Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اونایی که هنوز دو فصل عقبن دست ها بالا :-"

ol :D
من تقریبا یکی یا دوسال به کل فصلی ندیدم.
دیگه نمیدونم رکورد بقیه بجز سلطان استکبار چی بوده!:دی
فصل دوم Re:Zero شروع شد کامبک زدم!:))

هیگه هیرو...قسمت جدید اش خوب بود؟ چون بعضی جاها فن سرویس بی مورد میزنه خیلی میره روی اعصاب معصابم!وایسادم سه قسمت آخر با هم بیاد ببینم تهش چی میشه.

پ.ن:آقا آقا، Vivy رو ببین! اگه مگالو باکس بهترین کار فصل نباشه، مطمئنن اینه.
هیگه هیرو برای من خیلی meh هست، کلا بعد اون 2-3 قسمت اول خسته کننده شد به نظرم....
vivy رو بعد 3 قسمت دراپ کردم :-" والا اصلا برام جالب نبود :-"
این موقع ها من همیشه پناه میبرم به آغوش گرم مانگا
گوشی رو میگیرم دستم، دراز می کشم رو تخت و فارغ از دنیا تا موقعی که خوابم ببره مانگا میخونم :D
(تلاش خود را برای خوراندن مانگاهای پیشنهادی اش می کند)
upvote
مانگا خیلی خوبه، فقط مانگای جدید لازم دارم من، هر چقدر هم بیشتر داستان/ دیالوگ محور و جدی تر باشه بهتر :-"
الان دلم خیلی خیلی یه مانگای دیگه شبیه monster یا vagabond میخواد...

هیگه هیرو برای من خیلی meh هست، کلا بعد اون 2-3 قسمت اول خسته کننده شد به نظرم....
vivy رو بعد 3 قسمت دراپ کردم :-" والا اصلا برام جالب نبود :-"

upvote
مانگا خیلی خوبه، فقط مانگای جدید لازم دارم من، هر چقدر هم بیشتر داستان/ دیالوگ محور و جدی تر باشه بهتر :-"
الان دلم خیلی خیلی یه مانگای دیگه شبیه monster یا vagabond میخواد...
من برعکس هرچی بیشتر میگذره سلیقه ام به سمت اسلایس ساده و آرامش بخش پیش میره، حالا در کنارش بقیه سبک ها هم باشه عیبی نداره. یه کارایی مثل Yuruyuri و K-on و آریا و... هرچندبارم ببینم بازم کاوایین :D.

به شکل عجیبی مانگا جواب تره در دوران پیری:|

کم کم حس استکبار رو دارم درک میکنم:|

پ.ن: دیشب ولی قسمت اول فصل جدید Megalo box رو ولی دیدم... قشنگ مشخصه اومدن دهه 50 ایران دست یکی رو از تو خیابون گرفتن و کشیدن انداختن تو انیمه به عنوان شخصیت اصلی:))
پیر که میشی، سیاه و سفید میشی و کند سوز. مانگا هم دقیقا جواب همین حاله:D
اونایی که هنوز دو فصل عقبن دست ها بالا :-"

ol :D
پاییز ۲۰۱۴ چند فصل پیش میشه؟:))
==================================
ما (یا شاید من) نیاز داریم به شدت قربون صدمه برج خدا بریم. بس که خوبه. خدا SIU رو حفظ کنه.

سلام
من که این فصل هیچی رو شروع نکردم .
میخواستم اسلایم ببینم که این از خدا بی خبرا زیرنویسش نکردن :-w
حالا منتظرم فصل تمام بشه که ناناتسو نو تایزای و هیر آکادمی و شادو هوس رو ببینم .
وان پیس هم 4 5 قسمت عقب افتادم :|
ولی به جاش مانگا ~o):x و البته ناول Solo Leveling و Mushoku Tensei که عالی هستن .

سلام
من که این فصل هیچی رو شروع نکردم .
میخواستم اسلایم ببینم که این از خدا بی خبرا زیرنویسش نکردن :-w
حالا منتظرم فصل تمام بشه که ناناتسو نو تایزای و هیر آکادمی و شادو هوس رو ببینم .
وان پیس هم 4 5 قسمت عقب افتادم :|
ولی به جاش مانگا ~o):x و البته ناول Solo Leveling و Mushoku Tensei که عالی هستن .
اسلایم رو من با زیرنویس دیدم (شاید)
از انیم لیست گرفتم.

اهم... :-"
همونطور که احتمالا تا الان خبردار شدید تریلر الدن رینگ پخش شد و یه نکته ی خیلی جالبی توی تریلر بود:

1623359552644.png

این رسما گاتس هست عاقا!

در کل برسرک یکی از منابع اصلی الهام سری سولز بوده و قبلا هم اینطور easter egg های کوچیک و بزرگ که به برسرک اشاره میکردن توی بازی های میازاکی دیدیم، الانم که اون طراحی شخصیت ادای دینی هست به گاتس و berserker armor... (از اون درخت بزرگ نورانی هم نمیشه گذشت البته)

1623359820690.png

اهم... :-"
همونطور که احتمالا تا الان خبردار شدید تریلر الدن رینگ پخش شد و یه نکته ی خیلی جالبی توی تریلر بود:

View attachment 210770

این رسما گاتس هست عاقا!

در کل برسرک یکی از منابع اصلی الهام سری سولز بوده و قبلا هم اینطور easter egg های کوچیک و بزرگ که به برسرک اشاره میکردن توی بازی های میازاکی دیدیم، الانم که اون طراحی شخصیت ادای دینی هست به گاتس و berserker armor... (از اون درخت بزرگ نورانی هم نمیشه گذشت البته)

View attachment 210771
من تا درخت رو دیدم یاد برسرک افتادم.:دی
امیدوارم توی بازی به روشی(Easter Eggs و این حرفا...) اسم کنتارو رو بشه پیدا کرد!:( ادای دینی به اون عزیز باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or