Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

تو به این میگی یه پست طولانی؟ فقط همین یه بار رو ازت انتظار داشتم یه پست طولانی بدی و با ذوق و شوق شروع به خوندن کردم و توی سه دقیقه تموم شد :-w

بگذریم. به نظر منم پارت هفت و این پارت خیلی خوب بودن ولی همونطوری که اشاره کردی جوجو رو نمیشه ماهیانه که هیچی، حتی هفتگی خوند. به خصوص اینکه منم به مانگای رنگیش عادت کرده بودم و یه باره شیفت کردن روی سیاه و سفید انگیزه ام رو برای ادامه اش کمتر هم کرد و بعد از همون تیکه ای که عکسش گذاشتی آنهولدش کردم :D حالا باید یه مدت دیگه صبر کنم تا مانگای رنگیش بیاد تا دوباره برم سراغش :D هر چند دیگه وقتی هم برای مانکا خوندن نمونده و همون کوبرا هم که اونقدر بهش علاقه داشتم چند ماهه دنبال نکردم (ترجمه اش هم که کلا ول شد :( )

میخواستم در مورد Scissor Seven هم بنویسم
ولی دیگه گشادیم اومد :D

و این که فکر کنم اسکن رنگی رسمی مانگا یه مدت دیگه تکمیل شه.
من که داشتم میخوندم فکر کنم فقط یکی دو جلدش رنگی نشده بود

کل تاپیک شده تگ اسپویلر وان پیس و اتک آن تایتان
و این شدیدا برام اعصاب خورد کنه
به دو دلیل
1. من کلا آنگویینگ این دو تا رو دنبال نمی کنم. بنا به دلایلی هیچ وقت حسش نیست.
2. جفت سری ها رو خیلی دوست دارم :D
وای گفتی....
قشنگ میخوام امیر رو هربار خفه کنم!

وای گفتی....
قشنگ میخوام امیر رو هربار خفه کنم!
ایتجا که معتقدن وان پیس به درد نمیخوره:p
اصلا باید بدون اسپویل در موردش پست بدیم>:)

اگر تنها مدیر تاپیک خلیل بود با این قضیه مشکلی نداشت:))
ولی خوب...پرهام فرق میکنه:-" :))

همچین هیدن جم هایی دارن منتشر می شن بعد ملت اینجا tower of god و solo leveling و این جفنگیات رو می خونن :-?? واقعا جامعه ویب ها به کجا داره می ره :D :-"
یه لیست ۳۰-۴۰ تایی اسم منهوا و مانگا دارم که یه روز توی این تاپیک می‌ذارم و بن دائم میشم و میرم در فراموش‌خانه تاریخ.
کوبرا هم که اونقدر بهش علاقه داشتم چند ماهه دنبال نکردم (ترجمه اش هم که کلا ول شد :( )
من که چیزی نگفتم و درون خودم حرف‌هام رو چال کردم رفت. اما مجموعه اتفاقاتی که برای ترجمه فارسی کوبرا افتاد، خیلی خیلی بد بود. شاید بدترین اتفاقی بود که توی ترجمه فارسی یه اثر رخ داده بود.
از طرفی شاید به خاطر داستان خیلی پیچیده‌اش و شاید هم سبک طراحی نامرسومش، به قدر کافی هم قدر ندید.
----------

هفته‌ای یه بازی جدید از برج خدا میاد که یکی از دیگری معمولی‌تره.

Odd Taxi قسمت اول رو دیدم...
فکر کنم از این نظر که داستان افراد یک شهر که به هم گره میخورن رو نشون میده، خیلی شبیه دورارارا باشه، درسته؟

+فقط اینو بگید... اصلی ترین جمله ی راننده تاکسیا...یعنی "کار خودشونه" گفته میشه تو انیمه یا نه :( :))

20 و خورده ای ساله که همین وضعه:p
فقط با وان پیس:-"

این اپنینگ شینگکی هم یکی از نابودترین چیزاییه که شنیدم!
و برعکس اندینگش رو بسی دوست میدارم:-"
منم اوپنینگ این فصل رو دوست ندارم. اندینگش ولی خلی خوبه.
نیم فصل اول فصل چهارم، هم اوپنینگ و هم اندینگ خیلی قشنگی داشت.

این OUSAMA RANKING جدا یکی از فان ترین چیزاییه که اخیرا دیدم.
حس شاهنمامه میده داستانش.
اگه نیمه دوم با این قدرت پیش بره، بنظرم توی این سال میلادی کاری به گرد پاش نمیرسه.

لعنتی فرعی ترین کرکتراشم چند بعدی و قشنگ هستند.

با اینکه عاشق بوجی و چندتا کرکتر دیگه هستم، بنظرم هیلینگ بهترین کرکتر کل داستانه! :x

کدوم بل رو شما میگی مازیر جان؟
همینکه انیمه اش اومده.
----

یکی از باحال ترین ترند هایی که دیدم اینکه یوتیوبر هایی که کانتنت اشون کتاب های فانتزی اهه و خوره ادبیات انگلیسی هستند و تا حالا کلا سمت انیمه و مانگا نرفته پا میشه وانپیس میخونه!
اغلب دیدم بسی کف و خون قاطی میکردند به طوری که بهترین کار فانتزی که خونده بودند تبدیل میشه.
خیلی جالبه واکنش کسایی رو میبینی که هیچ اشنایی با ادبیات شرق ندارند و اینقدر لذت میبرند!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or