pkarash
کاربر سایت
انقدر ناراحت نباشین جوونها؛ خیلیامون همینیم. من Vivy رو عقب موندم، Super Cub رو که خیلی هم دوستش دارم هنوز قسمت ۳ ام، To Your Eternity هم که هنوز یک قسمت بیشتر ندیدم! حالوحوصله نمیذارن برامون که...
همش دو فصل؟ ،اونایی که هنوز دو فصل عقبن دست ها بالا
ol
من تقریبا یکی یا دوسال به کل فصلی ندیدم.اونایی که هنوز دو فصل عقبن دست ها بالا
ol
همش دو فصل؟ ،
من پیش شماها رعیت به حساب میاممن تقریبا یکی یا دوسال به کل فصلی ندیدم.
دیگه نمیدونم رکورد بقیه بجز سلطان استکبار چی بوده!
فصل دوم Re:Zero شروع شد کامبک زدم!
هیگه هیرو برای من خیلی meh هست، کلا بعد اون 2-3 قسمت اول خسته کننده شد به نظرم....هیگه هیرو...قسمت جدید اش خوب بود؟ چون بعضی جاها فن سرویس بی مورد میزنه خیلی میره روی اعصاب معصابم!وایسادم سه قسمت آخر با هم بیاد ببینم تهش چی میشه.
پ.ن:آقا آقا، Vivy رو ببین! اگه مگالو باکس بهترین کار فصل نباشه، مطمئنن اینه.
upvoteاین موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)
من برعکس هرچی بیشتر میگذره سلیقه ام به سمت اسلایس ساده و آرامش بخش پیش میره، حالا در کنارش بقیه سبک ها هم باشه عیبی نداره. یه کارایی مثل Yuruyuri و K-on و آریا و... هرچندبارم ببینم بازم کاوایین .هیگه هیرو برای من خیلی meh هست، کلا بعد اون 2-3 قسمت اول خسته کننده شد به نظرم....
vivy رو بعد 3 قسمت دراپ کردم والا اصلا برام جالب نبود
upvote
مانگا خیلی خوبه، فقط مانگای جدید لازم دارم من، هر چقدر هم بیشتر داستان/ دیالوگ محور و جدی تر باشه بهتر
الان دلم خیلی خیلی یه مانگای دیگه شبیه monster یا vagabond میخواد...
پیر که میشی، سیاه و سفید میشی و کند سوز. مانگا هم دقیقا جواب همین حالهبه شکل عجیبی مانگا جواب تره در دوران پیری
کم کم حس استکبار رو دارم درک میکنم
پ.ن: دیشب ولی قسمت اول فصل جدید Megalo box رو ولی دیدم... قشنگ مشخصه اومدن دهه 50 ایران دست یکی رو از تو خیابون گرفتن و کشیدن انداختن تو انیمه به عنوان شخصیت اصلی
پاییز ۲۰۱۴ چند فصل پیش میشه؟اونایی که هنوز دو فصل عقبن دست ها بالا
ol
اسلایم رو من با زیرنویس دیدم (شاید)سلام
من که این فصل هیچی رو شروع نکردم .
میخواستم اسلایم ببینم که این از خدا بی خبرا زیرنویسش نکردن
حالا منتظرم فصل تمام بشه که ناناتسو نو تایزای و هیر آکادمی و شادو هوس رو ببینم .
وان پیس هم 4 5 قسمت عقب افتادم
ولی به جاش مانگا و البته ناول Solo Leveling و Mushoku Tensei که عالی هستن .
همین اسپین آفی که این فصل داره پخش میشه ؟اسلایم رو من با زیرنویس دیدم (شاید)
از انیم لیست گرفتم.
نه فصل دوم رو میگمسلام
همین اسپین آفی که این فصل داره پخش میشه ؟
خسته نباشینه فصل دوم رو میگم