XsmokeX
کاربر سایت
GOH موفق شد در یک قسمت از انیمه تیپ رزمی تا سطح فیلم هندی پیش بره تبریک به سازنده ش
مانهوا رو نخوندی نه؟ چون اینا در ادامه اتفاقات پیش رو هیچی نیستنGOH موفق شد در یک قسمت از انیمه تیپ رزمی تا سطح فیلم هندی پیش بره تبریک به سازنده ش
نه حقیقتا خدا به خیر کنهمانهوا رو نخوندی نه؟ چون اینا در ادامه اتفاقات پیش رو هیچی نیستن
خب من با تصور اینکه Kakushigoto شبیه Usagi Drop هست رفتم سراغش ولی
View attachment 157423
این که اثر جدید Kumeta Kouji نویسنده Joshiraku و Sayonara Zetsubou Sensei هست!!!
چرا هیشکی به من چیزی نگفت؟ میدونین چقدر شب ها تا صبح (توی خواب) دعا میکردم که ادامه زتسوبو سنسی یا جوشیراکو رو انیمه کنن؟! یه دو قسمت دیدم و همون حس و فضا رو داره، فقط کاش اینم Shaft میساخت (راستی شفت کجاست خیلی وقته خبری ازش نیست؟)
پ.ن: البته گذشته از اینکه اثر فاخری هست ولی فکر نکنم اینم اونقدری فروش کنه که ادامه اش ساخته بشه
این همه لیست دادید... ففط یک نفر حقیقت رو بازگو کرد
قبل از تو خیلی ها تلاش کردن...بعد از تو هم خیلی ها تلاش میکنند
آره فکر کنم خودت اسمش رو توی تاپیک گفته بودی ولی بازم هیچ پیش زمینه ای ازش نداشتممن مطمئنم این جا در موردش یه سری روضه خوندم
کلا Hidden Gem فصل پیش بود
شدید چسبید... هم کمدی هم کاراکترا هم اوپنینگ و اندینگ محشرش و پایان عجیب خوبش
کلی هم اشک مون رو در آورد
در کل به بقیه هم پیشنهاد میشه اگه کمدی تو فاز بقیه کارهای کومتا کوجی و کارهایی مثل Arakawa Under the Bridge و... دوست دارید حتما سراغ Kakushigoto برید. این تیپ کمدی خیلی کم پیدا میشه لای انیمه های فعلی
View attachment 157746
این لینکه Access Denied میزنه مازیار
بگذریم
این TOP 10 کارهای کیوآنی که من باهاشون حال کردم
یه سری هم مثل K-ON و Hibike Euphonium و فصل اول Clannad نرسیدن به TOP 10
- Clannad After Story: نمیدونم چطوری از لحاظ روحی سالم از این بیرون اومدم... هنوزم تم هایی که اون کار بررسی می کنه به نظرم تو مدیا خیلی کم روشون کار میشه
- Suzumiya Haruhi's Disappearance: اینو قبلا تعریف کردم... نصفه شب بعد این که سه ساعت پاش بودم و تیتراژ داشت می رفت گفتم "اوکی...سگ خورد! از اوّل " تو فرمت یه انیمه سینمایی مبتنی بر یه فرنچایز، شاید فقط فیلم پنجم Kara no Kyoukai هم سطحش باشه.
- Nichijou: کمدی shitpostگونه تو انیمه با Nichijou به اوجش رسید تو همون 2011 و دیگه هیچ وقت به اون حجم از جنون نتونست برسه
- Hyouka: بحث ایده و ستینگ باشه، هیوکا کار خیلی معمولی ایه، ولی اون ترکیب بین شخصیت ها و ویژوال فوق العاده خفن اش حسابی میارتش بالا کار رو
- Amagi's Brilliant Park: اکثر کارهای لیست رو قبل این که یکی شروع کنم میدونستم خوب اند. این یکی جدا سورپرایزم کرد. کارکنای پارک آماگی یکی از به یاد موندنی ترین Cast کاراکترهاییه که تو این چند سال اخیر دیدم.
- Violet Evergarden: از لحاظ روحی دیگه بعد از قسمت 10 این نتونستم سالم بیرون بیام
- Suzumiya Haruhi's Melancholy: بعضی وقت ها دوست داری یه مشت بکوبونی تو صورت سوزومیا و ناگاتوی بیچاره رو بگیری بغلت و نازش کنی و کلی تعریف نثار کیون کنی. اون موقع است که به کلاب SOS دل بستی
- Chuunibyou demo Koi ga Shitai!: هر چند به نظرم فصل دوم اش با سر خورد زمین، ولی هنوزم فصل اولش و اون رومنس بامزه و سکانس اکشن های بی ربط و پر زرق و برق اش خیلی چسبیدن
- Koe no Katachi: برای یه فیلم اقتباسی از مانگای شاهکارش واقعا کار محشریه و اصولا باید تو لیست باید بالاتر باشه، ولی هنوزم نمیتونم بابت بلایی که سر شخصیت های فرعی و اون پایان محشر مانگا تو سینمایی اش اومد با این اقتباس اون جور که باید حال کنم. جدای همه خوبی هاش (که خیلی زیادن) کلی هم حالم رو گرفت
- Kobayashi san's Dragon Maid: آخر کوبایاشی قشنگ این جوری بودم که "عه... همین خیلی کم بود که؟ فصل دو کو؟" حس می کنم خیلی به یه فصل دو نیاز داره، چون کل فصل یک تازه یه دنیا Cast کاراکتر خوب رو پایه ریزی کردن.
و هنوز یه سری کار مثل Kyoukai no Kanata و فصل دوئه HE و فیلم اش و Tamako Story و Kanon هستن که ندیدمشون و امیدوارم سریعتر ببینم شون
آقا یکی این قضیه ساحره ها توی ری زیرو رو توضیح بده
این ساحره مو سفیده همونی بود که سوبارو نباید اسمش رو میگفت؟ خب پس بقیه ساحره ها کی بودن؟ این موسفیده بقیه شون رو کشته؟ این کشیش ها چه رابطه ای با ساحره دارن زیر دستش اند؟ هدفشون چیه؟ (با اسپویل مشکلی ندارم اگه نیاز بود از ناول برام اسپویل کنید تا قضیه این ساحره ها برام مشخص بشه)و اینکه اپیزود 4 لامصب آخر خفنا بود. همون قضیه که یه آدم عادی با کلی ضعف و شکست و کمبود اعتماد به نفس حالا مجبور میشه در سخت ترین شرایط سخت ترین تصمیمات رو بگیره و مدام هم اشتباه میکنه. خیلی زیبا ریشه مشکلات و ضعف های سوبارو رو نشون داد.