Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این مدت یه انیمه در حال پخش دیدم که فصل اولش حدود 10 روز پیش تموم شد .
خلاصه داستانش کمی شبیه خلاصه داستانی بود که موقع دانلود موشوکو تنسی ازش خوندم ، اصلا همین خلاصه داستانش بود که نظرم رو جلب کرد و باعث شد اون انیمه دانلودش کنم.
به عنوان یه ایچی سطح قابل قبولی داشت (برعکس اکثریت مطلق ایچی هایی که دیدم) ، فصل اول هم خوب تموم شد و به شخصه ازش راضی بودم.
اسمش Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru بود ، ترجمه انگلیسیش می‌شه: The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat
من کلا یه انیمه دیده بودم که اسمش انقدر طولانی باشه ، اون‌هم انیمه زیر بود که تو همین تاپیک موقع پخشش باهاش آشنا شدم. :D

View attachment 4_5946035780659970811.mp4

این Boruto هم که دوباره زده تو جاده فیلری :D یه چند تا انیمه خوب دیگه هم معرفی میکنید؟ Hunter x Hunter و Death Note و Fullmetal Alchemist bro و حضرت Attack on Titan رو هم دیدم. One punch man و one piece هم چند قسمت دیدم دلقک بازی بود همش :-"

اقا Solo leveling تموم شده ؟
به این زودی ؟ کامل تموم شده یا نصفس ؟ :|

ویرایش : آره مثل اینکه تموم شده, تعجبم از این بود فصل اول ۱۱۰ چپتر طول کشید ولی فصل دوم/آخر کمتر بود.
حالا سوالم اینه ناول رو نیاز هست بخونم یا منهوا تا آخر پوشش داد همه چی رو ؟

آخرین ویرایش:
اقا Solo leveling تموم شده ؟
به این زودی ؟ کامل تموم شده یا نصفس ؟ :|

ویرایش : آره مثل اینکه تموم شده, تعجبم از این بود فصل اول ۱۱۰ چپتر طول کشید ولی فصل دوم/آخر کمتر بود.
حالا سوالم اینه ناول رو نیاز هست بخونم یا منهوا تا آخر پوشش داد همه چی رو ؟
منهواش تموم شده.
اما رمانش فکر کنم ۲۰-۳۰ قسمتی بعد از این جایی که منهوا تموم شد هم ادامه داره. البته داستان اصلی همین‌جا تموم شده و اون قسمت‌ها فقط زندگی روزمره (؟؟) جین‌وو بعد از پایان داستانه.
خودم از اون قسمت‌هاش بیشتر از کل منهوا خوشم می‌ومد:دی

چند روز پیش دست کردم توی لیست بلند بالای انیمه هایی که توی Backlog بزرگوار هستن تا 1-2 تاشون رو حداقل ببینم این روزا و چشمم خورد به سری monogatari...

گفتم خوب دیگه وقتشه ببینم این سری رو و bakemonogatari رو استارت زدم، اول اینکه انتظار نداشتم انیمه انقدر خاک بر سری و h*rny باشه :-" دوم اینکه، اینطور داستان های عجیب و غریب و موارد غیر عادی رو معمولا دوست میداریم ولی توی این انیمه و داستان این موارد یه حالت مصنوعی داره و انگار بزور و فقط بخاطر اینکه متفاوت باشن به انیمه اضافه شدن، بدون برنامه ریزی و هدف قبلی :-" خلاصه اینکه، بعد 5 قسمت دراپ شد :-"

بعد چشمم خورد به welcome to the nhk و ایشون رو هم دانلود کردیم، چقدر خوبه لعنتی، با اینکه فقط 3 قسمت ازش رو دیدم تا الان، ولی با شخصیت ها و کلا خود انیمه ارتباط قوی برقرار شد :-"

هیچی دیگه فقط اومدم بگم Monogatari خیلی الکی هایپ میشه و خلاصه اینکه بهش 2/10 میدم.

دوم اینکه، اینطور داستان های عجیب و غریب و موارد غیر عادی رو معمولا دوست میداریم ولی توی این انیمه و داستان این موارد یه حالت مصنوعی داره و انگار بزور و فقط بخاطر اینکه متفاوت باشن به انیمه اضافه شدن، بدون برنامه ریزی و هدف قبلی :-" خلاصه اینکه، بعد 5 قسمت دراپ شد :-"
آقا آقا این مسئله اینجاست خیلی تایم لاین اش خر تو خره، bake وسطای داستان میشه، تو با بعدی ها میفهمی چی به چیه!
من خودم از وسطای فصل دوم جلوتر رو ندیدم.
با اینحال بنظرم سری جالبیه.
:دی

چند روز پیش دست کردم توی لیست بلند بالای انیمه هایی که توی Backlog بزرگوار هستن تا 1-2 تاشون رو حداقل ببینم این روزا و چشمم خورد به سری monogatari...

گفتم خوب دیگه وقتشه ببینم این سری رو و bakemonogatari رو استارت زدم، اول اینکه انتظار نداشتم انیمه انقدر خاک بر سری و h*rny باشه :-" دوم اینکه، اینطور داستان های عجیب و غریب و موارد غیر عادی رو معمولا دوست میداریم ولی توی این انیمه و داستان این موارد یه حالت مصنوعی داره و انگار بزور و فقط بخاطر اینکه متفاوت باشن به انیمه اضافه شدن، بدون برنامه ریزی و هدف قبلی :-" خلاصه اینکه، بعد 5 قسمت دراپ شد :-"

بعد چشمم خورد به welcome to the nhk و ایشون رو هم دانلود کردیم، چقدر خوبه لعنتی، با اینکه فقط 3 قسمت ازش رو دیدم تا الان، ولی با شخصیت ها و کلا خود انیمه ارتباط قوی برقرار شد :-"

هیچی دیگه فقط اومدم بگم Monogatari خیلی الکی هایپ میشه و خلاصه اینکه بهش 2/10 میدم.

از مدیریت تقاضا دارم این پست رو منتقل کنه به تاپیک Unpopular Opinion Center :دی

آخرین ویرایش:
همین الان فصل دوم موشوکو تموم شد، چقدر خوووووب بود. اصلا نوع شروع داستان و جزئیاتی که داره دیوونه کننده است و امیدوارم بتونن تو فصل های بعدی از پتانسیل بالایی که دنیاش داره استفاده کنند.
شوخی ها و طنزش هم بنظرم خیلی به جا و جالب بود، برعکس کومیتسو که بعضی جاها احساس میکردم برای بچه های زیر شش سال ساخته شده در صورتی که خشونتش به مراتب بیشتره.
از لحاظ صحنه های احساسی و دراماتیک هم موشوکو خیلی خوب ظاهر شده و بعضی جاها با ۳۱ سال سن بغض میکردم🤦
از زمان پخش فصل سوم کسی اطلاعی نداره؟
ویرایش: بین نیمه سوم تا چهارم سال ۲۰۲۲ میاد.
همین الان چند تا انیمه سریالی دارم که منتظر فصل های بعدیش هستم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or