؟ وقتی نیروی زیر دست ایم ساما هر کاری میکنند که لوفی رو، که منتخب شنکس هست رو بکشن!
دقیقا از چه چیزی مهم تر از جوی بوی داره محافظت میکنه خدا داند:دی

و یک چیزی جوی بوی عمرا زنده نیست:-" الان هم صرفا یک "لقب" هست، دزدای دریایی عادی دارن دنبال وان پیس و پادشاه دزدای دریایی میگردن، ولی اونایی که بالاتر رو نشونه گرفتن و یه چیزایی میدونند دارن دنبال "جوی بوی" زمان خودشون میگردن :دی (خود پادشاه دزدای دریایی دنبال راهش بوده :)) :-" )

انقدر که اسم جوی بوی تو این پست اوردم، لوفی نگفته پادشاه دزدای دریایی میشم :))

فقط سه ساعت تا شروع Part دوم فصل آخر AoT =P~

آهنگ Opening ـش با اسم The Rumbling چند ساعت زودتر رو نت منتشر شده (صدای اسپیکر-هدفونتون رو بیارید پایینx_x) :

هولی شت @-) @-)

آخرین ویرایش:
یه نفر یه انیمیشن فن مید از یه قسمت مهم از پارت دو سیزن 4 اتک آن تایتان ساخته که پیشنهاد میکنم اگه مانگا رو خوندین ببینین. پشمام واقعا :D

با خودم گفته بودم من که دیگه مانگارو خوندم انیمش رو نمیبینم :D

این تازه فن میدشه :-s 100% خواهم دید :))

از مدیریت تقاضا دارم این پست رو منتقل کنه به تاپیک Unpopular Opinion Center :D
والا من فکر می کنم از نظر های خیلی پاپیولار هست اتفاقا (نظر من هم 100 درصد منطبق بر همین نظره :-" ) فقط انقدر سری آبکیه کسی اصلا حسش نمیاد این نظر رو اعلام کنه و فقط فن های سری که اتفاقا در اقلیت هستن دیده می شن :-" :D

----------------------------------
این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or