i am dead
کاربر سایت
دوستان مگه قسمت اخر DS قرار نبود 45 دقیقه باشه?
من الان گرفتم 32 دقیقه بیشتر نیست
کلا میزان خوندن مانگا با میزان دیدن انیمه رابطه معکوس دارهآقا ی سوال فنی...
کسایی که مانگا میخونن، بعد که انیمه اون مانگا ساخته میشه، از انیمهش لذت میبرن؟
الان مثلا کسایی که demon slayer خوندن از دیدن این فصل لذت بردین؟
اینو خیلی کنجکاوم بدونم
الان من هم دیمن و هم موشوکو تنسی رو خیلی ترغیب شدم بخونم ولی نامردا انیمهشون خیلی خوش ساخته
حیفم میاد بخونم بعدا انیمه بیاد و با انیمه زیاد حال نکنم یا اون حس تازگی رو برام نداشته باشه....
نظرتون راجب این مسئله چیه اساتید؟
احتمالا با تبلیغات تی وی اینقدر میشده. درسته! بزن به رگدوستان مگه قسمت اخر DS قرار نبود 45 دقیقه باشه?
برو chainsaw man رو بخون....شماها خیلی همت دارید خدایی
الان به زور @Arima Kishou نمیرم چینساومن رو بخونم
البته یه مورد عجیب این وسط اتک آن تایتانه که بین پخش فصل اول و فصل دوم رفتم سراغ مانگا
بعد دیدم Naaaaah حال نمی دهوایسادم و برگشتم سمت انیمه
![]()
این Yofukashi no Uta رو تعریفش رو داخل یه ویدئو از گیگاگ دیدم. یکی از تفریحات منم یه زمانی پیاده روی شبانه توی خیابون های خلوت شهر بود. کلا فازش رو خیلی دوست دارم، امیدوارم انیمه اش هم خوب در بیادشماها خیلی همت دارید خدایی
من این جوریم که اگه تریلر انیمه خوب باشه عین روانی ها می پرم رو هایپ ترین خود مانگا و تا تهش رو میخونم میرم جلو
الان دقیقا دارم همین جوری Yofukashi no Uta رو میخونم
(اگه نمیدونید این انیمه)
همین My Dress up Darling رو یکم دیر کشف کردم، دو قسمت انیمه طول کشید تا بیفتم رو ریل مانگا دوباره و همین ماه پیش آنگویینگش کردم
حتما انیمه رو ادامه بدید که واقعا قسمت های محشری در راهه
الان به زور @Arima Kishou نمیرم چینساومن رو بخونم
البته یه مورد عجیب این وسط اتک آن تایتانه که بین پخش فصل اول و فصل دوم رفتم سراغ مانگا
بعد دیدم Naaaaah حال نمی دهوایسادم و برگشتم سمت انیمه
![]()
اوایل این ارک وانو بود که دراپ کردمیه حسی بهم میگه مدت هاست سمت انیمه نیومدی
نه دیگه، از 3D2Y به بعد که رفتم سراغ مانگا، دقیقا یک چپتر ، یک قسمت بودهاوایل این ارک وانو بود که دراپ کردم
استایل و گرافیک انیمه واقعا پیشرفت کرده درست (با این که خودم استایل قدیمی رو خیلی دوست دارم) ولی روند داستان شدیدا شدیدا کند میره جلو رسما یادمه 2-3 قسمت دیالوگ انیمه شده بود هاا هاا هاا مواها مواها... هی اینطوری می خندیدن(دوره بره قسمت 920)یه قسمت انیمه انگار شدع بود 2 تا پنل پاورپوینت که هی عقب جلو میکردن
قدیما مثلا از هر 10 چپتر مانگا یه 5 قسمت میدادن الا شده از هر5چپتر مانگا 15-20 قسمت انیمه!فقط فقط یه 5 دقیقه صحنه مفید داره بقیه شده ویژوال که طرف داره داد میزنه کلی پشت صحنه رنگارنگ و....ولی داستان نمیره جلو قشنگ انگار به شور ادم توهین میشه!
وگرنه من خودم فن شدید وان پیس هستم و 2یا3 باری از اول تا ارک مارینفورد دیدم ولی واقعا اینی که الا پخش میشه سوهان روحه و بخاطر فاصله نزدیک مانگا به انیمه حاضر نیستن یه چند ماه رو متوقف کنن کار رو
تغییر استدیو سازندهدیشب برای چندمین بار فصل اول اتک رو دیدم، امروز هم قسمت جدید رو دیدم و واقعا وقتی کنار هم مقایسه میشن به کیفیت پایین و طراحی بد انیمه پی میبری. دوستانی که اخبار رو دنبال میکنن چرا اینقدر کیفیتش توی فصل 4 افت کرده؟
نمیدونم، ولی بچه های اینجا هم توی این موارد خوبند.به غیر MAL چه سایتی رو واسه دیدن مخلفات انیمه پیشنهاد میکنید ؟ میخوام یـ جوری باشه که اپیزود های مهم قشنگ شسته رفته با تایم لاین انتشارشون هایلایت کرده باشه . اگه چارت مانند باشه که دیگه چه بهتربعضی وقتا که میرم داخل MAL قشنگ سر درد میگیرم
![]()
نسخه اول رو که همین چند روز پیش دیدم و حسابی گند زده بودن، از انتخاب کاراکتر بگیر تا پیشرفت داستان و اسکیپ کردن خیلی از اتفاقات مهم و شخصیت های دوست داشتنی و نفرت داشتی!