Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بیخیال شو
من فکر نکنم بعد انیم ورلد کسی فیت زیرو رو ساب فارسی زده باشه
انیم ورلد هم براساس نسخه تلویزیونی ساب کرده
اکثر سکانس هایی که می بینی ساب نداره سکانس هایی اند که تو بلوری به انیمه اضافه شدند
متشکر
تا حالا به همچی موردی بر نخورده بودم تو این چندسالی که انیمه میبینم . بد شد:( چه کاریه آخه!؟ تو خیلی از قسمتهاش هم هست! نسخه، زبان انگلیسی هم داره:-&
@Z-fan خبر نداشتم بلوری اون متحوای تازه داره....

ابوذر، نسخه web-rip رو دانلود کن....مثلاً کار فن-ساب horriblesubs، زیرنویس دنیای انیمه با اون اوکی هستش
اون نسخه رو داشتم تو آرشیو، بعداز چندسال گفتم شروع کنم ببینم و فیض ببریم. دیدم نسخه بلوری اومده، پاک کردم و دوباره از اول دانلود کردم. حالا تازه فهمیدم سکانس اضافه شده داره! تو چندین قسمت هم هست. دیگه با همین میسازم فعلا

راستی تسلیت میگم بابت هارد سوخته. ایشالاه که دیگه پیش نیاد

آخرین ویرایش:
چند روز پیش جلد ۲۲ وان‌پانچ اومد، خوندم.
چپترهاش رو هم داشتم از قبل که دانلود کرده بودم، گفتم بذار یه نگاهی بندازم ببینیم کیفیت اسکن و ... چطوره فرقی داره اصلا؟
اون‌هایی که در جریانن احتمالا می‌دونن با چی مواجه شدم! :)) این چرا اینطوریه آقا؟
یعنی می‌دونستم از وب‌کمیک اقتباس میشه، گاها هر چپتر چند ورژن داره ولی دیگه نه این مدلی!!! عملا انگار نسخه VIZ و اون نسخه هفتگی یا هرچی که هست ۲ تا روت متفاوت از داستانن! اینه که احساس می‌کنم بهم خیانت شده.:D
من می‌دیدم استکباردونو هر سری میاد خیلی جدی اینا رو توضیح میده ولی می‌گفتم من که جلدی می‌خونم، بره همین رد میشم زودی ازش؛ غافل از اینکه دود هنوزم از کنده بلند میشه.:D

حالا دوستانی که در جریانن! جلدهای قبل هم همین وضعیت بوده یا استثنائا این جلد خیلی شدید بود تغییرات؟ چپترهای آینده چطور؟ یه دوستی هم ‌‌نمی‌دونم از کجا شنیده بود که نسخه viz سانسور داره. درسته؟:D
و نهایتاً اینکه با این اوصاف فاصله ۴۰ چپتری نسخه منتشرشده viz تا آنگوئینگ؛ توصیه میشه همین چپترا رو جدا بخونم یا مثل قبل جلدی و viz؟:D

آخرین ویرایش:
هاه هاه هاه... حدس بزنید کی اومده دوباره مانگا معرفی کنه و هیچ کدومتون حتی سرچش هم نکنید؟ :D >:) >:)
درسته، من =((
چرا در مورد ما چنین قضاوت اشتباهی داری؟ واقعا غصه خوردم=((
خود من که هر بار مانگا معرفی می‌کنی با خودم می‌گم: «بذار ببینم این یارو دوباره چی معرفی کرده؟ برم سرچ کنم ببینم چه چرت و پرتیه بعد فحشش بدیم.»>:) >:):>:>:>
چند روز پیش جلد ۲۲ وان‌پانچ اومد، خوندم.
چپترهاش رو هم داشتم از قبل که دانلود کرده بودم، گفتم بذار یه نگاهی بندازم ببینیم کیفیت اسکن و ... چطوره فرقی داره اصلا؟
اون‌هایی که در جریانن احتمالا می‌دونن با چی مواجه شدم! :)) این چرا اینطوریه آقا؟
یعنی می‌دونستم از وب‌کمیک اقتباس میشه، گاها هر چپتر چند ورژن داره ولی دیگه نه این مدلی!!! عملا انگار نسخه VIZ و اون نسخه هفتگی یا هرچی که هست ۲ تا روت متفاوت از داستانن! اینه که احساس می‌کنم بهم خیانت شده.:D
من می‌دیدم استکباردونو هر سری میاد خیلی جدی اینا رو توضیح میده ولی می‌گفتم من که جلدی می‌خونم، بره همین رد میشم زودی ازش؛ غافل از اینکه دود هنوزم از کنده بلند میشه.:D

حالا دوستانی که در جریانن! جلدهای قبل هم همین وضعیت بوده یا استثنائا این جلد خیلی شدید بود تغییرات؟ چپترهای آینده چطور؟ یه دوستی هم ‌‌نمی‌دونم از کجا شنیده بود که نسخه viz سانسور داره. درسته؟:D
و نهایتاً اینکه با این اوصاف فاصله ۴۰ چپتری نسخه منتشرشده viz تا آنگوئینگ؛ توصیه میشه همین چپترا رو جدا بخونم یا مثل قبل جلدی و viz؟:D
دست رو دلم نذار که خون است:D
به وان پانچ من به چشم سه تا مانگای مختلف باید نگاه کنی. نسخه وب کمیک وان. نسخه وب کمیک موراتا (و نسخه وب Viz) و نسخه‌ای که چاپ میشه.
نسخه آنلاین Viz تا جایی که من دیدم سانسوری نداشت. یعنی چیزی به چشمم نیومده. شماره قسمت‌هاش با وب کمیک موراتا فرق داره. این تنها تفاوتیه که دیدم.

انصافاً چند تا مانگا توی دنیا هست که نویسنده حال کنه از قسمت 140 بپره 142؟:D یه بدبختی داشتم که برای ملت توضیح بدم وان پانچ من موراتا کلا قسمت 141 نداره~X(
بین شماره قسمت‌های نسخه وب موراتا و نسخه وب Viz هم با این که از نظر محتوا تناظر یک به یک وجود داره، تناظر یک به یک در شماره قسمت‌ها وجود نداره:D

به صورت کلی توصیه‌ام اینه که وان پانچ من رو به یکی از این سه حالت بخونید:
۱- نسخه وب موراتا (یا نسخه وب Viz)
۲- نسخه وب موراتا + نسخه وب وان
۳- نسخه وب موراتا+ نسخه وب وان + نسخه چاپی

حالا این وسط قسمت‌هایی که دوباره از اول کشیده میشن رو وارد معادلات نمی‌کنم:D

آخرین ویرایش:
واو...
تنها میشه گفت واو... و البته Gacha Power، مثل همیشه :دی
ولی خب خبر چیه...

1623165306072.png

ولوم اول فصل دوم انیمه Umamusume تو هفته دوم عرضه اش فاکینگ 55,123 کپی فروش داشته. که کل فروش همین یه ولوم رو میرسونه به 167,153 نسخه.
و با همین، رسما این انیمه رکورد پرفروش ترین تک ولوم بین انیمه ها (نه کل انیمه ها، فقط یه ولوم ازش که یه دیسک و دو قسمته) رو زد. رکورددار قبلی ولوم 10 Neon Genesis Evangelion بوده.

اوماموسومه چیه؟
سادست :دی
Derby Horses + Anime Girls = Profit :دی
این فصل خیلی .... تاکید می کنم "خییییلی" از بازی گاچای سری که امسال عرضه شد سود برد. خود اون بازی داره یه ارقام تخیلی ای رو جابجا می کنه :دی

Fullmetal Alchemist By Ming Lu

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

=============================================================
حدودا ۱.۵ ماه میشه که این شاهکار رو دیدم و هنوز که هنوزه نتونستم برم (بصورت کامل) سراغ یه انیمه دیگه !

چند روزی میشه که Stein;Gate رو شروع کردم، هرچند که خیلی دوستان این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بودند، اما بازهم گوشه ای از قلبم و مغزم درگیر این شاهکار هنری یعنی Fullmetal Alchemist هست.

بعید میدونم دیگه بتونم ادامه بدم انیمه دیدن رو! :D

به قول معروف شاید تو اوج خداحافظی کنم!:D

۵ قسمت آخر انیمه چنان هیجانی بهم وارد کرده بود که هیچوقت فراموشش نمیکنم!

View attachment 210198View attachment 210199View attachment 210200View attachment 210201View attachment 210202View attachment 210203View attachment 210204View attachment 210205

حدودا ۱.۵ ماه میشه که این شاهکار رو دیدم و هنوز که هنوزه نتونستم برم (بصورت کامل) سراغ یه انیمه دیگه !

چند روزی میشه که Stein;Gate رو شروع کردم، هرچند که خیلی دوستان این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بودند، اما بازهم گوشه ای از قلبم و مغزم درگیر این شاهکار هنری یعنی Fullmetal Alchemist هست.

نیمه اول SG کند و مقدمه چینیه ولی نیمه دوم اش بشدت فوق العادست.:D
جایگاه فولمتال حقشه، چون واقعا خیلی سخته از اول تا آخر شاهکار باشی.

با اینحال انیمه خوب کم نیست، بازم ببین:D

آخرین ویرایش:

View attachment 210198View attachment 210199View attachment 210200View attachment 210201View attachment 210202View attachment 210203View attachment 210204View attachment 210205

ببین دوستان بد راهنمایین کردن.
بعد از Fullmetal باید Prison School یا Grand Blue ببینی بشوره ببره :D

اهم... :-"

این فصل رو با دیدن 10-9 تا انیمه شروع کردم و تقریبا همشون دراپ شدن :-" (بعد 2-4 قسمت) الان فقط megalo box, to ur eternity و ریش دختر دبیرستانی :-??رو میبینم. از بین این 3 تا هم 2تاشون رو بزور دنبال میکنم و در شرف دراپ شدن هستن :-"

نه به خاطر اینکه انیمه ها بد بودن، بیشتر بخاطر اینکه دیگه واقعا حوصله انیمه دنبال کردن مثل قبل رو ندارم.... کلا از چند فصل پیش این مورد شروع شد و این فصل یکم با خودم فکر کردم دیدم نه واقعا اون حوصله و انگیزه سابق گم شده و نیست.

الان من احساس میکنم فقط به انیمه های درام/slice of life جدی تر و یا انیمه های کمدی درست حسابی علاقه دارم و خلاصه اینکه، پیر شدیم :(

این فصل رو با دیدن 10-9 تا انیمه شروع کردم و تقریبا همشون دراپ شدن :-" (بعد 2-4 قسمت) الان فقط megalo box, to ur eternity و ریش دختر دبیرستانی :-??رو میبینم. از بین این 3 تا هم 2تاشون رو بزور دنبال میکنم و در شرف دراپ شدن هستن :-"

نه به خاطر اینکه انیمه ها بد بودن، بیشتر بخاطر اینکه دیگه واقعا حوصله انیمه دنبال کردن مثل قبل رو ندارم.... کلا از چند فصل پیش این مورد شروع شد و این فصل یکم با خودم فکر کردم دیدم نه واقعا اون حوصله و انگیزه سابق گم شده و نیست.

الان من احساس میکنم فقط به انیمه های درام/slice of life جدی تر و یا انیمه های کمدی درست حسابی علاقه دارم و خلاصه اینکه، پیر شدیم :(
مثل حسی که من دارم...الانم بخوام کاری رو ببینم، حس میکنم Binge کنم بهتره! واقعا حوصله هفتگی دیدن ندارم. همینطوری وقت کم دارم!:|
تنها کارایی که دارم میبینم.
Vivy
TYE
و Tokyo Revengers(خدایی انیمه اش آش دهن سوزی از نظر پروداکشن اصلا نیست.:|)

بجز اینا همه یا دراپن یا مثل مگالو باکس صبر کردم تموم بشن.
هیگه هیرو...قسمت جدید اش خوب بود؟ چون بعضی جاها فن سرویس بی مورد میزنه خیلی میره روی اعصاب معصابم!وایسادم سه قسمت آخر با هم بیاد ببینم تهش چی میشه.

پ.ن:آقا آقا، Vivy رو ببین! اگه مگالو باکس بهترین کار فصل نباشه، مطمئنن اینه.

این موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم :D
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)

این موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم :D
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)
به شکل عجیبی مانگا جواب تره در دوران پیری:|

کم کم حس استکبار رو دارم درک میکنم:|

پ.ن: دیشب ولی قسمت اول فصل جدید Megalo box رو ولی دیدم... قشنگ مشخصه اومدن دهه 50 ایران دست یکی رو از تو خیابون گرفتن و کشیدن انداختن تو انیمه به عنوان شخصیت اصلی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or