Albis
کاربر سایت
شما به آهنگا و تدوین شروع فصلای پیش نگاه کن ببین تفاوت از کجا تا کجاست.
بعدش از اون 16 قسمت Part 1 که بنظرم زباله ای بیش نبود کدوم سکانس ها براتون خاطره انگیز شد و چند بار برگشتید پارت 1 رو دوباره نگاه کنید؟ من که بلوریش رو دیدم بلافاصه پاکش کردم.
وقتی بیننده نمیتونه با صدای شخصیت ها ارتباط برقرار کنه و یه مشت دادُ فریاد و ناله پوچ و بی معنی رو میکوبن تو سرش این یعنی ناتوانی تیم کارگردانی از گرفتن بازدهی بالای صداپیشه ها که فصل های پیش داشتن. با شنیدن کدوم دیالوگها از فصل 4 تحت تاثیر قرار گرفتید؟ یه چند تا نمونه بهمون نشون بدید بی زحمت.
از بحث کیفیت صداپیشگی که بگذریم تنها همین بخش کوتاه به کل قسمتای استودیوی MAPPA توی این مدت می ارزه که بارها میشه برگشت نگاش کرد و خسته نشد.
فقط در یکجا باهاتون موافقم که Wit اینقدر استاندارد بالایی ایجاد کرد که MAPPA هر چقدر تلاش کنه بازم آشغال بنظر میرسه. دیگه به بحث زوایای دوربین و موسیقی پس زمینه نپردازیم که کلا تو دیوارن. بله کار به موقع رسید و خوبه که شما دارید ازش لذت میبرید ولی از نظر من این AoT نیست و ترجیح میدادم حتی شده تا 2025 صبر کنم تا با همون سبک هنری فصل های پیش چنین اثر تکی به پایان برسه.
واقعا حرف دل منو زدی
فقط کافیه حساب کنید از فصل یک تا آخر فصل سه چند تا صحنه بوده که با موسیقی و دیالوگا به طور کامل تو ذهنمون موندگار شده؟ فصل چهار چی؟
----
من متوجه این تغییر voice actor ها بین دو فصل نشدم. احتمالا بخاطر اینکه کلش رو دوبله انگلیسی دیدم

راه دیگه ای بدای جبران گناهات پیدا نمیکنم