Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

آقا ی سوال فنی...
کسایی که مانگا میخونن، بعد که انیمه اون مانگا ساخته میشه، از انیمه‌ش لذت میبرن؟
الان مثلا کسایی که demon slayer خوندن از دیدن این فصل لذت بردین؟
اینو خیلی کنجکاوم بدونم :D
الان من هم دیمن و هم موشوکو تنسی رو خیلی ترغیب شدم بخونم ولی نامردا انیمه‌شون خیلی خوش ساخته
حیفم میاد بخونم بعدا انیمه بیاد و با انیمه زیاد حال نکنم یا اون حس تازگی رو برام نداشته باشه....
نظرتون راجب این مسئله چیه اساتید؟
کلا میزان خوندن مانگا با میزان دیدن انیمه رابطه معکوس داره :D من خودم نسبتا زیاد مانگا/منهوا می‌خونم، سر همین هم اکثر انیمه‌هایی که هر سال عرضه می‌شن، قبلا مانگاشون رو خوندم. توی این حالت، اگه خیلی با مانگا حال کرده باشم، سراغ انیمه‌اش هم می‌‌رم. توی این شرایط، بر خلاف تصور اولیه، امکان دراپ کردن انیمه زیاد می‌شه:D ناخودآگاه حساسیت‌ات نسبت به جزئیات بالا می‌ره، دوست داری که مانگا به بهترین شکل ممکنه اقتباس شده باشه. سر همین قضیه، وقتی که همه‌چی پرفکت نباشه، توی ذوقت می‌خوره. نمونه‌اش Hinamatsuri ـه. انیمه‌اش، واقعا خوبه. ولی من چون هر قسمت رو توی ذهنم مدام با مانگا مقایسه می‌کردم، اون طور که باید و شاید ازش لذت نبردم. به نظرم مانگاش به شکل مشخصی از انیمه‌اش سرتره. حالت برعکسش هم هست، مثل همین Demon Slayer. من از چند سال پیش که تازه 7-8 چپتر ازش منتشر شده بود، شروع به خوندنش کردم. واقعا از دیدن انیمه‌اش لذت بردم. استودیو سازنده قشنگ ترکونده!<:-P

شماها خیلی همت دارید خدایی :D

الان به زور @Arima Kishou نمیرم چینساومن رو بخونم :D
البته یه مورد عجیب این وسط اتک آن تایتانه که بین پخش فصل اول و فصل دوم رفتم سراغ مانگا
بعد دیدم Naaaaah حال نمی ده :D وایسادم و برگشتم سمت انیمه :D
برو chainsaw man رو بخون....
بعد بیا با هم بهش فحش بدیم 8-> :-"

شماها خیلی همت دارید خدایی :D
من این جوریم که اگه تریلر انیمه خوب باشه عین روانی ها می پرم رو هایپ ترین خود مانگا و تا تهش رو میخونم میرم جلو
الان دقیقا دارم همین جوری Yofukashi no Uta رو میخونم
(اگه نمیدونید این انیمه)

همین My Dress up Darling رو یکم دیر کشف کردم، دو قسمت انیمه طول کشید تا بیفتم رو ریل مانگا دوباره و همین ماه پیش آنگویینگش کردم :-"
حتما انیمه رو ادامه بدید که واقعا قسمت های محشری در راهه

الان به زور @Arima Kishou نمیرم چینساومن رو بخونم :D
البته یه مورد عجیب این وسط اتک آن تایتانه که بین پخش فصل اول و فصل دوم رفتم سراغ مانگا
بعد دیدم Naaaaah حال نمی ده :D وایسادم و برگشتم سمت انیمه :D
این Yofukashi no Uta رو تعریفش رو داخل یه ویدئو از گیگاگ دیدم. یکی از تفریحات منم یه زمانی پیاده روی شبانه توی خیابون های خلوت شهر بود. کلا فازش رو خیلی دوست دارم، امیدوارم انیمه اش هم خوب در بیاد :D

واقعا از خودتون خجالت بکشید که از مانگای هانتر انتقاد می‌کنید.
کسی که نتونه زیبایی هانتر رو درک کنه، معلومه که هیچ ادراک هنری در وجودش نداره.

تصویر پیوست رو ببینید. واقعا جز زیبایی در این تصویر چیزی هست؟
--------
از لودگی که بگذریم، من به عنوان یه Manga Person همیشه مانگا رو به انیمه ترجیح میدم.
و اگه اقتباس خیلی رویایی باشه، سراغ اونم میرم و لذت دو چندانی می‌برم.

Attachments

• 010.jpg
    010.jpg
    159.4 KB · مشاهده: 54
یه حسی بهم میگه مدت هاست سمت انیمه نیومدی
اوایل این ارک وانو بود که دراپ کردم :D
استایل و گرافیک انیمه واقعا پیشرفت کرده درست (با این که خودم استایل قدیمی رو خیلی دوست دارم) ولی روند داستان شدیدا شدیدا کند میره جلو رسما یادمه 2-3 قسمت دیالوگ انیمه شده بود هاا هاا هاا مواها مواها... هی اینطوری می خندیدن(دوره بره قسمت 920):| یه قسمت انیمه انگار شدع بود 2 تا پنل پاورپوینت که هی عقب جلو میکردن:| قدیما مثلا از هر 10 چپتر مانگا یه 5 قسمت میدادن الا شده از هر5چپتر مانگا 15-20 قسمت انیمه!فقط فقط یه 5 دقیقه صحنه مفید داره بقیه شده ویژوال که طرف داره داد میزنه کلی پشت صحنه رنگارنگ و....ولی داستان نمیره جلو قشنگ انگار به شور ادم توهین میشه!:D وگرنه من خودم فن شدید وان پیس هستم و 2یا3 باری از اول تا ارک مارینفورد دیدم ولی واقعا اینی که الا پخش میشه سوهان روحه و بخاطر فاصله نزدیک مانگا به انیمه حاضر نیستن یه چند ماه رو متوقف کنن کار رو

اوایل این ارک وانو بود که دراپ کردم :D
استایل و گرافیک انیمه واقعا پیشرفت کرده درست (با این که خودم استایل قدیمی رو خیلی دوست دارم) ولی روند داستان شدیدا شدیدا کند میره جلو رسما یادمه 2-3 قسمت دیالوگ انیمه شده بود هاا هاا هاا مواها مواها... هی اینطوری می خندیدن(دوره بره قسمت 920):| یه قسمت انیمه انگار شدع بود 2 تا پنل پاورپوینت که هی عقب جلو میکردن:| قدیما مثلا از هر 10 چپتر مانگا یه 5 قسمت میدادن الا شده از هر5چپتر مانگا 15-20 قسمت انیمه!فقط فقط یه 5 دقیقه صحنه مفید داره بقیه شده ویژوال که طرف داره داد میزنه کلی پشت صحنه رنگارنگ و....ولی داستان نمیره جلو قشنگ انگار به شور ادم توهین میشه!:D وگرنه من خودم فن شدید وان پیس هستم و 2یا3 باری از اول تا ارک مارینفورد دیدم ولی واقعا اینی که الا پخش میشه سوهان روحه و بخاطر فاصله نزدیک مانگا به انیمه حاضر نیستن یه چند ماه رو متوقف کنن کار رو
نه دیگه، از 3D2Y به بعد که رفتم سراغ مانگا، دقیقا یک چپتر ، یک قسمت بوده:-"

اگر انیمه فقط همون دو دیالوگ بوده(که نبوده) مانگا هم فقط همون دوتا بوده(که نبوده:-")

ولی خوب خوندن مانگا چون سریع و پشت همه، زود تموم میشه:-"

دیشب برای چندمین بار فصل اول اتک رو دیدم، امروز هم قسمت جدید رو دیدم و واقعا وقتی کنار هم مقایسه میشن به کیفیت پایین و طراحی بد انیمه پی میبری. دوستانی که اخبار رو دنبال میکنن چرا اینقدر کیفیتش توی فصل 4 افت کرده؟

دیشب برای چندمین بار فصل اول اتک رو دیدم، امروز هم قسمت جدید رو دیدم و واقعا وقتی کنار هم مقایسه میشن به کیفیت پایین و طراحی بد انیمه پی میبری. دوستانی که اخبار رو دنبال میکنن چرا اینقدر کیفیتش توی فصل 4 افت کرده؟
تغییر استدیو سازنده
پول
زمان

به غیر MAL چه سایتی رو واسه دیدن مخلفات انیمه پیشنهاد میکنید ؟ میخوام یـ جوری باشه که اپیزود های مهم قشنگ شسته رفته با تایم لاین انتشارشون هایلایت کرده باشه . اگه چارت مانند باشه که دیگه چه بهتر :-" بعضی وقتا که میرم داخل MAL قشنگ سر درد میگیرم 8-|

به غیر MAL چه سایتی رو واسه دیدن مخلفات انیمه پیشنهاد میکنید ؟ میخوام یـ جوری باشه که اپیزود های مهم قشنگ شسته رفته با تایم لاین انتشارشون هایلایت کرده باشه . اگه چارت مانند باشه که دیگه چه بهتر :-" بعضی وقتا که میرم داخل MAL قشنگ سر درد میگیرم 8-|
نمیدونم، ولی بچه های اینجا هم توی این موارد خوبند.:دی

بنظرتون توی 2022 اپیزود خفن تر از قسمت 10 فصل دوم Demon Slayers داریم؟ این شینگکی حداقل از لحاظ انیمیشن هیچموقع اینطور نمیشه.

شاید CSM یا شایدم یک چیز خفنی Wit یا استدیو Bind رو کنه.

به بقیه امیدی ندارم...ولی WhiteFox از لحاظ کارگردانی میتونه چیزای خفنی رو کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or