noctis-sm3
کاربر سایت
شوخی میکنی یا جدی میگی؟@stanley
بالاتر یـ سوال در مورد قسمت اخر اتک پرسیده بودی برا خود من هم سوال شد بود همین الان به جوابش تو توئیتر به صورت اتفاقی برخوردم :
Spinoff called attack on school castes set in a different world, there used to be like 2 pages of these at the end of every volume. They were also in memory shards, most likely as easter eggs
View attachment 241855View attachment 241856
دیگه باید این ژاپنی ها رو شناخته باشیشوخی میکنی یا جدی میگی؟
اتک ان اسکول دیگه چیه؟!
چرا میذارید توی اسپویلر؟شوخی میکنی یا جدی میگی؟
اتک ان اسکول دیگه چیه؟!
این کلا با اون فرق دارهچرا میذارید توی اسپویلر؟
Attack on Titan: Junior High یه مانگای گگ با الهام از سری مانگای شینگکی نو کیوجین ـه. خیلی چیز لوسی بود.
همچین هیدن جم هایی دارن منتشر می شن بعد ملت اینجا tower of god و solo leveling و این جفنگیات رو می خوننMy Girlfriend Cheated on Me With a Senior, so I’m Cheating on Her With His Girlfriend
از ترس پرهامچرا میذارید توی اسپویلر؟
چه خبره امروز؟؟؟؟
بازی ناناتسو چقدر خوبه
PC-PS-Mobile
---
و بازی Solo Leveling
PC - Console
در حالی که همه جهان درگیر موضوع چیپی مثل انیمه اتک آن تایتان شدن، فوق مانگایی به نام:
My Girlfriend Cheated on Me With a Senior, so I’m Cheating on Her With His Girlfriend
داره منتشر میشه.
WTF؟
وضعیت نام گذاری مانگا/منهواها داره تپه های جدیدی رو فتح میکنه.
تو به این میگی یه پست طولانی؟ فقط همین یه بار رو ازت انتظار داشتم یه پست طولانی بدی و با ذوق و شوق شروع به خوندن کردم و توی سه دقیقه تموم شدکل تاپیک شده تگ اسپویلر وان پیس و اتک آن تایتان
و این شدیدا برام اعصاب خورد کنه
به دو دلیل
1. من کلا آنگویینگ این دو تا رو دنبال نمی کنم. بنا به دلایلی هیچ وقت حسش نیست.
2. جفت سری ها رو خیلی دوست دارم
سر همین دوباره یکم جریان تاپیک رو با طومارهای خودم قراره بشکونم
این چند وقته همزمان با ایام شیرین امتحانات دانشگاه (که به طرز خاصی جزو معدود ایامیه که میتونم توش با تمرکز کامل مانگا بخونم) تونستم دو تا مانگا رو کامل بخونم
یکیش Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru بود که خب انیمه اش داره این فصل پخش میشه. دو قسمت دیدم ازش و درجا فهمیدم این از اون کاراس که مانگاش بهم در هر صورت بیشتر حال میده. و خب بیشترم حال داد. کار محشریه، توضیح زیادی نمیخواد.
دومین مانگایی که کامل خوندم و تموم کردم ولی چرا
View attachment 241945
Jojo's Bizarre Adventure Part 8: Jojolion
Action - Mystery
110 Chapters
من بلافاصله بعد از این که چند سال پیش مانگای پارت هفت رو تموم کردم، مستقیم اومدم سراغ مانگای پارت هشت و یادمه با یه سرعت سرسام آوری آنگویینگ شدم (اون موقع دقیقا تا آخر آرک Milargo Man اومده بود مانگا)
و خب مشابه همین شینگکی و وان پیس، جوجو هم کاری نبود که حوصله آنگویینگ دنبال کردنشو داشته باشم و پشت هم خوندنش با اختلاف بیشتر بهم حال میداد.
برای همین چندین سال تو لیست Reading من مانگا خاک خورد تا اواسط سال میلادی ای که گذشت آراکی بعد ده سال انتشار، طولانی ترین پارت جوجو رو بعد 27 جلد تموم کرد.
و بعد چند ماه نوبتش بود که من برگردم و دخل مانگا رو یک بار برای همیشه بیارم
همون جور که داستان پارت هفت به نوعی نسخه موازی پارت 1 به شمار میره
پارت هشت هم داستانش موازی پارت 4 جوجوئه و تو شهر موریو جریان داره. البته این موریو با موریوی پارت 4 کلی فرق داره. به خاطر یه رشته زلزله هایی که توش اومده یه سری صخره های دیوار شکلی توش به وجود اومدن که مردم شهر بهشون میگن Wall Eye. داستان از جایی شروع میشه که یه دختره ی معصوم و از همه جا بی خبر به اسم یاسوهو هیروسه وسط یکی از گشت های عادی اش کنار این Wall Eye ها جسد یه یارویی رو میبینه که زیرخاک دفن شده. یکم که چک می کنه می بینه "نه" این یارو زندساین به اصطلاح جسدی که یاسوهو دم Wall Eye ها پیدا می کنه، هشتمین جوجوی داستان ما، هیگاشیکاتا جوسکه است. برای این که با جوسکه پارت 4 قاطی نشه عموما فن های جوجو Gappy صداش می کنن. من هم با همین اسم میرم جلو.
Gappy بعد بیدار شدن هیچ خاطراتی از هویت قبلی خودش نداره. صرفا تنها چیزی که درست یادشه قابلیت استندش Soft & Wet ـه. بعد از این که خاندان هیگاشیکاتا Gappy رو به فرزندخوندگی قبول می کنن موتور داستان jojolion راه می افته و پرده های داستانیش برای این که Gappy کیه؟ چرا زیر زمین خاک شده بوده و موارد دیگه کم کم شروع به برملا شدن می کنند.
View attachment 241950
اون چند روزی که تازه این پارت رو تموم کرده بودم (نزدیک دو هفته پیش) خیلی داغ بودم. الان که گذشته ولی میتونم بهتر روش نظر بدم
بخوام خلاصه بگم پارت هشت جوجو یه ترکیبی از بهترین و بدترین چپترهاییه که تو کل تاریخ سی و پنج ساله سری، آراکی نوشته و طراحی کرده
پارت 8 پارت طولانی ایه و عملا نزدیک اگه اشتباه نکنم پنج شیش جلد فقط درگیر باس نهایی پارت اند (که سناریوی خیلی عجیب و غریبی داره فایتش) و به تبع این تعداد جلد زیاد، فایت های زیادی هم داریم.
نکته خوب اینه که تقریبا همه این فایت ها از دم محشرند.
دیزاین استندها تو این پارت فوق العاده است و آراکی خیلی تمیز تونسته از اون حالت غیر منطقی و خیلی پیچیده استندهای پارت 6 کامل فاصله بگیره و کماکان یه استندهایی طراحی کنه که دیزاین و قدرت هاشون هنوزم خیلی خاص و به یاد موندنی اند. به شخصه اوایل شروع پارت فکر نمی کردم Rock Paper Moon همچین استند دوست داشتنی و ترسناکی بشه، یا این که King Nothing اون چنان دیزاین خفنی داشته باشه و...
بهترین استند کل پارت هم به وضوح واسه خود یاسوهوئه. همه چیز Paisely Park از دم 10/10 ـه.
با این وجود بهترین شخصیت خود پارت با اختلاف جوبین هیگاشیکاتاست. توضیح این که چرا و چطور خیلی متن رو میبره تو اعماق اسپویلر. ولی فقط بگم چهار پنج تا از بهترین پنل های کل پارت فقط واسه ایشونه
View attachment 241953
که با اختلاف بهترین پنلش بدون شک تیکه ایه که بعد گرفتن شاخه روکاکاکا با سوروگی و جفت استندهاشون میگه ما همه رو شکست دادیم
اصن خااار پلات توییست بود کل اون قضیه
خدایی سخته انتخاب بهترین فایت این پارت واقعا
View attachment 241952
اگه استندها خوبن و اکثر فایت ها به غایت محشر اند و اکشن کار میشه گفت بهترینه که جوجو تو کل تاریخش داشته، پس مشکل چیه.
یکم پیچیده است این قضیه در حقیقت.
جوجولیون همون جور که گفتم 10 سال در حال انتشار بوده به صورت ماهیانه که با در نظر گرفتن این که 110 چپتر ازش اومده یعنی خیلی آراکی این وسط بریک نگرفته. این وسط نه اکشن از این بابت آسیب خاصی میبینه نه آرت استایل آراکی. به نظر نمیاد زمان بندی انتشار ماهیانه خیلی فشاری به آراکی آورده باشه. تا این که وقتی دقت می کنید می بینید بیشترین بخشی که از این روند ده ساله عرضه ماهیانه صدمه دیده بخش مدیریت داستانه.
کلا آراکی معروفه به این که همین جوری داستان رو از خودش به صورت غریزی در می کنه میده بیرون. تغییرات یهویی تو جریان داستان تو آرک های قبلی هم زیاد اتفاق افتاده
ولی تو این آرک از همه شون این قضیه شدیدتره و چیزی که بدتر می کنه این قضیه رو اینه که خود ماهیت داستان و دیالوگ نویسی آراکی این قدر بهتر شده طی این سال ها که طبیعتا داستان کلی پارت هفت و هشت خیلی جذاب تر از داستان کلی پارت دو و سه اند مثلا. بعد تو کلی اهمیت میدی به همه چی. یهو میبینی خود آراکی اصن اهمیت نداده
اینا اورآل روی هم بیشترین صدمه شو تو آرک نهایی میزنه که همزمان با یه سری از بهترین چپترهای کل پارت یه سری از چرت ترین هاشون هم داره
این جوری هم نیست که بگم پایان پارت هشت، پایان بدی باشه
اصلا
به نظرم بالاخره به تم و سوال کلیدی اصلی پارت یه جواب Bittersweet ـی میده که واقعا خوب می بندتش
ولی پلات هول هایی ریز و درشتی که طی داستان بخاطر ندونم کاری های آراکی شکل گرفتن ضربه خودشون رو بد میزنن.
اورآل هنوزم به نظرم کار 10/10 ـیه پارت هشت جوجو. کمتر کار اکشنی میتونه این حجم از استایل، پنل بندی بی نقص، دیالوگ نویسی پرتنش و فایت های نفس گیر و متنوع مثل این پارت جوجو داشته باشه و این کم چیزی نیست