Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کلا حالت صورتش تو هر دوتا Creepy ـه قرار بوده آرمین بترسه به عبارتی Isayama به عمد میخواسته به صورت Creepy و ترسانک ترسیمش کنه خلاصه دیگه Creepy تر از این نمیشد تو انیمه درش اورد :-"
==============================

یـ چیز جالب در مورد استفاده CGI تو انیمه دیدم گفتم اینجا بیام به اشتراکش بزارم . مدل CGI به خاطر 3D بودن هرجور بخوای طراحیش کنی بازم نمیتونی مثل 2D و دستی تو زوایای مختلف درش بیاری . آرتیست ها کلا تو 2D دستشون بازه که تو هر فریم تو هر زاویه ای از دوربین اون چیزی رو که میخوان طراحی کنن حالا راهکارش تو CGI و مدل 3D چیه ؟ صورت کرکتر بسته به زاویه دوربین دفرم بشه . یـ نمونه استفادش تو همین انیمیشن Belle به کار برده شده :

img_photo28_l.gif

پ.ن : چیزی که داره افزایش پیدا میکنه Stylized کردن فیلم های CGI ـه یعنی سوای ژاپنی ها که همیشه استایل خاص خودشون رو دارن غربی ها هم دارن در به در دنبال Stylized کردن انیمیشن هاشون میرن . نمونه به شدت بارزش Into the Spider Verse ـه که سازنده هاش قول دادن تو سیکوئلش سنگ تموم بزارن جوری که هر دنیاش از نظر Art و استایل قرار ـه حس یـ انیمیشن کاملا نو و جدید رو بده !!!
فرق داره آقا به اطراف چشمش به خصوص چروکای دماغ نگاه کن. تو مانگا فیس اکسپرشنش یه حالت تعجب و Awe داره ولی تو انیمه اصلا معلوم نیست چیه :)))
نه، معلومه اینجا قاطی کرده. :-"

عجیبه اسمی از Arcane نبردی؟ که با استفاده از مدل سه بعدی با افکت های دو بعدی خارق العاده در اومده بود.

اومدم بگم بهترین صحنه فصل جدید Attack on Titan، که دیدم قبلش صحبت شده! :دی

خیلی خوب بود! :))

att_3fny.jpg

==================

آقا من حافظه ندارم! :دی کلاً برنامه این بود که برادر ارن بره سراغش که توسط ایشون خورده بشه و الآن هم ارن داره به اون سمت می‌ره که این بنده خدا رو قورت بده؟! :دی

اومدم بگم بهترین صحنه فصل جدید Attack on Titan، که دیدم قبلش صحبت شده! :D

خیلی خوب بود! :))

att_3fny.jpg

==================

آقا من حافظه ندارم! :D کلاً برنامه این بود که برادر ارن بره سراغش که توسط ایشون خورده بشه و الآن هم ارن داره به اون سمت می‌ره که این بنده خدا رو قورت بده؟! :D
نه، باید فقط به زیک دست بزنه تا وارد بدن اصلی تایتان ها و این "Path" و غیره بشه.
حالا اینکه تمام مدت یارو دختره هیستوریا بغل دستشون بود همچین حرکتی نزدند من نمیدونم!:|
(فکر کنم گفتند چون حامله هست نمیشه.)
اونجا هرکاری که دلش میخواد میتونه با تایتان ها بکنه. برنامه اشون این بود الدیا ها رو نازا کنند. ولی خب آرمین میگه برنامه واقعی ارن یک چیز دیگست.

نه، باید فقط به زیک دست بزنه تا وارد بدن اصلی تایتان ها و این "Path" و غیره بشه.
حالا اینکه تمام مدت یارو دختره هیستوریا بغل دستشون بود همچین حرکتی نزدند من نمیدونم!:|
(فکر کنم گفتند چون حامله هست نمیشه.)
اونجا هرکاری که دلش میخواد میتونه با تایتان ها بکنه. برنامه اشون این بود الدیا ها رو نازا کنند. ولی خب آرمین میگه برنامه واقعی ارن یک چیز دیگست.
گفتن که نیاز به تایتانی با Royal blood دارند. هیستوریا Royal Blood داره ولی تایتان نیست.

اینقدر این Crunchyroll Awards سرطانه! آدم اصلا در وصف اش نمیدونه چی بگه! یعنی قشنگ از اون سال Yaoi Awards ایشون هم بدتر نامزد تحویل دادند. پیشنهاد میکنم اصلا نامزد ها رو نگاه نکنید اعصابتون از این همه مزخرفات خورد میشه.:|

چقدر این قسمت ۱۰۰۶ وان پیس خوب بود
این اوپنینگ جدید هم تنها اوپنینگیه که بعد از وقفه دو ساله پسندیدم

۔۔۔۔۔۔۔۔

این اسپین اف اسلایم ساما چقدر خوب بود ، اینا باید تو خود انیمه اصلی میومد ، یا حداقل این اسپین اف باید قبل فصل دو میومد ، مدت ها بود هیچ انیمه ای همچین حس گرمی بهم نداده بود

۔۔۔۔۔۔۔۔۔

بهترین ادمکش دنیا

فقط میشه افسوس خورد که این ایده و این همه پتانسیل با یه روایت سرسری و سطحی بی ارزش شده

فیلم های fate grand order هم بالاخره تموم شد با قسمت دوم shinsei ryouiki camelot که چند وقت پیش اومد و shuukyoku tokuiten که اخیرا اومد و حقیقا راضی نبودم خیلی. مقدار اکشن کار خیلی بالاست ولی از نظر کارگردانی و کیفیت انیمیشن مبارزات (و حتی موسیقی) اصلا در حد و اندازه فیت های ufotable نیستن هیچکدوم.وضعیت shuukyoku no tokuiten باز از لحاظ انیمیشن خوبه و من بیشتر مشکلم با کارگردانیش هست تا خود انیمیشن ولی shinsei ryouiki camelot خود انیمیشنش هم یه جاهایی تو ذوق می زنه.
البته ufotable هم درگیر کیمتسو بوده و بعید می دونم که می تونستن این همه پروژه رو همزمان هندل کنن ولی خب یه مقدار پتانسیل سری هدر رفت. البته باز به نسبت استاندارد متوسط انیمه ها کیفیت کار بالاست ولی خب انتظار بیشتر از این داشتم من.
حالا دوستانی که گرند اردر یا بقیه بازی های فیت رو بازی می کنن، چیزی از سری مونده که انیمه نشده باشه (غیر از Tokuiten های 2-5 گرند اردر که ظاهرا قرار هم نیست انیمه بشه)؟ یا تموم شد سری فیت کلا؟ :D
بعد بازی جدیدی یا سری جدیدی یا هر چیز جدیدی از فیت در دست ساخت نیست؟

آخرین ویرایش:
بعد بازی جدیدی یا سری جدیدی یا هر چیز جدیدی از فیت در دست ساخت نیست؟

از فیت گرند اوردر که من چیزی نمیدونم

ولی یادمه میخواستن Fate Strange Fake رو انیمه کنن. تریلر هم فکر کنم دادن
ولی هیچی یادم نیست. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or