اتفاقا اسپویل نکنید برای شما هم بهتره.این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه![]()
اگه خوب باشه لذت اش رو میبریم، اگه اپیک فیل بشه لذت اش با شماست وقتی که Reaction ما رو میبینید!
اتفاقا اسپویل نکنید برای شما هم بهتره.این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه![]()
اون رو کسی که خونده فهمید و کسی که نخونده هم نفهمیدبابا خودتم اعتراف کردی اون پستت در مورد وانپیس اسپویل داشته!
آدرس درست دارم میدم. خلیل باید کلا بن ابدیت میکرد!![]()
دوستان اگه مانگای اتکو نخوندین برین تو ی روز بخونید ببینید نویسنده زیر فشار چطور میتونه بزنه تو جاده خاکیوالا من فکر می کنم از نظر های خیلی پاپیولار هست اتفاقا (نظر من هم 100 درصد منطبق بر همین نظره) فقط انقدر سری آبکیه کسی اصلا حسش نمیاد این نظر رو اعلام کنه و فقط فن های سری که اتفاقا در اقلیت هستن دیده می شن
![]()
----------------------------------
این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه![]()
منم بعد افتضاح فصل چهارمش (که هم استودیو عوض شد، هم آهنگساز و هم کلا داستان زد تو جاده خاکی) واقعا دلم نمیخواست پارت دو رو ببینم ولی اونقدر هایپ میدن که آدم ناچار میشهبا خودم گفته بودم من که دیگه مانگارو خوندم انیمش رو نمیبینم
این تازه فن میدشه100% خواهم دید
![]()
کجا؟ من نه تورنتی میبینم، نه تو Stremio چیزی هست، نه تو ساب سین زیرنویس اومده واسش.Kimetsu no Yaiba Yuukaku Hen Episode 06
View attachment 239156
===========
لینک های AoT داره میاد .....
اوخ اوخ اشتباه شد یـ انیمه دیگه بود من فک کردم AoT ـهکجا؟ من نه تورنتی میبینم، نه تو Stremio چیزی هست، نه تو ساب سین زیرنویس اومده واسش.
https://nyaa.si/view/1475702
تیک سوم رو قبلا گفته بودممن بهتره ندونم که تیک سوم چیه پس![]()
نه فقط سلیقه توی ایران با بقیه دنیا فرق داره، بلکه سلیقه هر کشوری با دنیا فرق داره.چه داستانی دوست عزیز، این انیمه تو فروم های خارجی و جاهای دیگه بین خارجی ها تحسین شده ست
متاسفانه وقتی کامنت های هموطن ها رو خوندم یکه خوردم
نمیدونم والا شاید تو ایران سلیقه ها یه جور دیگه اس، همیشه با اورال ریتینگ جهانی باید متفاوت باشیم
به نظر من آخر شینگکی مشکل خاصی نداشت. اولش یه مقدار برام قابل قبول نبود اما الان که فکر میکنم مشکل خاصی توش نبود.والا من فکر می کنم از نظر های خیلی پاپیولار هست اتفاقا (نظر من هم 100 درصد منطبق بر همین نظره) فقط انقدر سری آبکیه کسی اصلا حسش نمیاد این نظر رو اعلام کنه و فقط فن های سری که اتفاقا در اقلیت هستن دیده می شن
![]()
----------------------------------
این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه![]()
و البته اوساما فکر نمیکنم کلا انیمه محبوبی باشه. طبیعتاً اگر یه جایی دارن از این انیمه حرف میزنن، کسایی دارن چیزی مینویسن که ازش خوششون اومده و بدیهتاً تحسین میکنن.
این قسمت Demon Slayer فوق العاده بود!
----
بعد این قسمت بنظرم واقعا یکی از بهترین شونن های تاریخه!
این OPجدید شینگیکی اول به دلم نسچبید ولی الان بنظرم عالیه، خیلی از قبلی بهتره!
حالا بازم باید دید عزیزان Ufotable چه میکنن،کلا این آرکش به نظرم بهترین آرک سریه اورآل از حیث روند و فراز فرود هاش
بعدش دیگه میره تو یه سراشیبی آروم که کلا با این که داستان و شخصیت ها خوبن ولی جریان پیشروی اون حسه رو نمیده. یه جورایی اون هیجانه دیگه نیست (البته دروغ چرا؛ آرک آخر به نظرم تا قبل از فایت نهایی اش خیلی خوب پیش میره)