Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هاه هاه هاه... حدس بزنید کی اومده دوباره مانگا معرفی کنه و هیچ کدومتون حتی سرچش هم نکنید؟ :D >:) >:)
درسته، من =((

View attachment 209670

فکر کنم بشه گفت یکی از شونن های خوب و پر روحیه ولی آندرریتد حال حاضر ژانر رو پیدا کردم... البته شایدم خیلی نمیشه گفت آندرریتده چون دو فصل انیمه داره و به نسبت تعداد ویوهاش تو سایت های مانگا بالاست. ولی خب بحث در موردش به هیچ وجه اندازه مانگاهای هم نسل خودش زیاد نیست و الان توضیح میدم چرا

Maerimahita Iruma-Kun قصه یه پسر 14 ساله به اسم ایروما کنجی رو روایت می کنه. این پسر قصه ما یه پدر و مادر داره که به معنای واقعی لفظش تجسم بی مسئولیتی در قبال فرزند اند (رسما هرجا یه پنلی ازشون هست جفت شون با لبی خندان کله شون تو ابرهاست... از اون مدل بی مسئولیت های تو اوت اش) سر همین ایروما از همون یه سالگی که تونسته رو دست و پای خودش وایسته خیلی شانس نداشته. باید واقعا رو دست و پای خودش وایمیستاده :D 14 سال عذاب کشیدن به اواع مختلف نظیر ول شدن تو جنگل، سیر کردن شکم خودش با دست خودش و قبول کردن هر چیزی که هر کی بهش بگه، ایروما زندگی خودش رو میگذرونه
تا این که در اقدام نهایی این پدر و مادر نمونه خیلی زیبا صرف گرفتن پول، پسرشون رو به یه شیطان شاخ و دم داری به اسم سالیوان میفروشن و ایروما یهو سر از دنیای شیاطین درمیاره. سالیوان که عاشق نوه داشتنشه درجا نوه نو شو میفرسته مدرسه شیاطین تا اون جا خودی از خودش نشون بده، ایروما که میدونه اگه ملت این جا بفهمن این بشر آدمه درجا میخورنش خیلی سعی می کنه سرشو پایین نگه داره از همون اول و خیلی Low Profile زندگی مدرسه شو تو دنیای شیاطین بگذرونه. منتها تقریبا هیچ چیزی خوب پیش نمیره و از همون اول با دیدن این که مدیر مدرسه، همین بابابزرگ جدیدش سالیوانه و داره تو جشن ورودی قپی نوه جدیدشو میاد، دوزاریش میفته که دوران مدرسه آرومی رو اصن قرار نیست بگذرونه :D

View attachment 209672 View attachment 209683
این سالیوان خیلی عشقه... رسما شخصیت شیخ پسنده...خفن خوفناک و به شدت بامزه :D

مانگای ایروما-کون رسما مانگاییه که هم نسل کارایی مثل My Hero Academia و Black Clover ـه. ولی برخلاف اونا به نظرم خیلی ستینگ و نوع شروع شدن داستانش و دنیاش به شونن های دهه نود و هشتادی شبیهه که خیلی کمدی طور تر شروع می شدن تا حماسی و درگیر کننده. شاید به همین خاطره که خیلیا ستینگ وارد شدن یه پسر بچه به دبیرستان شیاطین رو نمی تونن خیلی جدی بگیرن و براشون جذاب نباشه ولی نظر منو بخواید اون دنیاپردازی و پرداخت به شخصیت های فرعی و اصلی و شیمی بین کاراکترها تو ایروما-کون از جفت MHA و BC واقعا بهتر دراومده.

این البته دلیلش هم سادست. ایروما-کون درسته که شونن با المان فانتزی ـه ولی خیلی اکشن اش کمتره و بیشتر به ژانر مدرسه ای بودنش پایبنده. تو کل 206 چپتری که من خوندم فقط یه آرک خارج از مدرسه داشتیم که اکشن جدی داشت. این شاید واسه اونایی که MHA رو خوندن و از بخش های مدرسه ای بدشون میاد خبر خوبی نباشه ولی خب در کل ایروما-کون به وضوح کار مدرسه ای خیلی بهتریه تا MHA و البته اکشن ضعیف تری هم هست از اون طرف. در کل جالبه وقتی بخونید، قابلیت های خیلی از شخصیت ها اصن متمرکز رو اکشن نیست. از کلاس Misfit ها (که کلاس اصلی ایروما و دوستاش رو تشکیل میده) قابلیت بچه ها اکثرا یه حالت Support یا Utility محور داره. مثل ترجمه صحبت حیوونا یا دزدیدن حواس پنج گانه... یکی شون هست قابلیت خونی اش رسما اینه که مثل شیکی از Kara no Kyoukai میتونه خط دسترسی به هر چیزی رو ببینه، ولی نه برای کشتن، بلکه برای دزدیدن :D خانوادگی اینا همه جیب بر و دست کج اند :D یه چیزای باحالی. البته یه سری قابلیت های جنریک مثل قدرت یخ و آتیش هم هست بین شخصیت های کلاس ولی رسما بیشتر تمرکز شخصیتی اونا هم رو Trait های دیگه شونه.

View attachment 209684
این که بهترین وایفوی سری هم یه Dere Dere ـی 190 سانتی ـه از نکات به شدت درخشان کل سریه :> تا باشه شخصیت های بیشتر مثل آمِری سان :x
باباش از خودش هم بهتره :))

خود شخصیت اصلی، ایروما هم به نظرم ورژن دوست داشتنی تر میدوریا از MHA ـه (باور کنید پنج دقیقه داشتم به مغزم فشار می آوردم تا اسمشو یادم بیاد، همش اسم دکو میومد جلو چشمم :D) کلا یه شخصیت ساده لوحی داره ولی عوضش این شخصیت Survivalist ـش یه سری لحظات کمدی داره حرف نداره. (در کل کمدی کار خیلی خوبه. مخصوصا هر جا که بهترین Dere Dereی دو عالم بانوی آمری روی صحنه اند :D) یه چیز خوبی که خود ایروما داره به عنوان شخصیت اصلی اون حس خوبیه که گینتاما هم داشت و توش شخصیت اصلی کلا بیشتر از رشد خودش، آدمای دور و برش رو تغییر می داد. سر همین به نظرم کلا رابطه ایروما با برو بچ Misfit Class خیلی دوست داشتنی تر از موارد مشابه تو مانگاهای دیگس

خلاصه اگه کار مدرسه ای با کمدی باحال، شخصیت های دوست داشتنی و لحظات واقعا به یاد موندنی میخواید به Maerimashita Iruma-Kun یه شانس بدید. کار خیلی عمیق و درجه یک ـی نیست. ولی اگه از چپترهای Old-School اولش بگذرید، پشتش یه داستان دلگرم کننده و باحالیه :x
تیمی هم که پشت ترجمه و اسکن اش الان هستند یکی از تیم های ترجمه به شدت دوست داشتنی ای اند که بین تیم های ترجمه غیر رسمی دیدم.

عکسی که گذاشتی گفتم چقدر آشناست هرچی گشتم دیدم ایروما نداره گفتم شاید کار دیگه ای هست بعد خوندم دیدم آره Maerimashita Iruma-Kun رو میگی :D این کار رو فکر کنم ماه رمضون بود میخوندم تا چپتر 62 خوندم بعد دیگه فرصت نشد ادامه بدم. مثل همیشه خیلی خوب توضیح دادی، فقط نظر خودم رو بخوام بگم خیلی داستان خاصی رو دنبال نمیکنه و سادست بیشتر درباره همون مدرسه و اتفاقاتش هست که همین جذابه و به اینا طنز و شخصیت های باحال رو هم اضافه کنید (به خصوص تیم مدیریت :)) ). از لحاظ کمدی هم، خیلی وقت بود اینطوری نخندیده بودم منو خیلی زیاد یاد بلزباب انداخت انگار اصلا تو دنیای شیطان ها هستیم.

هرکی چند چپتر اول رو بخونه میفهمه با چی طرف هست خارج از اینا اگر دنبال نکته خفنی هستید نداره (یا حداقل تا 62 نداشت).

عکسی که گذاشتی گفتم چقدر آشناست هرچی گشتم دیدم ایروما نداره گفتم شاید کار دیگه ای هست بعد خوندم دیدم آره Maerimashita Iruma-Kun رو میگی :D این کار رو فکر کنم ماه رمضون بود میخوندم تا چپتر 62 خوندم بعد دیگه فرصت نشد ادامه بدم. مثل همیشه خیلی خوب توضیح دادی، فقط نظر خودم رو بخوام بگم خیلی داستان خاصی رو دنبال نمیکنه و سادست بیشتر درباره همون مدرسه و اتفاقاتش هست که همین جذابه و به اینا طنز و شخصیت های باحال رو هم اضافه کنید (به خصوص تیم مدیریت :)) ). از لحاظ کمدی هم، خیلی وقت بود اینطوری نخندیده بودم منو خیلی زیاد یاد بلزباب انداخت انگار اصلا تو دنیای شیطان ها هستیم.

هرکی چند چپتر اول رو بخونه میفهمه با چی طرف هست خارج از اینا اگر دنبال نکته خفنی هستید نداره (یا حداقل تا 62 نداشت).

ایروما داره، موهاش رو داده عقب فقط :D

در مورد داستان هم اسپویل میشه یخورده ولی...
کلا از آرک Royal One به بعد که ایروما میزنه به سرش که کلاس Royal ها رو با بچه های Misfit تصاحب کنه، پشت بند داستان های عادی یه پلات لاین از این قضیه که تو آینده قراره ایروما شاه شیاطین شه یا نه وجود داره و پلات لاین به شدت باحالیه. خیلی کمرنگ شروع میشه و الان که چپتر 206 داستانه داره هی بیشتر رنگ و بو میگیره.

ولی در کل تا همین جا که من دارم میخونم هنوز اون ذات فانتزی و کمدی شو حفظ کرده و کاری نیست که خودشو زیاد از حد جدی بگیره. اینش خیلی خوبه

===============

قسمت 9 زامبی لند ساگا هم بالاخره پرونده این داستان دو قسمتی رو بست و بالاخره هم آهنگ Saga Jihen رو تو انیمه هم آوردن :x

Believe me Man, It's an Idol Anime :دی

1622986527113.png

بیخیال شو
من فکر نکنم بعد انیم ورلد کسی فیت زیرو رو ساب فارسی زده باشه
انیم ورلد هم براساس نسخه تلویزیونی ساب کرده
اکثر سکانس هایی که می بینی ساب نداره سکانس هایی اند که تو بلوری به انیمه اضافه شدند
متشکر
تا حالا به همچی موردی بر نخورده بودم تو این چندسالی که انیمه میبینم . بد شد:( چه کاریه آخه!؟ تو خیلی از قسمتهاش هم هست! نسخه، زبان انگلیسی هم داره:-&
@Z-fan خبر نداشتم بلوری اون متحوای تازه داره....

ابوذر، نسخه web-rip رو دانلود کن....مثلاً کار فن-ساب horriblesubs، زیرنویس دنیای انیمه با اون اوکی هستش
اون نسخه رو داشتم تو آرشیو، بعداز چندسال گفتم شروع کنم ببینم و فیض ببریم. دیدم نسخه بلوری اومده، پاک کردم و دوباره از اول دانلود کردم. حالا تازه فهمیدم سکانس اضافه شده داره! تو چندین قسمت هم هست. دیگه با همین میسازم فعلا

راستی تسلیت میگم بابت هارد سوخته. ایشالاه که دیگه پیش نیاد

آخرین ویرایش:
چند روز پیش جلد ۲۲ وان‌پانچ اومد، خوندم.
چپترهاش رو هم داشتم از قبل که دانلود کرده بودم، گفتم بذار یه نگاهی بندازم ببینیم کیفیت اسکن و ... چطوره فرقی داره اصلا؟
اون‌هایی که در جریانن احتمالا می‌دونن با چی مواجه شدم! :)) این چرا اینطوریه آقا؟
یعنی می‌دونستم از وب‌کمیک اقتباس میشه، گاها هر چپتر چند ورژن داره ولی دیگه نه این مدلی!!! عملا انگار نسخه VIZ و اون نسخه هفتگی یا هرچی که هست ۲ تا روت متفاوت از داستانن! اینه که احساس می‌کنم بهم خیانت شده.:D
من می‌دیدم استکباردونو هر سری میاد خیلی جدی اینا رو توضیح میده ولی می‌گفتم من که جلدی می‌خونم، بره همین رد میشم زودی ازش؛ غافل از اینکه دود هنوزم از کنده بلند میشه.:D

حالا دوستانی که در جریانن! جلدهای قبل هم همین وضعیت بوده یا استثنائا این جلد خیلی شدید بود تغییرات؟ چپترهای آینده چطور؟ یه دوستی هم ‌‌نمی‌دونم از کجا شنیده بود که نسخه viz سانسور داره. درسته؟:D
و نهایتاً اینکه با این اوصاف فاصله ۴۰ چپتری نسخه منتشرشده viz تا آنگوئینگ؛ توصیه میشه همین چپترا رو جدا بخونم یا مثل قبل جلدی و viz؟:D

آخرین ویرایش:
هاه هاه هاه... حدس بزنید کی اومده دوباره مانگا معرفی کنه و هیچ کدومتون حتی سرچش هم نکنید؟ :D >:) >:)
درسته، من =((
چرا در مورد ما چنین قضاوت اشتباهی داری؟ واقعا غصه خوردم=((
خود من که هر بار مانگا معرفی می‌کنی با خودم می‌گم: «بذار ببینم این یارو دوباره چی معرفی کرده؟ برم سرچ کنم ببینم چه چرت و پرتیه بعد فحشش بدیم.»>:) >:):>:>:>
چند روز پیش جلد ۲۲ وان‌پانچ اومد، خوندم.
چپترهاش رو هم داشتم از قبل که دانلود کرده بودم، گفتم بذار یه نگاهی بندازم ببینیم کیفیت اسکن و ... چطوره فرقی داره اصلا؟
اون‌هایی که در جریانن احتمالا می‌دونن با چی مواجه شدم! :)) این چرا اینطوریه آقا؟
یعنی می‌دونستم از وب‌کمیک اقتباس میشه، گاها هر چپتر چند ورژن داره ولی دیگه نه این مدلی!!! عملا انگار نسخه VIZ و اون نسخه هفتگی یا هرچی که هست ۲ تا روت متفاوت از داستانن! اینه که احساس می‌کنم بهم خیانت شده.:D
من می‌دیدم استکباردونو هر سری میاد خیلی جدی اینا رو توضیح میده ولی می‌گفتم من که جلدی می‌خونم، بره همین رد میشم زودی ازش؛ غافل از اینکه دود هنوزم از کنده بلند میشه.:D

حالا دوستانی که در جریانن! جلدهای قبل هم همین وضعیت بوده یا استثنائا این جلد خیلی شدید بود تغییرات؟ چپترهای آینده چطور؟ یه دوستی هم ‌‌نمی‌دونم از کجا شنیده بود که نسخه viz سانسور داره. درسته؟:D
و نهایتاً اینکه با این اوصاف فاصله ۴۰ چپتری نسخه منتشرشده viz تا آنگوئینگ؛ توصیه میشه همین چپترا رو جدا بخونم یا مثل قبل جلدی و viz؟:D
دست رو دلم نذار که خون است:D
به وان پانچ من به چشم سه تا مانگای مختلف باید نگاه کنی. نسخه وب کمیک وان. نسخه وب کمیک موراتا (و نسخه وب Viz) و نسخه‌ای که چاپ میشه.
نسخه آنلاین Viz تا جایی که من دیدم سانسوری نداشت. یعنی چیزی به چشمم نیومده. شماره قسمت‌هاش با وب کمیک موراتا فرق داره. این تنها تفاوتیه که دیدم.

انصافاً چند تا مانگا توی دنیا هست که نویسنده حال کنه از قسمت 140 بپره 142؟:D یه بدبختی داشتم که برای ملت توضیح بدم وان پانچ من موراتا کلا قسمت 141 نداره~X(
بین شماره قسمت‌های نسخه وب موراتا و نسخه وب Viz هم با این که از نظر محتوا تناظر یک به یک وجود داره، تناظر یک به یک در شماره قسمت‌ها وجود نداره:D

به صورت کلی توصیه‌ام اینه که وان پانچ من رو به یکی از این سه حالت بخونید:
۱- نسخه وب موراتا (یا نسخه وب Viz)
۲- نسخه وب موراتا + نسخه وب وان
۳- نسخه وب موراتا+ نسخه وب وان + نسخه چاپی

حالا این وسط قسمت‌هایی که دوباره از اول کشیده میشن رو وارد معادلات نمی‌کنم:D

آخرین ویرایش:
واو...
تنها میشه گفت واو... و البته Gacha Power، مثل همیشه :دی
ولی خب خبر چیه...

1623165306072.png

ولوم اول فصل دوم انیمه Umamusume تو هفته دوم عرضه اش فاکینگ 55,123 کپی فروش داشته. که کل فروش همین یه ولوم رو میرسونه به 167,153 نسخه.
و با همین، رسما این انیمه رکورد پرفروش ترین تک ولوم بین انیمه ها (نه کل انیمه ها، فقط یه ولوم ازش که یه دیسک و دو قسمته) رو زد. رکورددار قبلی ولوم 10 Neon Genesis Evangelion بوده.

اوماموسومه چیه؟
سادست :دی
Derby Horses + Anime Girls = Profit :دی
این فصل خیلی .... تاکید می کنم "خییییلی" از بازی گاچای سری که امسال عرضه شد سود برد. خود اون بازی داره یه ارقام تخیلی ای رو جابجا می کنه :دی

Fullmetal Alchemist By Ming Lu

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

=============================================================
حدودا ۱.۵ ماه میشه که این شاهکار رو دیدم و هنوز که هنوزه نتونستم برم (بصورت کامل) سراغ یه انیمه دیگه !

چند روزی میشه که Stein;Gate رو شروع کردم، هرچند که خیلی دوستان این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بودند، اما بازهم گوشه ای از قلبم و مغزم درگیر این شاهکار هنری یعنی Fullmetal Alchemist هست.

بعید میدونم دیگه بتونم ادامه بدم انیمه دیدن رو! :D

به قول معروف شاید تو اوج خداحافظی کنم!:D

۵ قسمت آخر انیمه چنان هیجانی بهم وارد کرده بود که هیچوقت فراموشش نمیکنم!

View attachment 210198View attachment 210199View attachment 210200View attachment 210201View attachment 210202View attachment 210203View attachment 210204View attachment 210205

حدودا ۱.۵ ماه میشه که این شاهکار رو دیدم و هنوز که هنوزه نتونستم برم (بصورت کامل) سراغ یه انیمه دیگه !

چند روزی میشه که Stein;Gate رو شروع کردم، هرچند که خیلی دوستان این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بودند، اما بازهم گوشه ای از قلبم و مغزم درگیر این شاهکار هنری یعنی Fullmetal Alchemist هست.

نیمه اول SG کند و مقدمه چینیه ولی نیمه دوم اش بشدت فوق العادست.:D
جایگاه فولمتال حقشه، چون واقعا خیلی سخته از اول تا آخر شاهکار باشی.

با اینحال انیمه خوب کم نیست، بازم ببین:D

آخرین ویرایش:

View attachment 210198View attachment 210199View attachment 210200View attachment 210201View attachment 210202View attachment 210203View attachment 210204View attachment 210205

ببین دوستان بد راهنمایین کردن.
بعد از Fullmetal باید Prison School یا Grand Blue ببینی بشوره ببره :D

اهم... :-"

این فصل رو با دیدن 10-9 تا انیمه شروع کردم و تقریبا همشون دراپ شدن :-" (بعد 2-4 قسمت) الان فقط megalo box, to ur eternity و ریش دختر دبیرستانی :-??رو میبینم. از بین این 3 تا هم 2تاشون رو بزور دنبال میکنم و در شرف دراپ شدن هستن :-"

نه به خاطر اینکه انیمه ها بد بودن، بیشتر بخاطر اینکه دیگه واقعا حوصله انیمه دنبال کردن مثل قبل رو ندارم.... کلا از چند فصل پیش این مورد شروع شد و این فصل یکم با خودم فکر کردم دیدم نه واقعا اون حوصله و انگیزه سابق گم شده و نیست.

الان من احساس میکنم فقط به انیمه های درام/slice of life جدی تر و یا انیمه های کمدی درست حسابی علاقه دارم و خلاصه اینکه، پیر شدیم :(

این فصل رو با دیدن 10-9 تا انیمه شروع کردم و تقریبا همشون دراپ شدن :-" (بعد 2-4 قسمت) الان فقط megalo box, to ur eternity و ریش دختر دبیرستانی :-??رو میبینم. از بین این 3 تا هم 2تاشون رو بزور دنبال میکنم و در شرف دراپ شدن هستن :-"

نه به خاطر اینکه انیمه ها بد بودن، بیشتر بخاطر اینکه دیگه واقعا حوصله انیمه دنبال کردن مثل قبل رو ندارم.... کلا از چند فصل پیش این مورد شروع شد و این فصل یکم با خودم فکر کردم دیدم نه واقعا اون حوصله و انگیزه سابق گم شده و نیست.

الان من احساس میکنم فقط به انیمه های درام/slice of life جدی تر و یا انیمه های کمدی درست حسابی علاقه دارم و خلاصه اینکه، پیر شدیم :(
مثل حسی که من دارم...الانم بخوام کاری رو ببینم، حس میکنم Binge کنم بهتره! واقعا حوصله هفتگی دیدن ندارم. همینطوری وقت کم دارم!:|
تنها کارایی که دارم میبینم.
Vivy
TYE
و Tokyo Revengers(خدایی انیمه اش آش دهن سوزی از نظر پروداکشن اصلا نیست.:|)

بجز اینا همه یا دراپن یا مثل مگالو باکس صبر کردم تموم بشن.
هیگه هیرو...قسمت جدید اش خوب بود؟ چون بعضی جاها فن سرویس بی مورد میزنه خیلی میره روی اعصاب معصابم!وایسادم سه قسمت آخر با هم بیاد ببینم تهش چی میشه.

پ.ن:آقا آقا، Vivy رو ببین! اگه مگالو باکس بهترین کار فصل نباشه، مطمئنن اینه.

این موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم :D
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)

این موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم :D
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)
به شکل عجیبی مانگا جواب تره در دوران پیری:|

کم کم حس استکبار رو دارم درک میکنم:|

پ.ن: دیشب ولی قسمت اول فصل جدید Megalo box رو ولی دیدم... قشنگ مشخصه اومدن دهه 50 ایران دست یکی رو از تو خیابون گرفتن و کشیدن انداختن تو انیمه به عنوان شخصیت اصلی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or