Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اینکه چرا Pure Titan ها دوباره شروع کردن به خوردن ملت بعدا توضیح داده میشه یا توضیحی ندارن براش؟ :دی مگه ارن همه اینارو کنترل نمیکنه؟
از حق نگذریم فضای آخر الزمانی رو به خوبی تونستن نشون بدن.

آقا ی سوال فنی...
کسایی که مانگا میخونن، بعد که انیمه اون مانگا ساخته میشه، از انیمه‌ش لذت میبرن؟
الان مثلا کسایی که demon slayer خوندن از دیدن این فصل لذت بردین؟
اینو خیلی کنجکاوم بدونم :D
الان من هم دیمن و هم موشوکو تنسی رو خیلی ترغیب شدم بخونم ولی نامردا انیمه‌شون خیلی خوش ساخته
حیفم میاد بخونم بعدا انیمه بیاد و با انیمه زیاد حال نکنم یا اون حس تازگی رو برام نداشته باشه....
نظرتون راجب این مسئله چیه اساتید؟

آقا ی سوال فنی...
الان من هم دیمن و هم موشوکو تنسی رو خیلی ترغیب شدم بخونم ولی نامردا انیمه‌شون خیلی خوش ساخته
حیفم میاد بخونم بعدا انیمه بیاد و با انیمه زیاد حال نکنم یا اون حس تازگی رو برام نداشته باشه....
فتوای من اینه:
نخون...تهش لذت خودته که مهمه! فقط در صورتی بخون که انیمه رفته توی باقالیا، وگرنه بجز اینکه اتفاقات آینده رو بفهمی چه فایده ایی برات داره؟

مثلا اینم که من بعضا وانپیس میخونم بخاطر موجودات بیشعوری هستند که اسپویل+ خیلی سخت برام به انیمه برسم. وگرنه اگر میتونستم با انیمه تا آخر این آرک میرفتم.
+
@Akiba که باید خفه اش کنم. پست در مورد مانگای وانپیس نده!:))

آقا ی سوال فنی...
بستگی داره به اینا:
1- کیفیت انیمه به گند کشیده بشه مثلOne Piece, berserk ,one punch man و.... که بهترین کار ادامه مانگا هست
2-طولانی شدن روند انیمه شدن مانگا!کار هایی بوده که بعده 3-7 سال فصل جدیدشون اومدن با این که ازشون خوشم اومده بود اون زمان ولی کلا داستان رو فراموش کردم بعد برای اینکه بفهمی چی به چی باید دوباره بری فصل اول ببینی و... که 2 برابر بیشتر وقت میگیره یا دیگه مثل قدیما حال نمیکنی

یه چیزی که هست مانگا هم باید با کیفیت باشه الا به هرکی بگی برو مانگا hunter x hunter بخونه طرف زده میشه بعد به همون انیمه رو پیشنهاد بدی براش تبدیل به شاهکار میشه!
بعضی استدیو ها به عنوان مثال همین ufotable که سازنده دیمن سلیر هست واقعا سنگ تموم گذاشتن برای انیمه که ارزش رو شدیدا بالا برده! اگه از اول بدون دیدن انیمه میرفتی سراغ مانگاش شاید برات همه چیز معمولی میبود از شخصیت هاش گرفته تا....و دراپ میکردی :D من مانگاش رو خوندم یه کار معمولی بود ولی انیمه اش واقعا تمام نقطه ضعف مانگا رو پوشش داده و به قول dota باز کرری میکنه داستان و...
از اون طرف مانگای موشوکو تنسی واقعا خوش ساخته و ارزش خوندن رو داره کنار مانگا بعضی اتفاقات که تو انیمه اسکیپ شدن رو بهتر نشون میده

خلاصه باید خودت دو دوتا چهارتا کنی ببینی ارزش داره یا نه مثلا همین One Piece هر وقت دراپ کردی انیمه اش رو رفتی سراغ مانگاش برد کردی:D

از اون طرف مانگای موشوکو تنسی واقعا خوش ساخته و ارزش خوندن رو داره کنار مانگا بعضی اتفاقات که تو انیمه اسکیپ شدن رو بهتر نشون میده

خلاصه باید خودت دو دوتا چهارتا کنی ببینی ارزش داره یا نه مثلا همین One Piece هر وقت دراپ کردی انیمه اش رو رفتی سراغ مانگاش برد کردی:D
مخالفم
اقتباس 1:1 لایت نوول اگر غیر ممکن نباشه وحشتناک سخته...حالا چه موشوکو تنسی و ریزیرو ایی باشند که اینقدر سرشون کار میشه چه کاری های دیگه.
اصلا نمیشه چیزی رو اسکیپ نکرد. فرمت ها واقعا زمین تا آسمون متفاوت هستند. در مانگا بازم ما با یک کار تصویری طرفیم، کار استدیو سازنده باز خیلی آسون تره.
در لایت نوول شما با حجم وسیعی تکست طرف هستی که باید از یکجایی بزنی اصلا نزنی خراب میکنی.:دی
بگذریم مانگای موشوکو تنسی بنظرم اصلا بخوبی انیمه و کار اصلی نیست. اون حس رو کار اصلی رو نمیده، اقتباس شاهکار اشم که اصلا نگو.
---

وانپیس هم بنظرم اینقدر انیمه خوبه نه آدم به اون سوییچ کنه.

آقا ی سوال فنی...
:-"
مسلما چون ادم داستان و سورپرایز ها و... رو میدونه از لذت انیمه دیدن کم میشه، ولی اگه کیفیت انیمه بالا باشه دیدنش همچنان لذت بخشه. یجورایی میشه گفت دوباره تجربه کردن داستان با صداگزاری، موسیقی و انیمیشن هست ولی خوب دیگه ادم سورپرایز نمیشه :-"
demon slayer هم این وسط همونطور که دوست بالایی گفت انیمش یه سر و گردن از مانگاش بالاتره و بخاطر همین از حد معمول هم لذت دیدنش بیشتر هست.
+
به نظر من در کل ارزش داره ادم بره سراغ مانگا...
البته این نظر احتمالا به این بر میگرده که من به شخصه مرض دارم :-" و نمیتونم صبر کنم و باید حتما ادامه داستان و ... رو سریع بفهمم وگرنه شبا خوابم نمیبره :-" :-" :-"

آقا ی سوال فنی...
بستگی به کیفیت انیمه داره ، ولی خوب مسلما اون لذت و تازگی رو نداره تحت هر شرایطی

یه حسی بهم میگه مدت هاست سمت انیمه نیومدی

توی این مورد باید بپرسید، آیا ارزش داره آدم بره سراغ مانگا؟
چون انیمه ی کیمیتسو خودش عالیه! یعنی آدم داستانم بدونه، باز اونقدری خوب هست که بلز آدم وقت بزاره و لذت ببره از انیمه ش!

اما آیا مانگاش اونقدر ارزش داره که آدم بره اون رو بخونه؟
من فقط یه نگاهی به مانگاش، اونم چپترهای ابتدایی انداختم...
به نظرم اصلا ارزشش رو نداشت... طراحیش واقعا به دلم ننشست!
شینگکی هم دقیقا همینطور:-" (البته خودم یه مدت میخوندم مانگاش رو، ولی اون زمان هم اینکه اصلا جواب سوال نمیداد و بدتر سوال ایجاد میکرد + طراحی بسیار فاجعه بود:-" )

هانتر هم بالاتر مثال زدن بچه ها:-"

---

برسرک حالا برعکسه مثلا! طراحی مانگا فوق العاده خفن، اقتباس های انیمه فاجعه...

وان پیس یه بازه ای به نظرم آره انیمه فاجعه بود:-" الان هر دوتاش لذت بخشه:-"

این قسمت زیاد داستان جلو نرفت با اینحال تنش و اضطراب ناشی از تصمیم هولناک ارن رو میشد توی فضاسازی آخرالزمانی انیمه حس کرد. اما چند موضوع، خداروشکر این دختربچه ی روی مخ رو که من بشدت منزجرم ازش، توی این قسمت با اینکه حضور پر رنگی داشت اما نرمال تر بود و بهتر میشد تحملش کرد اما ارزوی قلبی من مرگ دردناکش هست. موضوع بعدی اینکه من داستان برام اصلا اسپویل نشده و دوست دارم انتهای داستان بیشتر به سمت خواسته ی ارن تموم بشه حتی اگه بزنه همه رو بکشه. چراکه این قسمت یجوری بود که از یکطرف خود میکاسا ، ارمین و رفقای نزدیک ارن از مسیری که ارن پیش گرفته بود ناراضی بودن از طرفی هم این دختربچه هه دوباره تو داستان جون گرفت و همینطور اون دختر غوله اخر قسمت از توی زره اش درومد که میخوام بگم یجوری بود که انگار داستان به سمتی میرفت که جبهه ی مقابل ارن داشت قدرت میگرفت که برن مثلا مقابل ارن بایستن که من واقعا امیدوارم درنهایت ارن بزنه همه شون رو نابود کنه و اینا اصلا اجازه شاخ شدن نداشته باشن. انشاالله

چون انیمه ی کیمیتسو خودش عالیه! یعنی آدم داستانم بدونه، باز اونقدری خوب هست که بلز آدم وقت بزاره و لذت ببره از انیمه ش!

شینگکی هم دقیقا همینطور:-" (البته خودم یه مدت میخوندم مانگاش رو، ولی اون زمان هم اینکه اصلا جواب سوال نمیداد و بدتر سوال ایجاد میکرد + طراحی بسیار فاجعه بود:-" )

---

من از الان دارم فکر میکنم موقعی که خبر تموم شدن این ارک تو مانگا اومد ، چطوری یه چند ماه بیشتر تحمل کنم تا تو انیمه هم تموم شه و نرم سمت مانگا ، خیلی این ارک انیمش عالیه

---

اندر احوالات طراحی مانگای شینگکی همین بس، که هر وقت یه چپتر جدید رو میخوندم، بعدش باید میرفتم داخل تاپیک بحث و گفتگوی ردیت و یه خلاصه ای از داستان اون چپتر و نظرات و فرضیه های ملت رو میخوندم تا تازه متوجه بشم کی به کی بوده و چه اتفاقی افتاده :D

اندر احوالات طراحی مانگای شینگکی همین بس، که هر وقت یه چپتر جدید رو میخوندم، بعدش باید میرفتم داخل تاپیک بحث و گفتگوی ردیت و یه خلاصه ای از داستان اون چپتر و نظرات و فرضیه های ملت رو میخوندم تا تازه متوجه بشم کی به کی بوده و چه اتفاقی افتاده :D
یک سری جاها واقعا مشخص نبود الان این یارو ارن یا جین یا لیوای :))
کلا وضعیتش حداقل اون زمان ( محتوای سیزن 2) همینقدر فاجعه بود!
جلوتر نمیدونم یاد گرفت طراحی یا نه آخرش:-"

یک سری جاها واقعا مشخص نبود الان این یارو ارن یا جین یا لیوای :))
کلا وضعیتش حداقل اون زمان ( محتوای سیزن 2) همینقدر فاجعه بود!
جلوتر نمیدونم یاد گرفت طراحی یا نه آخرش:-"
والا تا آخرش من همین مشکل رو داشتم. حالا بعضی کاراکترها ویژگی های مشخصه داشتن ولی یه سری ها رو نمیشد از هم تشخیص داد. بعضی صحنه ها هم درست نمایش داده نشده بودن. برای همین منتظرم انیمه تموم بشه تا دوباره اون بخش ها رو توی انیمه ببینم :D

شماها خیلی همت دارید خدایی :D
من این جوریم که اگه تریلر انیمه خوب باشه عین روانی ها می پرم رو هایپ ترین خود مانگا و تا تهش رو میخونم میرم جلو
الان دقیقا دارم همین جوری Yofukashi no Uta رو میخونم
(اگه نمیدونید این انیمه)

همین My Dress up Darling رو یکم دیر کشف کردم، دو قسمت انیمه طول کشید تا بیفتم رو ریل مانگا دوباره و همین ماه پیش آنگویینگش کردم :-"
حتما انیمه رو ادامه بدید که واقعا قسمت های محشری در راهه

الان به زور @Arima Kishou نمیرم چینساومن رو بخونم :دی
البته یه مورد عجیب این وسط اتک آن تایتانه که بین پخش فصل اول و فصل دوم رفتم سراغ مانگا
بعد دیدم Naaaaah حال نمی ده :دی وایسادم و برگشتم سمت انیمه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or