persiane
کاربر سایت
از دیروز دارم وان پیس رو از وسطای ارک هول کیک میبینم الان رسیدم ارک وانو ...انیمه چه پیشرفتی کرده تو گرافیک و کلا جلوه های بصری ...خیلی خوبه
تو این آرک وانو قشنگ تر هم میشه حالشو ببراز دیروز دارم وان پیس رو از وسطای ارک هول کیک میبینم الان رسیدم ارک وانو ...انیمه چه پیشرفتی کرده تو گرافیک و کلا جلوه های بصری ...خیلی خوبه
شما به آهنگا و تدوین شروع فصلای پیش نگاه کن ببین تفاوت از کجا تا کجاست.
بعدش از اون 16 قسمت Part 1 که بنظرم زباله ای بیش نبود کدوم سکانس ها براتون خاطره انگیز شد و چند بار برگشتید پارت 1 رو دوباره نگاه کنید؟ من که بلوریش رو دیدم بلافاصه پاکش کردم.
وقتی بیننده نمیتونه با صدای شخصیت ها ارتباط برقرار کنه و یه مشت دادُ فریاد و ناله پوچ و بی معنی رو میکوبن تو سرش این یعنی ناتوانی تیم کارگردانی از گرفتن بازدهی بالای صداپیشه ها که فصل های پیش داشتن. با شنیدن کدوم دیالوگها از فصل 4 تحت تاثیر قرار گرفتید؟ یه چند تا نمونه بهمون نشون بدید بی زحمت.
از بحث کیفیت صداپیشگی که بگذریم تنها همین بخش کوتاه به کل قسمتای استودیوی MAPPA توی این مدت می ارزه که بارها میشه برگشت نگاش کرد و خسته نشد.
فقط در یکجا باهاتون موافقم که Wit اینقدر استاندارد بالایی ایجاد کرد که MAPPA هر چقدر تلاش کنه بازم آشغال بنظر میرسه. دیگه به بحث زوایای دوربین و موسیقی پس زمینه نپردازیم که کلا تو دیوارن. بله کار به موقع رسید و خوبه که شما دارید ازش لذت میبرید ولی از نظر من این AoT نیست و ترجیح میدادم حتی شده تا 2025 صبر کنم تا با همون سبک هنری فصل های پیش چنین اثر تکی به پایان برسه.
Instant Ban!من متوجه این تغییر voice actor ها بین دو فصل نشدم. احتمالا بخاطر اینکه کلش رو دوبله انگلیسی دیدم![]()
یعنی فقط منم که معتقدم وویس اکتینگ انگلیسی خیلی از کاراکترا از صدای اصلیشون بهتره؟Instant Ban!
@Police _ 110 @parham_safa
---
یک حقیقتی که هست واقعا Wit استدیو خفن تری از ماپاست.
کوچکترند ولی از لحاظ Talent بنظرم خیلی قوی ترند.
شما بین تیم های ماپا نگاه کنی شاید تیم جوجوتسو و چینساو من از همه قویتر باشند. دیگه پروژه های مسخره رو به بقیه میده.:/
کلا جدا از وقت فکر نمیکنم ماپا خودشم میکشت میتونست در حد Wit شینگیکی رو بسازه.
مگر فقط تیم های این دو تا که گفتم میزاشت بالای سر انیمه، که هیچموقع این کار رو نمیکنه، چون کار های اورجینال و اقتباسی خود استدیو براش مهم ترند.
نگاه... میگن گویا دماوند کوه آتش فشانه؟یعنی فقط منم که معتقدم وویس اکتینگ انگلیسی خیلی از کاراکترا از صدای اصلیشون بهتره؟
(یعنی دیگه نگم حتی معتقدم بعضی دیالوگام که تغییرات جزئی کردن بهتر شدن؟)
۲تا چیز توهین به مقدسات هستیعنی فقط منم که معتقدم وویس اکتینگ انگلیسی خیلی از کاراکترا از صدای اصلیشون بهتره؟
اینایی که گفتی کفر بودند!یعنی فقط منم که معتقدم وویس اکتینگ انگلیسی خیلی از کاراکترا از صدای اصلیشون بهتره؟
انیمه خوبی بود...و حال میداد ...دوستان نظرتون در رابطه با انیمه nanatsu no taizai چیه؟ به نظرتون انیمه خوبیه ارزشش رو داره
من تا فصل دوم رو دیدم ولی حس میکنم ضعف پیرنگ داستانی داره، اخرش دستمون رو نزاره تو پوست گردو![]()
![]()
آه، مرسیانیمه خوبی بود...و حال میداد ...
اما "انیمه"ش یهو از نظر کیفی از فصل سه یا چهار رفت تو در و دیوار به شکل بسیااااااااار فاجعه ای
مانگا بخون![]()
نه کلا ناقص ساخته بودن! مشخص بود کار تکمیل نشده و دادن بیرون! یه چیز عجیبی بود!آه، مرسی
من احتمال میدم بخاطر tv rating باشه که PG 12 ریت شده
حیف شد پتانسیل خوبی داشت