Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بنظرتون توی 2022 اپیزود خفن تر از قسمت 10 فصل دوم Demon Slayers داریم؟ این شینگکی حداقل از لحاظ انیمیشن هیچموقع اینطور نمیشه.

شاید CSM یا شایدم یک چیز خفنی Wit یا استدیو Bind رو کنه.

به بقیه امیدی ندارم...ولی WhiteFox از لحاظ کارگردانی میتونه چیزای خفنی رو کنه.
از نظر انیمیشن و مخصوصا انیمیشن مبارزات الان ufotable بهترین استودیو موجود هست به نظرم و برای کیمتسو هم سنگ تموم گزاشتن و خیلی بعیده کسی بهتر از اینا بتونه چیزی درست کنه امسال. کلا فقط خودشون با خودشون می تونن رقابت کنن :D

چند وقت پیش به طور اتفاقی تو یه کانال های یوتوب با انیمه GTO اشنا شدم بالاخره فرصت شد ببنیم . واقعا اثر کمدی نابی بود ، تعجبم چطور تو این سالها ندیده بودمش مخصوصا برا منی که عاشق انیمه های رترو هستم حیف که دیگه انیمه را ادامه ندادن .

بعد از حدود 30 قسمت غیبت صغرا از مانگا وان پیس دیروز پیش خودم گفتم حتما به حمد الله دیگه ارک وانو تموم شده نشستم یه پشت تا چپتر 1040 خوندم ولی خیر ظاهرا این قصه سر دراز دارد ! :D ولی راضیم ازشون خوب جایی تموم شد.

دوستان انیمه به درد بخور تو این یکی دو سال اومده باشه چی پیشنهاد میدید ؟ مخصوصا کمدی که احساس میکنم بیش از هر موقع دیگه بهش نیاز دارم . اوساما رنکیک و دیمون اسلیر که تعریفشو شنیدم تو واچ لیستم هستم .

پ ن 1 : خبری از فصل دوم Dorohedoro نیست ؟

پ ن 2 : مانگا Chainsawman چطوره ارزش خوندن داره ؟ انیمش که ظاهرا قراره امسال بیاد

پ ن 3: دلم واقعا برا گینتاما تنگ شده خیلی جای خالیش حس میشه 😢

دوستان انیمه به درد بخور تو این یکی دو سال اومده باشه چی پیشنهاد میدید ؟ مخصوصا کمدی که احساس میکنم بیش از هر موقع دیگه بهش نیاز دارم . اوساما رنکیک و دیمون اسلیر که تعریفشو شنیدم تو واچ لیستم هستم .
Mushoku Tensei

چند وقت پیش به طور اتفاقی تو یه کانال های یوتوب با انیمه GTO اشنا شدم بالاخره فرصت شد ببنیم . واقعا اثر کمدی نابی بود ، تعجبم چطور تو این سالها ندیده بودمش مخصوصا برا منی که عاشق انیمه های رترو هستم حیف که دیگه انیمه را ادامه ندادن .

بعد از حدود 30 قسمت غیبت صغرا از مانگا وان پیس دیروز پیش خودم گفتم حتما به حمد الله دیگه ارک وانو تموم شده نشستم یه پشت تا چپتر 1040 خوندم ولی خیر ظاهرا این قصه سر دراز دارد ! :D ولی راضیم ازشون خوب جایی تموم شد.

پ ن 1 : خبری از فصل دوم Dorohedoro نیست ؟

پ ن 2 : مانگا Chainsawman چطوره ارزش خوندن داره ؟ انیمش که ظاهرا قراره امسال بیاد

پ ن 3: دلم واقعا برا گینتاما تنگ شده خیلی جای خالیش حس میشه 😢
Kaguya Sama : Love Is War
کمدیست:-"

نمیدونم کسی این جا خوندتش یا نه. کار محجوری نیست ولی خیلی هم شناخته شده نیست

نشستم دارم Onani Master Kurosawa رو میخونم و اصن به طرز عجیبی تکون میده آدم رو ریتم داستانش.
حسی رو نسبت به این مانگا دارم موقع خوندنش که نسبتا شدیدترش رو موقع خوندن اویاسومی پون پون داشتم

قشنگ قلب آدم درد می گیره

یعنی همین که مانگا اسپین اففی نداره، برای من جای تعجب داره.:/
دقیقا 2 روز پیش داشتم با یکی از دوستان در مورد همین حرف میزدم :-" با این وضعیت محبوبیت و فروش، و اینکه نسبتا تایم زیادی از تموم شدن مانگا میگذره، جالبه براش اسپین اف و ... معرفی نشده :|
راحت میتونن داستانو ببرن به گذشته و یه اسپین اف خوب ازش در بیارن و دست مانگاکا یجورایی خیلی بازه :-"

البته شاید بنده خدا مانگاکا همچنان توی شوک موفقیت اخیر انیمه و مانگا باشه و برای همین ساکت مونده :-"

امیدوارم این فلوک به فجیع ترین شکل ممکن زیر دست پای این تایتانا له بشه 8-| از همون اول شخصیتش خلق شده که نچسب و رو اعصاب باشه
بنده خدا لیوای رو هم الکی الکی زمین گیرش کردن Humanity's strongest soldier :( (تیپیکال شخصیت overpower که باید همیشه نرف بشه)

آخرین ویرایش:
امیدوارم این فلوک به فجیع ترین شکل ممکن زیر دست پای این تایتانا له بشه 8-| از همون اول شخصیتش خلق شده که نچسب و رو اعصاب باشه
بنده خدا لیوای رو هم الکی الکی زمین گیرش کردن Humanity's strongest soldier :( (تیپیکال شخصیت overpower که باید همیشه نرف بشه)

به نظرم لیوای به اون شدت زخمی نشده و اینم یکی‌از اون ترفند های روایت قصه است که هم جذابیت داستان حفظ بشه و هم دشمن گول بخوره.
در کل این قسمت با توجه به اینکه آخرای داستان هستیم خیلی داستان جلو نرفت.

به نظرم لیوای به اون شدت زخمی نشده و اینم یکی‌از اون ترفند های روایت قصه است که هم جذابیت داستان حفظ بشه و هم دشمن گول بخوره.
در کل این قسمت با توجه به اینکه آخرای داستان هستیم خیلی داستان جلو نرفت.
میفهم چی میگی ولی لیوای رو بخوای حساب کنی خیلی OP ـه اینا یـ بار سر یـ پیچ خوردگی الکی زدن کل فصل دوم مصدومش کردن که کمی داستان بالانس بشه اینجا تو این فصل تا الان نشون دادن حداقل دوتا از انگشتاش رو از دست داده قیافش هم نابود شده ستینگ داستان هم میگم مثل Demon Slayer و بقیه انیمه ها نیست که یهو انسانای معمولی با چنین جراحاتی بتونن مبارزه کنن و با یـ پیچ خوردگی جزئی عملا میرن هوا خوری . لیوای در یـ صورت میتونه مبارزه کنه تبدیل به تایتان بشه که اونم بعیده !

به غیر MAL چه سایتی رو واسه دیدن مخلفات انیمه پیشنهاد میکنید ؟ میخوام یـ جوری باشه که اپیزود های مهم قشنگ شسته رفته با تایم لاین انتشارشون هایلایت کرده باشه . اگه چارت مانند باشه که دیگه چه بهتر :-" بعضی وقتا که میرم داخل MAL قشنگ سر درد میگیرم 8-|

anime-planet رو چک کن ببین چیزی که که میخوای رو داره

..............

فصل دوم انیمه Classroom of the Elite تایید شد????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or