Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

تا الان سابقه نداشته اودا بخواد فرشته مرگ و این چیزا رو نشون بده بعد این ریپره اسکلت داشت ! احتمال خیلی زیاد این صاحب یا شکل ظاهری شمشیرست که چون در ازای قدرت دادن از زندگی زورو کم میکنه به این شکل دراومده حالا یا بعدا کامل میشه باهم میتونن صحبت کنن (یه چیزی تو مایه های زانگتسو ایچیگو) و قدرت بیشتری بگیره (که باز بعیده) یا اینکه زورو ..

شخصا یادم نمیاد آخرین باری که یه اپنینگ یا اندینگ رو کامل دیدم کی بوده :-" :D
same here به قول اجنبی‌ها

ای کسانی که Sword Sheath Child نمی‌خونید، برید بخونید.

از قسمت ۵۲۷ برج خدا هم کمی نالانم
تو کل سری همه محجبه و مومنه بودن، یهویی توی یه قسمت هم کاراکتر لخت داشتیم و هم صحنه +18
به حال داستان نمی‌خوره.
اما حقیقتاً عاشق داستان زمینه‌ای شخصیت‌های فرعی هستم. یه کاراکتری که کلا توی ۵ قسمت می‌بینیمش و هیچ وقت هم قرار نیست توی ادامه داستان نقشی داشته باشه، چنان داستان
زمینه‌ای مفصلی براش میگه که آدم فکر می‌کنه شاید شخصیت اصلی این منهوا همین یاروـه.

از همون اول میدونستم برنامه از چه قرار از همون اول که اینا حتی تایتل اپیزود بعدی رو میخواستن خوش خرم نشون بدن میدونستم یـ چیزی این وسط درست نیست ولی فاک ، دیگه اینجوری انتظارش رو نداشتم تا حالا تو عمرم این حد از ادرنالین تبدیل به زهر مار نشده بود آخه یعنی چه :| واسه اولین بار تو عمرم وقتی اپیزود تموم شد به تمام عوامل سریال فحش رو کشیدم قسمت بعدی کووو :(( چنان با پتک خورد وسط فرق سرم که حد نداره ....

از همون اول میدونستم برنامه از چه قرار از همون اول که اینا حتی تایتل اپیزود بعدی رو میخواستن خوش خرم نشون بدن میدونستم یـ چیزی این وسط درست نیست ولی فاک ، دیگه اینجوری انتظارش رو نداشتم تا حالا تو عمرم این حد از ادرنالین تبدیل به زهر مار نشده بود آخه یعنی چه :| واسه اولین بار تو عمرم وقتی اپیزود تموم شد به تمام عوامل سریال فحش رو کشیدم قسمت بعدی کووو :(( چنان با پتک خورد وسط فرق سرم که حد نداره ....
اصلا با این حرکت مرزهای غیرقابل پیشبینی رو جا به جا کردن، کیفیت مبارزات حرف نداره و داستان هم تا الان تو دور تکرار نیوفتاده، فقط یکم کش میده ولی در کل چون صحنه ها و نبردهای حماسی تور زیاد داره آزار دهنده نیست

Last edited by a moderator:
تا الان سابقه نداشته اودا بخواد فرشته مرگ و این چیزا رو نشون بده بعد این ریپره اسکلت داشت ! احتمال خیلی زیاد این صاحب یا شکل ظاهری شمشیرست که چون در ازای قدرت دادن از زندگی زورو کم میکنه به این شکل دراومده حالا یا بعدا کامل میشه باهم میتونن صحبت کنن (یه چیزی تو مایه های زانگتسو ایچیگو) و قدرت بیشتری بگیره (که باز بعیده) یا اینکه زورو ..
بروکه، رابین هم توی بغلشه. زرو به خاطر ساید اِفِکتِ اون داروی مینک ها توهم زده بروک رو گریم ریپر، رابین هم داسِ گریم میبینه :D

درک نمیکنم چطور بعضی از دوستان میتونن اوپنینگ و اندیگه انیمه ها رو ببینن!!!!?????
همش اسپویلره حاجی, همش
نمیدونم چه مرگشونه که تمام اتفاقای فصل رو توی این دو بخش نشون میدن
یکی دوتا انیمه که الان اسمشون یادم نیست همینجوری یه سری از اتفاقای توی فصل رو تو همین دو بخش دیدم دیگه هیچ وقت نمیبینم اپنینگ و اندینگ رو 😕😐

درک نمیکنم چطور بعضی از دوستان میتونن اوپنینگ و اندیگه انیمه ها رو ببینن!!!!?????
همش اسپویلره حاجی, همش
یکی دوتا انیمه که الان اسمشون یادم نیست همینجوری یه سری از اتفاقای توی فصل رو تو همین دو بخش دیدم دیگه هیچ وقت نمیبینم اپنینگ و اندینگ رو 😕😐
حرفتو قبول دارم اصلا یه سری انیمه ها نصف شخصیت های داستانو توی opening لو میده :D
من میذارم اپیزود های آخر هر فصل با دقت می بینمش بهتره
برای منم سواله چرا انقدر اسپویلر داره

همش اسپویلره حاجی, همش
حرفتو قبول دارم اصلا یه سری انیمه ها نصف شخصیت های داستانو توی opening لو میده :D
من میذارم اپیزود های آخر هر فصل با دقت می بینمش بهتره
برای منم سواله چرا انقدر اسپویلر داره
واقعا دوستان دارن مرز های جدیدی از اسپویل رو کشف میکنن. دوست من، رفیق گرامی، عزیز من واله... بااله... هر چیزی اسمش اسپویل داستانی نیست.
بالای ده بار سر این موضوع تو همین تاپیک بحث کردیم
ما تو داستان نویسی پیرنگ داستانی داریم، پلات تویست (PLOT TWIST) و بن مایه داریم. اصلا یکی از عناصر داستانی و تکنیک های روایی خودش پیش‌آگاهی یا FORESHADOWING هستش حالا بحث کلیف هنگر و تعلیق و فلش بک بماند.
میفرمایند 90 درصد انیمه ها اوپنینگ به همین شکل دارن، حکم صادر شد که بله! همه اسپویل داستانی دارن/.
دست بردارید از این وسواس شدید بر روی صرفاً کلمه اسپویل داستانی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or