Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من قلبا میدونم تو داری می خندی :D
تو کل هیکل ات مصداق روشن و زنده اموجی " :D " ـه

الان پرهام میاد هممون رو به جرم اسپم دادن منهدم می کنه :|
پرهام باید جوابگوی رای 100%یشون باشه:-"

چطو به من میرسه هر چی معرفی می کنم فقط فوش شو میخورم :D
یکی از من دلجویی کنه :( :(

( آخ دلم برای ری اکشن ها تنگ شده. ای گند بزنن تو اون نبرد تصاحبات کنسولی و مرج شدن شرکت هاتونُ من الان چجوری به پست استکبار با غم و اندوه پاسخ بدم :( )
در همین جا ازت دلجویی می‌کنم.
به نظرم در معرفی حجیم مانگاهایی که کسی بهشون اهمیتی نمیده، تلاش قابل ستایشی داری.:>

و من چجوری به جفت پست ها ری اکشن خنده بدم؟ :|

خو لایک اصلا مفهوم مورد نظر رو نمیده:| چه لایکی داره پستتون آخه :(
باید اسپم بدیم آمار پست خور سایت بالا بره؟ :(

(حالا بگو جنگ کنسولی رو من تاثیر نداره! بفرما :| )
همون شما با استفاده نا به جا از ری‌اکشن‌ها باعث حذفش شدید. الان پست من چه چیز خنده‌داری داشت؟
باید با ایموجی (در نهایت احترام به پای پست شما برمی‌خیزم) به پستم واکنش نشون می‌دادی.
---------------------------
حالا که بحث معرفی مانگا هم هست، مانگای Guilty Pleasure خودم رو بذارید معرفی کنم:

Yondome wa Iyana Shi Zokusei Majutsushi
معنی اسمش میشه <جادوگر مرگی که نمی‌خواد دفعه چهارم براش پیش بیاد>

دفعه چهارم چی؟ این رو اگر دو قسمت اول رو بخونید، دستتون میاد. پلات پوینت پیچیده‌‌ای نیست اما چون طنز تباه ناراحت‌کننده‌ی احمقانه‌ای داره شاید کسی خودش بخونه بهتر باشه.
ژانر کار ایسکای ـه و مثل ۹۹ درصد ایسکای‌ها حارم هم هست. و البته حارم داغونی هم هست.
دلیل داغون بودنش و ویژگی شخصیت اصلی و نکته منحصر به فرد داستان و ... همه توی کاور مانگا هست. در نتیجه برای اسپویل نشدن، مجبورم توضیحات رو ببرم توی اسپویلر

عکس کاور جلد چهارم مانگا رو ببنید:
شخصیت اصلی ۲-۳ ساله است و حارمش متشکل از بانوان بین ۳۰ تا ۳۰۰ سال متشکل از نژادهای مختلف غیر انسان‌ها
1643783799538.png
این از حارم داغونش.
شخصیت اصلی به واسطه دلیلی دارای جادوی مرگه که توی دنیا مورد مشابهی نداره و هشتمین عنصر جادویی میشه که هیچ کس دیگه‌ای هم ندارتش. در نتیجه ذاتاً اجساد و ارواح و جک و جونورهای غیرعادی دیگه بهش جذب میشن.
خودش هم به عنوان Damphir ایسکای میشه که ذاتاً موجود منفوریه. در نتیجه بدبختی‌های عالم روی سرش نازل میشه.
خوندن اتفاقات توی اسپویلر آسمون رو به زمین نمیاره و همه از ۵ قسمت اول مانگاست. اما به هر حال چیزهای جالبی هستن که شاید تجربه دسته اولش جذاب‌تر باشه.
مانگا داره از روی یه رمان اقتباس میشه که خیلی هم رمان مفصلیه و چون رمان رو نخوندم نمی‌دونم چه قدر وفادار بوده یا رمان بهتره یا مانگا
اما خوندن مانگاش رو به علاقه‌مندان به ایسکای‌های دارای World Building نسبتاً خوب، پر از اتفاقات عجیب و احمقانه و احتمالا طولانی

نمی‌تونم به کسی توصیه کنم این مانگا رو بخونید، چون واقعاً شاهکار ادبی یا منحصر به فرد نیست اما خوندنش یه حس لذت احمقانه‌ای به آدم میده که برای خود من جالبه:دی

در همین جا ازت دلجویی می‌کنم.
به نظرم در معرفی حجیم مانگاهایی که کسی بهشون اهمیتی نمیده، تلاش قابل ستایشی داری.:>

همون شما با استفاده نا به جا از ری‌اکشن‌ها باعث حذفش شدید. الان پست من چه چیز خنده‌داری داشت؟
باید با ایموجی (در نهایت احترام به پای پست شما برمی‌خیزم) به پستم واکنش نشون می‌دادی.
---------------------------
حالا که بحث معرفی مانگا هم هست، مانگای Guilty Pleasure خودم رو بذارید معرفی کنم:

Yondome wa Iyana Shi Zokusei Majutsushi
معنی اسمش میشه <جادوگر مرگی که نمی‌خواد دفعه چهارم براش پیش بیاد>

دفعه چهارم چی؟ این رو اگر دو قسمت اول رو بخونید، دستتون میاد. پلات پوینت پیچیده‌‌ای نیست اما چون طنز تباه ناراحت‌کننده‌ی احمقانه‌ای داره شاید کسی خودش بخونه بهتر باشه.
ژانر کار ایسکای ـه و مثل ۹۹ درصد ایسکای‌ها حارم هم هست. و البته حارم داغونی هم هست.
دلیل داغون بودنش و ویژگی شخصیت اصلی و نکته منحصر به فرد داستان و ... همه توی کاور مانگا هست. در نتیجه برای اسپویل نشدن، مجبورم توضیحات رو ببرم توی اسپویلر

عکس کاور جلد چهارم مانگا رو ببنید:
شخصیت اصلی ۲-۳ ساله است و حارمش متشکل از بانوان بین ۳۰ تا ۳۰۰ سال متشکل از نژادهای مختلف غیر انسان‌ها
View attachment 242673
این از حارم داغونش.
شخصیت اصلی به واسطه دلیلی دارای جادوی مرگه که توی دنیا مورد مشابهی نداره و هشتمین عنصر جادویی میشه که هیچ کس دیگه‌ای هم ندارتش. در نتیجه ذاتاً اجساد و ارواح و جک و جونورهای غیرعادی دیگه بهش جذب میشن.
خودش هم به عنوان Damphir ایسکای میشه که ذاتاً موجود منفوریه. در نتیجه بدبختی‌های عالم روی سرش نازل میشه.
خوندن اتفاقات توی اسپویلر آسمون رو به زمین نمیاره و همه از ۵ قسمت اول مانگاست. اما به هر حال چیزهای جالبی هستن که شاید تجربه دسته اولش جذاب‌تر باشه.
مانگا داره از روی یه رمان اقتباس میشه که خیلی هم رمان مفصلیه و چون رمان رو نخوندم نمی‌دونم چه قدر وفادار بوده یا رمان بهتره یا مانگا
اما خوندن مانگاش رو به علاقه‌مندان به ایسکای‌های دارای World Building نسبتاً خوب، پر از اتفاقات عجیب و احمقانه و احتمالا طولانی

نمی‌تونم به کسی توصیه کنم این مانگا رو بخونید، چون واقعاً شاهکار ادبی یا منحصر به فرد نیست اما خوندنش یه حس لذت احمقانه‌ای به آدم میده که برای خود من جالبه:D
هیچی، فقط خواستم بگم پستت خیلی خنده دار بود، دمت گرم:D

سلام
Demon slayer طوری منو تو کف گذاشت که رفتم سراغ مانگا ولی سطح انیمه فوقالعاده خفنتره
دوستان این فصل انیمه تا چه ارکی از مانگا رو پوشش میده؟
به نظرتون منتظر ادامه انیمه باشم یا مانگا رو ادامه بدم؟
این فصل فقط همون آرک entertainment district رو فقط پوشش میده،
به نظرم ارزش داره منتظر انیمه باشید، چون انیمه واقعا یه سر و گردن از مانگا بالاتره و کمتر پیش میاد یه انیمه از منبعش بهتر ظاهر بشه :-"

این فصل فقط همون آرک entertainment district رو فقط پوشش میده،
به نظرم ارزش داره منتظر انیمه باشید، چون انیمه واقعا یه سر و گردن از مانگا بالاتره و کمتر پیش میاد یه انیمه از منبعش بهتر ظاهر بشه
با این حساب عمرمون کفاف نمیده اخره داستان رو تو انیمه ببینیم
انیمه black clover رو به زور ۲تا قسمت تحمل میکردم ولی مانگارو که دیدم تا اخرین چپتری که امده خوندم
چنتا کار معروف دیگه ام به هیچ عنوان با انیمه شون کنار نیومدم مثلا on piece
ممنو

شخصا یادم نمیاد آخرین باری که یه اپنینگ یا اندینگ رو کامل دیدم کی بوده :-" :D
من یادمه. اوپنینگ فصل دوم کابایاشی و اوپنینگ دوم اوساما. تاریخ همین پریروز :D
منم یادمه.:دی اوپنینگ فصل اول کاگویاساما.

در همین راستا یه لیست از اوپنینگ اندینگ‌های محبوبم بدم.:D انیمه رو اگه ندیدید تگ اسپویلر رو باز نکنید.

مرحوم بلیچ هیچی هم که نداشت ولی واسه OST انیمه رو دستش نداشتیم! الان اینا رو دیدم قشنگ ۹۸۷۶۷۳ سال من رو برد به گذشته!

موارد ستاره‌داره هیچ وقت اسکیپ نمی‌شدن. بین همینا هم دو تا کار SID واسه بلیچ و FMA با اختلاف زیادی از بقیه سرترن. اتک هم چندتایی خوب داشت ولی نیستن تو ذهنم.

آخرین ویرایش:
سلام
Demon slayer طوری منو تو کف گذاشت که رفتم سراغ مانگا ولی سطح انیمه فوقالعاده خفنتره
دوستان این فصل انیمه تا چه ارکی از مانگا رو پوشش میده؟
به نظرتون منتظر ادامه انیمه باشم یا مانگا رو ادامه بدم؟
مانگا رو از چپتر چند شروع کنم منی که انیمه رو دیدم تا اخرین قسمت پخش شده؟؟؟

دارم فصل اول کیمیتسو رو تموم میکنم بعدش مستقیم برم سراغ سیزن دو یا فیلم رو ببینم بعد سیزن دو؟؟
Mugen Train رو باید حتما ببینی منتهی نمیخواد فیلمش رو ببینی چون همون رو سریال کردن با 40 دقیقه اضافات . شما اول سریال Mugen Train رو ببین بعد برو سراغ Entertainment District

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or