NHM
کاربر سایت
چه زود این فصل تموم شد
اصلا این وان پیس قرار هست تموم بشه ؟اشتباهتون اینه اصل کار که وان پیسه رو نمیبینید
وگرنه صبحی این اتفاق افتاده بود![]()
خیلی نزدیکیم به پایاناصلا این وان پیس قرار هست تموم بشه ؟پایان خواهد داشت؟
![]()
اگه تضمین میکنید که تا قبل از مردنم تموم میشه شروع کنمخیلی نزدیکیم به پایان
یه چند سال دیگه![]()
فیلم فکر کنم 15 تاست ولی بجز 5 تا بقیه رو احتیاجی به دیدن نداری. تازه همون هم ببینی یا نبینی زیاد فرق نداره.اگه تضمین میکنید که تا قبل از مردنم تموم میشه شروع کنمچند اپیزوده؟ چندتا فیلم؟
من تضمین میکنم که حتی اگه نویسنده هم فوت کنه بازم یا ادامه داستان رو میدن دست یه نفر دیگه که ادامه اش بده یا اینکه همون ۱۰۰۰ قسمت اول رو هی تکرار میکنن، از بس که این وان پیس گاو شیرده پرسودی هستاگه تضمین میکنید که تا قبل از مردنم تموم میشه شروع کنمچند اپیزوده؟ چندتا فیلم؟
بعد جریان کنتارو زبان خودت رو گاز بگیر!من تضمین میکنم که حتی اگه نویسنده هم فوت کنه بازم یا ادامه داستان رو میدن دست یه نفر دیگه که ادامه اش بده یا اینکه همون ۱۰۰۰ قسمت اول رو هی تکرار میکنن، از بس که این وان پیس گاو شیرده پرسودی هست![]()
کل این قسمت اتک برا من خیلی وقت پیشا اسپویل شدخلاصه حیف ، هیچ حسی بشه نداشتم الا اینکه خیلی خفن و پر ابهت درش اورده بودن
ااینجوری که من فهمیدم بک استوری یمیر همینی که نشون دادن ـه میتونستن بیشتر روش کار کنن تا یکم باورپذیر تر بشه الان نه شخصیت فریتز برا من قابل درک بود نه یمیر