Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

واقعاً قسمت جل‌الخالقی بود این قسمت Attack on Titan! :| :D
میم‌هایی که ملت براش ساختن هم خیلی خوبه! :D

1_li9p.jpg

2_snlb.jpg

3_m6j6.jpg

4_uh66.jpg

88_j5g8.jpg

-----------------

این تصویر هم گویا توی تیتراژ آخر فصل دوم بوده:

66_nwe6.jpg

-----------------

این ویدیو هم جالب بود، در مورد عشق و علاقه ارن به ترکوندن دنیا از همون فصل اول! :D (یوتیوب هست و باید فیلـــترشکن داشته باشین)

-----------------
در مورد Ymir، حتماً این رشته توئیت رو بخونین. خیلی قشنگ توضیح داده و از زوایای مختلف در مورد این شخصیت و ماجراهاش صحبت کرده و باعث می‌شه حالت باورپذیرتری پیدا کنه.

تیتراژ فصل دوم کل اتفاقات مهم داستان رو Foreshadow میکنه و اونموقع چون مانگا هنوز کامل نیومده بود کسی نفهمید :دی

این قسمت جدید Demon Slayer از اینم بهتر بود.
آب دستته بزار زمین ببینش.
اتفاقاً انقدر توی این مدت از خفن بودن Demon Slayer شنیدم که هوس کردم برم سراغش. :دی چند ماه پیش قسمت اولش رو دیدم و خیلی هم خوب بود، ولی بعد کلاً دیگه از فازش در اومدم و قسمت‌های بعدی رو ندیدم! :-"
انیمه ادامه داره یا تموم شده؟ اگه ادامه داشته باشه، انگیزه بیشتری برای دیدنش دارم. :دی

تیتراژ فصل دوم کل اتفاقات مهم داستان رو Foreshadow میکنه و اونموقع چون مانگا هنوز کامل نیومده بود کسی نفهمید :D
باید یه سر به کل تیتراژهای قبلی بزنم. :دی البته اگه یه سری چیزهایی که هنوز مشخص نشده رو هم لو داده باشن، خوب نیست و شاید بذارم بعد از تموم شدن سیزن.
بالاخره این سیزن که تموم بشه، همه چیز به پایان می‌رسه یا باز یه چیزهایی باقی می‌مونه؟!

انیمه ادامه داره یا تموم شده؟ اگه ادامه داشته باشه، انگیزه بیشتری برای دیدنش دارم. :D
بله. کلی مونده:دی

لعنتی پرفروش ترین فیلم تاریخ ژاپن هم هست.:دی
البته میتونی فیلم یا اول فصل دوم که همون فیلمه با صحنه های اضافه رو ببینی. بنظر خودم قسمت اول فصل دوم رو ببین بعد فیلم رو ببین، البته حواست باشه فصل دوم دو بخشه:دی

باید یه سر به کل تیتراژهای قبلی بزنم. :D البته اگه یه سری چیزهایی که هنوز مشخص نشده رو هم لو داده باشن، خوب نیست و شاید بذارم بعد از تموم شدن سیزن.
بالاخره این سیزن که تموم بشه، همه چیز به پایان می‌رسه یا باز یه چیزهایی باقی می‌مونه؟!
بوش میاد یک فیلم در پاچمون بکنند.:دی

بله. کلی مونده:D

لعنتی پرفروش ترین فیلم تاریخ ژاپن هم هست.:D
البته میتونی فیلم یا اول فصل دوم که همون فیلمه با صحنه های اضافه رو ببینی. بنظر خودم قسمت اول فصل دوم رو ببین بعد فیلم رو ببین، البته حواست باشه فصل دوم دو بخشه:D
خیلی پیچیده شد! :دی همون دو تا فصلش رو به ترتیب می‌بینم دیگه! :دی

بوش میاد یک فیلم در پاچمون بکنند.:D
ای بابا! :|

فصل دوم DOTA رو هم دیدم متاسفانه به دل ننشست و خوب نبود. اصلا بعد دیدن ارکین انتظار و معیارها رفت بالاتر :D
داستانی که براش در نظر گرفتن دیگه جذاب نیست و یه شتر گاو پلنگی داره ازش درمیاد. از دنیای دوتا و کاراکترهای خیلی زیادش میشد داستان های جذاب تر و قشنگ تری ساخت ولی لامصب ها دست گذاشتن روی نچسب ترین هیروها اونم با طراحی های ناجور و ضایع.
بنظرم فصل اول خیلی بهتر بود با اینکه باز هم ضعف داشت. در ادامه هم امیدوارم این داستان "کتاب اژدها" تموم بشه و فصل جدیدی با عنوان جدید و سبک گرافیکی متفاوتی شروع کنند. کاری که ارکین کرد اومد از همون استایل گرافیکی بازی های Riot استفاده کرد، از همون مدل رنگ ها و طراحی ها. دوتا هم بهتر بود همین کار رو میکرد. ارکین لعنتی حتی موسیقی متن و ترانه های خیلی قوی داشت مخصوصا اون اهنگ Woodkid.

از اول آرک نگران بودم که اودا چطوری میخواد هم نسل جدید رو پیروز کنه هم یونکوها رو اونقدری که مانور میده خفن و قوی نشون بده. راجب لوفی خیلی راضی نبودم و نیستم چون دیگه خسته کننده شده که هی کتک بخوره یه لول آپ کنه یه مشت بزنه دوباره کتک بخوره بخوابه دوباره بلند بشه ... (حالا امیدوارم دیگه این دفعه آخر باشه).
ولی راجب کید و لاو به نظرم خیلی خوب عمل کرد تونست تعادل فایت و قدرت ها رو حفظ کنه، هم خیلی خوب جنگیدن و نشون دادن قوی ان هم اینکه نشون بده بیگ مام چه غولی هست. چیزی که اینو بهتر هم کرد یکی مقاومت کید و لاو جلوی این تکنیک بیگ مام بود که به نظرم تموم کننده ماجرا بود، یکی هم اینکه یعنی بیگ مام بیخود نبود یونکو شده بود و کامل موفق نشدن شکستش بدن، ماگما کارش رو ساخت.
البته بعید میدونم واقعا بمیره احتمال 20% یه جوری زنده بمونه

نکته قشنگ دیگه چپتر، غرق شدن بیگ مام تو صدای خودش و درد و دلش با راجر و وضعیتی که داره بود. برای من هم صحنه قشنگی بود، هم ناراحت کننده، هم حرف هایی که میزد جالب بود.
حالا خیلی دوست دارم ببینم لوفی و کایدو چیکار میکنن ؟ چطور تموم بشه ؟ چی بگن ؟

دفعه قبل یه دوستی گفت اون روحی که زورو دید بروک بود، با توجه به دوتا پنلی که این چپتر نشون داد بروک پیش زورو نیست. احتمالا همون فرضیه ای که داشتم درست بود.
فقط چیزی که همچنان آزارم میده این CP0 هست (از اینجا به بعد یکم آینده رو میخوام پیشبینی کنم)

زورو و سانجی که احتمالا هیچکاری نتونن بکنن، لوفی هم احتمالا نتونه کاری کنه، میمونه بقیه تیم و جینبی که به نظرم هنوز نقطه اوجشون رو نداشتن شاید وقت نمایش اوناست ! اگر نتونن کاری کنن یا باید اتفاق خاصی بیوفته یا کسی بیاد که خیلی بعید میدونم یک شخصیت جدیدی بیاد. اگر نتونن کاری کنن شاید روبین رو ببرن ایندفعه لوفی بره خود مقر دولت جهانی رو آتیش بزنه :D (شاید بقیه ناکاماها و گروه ها هم بیان کمک)
از اونطرف (خط زمانی از دستم در رفته) فکر میکنم سابو و شیراهوشی و بقیه نماینده ها توی مقر فرماندهی هستن پس احتمالش زیادتر بشه. ضمن اینکه داستان وانپیس به نظرم به جایی رسیده که دیگه ماجراجویی خاصی نداره که جلوی کلاه حصیری ها سبز بشه از اینجا به بعد احتمالا حوادث بهم مرتبط گروه رو دنبال خودش بکشونه.

راز شنکس، رویارویی لوفی با تیچ و آکاینو، رویارویی زورو و میهاک، اون دانشمنده، انقلابی ها، جوی بوی، تاریخ گم شده و "وانپیس" چه چیزایی که در انتظارمون هست .. :x
تازه اگر اتفاق یا داستان خاصی رو نشه !

Jujutsu Kaisen Season 2

Winter 2023
View attachment 244259
---
یک لیک هایی هم میگند فصل دوم Vinland Saga بجای Wit در....

Mappa ساخته میشه.:| اینا فازشون چیه واقعا!:|
من همش فکر میکردم فصل دوم این معرفی شده و تاریخ پخششم نزدیک تره :-"
2023 :|
ولی خوب حالا که بحث جوجوتسو شد، من مانگاش رو هفتگی دنبال میکنم و فعلا خیلی خوب داره پیش میره، فقط اینکه تا 1 سال دیگه خیلی جلوتر میره مانگا و انیمه خیلی عقب میمونه.
+
داریم به سمتی میریم که کلا بقیه استدیو ها رو تعطیل کنن همین mappa بمونه فقط :-" لامصبا بسه دیگه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or