Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من انلاین با گوشی داشتم میدیدم هیچ جای فیلم هاردساب نداشت. همون سافت سابه که پلیر نمایش نمیده
ببخشید موقعی که آهنگاش پخش میشه هاردساب (کوچیکه رو مخ نیست) میاد ولی کیفیتش دندون گیره اگه خواستین ببینین مشکلی نداره اوکیه.
زیرنویس هم هماهنگه و مشکلی نداره

همه اینا اوکی. مشکلشون با Linked Horizon و Hiroyuki Sawano چی بود که از اینا استفاده نکردن؟ حتی استایلم اگه در نظر نگیریم کیفیت موسیقی اصلا در حد سه فصل اول نیست. نه اینکه بد باشه، اتفاقا ترک خوب زیاد داره مثل The Other Side of Sea ولی خب مشکل اینه وقتی Sawano میاد و موسیقی سه فصل اولو اونطوری درست میکنه، آدم سطح توقعش میچسبه به سقف :D

واسه اینکه عظمت کار یادآوری شه اینو ببینین:

6 تا آهنگ تو این ویدیوئه. کدوم یک از آهنگای فصل 4 اصلا با این قابل مقایسست؟
تم اصلی این فصل رو مگه خود Sawano نساخته ؟
اینو میگم :

(از همین کانال خودش که لینک گذاشتی)

یـ تیکه هایی از همین تم رو قسمت 17 پخش کردن

تم اصلی این فصل رو مگه خود Sawano نساخته ؟
اینو میگم :

(از همین کانال خودش که لینک گذاشتی)

یـ تیکه هایی از همین تم رو قسمت 17 پخش کردن
نه اینو Yamamato ساخته. توی ویکی هم الان چک کردم Sawano تو فصل چهار هست ولی بیشتر آهنگا با یکی دیگست.

Attack on Titan (season 4) - Wikipedia

همون سه تا آهنگی که اون ساخته رو تو یوتوب سرچ کن تفاوتو مقایسه کن. البته تو هیچ اپیزودی پخش نشدن و احتمالا مال آیندن.

پ.ن: الان یادم اومد که اصلا آهنگای فصل ۴ ووکال نداشتن :|

آخرین ویرایش:
خب باز سیزن جدید شینگکی اومد باز من اینجا پیدام شد :D آقا عالی :D چی بگم دیگه اصلا حرفی نمیمونه :D
اونجاش که ارن مشت زد تو صورت راینر نصف صورتش ترکید من روحم تازه شد اصلا :D اون آخرشم که یلنا زیر زپلینا وایساده بود مو به تنم راست شد :دی
و اینکه تابلوئه لیوای زندست دیگه منتظر باید باشیم یجا بیاد بیچاره کنه ما یگریستا رو :دی

هروقت جوجو میبینم، تنها چیزی که تو ذهنم میاد اینه که نویسنده این ایده های مبارزه رو از کجا میاره! :D
مبارزات هیچوقت(خیلییییی کم) پیش میاد که بره سمت ضربه ی آدم خوبا قوی تره یا دشمن!

همشون یه معما هستن:-"

هممممممممم... نویسنده جوجو اگر بیاد تو صنعت بازی، قشنگ مطمئنم خلاقانه و یونیک ترین باس ها رو میسازه! :دی
و کافیه با کوجیما، که خودش (قبلا) یه عالمه باس یونیک ساخته تیم بشه، تا یه عالمه کار ماندگار، که احتمالا تا سال های سال بقیه ازشون ایده میگیرن بسازن :دی

این قسمت کیمتسو از نظر تکنیکی خیلی خوب بود، کلا ufotable سنگ تموم گذاشته برای این سری، خود داستان و انیمه هم قبلا بچه ها گفتن یجورایی توی اوجش هست الانا و به شخصه برای خودم مانگا بعد این ارک رفت توی دیوار :-"
+
شینگکی هم پخشش شروع شد و ایسنتاگرام و تیک تاک و ... پر شد از استوری ها و ویدئو های مربوط بهش :-" و همه این ها فقط باعث اعصاب خوردی ما و یاداوری افتضاح مانگاش میشه :-"

خلاصه اینکه به شینگکی 1/10 میدیم...

این قسمت کیمتسو از نظر تکنیکی خیلی خوب بود، کلا ufotable سنگ تموم گذاشته برای این سری، خود داستان و انیمه هم قبلا بچه ها گفتن یجورایی توی اوجش هست الانا و به شخصه برای خودم مانگا بعد این ارک رفت توی دیوار :-"
+
شینگکی هم پخشش شروع شد و ایسنتاگرام و تیک تاک و ... پر شد از استوری ها و ویدئو های مربوط بهش :-" و همه این ها فقط باعث اعصاب خوردی ما و یاداوری افتضاح مانگاش میشه :-"

خلاصه اینکه به شینگکی 1/10 میدیم...
واقعا برام سواله مگه چیکارتون کرده که باعث اینقدر PTSD شده؟(که حتی جواب اش با این پارت نفهمم با فیلم میفهمیم.) امیدوارم ورژن انیمه یک جادو جنبلی کنه چون منم نگران دارم میشم. هرچند داستان بنظرم تا به الان عالی بوده.:|

واقعا برام سواله مگه چیکارتون کرده که باعث اینقدر PTSD شده؟(که حتی جواب اش با این پارت نفهمم با فیلم میفهمیم.) امیدوارم ورژن انیمه یک جادو جنبلی کنه چون منم نگران دارم میشم. هرچند داستان بنظرم تا به الان عالی بوده.:|
ا من فکر کردم تو مانگا رو خوندی :-"
کلا تقریبا اون 20-30 چپتر اخر خیلی بد شد و مثلا مقایسش کنیم با آرک های قبلی (داستان های داخل دیوار، زیرزمین، ورود گوریل انگوری به داستان و ...) کلا یه تفاوت کیفی بزرگ هست بینشون، پایانش هم که... همون چیزی نگم بهتره :-" :-" :-"

کلا تقریبا اون 20-30 چپتر اخر خیلی بد شد و مثلا مقایسش کنیم با آرک های قبلی (داستان های داخل دیوار، زیرزمین، ورود گوریل انگوری به داستان و ...) کلا یه تفاوت کیفی بزرگ هست بینشون، پایانش هم که... همون چیزی نگم بهتره :-" :-" :-"
صبر ایوب به خرج دادم، اصلا مانگا رو نخوندم!:))
:)) فقط یکی یا دو چیز رو اسپویل شدم. اونم بنظرم خیلی چیز خاصی نیست. خود پلات اصلی رو اصلا نمیدونم چی میشه.

فقط اینکه الان آرک آخریم؟

صبر ایوب به خرج دادم، اصلا مانگا رو نخوندم!:))
:)) فقط یکی یا دو چیز رو اسپویل شدم. اونم بنظرم خیلی چیز خاصی نیست. خود پلات اصلی رو اصلا نمیدونم چی میشه.

فقط اینکه الان آرک آخریم؟
خیر هنوز دو آرک مونده :D

مانگا دقیقا از بعد همین جنگ شیگانشینا میره به سمت خراب کردن داستان و اونجرز شدن

بعد از سالها همینطوری از سر هوس نشستم دوباره کد گیاس رو ببینم و الحق که شاهکاره هنوزم. نمی دونم چطور ممکنه با این گرافیک زاقارت :D (البته زمان خودش انقدر بد نبوده :-") و اون بیشعور اعظم سوزاکو انقدر انیمه دل نشین باشه ولی هر جادویی که هست حسابی کارسازه و هنوزم تاثیرگذار.امیدوارم اثری تو اون لول رو بازم بتونیم ببینیم هر چند خیلی احتمالش کم هست ...

بعد از سالها همینطوری از سر هوس نشستم دوباره کد گیاس رو ببینم و الحق که شاهکاره هنوزم. نمی دونم چطور ممکنه با این گرافیک زاقارت :D (البته زمان خودش انقدر بد نبوده :-") و اون بیشعور اعظم سوزاکو انقدر انیمه دل نشین باشه ولی هر جادویی که هست حسابی کارسازه و هنوزم تاثیرگذار.امیدوارم اثری تو اون لول رو بازم بتونیم ببینیم هر چند خیلی احتمالش کم هست ...
خیلی برام جالبه هیچکس به چپش نمیگیره که بعدا یک فیلمی هم ازش اومد!:دی
البته گفتن دنیای موازیه این حرفا ولی خب تقریبا ادامه بود.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or