Sorcerer 17
کاربر سایت
من هيچوقت نفهمیدم چرا اینقدر کاراکتر های femboy و trap توی انیمه ها هستن. بعد از سه اپیزود در فکر دراپ کردن komi san هستم.
Best of both worlds عاقامن هيچوقت نفهمیدم چرا اینقدر کاراکتر های femboy و trap توی انیمه ها هستن. بعد از سه اپیزود در فکر دراپ کردن komi san هستم.
نمیدونم مانگا رو خوندی یا نه ولی کلی دیگه مونده هنوز. اگه یه فصل استاندارد دوازده قسمتی در نظر بگیریم این آرک رو هنوز چهار قسمت دیگه مونده تا تموم بشهبا این سیزن کیمتسو دارم یاد فوتبالیست ها میوفتم که یه بازی 90 دقیقه ای 10 قسمت طول می کشیدتمومش کنید این فایت رو دیگه چقدر روده درازی می کنن وسط جنگ آخه
![]()
از دیروز دارم وان پیس رو از وسطای ارک هول کیک میبینم الان رسیدم ارک وانو ...انیمه چه پیشرفتی کرده تو گرافیک و کلا جلوه های بصری ...خیلی خوبه
اینا رو راجر کجا میگه من یادم نیست !!
آخه من چند ساله انگویینگ دنبال میکنم از چپترای قبل چیز زیادی یادم نیست
و یکی دیگه از بچه ها که سوال پرسیده بود
نمیگم خود شیروهیگه! چون اون اصلا دنبالش نبود، شیروهیگه میخواست ایس رو پادشاه کنه(و ایس هم شیروهیگه رو
)
ولی در مورد موعود یا جوی بوی زمانه ، فقط لوفی نیست که معتقدن میتونه باشه، دیدگاه های مختلف که بعضیاشون از سمت آدمای خاص و با دانشی هستن، به افراد دیگه ای هم اشاره میکنند که میتونند جوی بوی باشنولی خوب اسم نمیبرم چون هنوز انیمه نرسیده
(تازه این جوی بوی که میگن خیلیییی خصوصیات متفاوتی داره از لوفی
)
اما در مورد راجر ، دقیقا بعد از لاف تیل میره فیشمن آیلند و اونجا صدایی میشنوه(پادشاه های دریا) که میگن خیلی صبر کردیم، ولی بالاخره نزدیکه! و ایندفعه درست پیش میره! هنوز 10 سال به تولد مونده... و 15 سال به رشد...
و جناب راجر فقط یه مدت دیگه از عمرش مونده بود
مادام شارلی هم بعدش پیشبینی میکنه که بله شیراهوشی 10 سال دیگه متولد میشه
و بعدش راجر میگه see ... we were too early
(چپتر 968)
One Piece Chapter 968 | TCB Scans
بعدشم تصمیم میگیره بچه دار بشه که بچه ش به وان پیس برسه(ولی کلا سوال مهمیه که چرا ریلی و شنکس و ... هیچکدوم ایس رو کمک نکردن؟ شاید همه میخواستن مستقل بزرگ بشه
)
حالا من جوی بوی رو دقیق یادم نمیاد چی گفته(سرچیدم الان) ، ولی به نظر میرسه جوی بوی پوسایدن و noah رو داشته ولی باز نتونسته! حالا چی کم داشته خدا میدونه
اما اونقدر آدم مهمی بوده که باز با اینکه نتونسته، پادشاه های دریا پای قولشون بهش ایستادن(و گویا جوی بوی 900 سال پیش زندگی میکرده، ولی خاندان کوزوکی 800 سال پیش تازه پونگلیف رو اختراع کردن... و پیامی که تو پونگلیف فیشمن آیلند از سمت جوی بوی نوشته شده، 100 سال بعدش هک شده به قولی
شنکس که واقعا بعیده منفی باشه! خاکستری هم واقعا نمیدونم! باز بعیده!
وای اگر منفی بشه یکی از خفن ترین پلات توئیست ها رو داریم
اما خوب کسی که میاد به جنگ پایان میده، کلاه راجر رو میده لوفی ، دستش رو به خاطر لوفی از دست میده، پیش میهاوک تعریفش رو میکنه... واقعا نمیشه منفی باشه! ولی معامله با ایم ساما؟؟؟ چه معامله ای آخه؟ وقتی نیروی زیر دست ایم ساما هر کاری میکنند که لوفی رو، که منتخب شنکس هست رو بکشن!
دقیقا از چه چیزی مهم تر از جوی بوی داره محافظت میکنه خدا داند
و یک چیزی جوی بوی عمرا زنده نیستالان هم صرفا یک "لقب" هست، دزدای دریایی عادی دارن دنبال وان پیس و پادشاه دزدای دریایی میگردن، ولی اونایی که بالاتر رو نشونه گرفتن و یه چیزایی میدونند دارن دنبال "جوی بوی" زمان خودشون میگردن
(خود پادشاه دزدای دریایی دنبال راهش بوده
![]()
)
انقدر که اسم جوی بوی تو این پست اوردم، لوفی نگفته پادشاه دزدای دریایی میشم
با شروع وانو اصلا کیفیت انیمه و گراعیکش زیر و رو میشه ، ادم کیف میکنه از دیدنش، انقدر که حتی چند ماه بیشتر از مانگا طول بکشه صبر میکنم اخر این ارک رو تو انیمه ببینم
اشتباهت همین جاست دیگه ، فقط شیراهوشی کلید این قضیه نیست که اگه تو دوره راجر بود همه چیز اوکی میشد ،
پادشاهان دریا دارن از تولد دو تا پادشاهشون تو ده سال دیگه حرف، این خودش کاملا اثبات سندی (نه احتمال و تئوری) اینه که راجر اون شخص نبوده،
View attachment 239948
الانم که انگار داره میوه گومو گومو بولد میشه که یکی از نیاز های اساسی تولد جوی بوی ۸۰۰ سال اینده بوده
به عبارتی کاملا مطمئن و موثق میگم اگه راجر تو این دوره زنده بود هم دنباله رو و هم پیمان لوفی میشد
وقتی به لف تیل برسن بیشتر این قضیه روشن میشه
در مورد شنکس هم بعد از مرگ راجر داره صحنه گردانی و مقدمه چینی میکنه برای اون ادم پیش بینی شده و اون نبرد نهایی
شاید با لوفی هم بجنگه (چون لوفی گفته بود خدمه ای جمع میکنم که خدمه تو رو بزنه ) ولی در اخر غیر ممکنه بره سمت مارین
فقط تنها چیزی که نگرانشم اینه که پیدا کردن لوفی و خوردن میوه کاملا اتفاقی بوده باشه ، یعنی کاملا جذابیتش به همینه
نه اینکه یکی اومده باشه تو خواب شنکس برو تو ایست بلو و میوه رو بده به این بچه
اون وقته که وان پیس بهترین دستان و اندینگ رو هم داشته بازم من پیس میکنم روش
والا اگه هر قسمت فوتبالیست ها به این خفنی باشه من راضیم!با این سیزن کیمتسو دارم یاد فوتبالیست ها میوفتم که یه بازی 90 دقیقه ای 10 قسمت طول می کشیدتمومش کنید این فایت رو دیگه چقدر روده درازی می کنن وسط جنگ آخه
![]()
دقیقا همون تیکه فک برانداز انیمیشن ها دیوانه وار شدند.Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen - 07
یعنی یـ جوری یـ میدل فینگر اساسی به پیش بینی بنده انداخت که حد نداشت البته که طبق معمول توی Opening لو داده بودن ولی هولی مولی اینجوری انتظار نداشتم![]()
انیمشین ها و طراحی شخصیت ها توی اتک خیلی تو ذوق میزنه.
View attachment 239951
الان این کجاش شبیه میکاساست؟ حتی زوایای صورتش هم درست در نیومده و بکلی چهره آرمین و میکاسا به جذابی قبل نیست.
فرق داره آقا به اطراف چشمش به خصوص چروکای دماغ نگاه کن. تو مانگا فیس اکسپرشنش یه حالت تعجب و Awe داره ولی تو انیمه اصلا معلوم نیست چیه)
عجیبه اسمی از Arcane نبردی؟ که با استفاده از مدل سه بعدی با افکت های دو بعدی خارق العاده در اومده بود.