Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه :-"
اتفاقا اسپویل نکنید برای شما هم بهتره.
اگه خوب باشه لذت اش رو میبریم، اگه اپیک فیل بشه لذت اش با شماست وقتی که Reaction ما رو میبینید!:دی

بابا خودتم اعتراف کردی اون پستت در مورد وانپیس اسپویل داشته!
آدرس درست دارم میدم. خلیل باید کلا بن ابدیت میکرد!:D
اون رو کسی که خونده فهمید و کسی که نخونده هم نفهمید >:) :)) :-"

والا من فکر می کنم از نظر های خیلی پاپیولار هست اتفاقا (نظر من هم 100 درصد منطبق بر همین نظره :-" ) فقط انقدر سری آبکیه کسی اصلا حسش نمیاد این نظر رو اعلام کنه و فقط فن های سری که اتفاقا در اقلیت هستن دیده می شن :-" :D

----------------------------------
این شینگکی ملعون آدم اسپویل بشه دردش کمتره تا اینکه اون پایان الاغ وارش رو اسپویل نشده ببینه :-"
دوستان اگه مانگای اتکو نخوندین برین تو ی روز بخونید ببینید نویسنده زیر فشار چطور میتونه بزنه تو جاده خاکی :D

این ماپا هم انگار میخواد با ی سینمایی تا سال بعد هم بکشونه ملتو

با خودم گفته بودم من که دیگه مانگارو خوندم انیمش رو نمیبینم :D

این تازه فن میدشه :-s 100% خواهم دید :))
منم بعد افتضاح فصل چهارمش (که هم استودیو عوض شد، هم آهنگساز و هم کلا داستان زد تو جاده خاکی) واقعا دلم نمیخواست پارت دو رو ببینم ولی اونقدر هایپ میدن که آدم ناچار میشه :D

پ.ن: تورنتای قسمت 17 دقیقا کی موجود میشه؟

پ.ن.ن: پشمام. تیتراژ شروع و پایانش گویا اومده:

Solo Leveling رو تموم کردم از پایانش خیلی راضی نبودم ولی حقیقتا از کارهای هم سبک خودش چند لول بالاتر هست، خیلی لذتبخش بود شاید یه دور هم ناول رو خوندم.

--------------

یه زیرخاکی پیدا کردم گفتم اینجا هم بفرستم :دی
اگر اشتباه نکنم Vali66 زده بود.

Attachments

من بهتره ندونم که تیک سوم چیه پس :D
تیک سوم رو قبلا گفته بودم:-"
لازمه به فن‌آرت‌های هوزکی نو چی چی اشاره کنم؟
چه داستانی دوست عزیز، این انیمه تو فروم های خارجی و جاهای دیگه بین خارجی ها تحسین شده ست
متاسفانه وقتی کامنت های هموطن ها رو خوندم یکه خوردم
نمیدونم والا شاید تو ایران سلیقه ها یه جور دیگه اس، همیشه با اورال ریتینگ جهانی باید متفاوت باشیم
نه فقط سلیقه توی ایران با بقیه دنیا فرق داره، بلکه سلیقه هر کشوری با دنیا فرق داره.
یه سری اینفوگرافیک محبوبیت فلان‌چیز بر اساس کشور توی اینترنت هست که همین رو نشون میده.
مثلا محبوب‌ترین شخصیت وان پیس توی هر کشور و ... و خوب واقعا اختلاف‌های قابل توجهی توش هست.
همین طور محبوب‌ترین انیمه فصلی و ...
البته چون ایران توی آمار نیست، این موارد رو نمیشه برای ایران دید.
و البته اوساما فکر نمی‌کنم کلا انیمه محبوبی باشه. طبیعتاً اگر یه جایی دارن از این انیمه حرف می‌زنن، کسایی دارن چیزی می‌نویسن که ازش خوششون اومده و بدیهتاً تحسین می‌کنن.
والا من فکر می کنم از نظر های خیلی پاپیولار هست اتفاقا (نظر من هم 100 درصد منطبق بر همین نظره :-" ) فقط انقدر سری آبکیه کسی اصلا حسش نمیاد این نظر رو اعلام کنه و فقط فن های سری که اتفاقا در اقلیت هستن دیده می شن :-" :D

----------------------------------
به نظر من آخر شینگکی مشکل خاصی نداشت. اولش یه مقدار برام قابل قبول نبود اما الان که فکر می‌کنم مشکل خاصی توش نبود.

خب این قسمت جدید اتک رو دیدم. هنوز CGI و تغییر استایل محسوس بین سیزن های 1 2 3 و سیزن 4 یکم اذیت میکنه و نمیشه بهش عادت کرد.
با اینکه WIT Studios از Mappa خیلی کوچیکتره، اما به نظرم کیفیت کارشون چند لول بالاتر بود :D. آهنگم که بماند دیگه.

حالا که بحث اتکه نمیدونم کسی به این دو تا نکته اشاره کرده یا نه، ولی به تیتراژ پایانی فصل دوم که 2017 اومده دقت کنید. کل اتفاقای سه فصل بعدی رو Foreshadowing میکنه :D

کلا اتک خیلی فورشدوئینگ زیاد داره. قشنگ نصف آهنگاش داره یه اتفاق مهمی که اصلا اونموقع مانگای مربوط بهش نوشته نشده بود رو داره فورشدو میکنه. مثلا همین آهنگ که از فصل یک بود، خودش اشاره به یه اتفاقی داره که اصلا اون موقع هیچکس نمیدونست چیه. :دی

و البته اوساما فکر نمی‌کنم کلا انیمه محبوبی باشه. طبیعتاً اگر یه جایی دارن از این انیمه حرف می‌زنن، کسایی دارن چیزی می‌نویسن که ازش خوششون اومده و بدیهتاً تحسین می‌کنن.

به نسبت قبل پخش انیمه اش که کلا نه کسی تو MAL تو لیست PTW اش بود و مانگاش نه تنها ترجمه رسمی نداشت. ترجمه و اسکن غیر رسمی هم نداشت، به نظرم وضع فعلی اش نشان از محبوبیت انیمه دارد :دی

=====================

Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru - E01 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_14.29_[2022.01.09_01.28...jpg

قسمت اول Sono Bisque Doll خوب بود خداییش :دی
به نظر بالاخره به یه کار رومنس مشتی خوردیم
این فصل باید ببینم نخوام اتک رو آنگویینگ ببینم چیا میمونه
فعلا قسمت اول این خیلی خوب بود

Heike Monogatari - 11 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_22.52_[2022.01.09_11.51.12].jpg

Heike Monogatari رو هم دیدم
به نظرم اگه یکم ریتم داستان مرتب تر بود کار بی نقصی می شد
ولی همین جوری اش هم به نظرم یکی از یونیک ترین و خفن ترین کارهای سال 2021 ـه
متاسفانه داریم در مورد 2021 صحبت می کنیم :دی
چیزی که کم نیست رقیب خوبه. اگه استکبار نخواد سر و دست بشکونه که زیر سوال ببرتشون :دی

این قسمت Demon Slayer فوق العاده بود!
----
بعد این قسمت بنظرم واقعا یکی از بهترین شونن های تاریخه!

این OPجدید شینگیکی اول به دلم نسچبید ولی الان بنظرم عالیه، خیلی از قبلی بهتره!

آخرین ویرایش:
این قسمت Demon Slayer فوق العاده بود!
----
بعد این قسمت بنظرم واقعا یکی از بهترین شونن های تاریخه!

این OPجدید شینگیکی اول به دلم نسچبید ولی الان بنظرم عالیه، خیلی از قبلی بهتره!

کلا این آرکش به نظرم بهترین آرک سریه اورآل از حیث روند و فراز فرود هاش
بعدش دیگه میره تو یه سراشیبی آروم که کلا با این که داستان و شخصیت ها خوبن ولی جریان پیشروی اون حسه رو نمیده. یه جورایی اون هیجانه دیگه نیست (البته دروغ چرا؛ آرک آخر به نظرم تا قبل از فایت نهایی اش خیلی خوب پیش میره)

کلا این آرکش به نظرم بهترین آرک سریه اورآل از حیث روند و فراز فرود هاش
بعدش دیگه میره تو یه سراشیبی آروم که کلا با این که داستان و شخصیت ها خوبن ولی جریان پیشروی اون حسه رو نمیده. یه جورایی اون هیجانه دیگه نیست (البته دروغ چرا؛ آرک آخر به نظرم تا قبل از فایت نهایی اش خیلی خوب پیش میره)
حالا بازم باید دید عزیزان Ufotable چه میکنن،
خودم امیدم زیاده! هرچی باشه باز حداقل یک ورژن خیلی دلچسب تر مانگا در میاد‌‌.

با اینحال بنظرم خودمم این قسمت ها بهترین بخش داستان بودند.

حتی آرک قبلی هم وسطاش به جذابیت اول و آخرش نبود.
این قسمت هی با خودم میگفتم الان قسمت تمام میشه توی کف میمونیم!
از اول تا آخر...🔥🔥🔥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or