Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من هيچوقت نفهمیدم چرا اینقدر کاراکتر های femboy و trap توی انیمه ها هستن. بعد از سه اپیزود در فکر دراپ کردن komi san هستم.
یاد این meme افتادم
بالاخره یه چک لیسته که باید تیک بخوره 😂 😂 😂
23jjd0.jpg

با این سیزن کیمتسو دارم یاد فوتبالیست ها میوفتم که یه بازی 90 دقیقه ای 10 قسمت طول می کشید :D تمومش کنید این فایت رو دیگه چقدر روده درازی می کنن وسط جنگ آخه :|
نمیدونم مانگا رو خوندی یا نه ولی کلی دیگه مونده هنوز. اگه یه فصل استاندارد دوازده قسمتی در نظر بگیریم این آرک رو هنوز چهار قسمت دیگه مونده تا تموم بشه

از دیروز دارم وان پیس رو از وسطای ارک هول کیک میبینم الان رسیدم ارک وانو ..‌.انیمه چه پیشرفتی کرده تو گرافیک و کلا جلوه های بصری .‌‌..خیلی خوبه

با شروع وانو اصلا کیفیت انیمه و گراعیکش زیر و رو میشه ، ادم کیف میکنه از دیدنش، انقدر که حتی چند ماه بیشتر از مانگا طول بکشه صبر میکنم اخر این ارک رو تو انیمه ببینم

اینا رو راجر کجا میگه من یادم نیست !!
آخه من چند ساله انگویینگ دنبال میکنم از چپترای قبل چیز زیادی یادم نیست

و یکی دیگه از بچه ها که سوال پرسیده بود :-"

نمیگم خود شیروهیگه! چون اون اصلا دنبالش نبود، شیروهیگه میخواست ایس رو پادشاه کنه:-" (و ایس هم شیروهیگه رو :-" )

ولی در مورد موعود یا جوی بوی زمانه ، فقط لوفی نیست که معتقدن میتونه باشه، دیدگاه های مختلف که بعضیاشون از سمت آدمای خاص و با دانشی هستن، به افراد دیگه ای هم اشاره میکنند که میتونند جوی بوی باشن:-" ولی خوب اسم نمیبرم چون هنوز انیمه نرسیده:-" (تازه این جوی بوی که میگن خیلیییی خصوصیات متفاوتی داره از لوفی:-" )

اما در مورد راجر ، دقیقا بعد از لاف تیل میره فیشمن آیلند و اونجا صدایی میشنوه(پادشاه های دریا) که میگن خیلی صبر کردیم، ولی بالاخره نزدیکه! و ایندفعه درست پیش میره! هنوز 10 سال به تولد مونده... و 15 سال به رشد...
و جناب راجر فقط یه مدت دیگه از عمرش مونده بود:(
مادام شارلی هم بعدش پیشبینی میکنه که بله شیراهوشی 10 سال دیگه متولد میشه

و بعدش راجر میگه see ... we were too early
(چپتر 968)
One Piece Chapter 968 | TCB Scans

بعدشم تصمیم میگیره بچه دار بشه که بچه ش به وان پیس برسه :)) (ولی کلا سوال مهمیه که چرا ریلی و شنکس و ... هیچکدوم ایس رو کمک نکردن؟ شاید همه میخواستن مستقل بزرگ بشه:-" )

حالا من جوی بوی رو دقیق یادم نمیاد چی گفته(سرچیدم الان:-" ) ، ولی به نظر میرسه جوی بوی پوسایدن و noah رو داشته ولی باز نتونسته! حالا چی کم داشته خدا میدونه:-"

اما اونقدر آدم مهمی بوده که باز با اینکه نتونسته، پادشاه های دریا پای قولشون بهش ایستادن :-" (و گویا جوی بوی 900 سال پیش زندگی میکرده، ولی خاندان کوزوکی 800 سال پیش تازه پونگلیف رو اختراع کردن... و پیامی که تو پونگلیف فیشمن آیلند از سمت جوی بوی نوشته شده، 100 سال بعدش هک شده به قولی :-"

شنکس که واقعا بعیده منفی باشه! خاکستری هم واقعا نمیدونم! باز بعیده!
وای اگر منفی بشه یکی از خفن ترین پلات توئیست ها رو داریم>:)
اما خوب کسی که میاد به جنگ پایان میده، کلاه راجر رو میده لوفی ، دستش رو به خاطر لوفی از دست میده، پیش میهاوک تعریفش رو میکنه... واقعا نمیشه منفی باشه! ولی معامله با ایم ساما؟؟؟ چه معامله ای آخه؟ وقتی نیروی زیر دست ایم ساما هر کاری میکنند که لوفی رو، که منتخب شنکس هست رو بکشن!
دقیقا از چه چیزی مهم تر از جوی بوی داره محافظت میکنه خدا داند:D

و یک چیزی جوی بوی عمرا زنده نیست:-" الان هم صرفا یک "لقب" هست، دزدای دریایی عادی دارن دنبال وان پیس و پادشاه دزدای دریایی میگردن، ولی اونایی که بالاتر رو نشونه گرفتن و یه چیزایی میدونند دارن دنبال "جوی بوی" زمان خودشون میگردن :D (خود پادشاه دزدای دریایی دنبال راهش بوده :)) :-" )

انقدر که اسم جوی بوی تو این پست اوردم، لوفی نگفته پادشاه دزدای دریایی میشم :))

اشتباهت همین جاست دیگه ، فقط شیراهوشی کلید این قضیه نیست که اگه تو دوره راجر بود همه چیز اوکی میشد ،

پادشاهان دریا دارن از تولد دو تا پادشاهشون تو ده سال دیگه حرف، این خودش کاملا اثبات سندی (نه احتمال و تئوری) اینه که راجر اون شخص نبوده،

۲۰۲۲۰۱۱۷_۰۰۳۱۴۶.jpg

الانم که انگار داره میوه گومو گومو بولد میشه که یکی از نیاز های اساسی تولد جوی بوی ۸۰۰ سال اینده بوده

به عبارتی کاملا مطمئن و موثق میگم اگه راجر تو این دوره زنده بود هم دنباله رو و هم پیمان لوفی میشد

وقتی به لف تیل برسن بیشتر این قضیه روشن میشه

در مورد شنکس هم بعد از مرگ راجر داره صحنه گردانی و مقدمه چینی میکنه برای اون ادم پیش بینی شده و اون نبرد نهایی

شاید با لوفی هم بجنگه (چون لوفی گفته بود خدمه ای جمع میکنم که خدمه تو رو بزنه ) ولی در اخر غیر ممکنه بره سمت مارین

فقط تنها چیزی که نگرانشم اینه که پیدا کردن لوفی و خوردن میوه کاملا اتفاقی بوده باشه ، یعنی کاملا جذابیتش به همینه

نه اینکه یکی اومده باشه تو خواب شنکس برو تو ایست بلو و میوه رو بده به این بچه 😂😂😂😂

اون وقته که وان پیس بهترین دستان و اندینگ رو هم داشته بازم من پیس میکنم روش 😂😂😂😂😂

با شروع وانو اصلا کیفیت انیمه و گراعیکش زیر و رو میشه ، ادم کیف میکنه از دیدنش، انقدر که حتی چند ماه بیشتر از مانگا طول بکشه صبر میکنم اخر این ارک رو تو انیمه ببینم

اشتباهت همین جاست دیگه ، فقط شیراهوشی کلید این قضیه نیست که اگه تو دوره راجر بود همه چیز اوکی میشد ،

پادشاهان دریا دارن از تولد دو تا پادشاهشون تو ده سال دیگه حرف، این خودش کاملا اثبات سندی (نه احتمال و تئوری) اینه که راجر اون شخص نبوده،

View attachment 239948

الانم که انگار داره میوه گومو گومو بولد میشه که یکی از نیاز های اساسی تولد جوی بوی ۸۰۰ سال اینده بوده

به عبارتی کاملا مطمئن و موثق میگم اگه راجر تو این دوره زنده بود هم دنباله رو و هم پیمان لوفی میشد

وقتی به لف تیل برسن بیشتر این قضیه روشن میشه

در مورد شنکس هم بعد از مرگ راجر داره صحنه گردانی و مقدمه چینی میکنه برای اون ادم پیش بینی شده و اون نبرد نهایی

شاید با لوفی هم بجنگه (چون لوفی گفته بود خدمه ای جمع میکنم که خدمه تو رو بزنه ) ولی در اخر غیر ممکنه بره سمت مارین

فقط تنها چیزی که نگرانشم اینه که پیدا کردن لوفی و خوردن میوه کاملا اتفاقی بوده باشه ، یعنی کاملا جذابیتش به همینه

نه اینکه یکی اومده باشه تو خواب شنکس برو تو ایست بلو و میوه رو بده به این بچه 😂😂😂😂

اون وقته که وان پیس بهترین دستان و اندینگ رو هم داشته بازم من پیس میکنم روش 😂😂😂😂😂

اینکه لوفی فردیه که دنیا منتظرشه درسته!
همون عکسی که گذاشتی، چند پنل قبلش(یا چپتر قبلش؟) راجر خطاب به جوی بوی میگه: کاش من و تو ، تو یک دوره بودیم!
جوی بوی چیو داشته؟ شیراهوشیش رو داشته (پادشاه های دریا و کشتی) که تو پونگلیف فیشمن آیلند عذرخواهی میکنه که نتونسته به قولش عمل کنه!

و راجر چی داشته؟ احتمالا اون کلید دومی که جوی بوی نداشته! اما شیراهوشی رو نداشته! و به نتیجه نرسیده!

دقیفا توی پنل بعدی میگن :
It's almost here ... and surely all will go well this time

زمان جوی بوی نرفت چون یه قطعه رو نداشت، زمان راجر نرفت، چون باز یه قطعه رو نداشت!
لوفی به نظرم شدیدا همون راجره! ولی تو زمان درست! :D
جوی بوی احتمالا کسی بوده که هدف رو میدونسته و داشته براش تمام تلاشش رو میکرده(لوفی نمیدونه هنوز ، راجر دقیق نمیدونیم شاید اواخر فهمیده باشه) برای همین راجر و لوفی رو جوی بوی زمانه میدونند

بعد تو مگه مانگا به روزی؟ من دهن خودمو سرویس کردم پیام قبل:))
کایدو رو هم جوی بوی میدونند ، از طرف یکی از مردم ماه، که با توجه به چیزی که تو کاور استوریه انل دیدیم، این مردم ماه احتمالا خیلی چیزا میدونند و کلیدهای زیادی دستشون هست:-" کینگ حتما یه چیزی توی کایدو دیده که به نظرش جوی بوی هست!
و انقدر این بشر(جوی بوی) بزرگ و مهمه( و کاری که داشته میکرده!) ، که حتی اونا هم منتظرش هستن! :-"

کلا میگم، لوفی علاوه بر خودش، توی زمان درستی هست ، چیزی که ابر و باد و مه و خورشید و فلک برای راجر نخواستن!

در مورد میوه منم امیدوارم! با اینکه احتمالا میخوان میوه رو بولد کنند! ولی نمیشه... زو میوه بوده باشه؟ :-" شخصی که میوه خورده باشه داره تو دریا برای ابدیت راه میره و شکنجه میشه:-" :(
البته مطمئنا نیست و در مورد گومو گومو میگن... اما کلا چون دوست ندارم شخصیت اصلی یک کاراکتر خاص بوده باشه... و ترجیح میدم یک آدم عادی باشه که حالا با تلاش و دوستاش رسیده باشه نوک قله، دوست ندارم گومو گومو کلید حل تاریخ باشه:(
(ولی اگر گومو گومو کلید باشه، پس کینگ باید میفهمید شخص اشتباهی انتخاب کرده(کلا من برداشتم اینه اطلاعاتی دارن که ما نداریم) ، و یا اگر کایدو میدونست گومو گومو مهمه(اینم حتما اطلاعاتی داره که اسم جوی بوی میاره) نباید بعد شکست لوفی میگفت "پس تو هم جوی بوی نبودی"
مگر اینکه از این نظر گفته باشه، کاندیدای جوی بوی بودن که ترکید و مُرد :-" پس حتما نیست دیگه...صبر کنیم بعید بیاد :-" :D (بر این اساس میگم که این فرضیه هست راجر گومو گومو رو خورده بوده:-" ، اونم قدرت مشابه راجر مثلا دیده گفته لوفی میتونه کاندید باشه؟)

همینطور که اعصابم از دست کلاه حصیریه بزرگی که پیش ایم ساما بود خورده :| آخه فاکینگ کلاه حصیری؟ :| این دیگه همه جوره رندومه:| باز میوهه یه مقدار قابل قبول تره:|

پ.ن : فرض کنیم شنکس میوه رو داشته میبرده برای ایم ساما، و اعتقاد داشته اون میتونسته جوی بوی یا هرچیزی باشه:)) (اصلا شاید واقعا دولت جهانی هم اونقدر سیاه نباشه...:-" ولی هستن بیشعورا :-" )
ولی بعد که لوفی میوه رو میخوره، ترجیح میده روی این سرمایه گذاری کنه:D کی به کیه؟ ایم ساما جاودانه... بزارن ببینند لوفی داستانش به کجا ختم میشه! نهایت 30~40 سال دیگه هم صبر کنه دنیا:-" (که شده نهایت کمتر 20 سال اگر تایم اسکیپ نداشته باشیم:-" ) برای افراد نامیرا اونقدر زیاد نیست این زمان:-"

کلا شنکس مطمئنا سیاه نیست...
ولی چندان دلیلی هنوز وجود نداره چرا باید با گروسه زد و بند داشته باشه! هرچی بگیم تیری در تاریکیه و باید ببینیم به کجا میرسه:D
ولش کن فعلا زیاد اطلاعات نداریم! حالا جمعه ی هفته بعد که چپتر میاد(لعنت به بریک:(( ) اطلاعات مهمی میگیریم اگر نپریم جای دیگه:-"
اگرم پریدیم که همه چی میره دیگه توی اختتامیه ی آرک و بعد شکست کایدو و بیگ مام! :|

آخرین ویرایش:
با این سیزن کیمتسو دارم یاد فوتبالیست ها میوفتم که یه بازی 90 دقیقه ای 10 قسمت طول می کشید :D تمومش کنید این فایت رو دیگه چقدر روده درازی می کنن وسط جنگ آخه :|
والا اگه هر قسمت فوتبالیست ها به این خفنی باشه من راضیم!

Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen - 07

یعنی یـ جوری یـ میدل فینگر اساسی به پیش بینی بنده انداخت که حد نداشت البته که طبق معمول توی Opening لو داده بودن ولی هولی مولی اینجوری انتظار نداشتم :o
دقیقا همون تیکه فک برانداز انیمیشن ها دیوانه وار شدند.@-)@-)@-)@-)@-)

خیلی این آرک کیمیتسو خفنه! اصلا از لحاظ اتمسفر هم تا به الان توی داستان بهترین و مخوف ترین بوده.

من بعد این شینگکی رو میبینم اصلا توی ذوقم میخوره:\

اون میوه که گفتن دولت جهانی اسمش رو هم عوض کرده گومو گومو نیست، این خط این نشون ! |. :D میوه ای که ادم رو عین ادامس کشی میکنه اگر اسم واقعیش گومو گومو نیست پس چیه؟ میوه ی ولایت؟ :D یه جوری روی مخفی بودن اسمش و افسانه ای بودنش مانور دادن که بعیده مال لوفی باشه...خیلی احتمالات زیادی هست....یکی از از باحال ترین تئوری هایی که خوندم توی ردیت میگفت میتونه میوه ی بروک باشه=))=))=)) حالا یادم رفته دقیق چی به چی بود ولی توجیه جالبی هم داشت یهو با خوندنش ابهت سول کینگ برام ده برابر شد (البته از قبل هم بروک جزء کاراکتر های محبوب و کاریزماتیک بود برام :D ) البته همه میدونیم احتمال 99% مال بروک نیست و بیشتر یه جور میم هست این تئوری، ولی خو در و تخته جوره به هر حال :D

انیمشین ها و طراحی شخصیت ها توی اتک خیلی تو ذوق میزنه.

View attachment 239951
الان این کجاش شبیه میکاساست؟ حتی زوایای صورتش هم درست در نیومده و بکلی چهره آرمین و میکاسا به جذابی قبل نیست.

1642404687698.png
این چی بود آخه؟ :))))
آدم یاد گالوم میفته

توی مانگا هم قیافش تا حدودی به همین شکل ـه :

View attachment 240008
فرق داره آقا به اطراف چشمش به خصوص چروکای دماغ نگاه کن. تو مانگا فیس اکسپرشنش یه حالت تعجب و Awe داره ولی تو انیمه اصلا معلوم نیست چیه :)))

فرق داره آقا به اطراف چشمش به خصوص چروکای دماغ نگاه کن. تو مانگا فیس اکسپرشنش یه حالت تعجب و Awe داره ولی تو انیمه اصلا معلوم نیست چیه :)))
کلا حالت صورتش تو هر دوتا Creepy ـه قرار بوده آرمین بترسه به عبارتی Isayama به عمد میخواسته به صورت Creepy و ترسانک ترسیمش کنه خلاصه دیگه Creepy تر از این نمیشد تو انیمه درش اورد :-"
==============================

یـ چیز جالب در مورد استفاده CGI تو انیمه دیدم گفتم اینجا بیام به اشتراکش بزارم . مدل CGI به خاطر 3D بودن هرجور بخوای طراحیش کنی بازم نمیتونی مثل 2D و دستی تو زوایای مختلف درش بیاری . آرتیست ها کلا تو 2D دستشون بازه که تو هر فریم تو هر زاویه ای از دوربین اون چیزی رو که میخوان طراحی کنن حالا راهکارش تو CGI و مدل 3D چیه ؟ صورت کرکتر بسته به زاویه دوربین دفرم بشه . یـ نمونه استفادش تو همین انیمیشن Belle به کار برده شده :

img_photo28_l.gif

پ.ن : چیزی که داره افزایش پیدا میکنه Stylized کردن فیلم های CGI ـه یعنی سوای ژاپنی ها که همیشه استایل خاص خودشون رو دارن غربی ها هم دارن در به در دنبال Stylized کردن انیمیشن هاشون میرن . نمونه به شدت بارزش Into the Spider Verse ـه که سازنده هاش قول دادن تو سیکوئلش سنگ تموم بزارن جوری که هر دنیاش از نظر Art و استایل قرار ـه حس یـ انیمیشن کاملا نو و جدید رو بده !!!

+

عجیبه اسمی از Arcane نبردی؟ که با استفاده از مدل سه بعدی با افکت های دو بعدی خارق العاده در اومده بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or