Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همینکه انقدر احساس تنفر به gabi ابراز میشه نشون دهنده عمق شخصیتش هست و اینکه توی نقشش چقدر موثر بوده.
در کل attack on titan شخصیت خوب زیاد داشته ولی شخصیت عالی، پیچیده و موندگار نه...
gabi رو میشه نشونه پیشرفت مانگاکا توی شخصیت پردازی و نویسندگی دونست، شخصیتی چند بعدی که خیلی کمتر شبیهشون رو توی رسانه مانگا و انیمه میشه پیدا کرد.
+
I'm just Proud :D

بگیر این Ousama Ranking هم ببین. کار پدر مادر داریه
از لای شوجو ها هم Kageki Shoujo بهم چسبید. ولی خب نمیشه اون جوری پیشنهادش کرد
Heike Monogatari هم محشر بود
بقیه خوب ها رو هم خود گیگاک تو ویدیوش آورده
فعلا odd taxi, sonny boy زو زدم دانلود بشه، Ousama ranking هم میندازم تو صف پشت این 2 تا :-"

این که یه کاراکتری نفرت انگیز باشه، لزوماً نمی‌تونه نشون‌دهنده عمق شخصیتش باشه.
نمونه کاراکتری که بین عده بسیار کمی منفوره و البته ناجوانمردانه منفوره و باید محبوب همه قلوب باشه، راشل-ساما ست. و کاملا شخصیت عمیق و باورپذیریه.

بگذریم. برای این اومده بودم:>
Screenshot 2022-01-24 214049.jpg

آخه گابی شخصیت پردازی؟؟؟؟؟؟؟
این بشر رسما کمترین درک،فهم،شعور و شخصیت رو داره:))
شخصیتش کجا بود جز اینکه فقط همه جا گند میزنه و خودشم نمیفهمه واقعا چرا :-"

با شعورترین کاراکتر کل شینگکی بدون شک راینره :-"
مخصوصا از شروع فصل چهارم به نظرم از همه بیشتر فهم و شعور نشون داده این وسط :-"

فقط اومدم بگم که:
View attachment 241358

:>:>:>

اصلا کاری که خوب کاری کرد یا نه ندارم.
ولی عجب هدشات تمیزی زد. دهنش سرویس!

بنظر من گبی کرکتر خوبیه.
البته اینکه امیر میگه داستان میخواد کاری کنه که ناخواسته گند بزنه یکم روی اعصاب من میره.
فقط اینکه این و ارن شبیه همدیگه هستند، والا درک نمیکنم بنظرم شباهت انچنانی ندارند. موقعیت ارن و گبی یکی نبوده.
در کل attack on titan شخصیت خوب زیاد داشته ولی شخصیت عالی، پیچیده و موندگار نه...
خدایی بنظرت اروین ماندگار نبوده؟WTF
بقول امضای یکی از بچه های قدیمی:
"وای اگر Erwin حکم جهادم دهد. ارتش تایتان ها نتواند که جوابم دهد."

بجای دراما بازی اینجا، برو Ousama Rankings ببین.
Cabin Fever Reaction GIF

---
بلایی که سر Gigguk بعد از دیدن نامزد های کرانچرول اومد:

Madness is like gravity...all it takes is a" little push."

خوشم اومد Shill بازی در نیاورد.

آخرین ویرایش:
هیچوقت درک نکردم چرا ملت اینقدر سیمپ گابی رو میکنن. این بشر با اختلاف رو مخ ترین و Annoying ترین کاراکتر کل مدیای جهان به حساب میاد :)))
درصد رو مخ بودنش حتی از جافری گیم آو ترونز هم بیشتره :دی

اصلا کاری که خوب کاری کرد یا نه ندارم.
ولی عجب هدشات تمیزی زد. دهنش سرویس!

خدایی بنظرت اروین ماندگار نبوده؟WTF
بقول امضای یکی از بچه های قدیمی:
"وای اگر Erwin حکم جهادم دهد. ارتش تایتان ها نتواند که جوابم دهد."
آقا هزاران بار حق و درود بر تو :دی
به قول یکی از کامنتای یوتوب:
قهرمان واقعی داستان اروین نبود. اسب اروین بود که تونستن اون حجم از «شجاعتش» رو تحمل کنه :D :-"
طرف لیترالی میتونست با یه سخنرانی 50 نفرو متقاعد کنه که به سمت مرگ قطعی و دردناک برن. بعد ملت تا چند تا کاراکتر جدید دیدن کلا فراموشش کردن.

هیچوقت درک نکردم چرا ملت اینقدر سیمپ گابی رو میکنن. این بشر با اختلاف رو مخ ترین و Annoying ترین کاراکتر کل مدیای جهان به حساب میاد :)))
درصد رو مخ بودنش حتی از جافری گیم آو ترونز هم بیشتره :D

آقا هزاران بار حق و درود بر تو :D
به قول یکی از کامنتای یوتوب:
قهرمان واقعی داستان اروین نبود. اسب اروین بود که تونستن اون حجم از «شجاعتش» رو تحمل کنه :D :-"
طرف لیترالی میتونست با یه سخنرانی 50 نفرو متقاعد کنه که به سمت مرگ قطعی و دردناک برن. بعد ملت تا چند تا کاراکتر جدید دیدن کلا فراموشش کردن.
@Arima Kishou @Kurt117
حاجی محمدی زومجی یه مقاله خوبی در این باره داره و به نظرم نسبتا خوب توضیح داده
انیمه اتک آن تایتان چگونه اصول خلق آنتاگونیست را اجرا می‌کند؟ - زومجی
شخصا واقعا واسم جالبه که کارکتر گبی رو بعضی باهاش کنار میان و دوسش دارن و بعضی اصلا نمیتونن باهاش کنار بیان.
خود من که از 2014 انیمه اتک رو شروع کردم و بعدش مانگا رو ادامه دادم، تحمل گبی خیلی واسم سخته و این دو فصل اخر انیمه هرجا گبی و فالکو رو میبینم فست فوروارد میزنم جلو 😂 😂
طبیعتا هم با این طرز فکرم پایان مانگا بدجوری بهم ضدحال زد، ولی باهاش کنار اومدم.
راستش نمیدونم از نظر من باید یه تحقیقی انجام بشه تحت عنوان مقایسه تاثیر حضور گابی و فالکو بر داستان در جامعه آماری خوانندگان مانگا و بینندگان انیمه 😂 😂

آخرین ویرایش:
واقعا چرا؟ به چه دلیل؟ این کارکتر چه عملی همراستا با دل شما انجام داده که مستحق عشق ورزیدن میکنی؟ حقیقتا چرا اخه؟؟ :D

از اروین که گفتی یاد این میم افتادم :D

View attachment 241439
کلا من احساس میکنم attack لازم داشت همچین شخصیتی، مخصوصا ضعف شخصیت پردازی افرادی مثل اروین، لیوای و ... باعث شده بود داستان خیلی بی نمک بشه.
gabi یه جورایی تمامی کمبود های داستانی سری رو پر کرد و سری رو از مرگ نجات داد.
در کل درک و فهم این شخصیت زمان میبره و لازمه تحلیل شخصیتی و مطلاعه اعمالش هست...
+
پ.ن: (اسپویل داستانی و ... نیست)

بین خودمون باشه، همونطور که یه سری از دوستان حدس میزدن، این کامنت های من + امضا و آواتار همه تحمیلی هست و متاسفانه نظرات خودم نیست c: خلاصه اینکه گولمون زدن و بصورت قراردادی مجبورم اینطور کامنت ها رو بدم :(
خلاصه اینکه اگه خواستید فحش بدید، اینا همش تقصیر @Arima Kishou هست :( :( :(

مخصوصا ضعف شخصیت پردازی افرادی مثل اروین، لیوای و ... باعث شده بود داستان خیلی بی نمک بشه.
نانی!؟
خب اومدی توضیح بدی بدترش کردی که :D انگار ما در دو دنیای متفاوت زندگی میکنیم!:D
+
پ.ن: من الان متوجه قسمت پ.ن شدم! نمیدونم جریان چیه ولی حله/:) :D

آخرین ویرایش:
کلا من احساس میکنم attack لازم داشت همچین شخصیتی، مخصوصا ضعف شخصیت پردازی افرادی مثل اروین، لیوای و ... باعث شده بود داستان خیلی بی نمک بشه.
gabi یه جورایی تمامی کمبود های داستانی سری رو پر کرد و سری رو از مرگ نجات داد.
در کل درک و فهم این شخصیت زمان میبره و لازمه تحلیل شخصیتی و مطلاعه اعمالش هست...
+
پ.ن: (اسپویل داستانی و ... نیست)

بین خودمون باشه، همونطور که یه سری از دوستان حدس میزدن، این کامنت های من + امضا و آواتار همه تحمیلی هست و متاسفانه نظرات خودم نیست c: خلاصه اینکه گولمون زدن و بصورت قراردادی مجبورم اینطور کامنت ها رو بدم :(
خلاصه اینکه اگه خواستید فحش بدید، اینا همش تقصیر @Arima Kishou هست :( :( :(
You were expecting @Kurt117, it was me @Arima Kishou

حتما باید بیای منو قربانی کنی تا ثابت کنی هممون رو اسکل کردی!:))

یه نکته یکی از دوستان پیدا کرده از اتک ان تایتان که مثل اینکه توی مانگاها نبوده و تو انیمه دیده شده
اون جایی که کله ارن قطع میشه و دست زیک رو لمس میکنه یهو تصاویری رو بصورت فلش بک نشون میده توی همون تصاویر اخر همون صحنه چهره ی بهت زده ی میکاسا و اروین رو توی لباس هایی نشون میده که بنظر میرسه مربوط به تایم لاینی باشه که دنیای مدرن در جریانه. من نمیدونم ولی این رفیقمون میگفت که شاید اخر سریال رو تغییر بدن و شبیه مانگا نباشه

ایشالا که اینارو تو نسخه بلوری درست کنن :D

1643117663826.png

یه نکته یکی از دوستان پیدا کرده از اتک ان تایتان که مثل اینکه توی مانگاها نبوده و تو انیمه دیده شده
اون جایی که کله ارن قطع میشه و دست زیک رو لمس میکنه یهو تصاویری رو بصورت فلش بک نشون میده توی همون تصاویر اخر همون صحنه چهره ی بهت زده ی میکاسا و اروین رو توی لباس هایی نشون میده که بنظر میرسه مربوط به تایم لاینی باشه که دنیای مدرن در جریانه. من نمیدونم ولی این رفیقمون میگفت که شاید اخر سریال رو تغییر بدن و شبیه مانگا نباشه
کجا رو میگی؟ من الان نگاه کردم چیز خاصی ندیدم تو اون سکانس.

حالا که قسمت مربوط بهش پخش شده اینو ببینید و به تاریخش دقت کنید:

آخرین ویرایش:
ایشالا که اینارو تو نسخه بلوری درست کنن :D

View attachment 241482

کجا رو میگی؟ من الان نگاه کردم چیز خاصی ندیدم تو اون سکانس.

حالا که قسمت مربوط بهش پخش شده اینو ببینید و به تاریخش دقت کنید:
همین صحنه که ویدیو فن میدش رو گذاشتی توی انیمه اخر همین سکانس اگه دقت کنی، البته من توی پست قبلیم گفتم اروین منظورم ارمین بود :D اسمها شبیهن اشتباه گفتم بهرحال همونجا دقت کنی میکاسا رو توی لباس و زیور الات نشون میده و ارمین رو با عینک و یک لباسی که انگار برای تایم لاین دیگه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or