Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خوب منم بالاخره Arcane رو دیدم واقعا آدم فراموش میکنه MOBA چقدر ژانر آشغالیه :>

تقریبا همه چیش پرفکت بود :x فقط آرت استایلش برام یجوری بود، واسه همین هم دیر شروع کردم ولی بعد از یک اپیزود عادت کردم :D

اگر کامل Arcane ندیدین اسپویلر رو باز نکنید :D

اگه تضمین میکنید که تا قبل از مردنم تموم میشه شروع کنم :D چند اپیزوده؟ چندتا فیلم؟
فیلم فکر کنم 15 تاست ولی بجز 5 تا بقیه رو احتیاجی به دیدن نداری. تازه همون هم ببینی یا نبینی زیاد فرق نداره.
اصل مطلب اون 1009 قسمتی که داره.:D

اگه تضمین میکنید که تا قبل از مردنم تموم میشه شروع کنم :D چند اپیزوده؟ چندتا فیلم؟
من تضمین میکنم که حتی اگه نویسنده هم فوت کنه بازم یا ادامه داستان رو میدن دست یه نفر دیگه که ادامه اش بده یا اینکه همون ۱۰۰۰ قسمت اول رو هی تکرار میکنن، از بس که این وان پیس گاو شیرده پرسودی هست :D

من تضمین میکنم که حتی اگه نویسنده هم فوت کنه بازم یا ادامه داستان رو میدن دست یه نفر دیگه که ادامه اش بده یا اینکه همون ۱۰۰۰ قسمت اول رو هی تکرار میکنن، از بس که این وان پیس گاو شیرده پرسودی هست :D
بعد جریان کنتارو زبان خودت رو گاز بگیر!

کل این قسمت اتک برا من خیلی وقت پیشا اسپویل شد :( خلاصه حیف ، هیچ حسی بشه نداشتم الا اینکه خیلی خفن و پر ابهت درش اورده بودن :-"

ااینجوری که من فهمیدم بک استوری یمیر همینی که نشون دادن ـه میتونستن بیشتر روش کار کنن تا یکم باورپذیر تر بشه الان نه شخصیت فریتز برا من قابل درک بود نه یمیر

کل این قسمت اتک برا من خیلی وقت پیشا اسپویل شد :( خلاصه حیف ، هیچ حسی بشه نداشتم الا اینکه خیلی خفن و پر ابهت درش اورده بودن :-"

ااینجوری که من فهمیدم بک استوری یمیر همینی که نشون دادن ـه میتونستن بیشتر روش کار کنن تا یکم باورپذیر تر بشه الان نه شخصیت فریتز برا من قابل درک بود نه یمیر
بک استوری یمیر دقیقا تو مانگا همین بود. Frame by frame (بجز اون قسمتی که بچه هاش میخورنش، اونجا یکم Gore مانگا بیشتر بود :دی)
ولی خب شخصیتش قابل درکه نسبتا. از اول برده بود و با اینکه قدرت خیلی زیادی پیدا کرد، ولی بازم برده موند و هیچوقت طعم آزادیو نچشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or