ولی حداقل روند درست حسابیی داشت!
این آرک آخر فاااااااجعه ست! یه قدرتایی میبینی بدون منطق ، کاراکترهایی میبینی بدون هدف ، و پایان بندی هم اینجوری بود که رو سر کوبو(مانگاکا) تفنگ گذاشتن و گفتن تو سه چپتر جمع کن برو!
موشوکو تنسه تموم شد حالا از این به بعد یکشنبه ها چیکار کنیم؟
خیلی میخواستم بعد از تموم شدن این اپیزود اون اخرش بنویسه "فصل 2 در حال ساخت" ولی خوب....
بهترین انیمه امسال که هیچی، اخرین بار که یه انیمه فصلی رو انقدر با شوق و ذوق دنبال میکردم فکر کنم 2-3 سال پیش بود.
داستان اصلی و شخصیت هاش که عالی بودن هیچ، توی ساخت انیمه و اقتباسشم سنگ تموم گذاشته بودن و در کل در فقط چند سال یک بار همچین پروژه هایی رو میبینیم...
دو سه تا چپتر داشت که من شدیدا میخواستم انیمه بشن
پس از این نظر حمایت میکنم تو تیزرم یه تیکه ازش نشون دادن
---
آقا!!!! جامپ فستا تموم شد؟
یعنی من باور کنم ترید مارک "وان پیس اودیسه" هیچی نبود؟
نه TGS و نه اینجا...بازیی معرفی نشد
تیزری لز طراحی لباس های فیلم Red هم اومد...
فقط طراحیه اسوپ خوب بود یا بهتر بگم...فقط اسوپ لباس خاص تنش بود (و فرانکی... بروک و جینبی هم فکر کنم میخوان رپ بخونند )
البته اگر طبق معمول فیلم ها دو لباس داشته باشن...یه لباس خفن ممکنه هنوز مونده باشه
و همچنان لباس های Strong World به زیباییه هرچه تمام تر میدرخشن!
چرا هیچ فیلم وان پیسی هیچ جوره رو دستش نمیاد
خب یکی از مانگاهای مورد علاقه ام Hell's Paradise افتاد دست Mappa، تیزر اصلی بد نیست ولی حس میکنم کم کاری کردند
قشنگ معلومه از پروژه های اصلی اشون نیست شما به لیست کارکنان نگاه کنید همه نخودی های استدیو هستند. اگه بخواد بره جزو کار هایی بره که همینطوری میسازن که پولی به جیب بزنن خونشون حلاله! View attachment 237268
الان رفتم دیدم به نظرم به جز موسیقی بقیش خوب بود جا داره کار کنن ولی قابل قبوله
همه خاطراتش زنده شد اگر جون ندن و دو دقیقه بیشتر وقت بذارن قشنگ یکی از کارهای تاپ این ژانر میشه
با اینکه آرک آخر از نظر خیلی ها خوب نبود (که به نظرم خوب بود، به جز آخرش) ولی ارزش داره تموم کنن. حداقل اونایی که مثل ما خاطره دارن بعد چندسال اونم با گرافیک 2022 یه تجدید خاطره میکنن همین الان تریلر رو دیدم آهنگش منو برد ضمن اینکه کوبو اون Witch چی چی رو ول کرد و چند وقت پیش یه وان شات از بلیچ داد، شاید شاید تو داستان انیمه هم دست ببره بعضی حفره های داستان رو درست کنه.
بین خودمون بمونه از هیچکدوم از فیلم های وانپیس خوشم نمیاد با عرض معذرت خیلی چرت هستن
تنها فیلمی که دیدم و خوشمم اومد همین Strong World بود بقیه اش واقعا ارزش ندارن همش سرو صدا بود. البته کلا فیلم های این دسته انیمه ها بدرد نمیخورن ولی وانپیس یه پله پایین تر بود
بین خودمون بمونه از هیچکدوم از فیلم های وانپیس خوشم نمیاد با عرض معذرت خیلی چرت هستن
تنها فیلمی که دیدم و خوشمم اومد همین Strong World بود بقیه اش واقعا ارزش ندارن همش سرو صدا بود. البته کلا فیلم های این دسته انیمه ها بدرد نمیخورن ولی وانپیس یه پله پایین تر بود
اینکه سطخ خفن و ماندگاری ندارن درست(ولی حال میدن )
اما اینکه فیلمای وان پیس از این دست انیمه ها پایین تر بود شدیدا مخالفم!
این دست انیمه ها میشه ناروتو و بلیچ و اینا دیگه؟
با اختلاف از تمام مزخرفاتی که اونا به عنوان فیلم میدادن بهتر بودن (در بدترین حالت SW به بعد بهترن حتی یکی دوتا از فیلمای قبل SW هم خوب بودن )
در کل مخالفت خود را اعلام میکنم
با این حال برای فیلم وان پیس همیشه هایپم... ته تهش میشه یه ماجراجویی جدید
پول برادر، پول!
اینا کیلویی میان میسازن که پول بیشتری گیرشون بیاد، معمولا کار هایی هم که همینطوری میسازند کار های متوسطی ازشون در میاد. با اینحال بازم خیلی عجیبه اندازه 5 تا استدیو و شایدم بشه گفت بیشتر دارن انیمه میگیرند.
حداقل باز تمرکز اشون رو روی یک سری خاص انیمه مثل جوجوتسو میزارن. شینگیکی هم که مثل یتیم ها باهاش رفتار کردند.
آقا موشوکو! فوقالعاده بود این انیمه. خیر و دنیا و آخرت برسه به سازندگان و نویسندهش.
دقیقا از فصل اولش که شروع کردم یه طورایی وجدان من رو بیدار کردم چه کارای بیکیفیتی رو حتی بهشون فرصت یک دو قسمتی میدادیم و بعضا خوب تلقی میشدن!
در کنار اینکه اینقدر تعریف و تمجید میشه به نظرم کاستیهایی داره یا بهتر بگم یونیورسیش خیلی پتانسیل بالاتری داره که با کمکاری مستقیم نویسنده ازش استفاده نشده.
اولیش اینکه با توجه به محتوا بهتر بود ریت انیمه میشد TV-MA که مثلا ما صحنههای مربوط به اون خانوم الفه رو با چاشنی کمدی نبینیم. حالا از اون لایتناولش اینا خبری ندارم. کلا تو بحث مانگا و انیمههای معروف رویکرد و approach مناسبی به این موضوع ندارن.
یه جور وضعیت صفر و ۱۰۰ هست. تو دستهبندی شونن و شوجو که بیشتر موردتوجه هستن که درشون ما چیزی به اسم فنسرویس داریم! یعنی من از هیچ چیزی به اندازه فنسرویس تو انیمهها بدم نمیاد.
نمیدونم درست منظورم رو میرسونم یا نه. انگاری خود اونا هم هنوز نمیدونن با خودشون چند چندن! حالا محدویت پخش تلوزیونی هست یا هرچی! بعد تو همین انیمه میاید حرف تجاوز رو از دهن یه بچه ۱۰ ساله میزنه.
یه مورد دیگه نژادهایی که داریم تو داستان! کلا معلومه به غیر از مهماشون بقیه رو هیچ فکری پشتون نبوده. کله هر حیوونی رو گذاشتن رو بدن انسان و تمام؛ نژاد جدید! کریپیترینشون هم همون اسبه.
به همین صورت اون قبیله حیوونا! که تنها تفاوتشون خلاصه میشه تو گوش گربهای و دم. به نظرم نویسنده نه تنها میتونست بهتر عمل کنه که کمکاری هم کرده!
وانپیس از این منظر واقعا خوبه.
دیگه اینکه درباره یونیورسش و مخصوصا خصوصیات جغرافیایی که میتونه جذاب باشه زیاد توضیح نداده. شاید حالا در قالب انیمه این مورد سخت باشه. ولی حتی تو ماجراجوییهاشون هم زیاد اشارهای نمیشه. در مقام مقایسه بخوام بگم مثلا تو LOTR میرکوود (Mirkwood) و فنگورن (Fangorn) رو داریم. هر کدوم با خصوصیات خودشون که یه شخصیت بهشون میداد. وضعیتی که واسه رودخانه و کوهستانهای داستان هم برقرار بود. شاید بگید مقایسه درستی نیست از نظر عظمت کار که باید بگم گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد! بین انیمهها شاید بهترین وضعیت رو از این منظر باز وانپیش داشته باشه.
در کل میگم این چنینی مواردی خیلی به تم داستان میخورد و ارزشمندتر می کردش اگر تو داستان استفاده میشدن. در این بخش هم به نظرم باز کمکاری از نویسنده بوده.
مورد بعدی که سلیقهای محسوب میشه این زبانشونه که واقعا گوشخراشه. تولید یه زبان جدید سخته ولی غیرممکن نیست. تو خیلی داستانهای دیگه داریم. من بازم اطلاع ندارم نویسنده واقعا زبان ساخته واقعا؟ قاعده داره زبانشون یا صرفا یه ترکیبی از زبانهای دیگهست؟
مورد منفی فرعی دیگه هم بگم اینکه رودی کاری کرده که دیگه هر جا صدای گینتوکی رو میشنوم حالم بد میشه!
کل حرفم اینه اگر این داستان تو یه مجموعه کتاب غربی منتشر و یه اقباس و پخش از شبکههای تلویزیونی مطرح میگرفت خیلی خیلی بهتر میشد! مخصوصا فرمت ۱ ساعتیش که یه شخصیت دیگهای به داستان میداد. نمیدونم چرا ولی میداد.
تو اون مواجهه اورستد با دد اند، اونجا که اورستد میگه پاول فقط ۲ تا دختر داره؛ به نوعی به این موضوع که رودی از یه دنیا دیگه اومده اشاره میکنه دیگه آره؟ ولی از این مهمتر به نظرم اشاره به اون هیتوکامی بود. من همش ترسم این بود یه شخصیت صرفا در ارتباط با رودی باشه و از اون بدتر مثلا آخرای داستان رودی بخواد دوباره برگرده به اون دنیا خودش! ولی اینکه هیتوکامیه بخشی از این دنیا هم هست خیلی خوبه. مثلا اینطور باشه هر کسی رو مناسب اهدافش میدونه از این و اون یونیورس بکشه بیاره اینجا و انشاالله برگشتی هم در کار نباشه.
این گریه قسمت قبل رودی هم واقعا سوزناک بود، جیگرم کباب شد.
من تا حالا وبناول و لایتناول نخوندم. آقا اگر زحمتی نیست همون قسمت جذاب اپیزود ۲۱ رو میشه بذاری ما ببینیم وضعیت توصیف و صحنهسازیش رو؟@Z-fan
تریلر این انیمه جدید بلیچ رو داشتم میدیدیم الان دوباره
خیلی خوب میزد تریلرش خدایی
ولی وقتی داشتم میدیدمش دو تا چیز منو تو فکر فرو برد
اول این که چقدر ممکنه انیمه این آرک خوب در بیاد. رک بگم، این آرک، آرک خوبی نیست از خیلی لحاظ. ولی از خیلی لحاظ هم شدید فان ـه. متاسفانه استاندارد فایت های خفن تو شونن ها اومده پایین این چند ساله و خیلی بیشتر به ساکوگا و انیمیشن وابسته شدن. در مقایسه فایت های این آرک آخر بلیچ یه سری Banger داره شاهکارن. هر چند، نهایتا متاسفانه داستان می لنگه ولی بیشتر از اون، چیزی که عملا منجر به نابودی بلیچ تو اون زمان شد داستان این آرک نبود. روند پیشروی مزخرفی بود که خوننده های هفتگی رو واقعا زجــــــــــــر می داد. توضیحش سخته الان که چرا و چطور ولی هر چپتر رو که میخوندی نه تنها حوصله ات سر می رفت بلکه به طرز دردناکی ناامید می شدی از بلیچ. انگار تشویقت می کرد صرف نظر از داستان دراپش کنی هر جور که شده (تنها مانگایی که این حس رو برام تکرار کرد Quintessential Quintuplets بود اونم همون آرک آخر دراپ کردم بدون این که دیگه برام مهم باشه تهش چی میشه)
فکر می کردم شاید انیمه واقعا بتونه رو بهترین چیزهای این آرک تمرکز کنه و ازش یه اثر بهتر از آب در بیاره نه فقط به خاطر این که میتونه پیسینگ بهتر داشته باشه. بلکه به خاطر یه چیز دیگه هم هست که اون مورد دومیه که موقع دیدن این تریلر داشتم بهش فکر می کردم.
مورد دومی که داشتم فکر می کردم اینه که چقدر زمان معجزه می کنه. نمیدونم کار خود تیته کوبوئه یا کمیته ای که آیپی بلیچ رو مدیریت می کنه. ولی انگار اینا تنها قدرت بانکای شون، زمانبندی بی نقصه
خیلی عجیبه. نه تنها بلیچی که سال 2015-2016 فحش خود عالم و آدم تو بخش شونن بود الان دوباره کلی طرفدار داره، بلکه پروژه انیمه اش داره یه هایپی میگیره معادل خفن ترین شونن های در حال مدرن و در حال انتشار
انگار که بری زبونم لال، تو یه سرویس بهداشتی، رفع مزاج کنی و چند سال بعد از کل هیکل اون دستشویی موزه آثار کلاسیک بسازن
و این که خب الان وضعیت جوریه که برگشتیم به خونه ای که فکر نکنم توش بشه بلیچ رو راحت اسپویل کرد دیگه ولی خیلی از بیت های داستانی این آرک که تو حالت عادی تو زمان انتشار اعصاب خورد کن و خسته کننده بودن، الان ممکنه با گذشت زمان حتی واقعا جذاب بشن. بالاخره داریم واقعا با خیلی از این شخصیت ها دوباره دیدار می کنیم
جالبه. منتظرم ببینم چی میشه شاید دوباره با سر خورد زمین. ولی اگه واقعا موفق شه خیلی سوژه است منم عاشق سوژه ام
کل حرفم اینه اگر این داستان تو یه مجموعه کتاب غربی منتشر و یه اقباس و پخش از شبکههای تلویزیونی مطرح میگرفت خیلی خیلی بهتر میشد! مخصوصا فرمت ۱ ساعتیش که یه شخصیت دیگهای به داستان میداد. نمیدونم چرا ولی میداد.
اولیش اینکه با توجه به محتوا بهتر بود ریت انیمه میشد TV-MA که مثلا ما صحنههای مربوط به اون خانوم الفه رو با چاشنی کمدی نبینیم. حالا از اون لایتناولش اینا خبری ندارم. کلا تو بحث مانگا و انیمههای معروف رویکرد و approach مناسبی به این موضوع ندارن.
یه مورد دیگه نژادهایی که داریم تو داستان! کلا معلومه به غیر از مهماشون بقیه رو هیچ فکری پشتون نبوده. کله هر حیوونی رو گذاشتن رو بدن انسان و تمام؛ نژاد جدید! کریپیترینشون هم همون اسبه.
به همین صورت اون قبیله حیوونا! که تنها تفاوتشون خلاصه میشه تو گوش گربهای و دم. به نظرم نویسنده نه تنها میتونست بهتر عمل کنه که کمکاری هم کرده!
وانپیس از این منظر واقعا خوبه.
وان پیس قطعا از این نظر بهتره، شکی در اون نیست
ولی Beastmen ها خیلی باحالن خداییش حالا جدا از جای زندگی شون و معماری خاص بناهاشون. خود نژادشون یه سری جادوی خونی دارن که مثل Shout های دراگن بورن تو اسکایریم ـه. رسما Sound Magic ـه که اینا فقط دارن. یه بار هم تو انیمه ازش استفاده می کنن ولی خیلی روش مانور داده نمیشه نمیدونم چرا
و این که یه سری رسم و رسوم باحال دارن که خیلی تو داستان بهشون نقش جالبی میده
ولی Demon People ها رو تقریبا موافقم. البته تو Demon Continent اکثرا پر قبیله هاییه که هر کدوم هایبرید یه سری موجودات اند. خیلی هاشونم منقرض شدن. مثلا گیسو که عملا نیمه آدم میمون اند، کلا منقرض شدن.
ولی Demon Continent باحالیش به اینه که رسما Wonderland این مدل موجودات عجیب غریبه هیچ وقت نمیتونی پیش بینی کنی با چی طرفی اون جا
دیگه اینکه درباره یونیورسش و مخصوصا خصوصیات جغرافیایی که میتونه جذاب باشه زیاد توضیح نداده. شاید حالا در قالب انیمه این مورد سخت باشه. ولی حتی تو ماجراجوییهاشون هم زیاد اشارهای نمیشه. در مقام مقایسه بخوام بگم مثلا تو LOTR میرکوود (Mirkwood) و فنگورن (Fangorn) رو داریم. هر کدوم با خصوصیات خودشون که یه شخصیت بهشون میداد. وضعیتی که واسه رودخانه و کوهستانهای داستان هم برقرار بود. شاید بگید مقایسه درستی نیست از نظر عظمت کار که باید بگم گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد! بین انیمهها شاید بهترین وضعیت رو از این منظر باز وانپیش داشته باشه.
در کل میگم این چنینی مواردی خیلی به تم داستان میخورد و ارزشمندتر می کردش اگر تو داستان استفاده میشدن. در این بخش هم به نظرم باز کمکاری از نویسنده بوده.
با این مثالایی که زدی منم موافقم در این زمینه
ولی به کل ترکیب توصیفات رمان با جزئیات بصری انیمه به یه سری مناطق جغرافیایی خفنی ختم میشه که نمونه شون واقعا کمه (Red Dragon Mountain به نظرم یکی از بهترین نمونه هاش بود که دو قسمت پیش دیدیم)
ولی در کل دنیای MT خیلی قرون وسطایی تره تا یه دنیای جادویی ای مثل LOTR و One Piece. و از این لحاظ به نظرم واقعا ترکوندن. مخصوصا تو انیمه
مورد بعدی که سلیقهای محسوب میشه این زبانشونه که واقعا گوشخراشه. تولید یه زبان جدید سخته ولی غیرممکن نیست. تو خیلی داستانهای دیگه داریم. من بازم اطلاع ندارم نویسنده واقعا زبان ساخته واقعا؟ قاعده داره زبانشون یا صرفا یه ترکیبی از زبانهای دیگهست؟
همممممممممممممممممممـــــــــــــمممممممممممممم
سخته اینه که میگی
اول این که تو فرمت مانگا حداقل میدونم اصن موشوکو تنسه جواب نداده
ولی خب تو انیمه جواب داده و تو میگی اگه یه لایو اکشن درست و درمون میشد بهتر جواب می داد.
میدونی، با اون حرفت در مورد فرمت یه ساعته شدید موافقم. ولی بحث اینه که از پس نمایش این ستینگ بربیان. یه جادوی خاصی داره دنیا و شخصیت های موشوکو تنسه. مانگا از پس خوب درآوردن شون برنیومده بود واقعا. ولی انیمه خیلی خوب از پسش براومد. لایو اکشن به نظرم علی رغم یه سری برتری ها نسبت به انیمه، به نظرم نهایت نمیتونه در اون حد ظاهر شه.
بیشترش به خاطر این که داستان روایت بزرگ شدن رودئوس از 4 سالگی تا n سالگیشه و این یه رنج وحشتناک ترسناک واسه انتخاب یه بازیگره. رسما بیشترش تو سن رشده عین این قضیه واسه اریس و سیلفی هم صادقه و میشه به نورن و آیشا هم بسط داد تا حدودی. که کار رو واسه یه همچین پروژه لایو اکشنی ای خیلی سخت می کنه. رمان تقریبا هیچ تایم اسکیپ بزرگی نداره و خیلی پیوسته پیش میره. حداقل بلایی که سر یه سریال میاد اینه که سر حفظ جادوی کاراکترا و حفظ روند تولید و پخشش احتمالا یکی شون رو مجبوره قربانی کنه. که خوب نیست همه اینا جدا از دیزاین عجیب و غریب شخصیت هاست
در مورد دنیا ولی اکثر ستینگ های MT خیلی راحت تو قالب لایو اکشن قابل اجران. و چرا که نه ممکنه حتی بهتر از خود انیمه ها از آب در بیان خوشبختانه کم هم دیتیل نداره موشوکو تنسه و با این که قابل اجراست اصلا جنریک نیست.
تو اون مواجهه اورستد با دد اند، اونجا که اورستد میگه پاول فقط ۲ تا دختر داره؛ به نوعی به این موضوع که رودی از یه دنیا دیگه اومده اشاره میکنه دیگه آره؟ ولی از این مهمتر به نظرم اشاره به اون هیتوکامی بود. من همش ترسم این بود یه شخصیت صرفا در ارتباط با رودی باشه و از اون بدتر مثلا آخرای داستان رودی بخواد دوباره برگرده به اون دنیا خودش! ولی اینکه هیتوکامیه بخشی از این دنیا هم هست خیلی خوبه. مثلا اینطور باشه هر کسی رو مناسب اهدافش میدونه از این و اون یونیورس بکشه بیاره اینجا و انشاالله برگشتی هم در کار نباشه.
این گریه قسمت قبل رودی هم واقعا سوزناک بود، جیگرم کباب شد.
باید بگردم، ولی اورآل تا جایی که من یادمه تقریبا هیچ چیزی اسکیپ نشده بود تو انیمه واسه اون تیکه. . تازه به نظر من یه سری کارهایی که با کارگردانی کرده بودند از توصیفات رمان هم دقیق تر و خفن تر بود
==============================================
شیروتاکا، طراح جلد و طراح شخصیت های رمان یه طرح به مناسبت تموم شدن این فصل انیمه کشیده عالیه
و این که شدید حال کردم با اپیزود آخر.
واو
پیامی که داشت رو خیلی قشنگ منتقل کرد
اولین چیز باحال این قسمت همون پیامش بود
ولی بعدش این بود که به غیر از بخشی که روکسی با کیشیریکا روبرو میشه تقریبا از هیچ لحاظ داستان جلو نمیره. همه چیز خیلی واضح، صرفا پسامد سفر رودئوسه و همین خیلی به عنوان قسمت آخر قشنگش می کنه. مخصوصا دو تا سکانس مربوط به رویجرد و پاول/لیلیا.... پائول
و این که انتظار نداشتم تا این حد واسه قسمت آخر به وقایع پیش رو گرا بدن.
هم نشون بدن عملا زنیث کجاست. هم یه گرای خیلی شدید به سیلفی بزنن (که اگه دقت کنید عقب تر هم تو این فصل یه Cameo دیگه داشت )
مخصوصا سکانس فلش بک بین زنیث و رودئوس یه چیز عجیبی بود که با توجه به کل جریان داستان رمان میتونه عملا دو تا معنی داشته باشه. خیلی Trippy ـه اون صحنه
دیالوگ های اریس هم جالب بود
تو وب ناول وسط سکس شون اریس اینا رو با خودش تو ذهنش می گه و همزمان به فلش بک جامعی به کل وقایع از دید خود اریس میزنه که خیلی حس Melancholic و غم انگیزی داره. مخصوصا تیکه ای که میگه دست های رودئوس از من کوچیک تر بود، در عین حال تو رمان رخ میده که قشنگ اون لحظه است که اریس به خودش میاد که واقعا نمیتونه با وجود همه عشقش به رودی، تا همیشه این جوری روش حساب کنه، تا حدی که حتی بخواد جای خانواده اش هم باهاش پر کنه یه دیالوگ قشنگ که اون تیکه اریس با خودش می گه اینه که یه جا از خودش میپرسه دقیقا از کی بوده که عاشق رودی شده. جوابی که پیدا می کنه همون جشن ده سالگی رودئوس ـه. ولی همون موقع خودش خوب می فهمه که وقتش نبوده. واسه همین سعی می کنه وایسه.
ولی یهو وقتی همزمان هم یه بار رودی جدا جلوش میمیره، و تو فاصله کوتاه خبر مرگ همه اعضای خانواده اش بهش میرسه، دیگه نمیتونه گزینه صبر رو مد نظر قرار بده.
البته خوبی داستان اینه که همون قدر که رودئوس آدم ضد اجتماعی ایه و تو ارتباط برقرار کردن مشکل داشته، اریس هم همین مشکل رو به یه نوعش داره. بزرگترین ضربه اش رو هم به خود رودئوس میزنه. نوع نامه نگار اریس تو اون لحظه رسما فقط و فقط به خاطر عدم درکیه که اریس نسبت به نوع ارتباط عاطفی و غیر عاطفی با بقیه داره برمیگرده
جالبه جاهای دیگه داستان، مثل قضاوتش روی قضیه پائول تو میشیلیون هم هر چند با جنبه کمدیک ولی خیلی خوب نشون میده چقدر یه دنده و تک بعدی نسبت به همه چیز اریس واکنش نشون میده. حتی اگه درکش از شرایط در حقیقت خیلی عمیق تر باشه. این جا هم دقیقا همینه. با این که درک اریس از شرایطش خیلی خوب و خاص و عمیقه. ولی نهایتا وقتی نوبت به ابرازش میرسه، فقط به رودئوس زخم میزنه
که اورآل روی هم خیلی وزن اون سکانس رو زیاد می کنه برای آدم. انیمه شاید اون بخش ها رو نداشته باشه، ولی به نظرم تو قسمت آخر با یه سری سکانس و کارگردانی ویژه که تو رمان نبود کامل جبران کرده. من که راضی ام واقعا با این که رمان رو خوندم و انتظارم خیلی بالا بود
10/10
پ.ن: فکر می کردم برای آریل با توجه به شخصیتش یه صدای خیلی کاریزماتیک تر بذارن. ولی خب اون رو باید وایسیم تا ببینیم چجوری دقیقا از آب درمیاد. خیلی شخصیت جالبیه این بشر