Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه bungo dog stray تازه تمومش کردم چقدر اشغال بود نه فایت جذابی نه داستان و دیالوگ پرمفهومی هیچیییییی حیف وقت حجم اینترنتی که پای این انیمه گذاشته بشه دورشو خط بزنید. کلا شاید 2 یا 3 قسمت از فصل دومش قابل قبوله فقط بخاطر نمره ای که my داشت گرفتم از اون طرف تازه فصل اول rezero دیدم عجب شاهکاری هرچی جلوتر میرفت دهنم وا میشد چقدر یه انیمه میتونه خوب باشه اگه کسی مثل rezero میشناسه از ما دریغ نکنه:(

سایتی میشناسید انیمه ها رو سانسور شده گذاشته باشه با ارشیو خوب؟ سانسور درست و کامل منظورمه در حد صدا و سیما /:) یه بچه گیر داده انیمه میخوام:|
سایت دوستی‌ها یه سری از انیمه‌ها رو هم نسخه‌ی کامل می‌ذاره هم سانسور شده. دیگه این uptvs هم کلا تو کار سانسوره. البته سینمایی می‌ذارن اینا فقط.
پ.ن: سایت دومی کلی از انیمه‌ها رو زده به درخواست صاحب اثر (سر دوبله‌ش)، لینکا برداشته شد :| خسته نباشم با سایت معرفی کردنم.

داشتم مبارزات ناروتو رو میدیدم باید بگم هنوز که هنوزه رو دست جنگای ناروتو چیزی نیومده تنها امیدم به هیرو اکادمیه که اونم فکر نمیکنم بهش برسه با اون شخصیتای بی ابهتش
انگار باید بدیم آلمایت یه دترویت اسمش بزنه تو صورتت ابهت از دماغ و گوشات بزنه بیرون :-":D

انگار باید بدیم آلمایت یه دترویت اسمش بزنه تو صورتت ابهت از دماغ و گوشات بزنه بیرون :-":D
ندارن دیگه تک به تک مقایسه کنی مثلا کاکاشی کجا معلمای اینا کجا یا مثلا مادارا کجا all for one کجا خدایی اسم مادارا هم ابهت داره :D

ندارن دیگه تک به تک مقایسه کنی مثلا کاکاشی کجا معلمای اینا کجا یا مثلا مادارا کجا all for one کجا خدایی اسم مادارا هم ابهت داره :D
بیخیال بابا :D
همینطوری یکیو بیاری تو داستان زورکی در حد گودزیلا قویش کنی که نمی شه ابهت :D
باز می گفتی پین مثلا یا ایتاچی حرفت منطقی تر بود :-"

بیخیال بابا :D
همینطوری یکیو بیاری تو داستان زورکی در حد گودزیلا قویش کنی که نمی شه ابهت :D
باز می گفتی پین مثلا یا ایتاچی حرفت منطقی تر بود :-"
خب دیگه بدتر ایتاچی و پین هم که باشن دیگه چی میمونه اونور؟ اصلا خود ناروتو بسه براش :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

انیمه‌ی A Whisker Away چه شیرین و دوست‌داشتنی بود:x احساس جوونی کردم اصلا! از اون کارهای تین‌ایجریه (به‌معنای مثبت‌اش) که عشق سن‌وسال نوجوونی رو درست‌حسابی به تصویر می‌کشه؛ با غم و شادی و شوروشوق و سبک‌سری‌های خاصی که داره. بعد دیدن‌اش آدم دلش می‌خواد نقاب غم از چهره برداره و همه‌ی باورهای پوچ‌گرایی و فکرای منفی‌ش رو بریزه دور و برای یه روزم که شده بی‌خیال اخبار کرونا و وضع مملکت و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه بشه.

یه خرده‌ای که گرفتن به A Whisker Away اینه که... آ یه لحظه محض احتیاط یه اسپویلر باز کنم
خب می‌گفتم... که «از یه جایی به بعد (یک‌سوم پایانی حدودا) کودکانه می‌شه و این با بقیه‌اش در تضاده و با عقل ندمبه جور در نمیاد و اینا». خب آره، یهو خیلی فرق می‌کنه و شخصا یه جاهایی احساس می‌کردم دارم برنامه کودک می‌بینم و رفت به سمت گروه سنی الف و ماقبل :D ولی این حسه زود برطرف می‌شد؛ ضمن اینکه اینجوری می‌خواست پیش نره چطور باید می‌رفت؟ معناگرا می‌شد و فلسفه می‌بافت؟ تلخ می‌شد؟ اتفاقا از یه نظر جالب بود این ذات دوگانه‌ی بزرگسالانه و کودکانه‌ی انیمه و قشنگ به دوران نوجوونی می‌خورد؛ جایی که آدم نه کوچیکه نه بزرگ. در عین اینکه حرف‌های عاقلانه خودش رو می‌زد حال‌وهوای بی‌غل‌وغش کودکانه رو هم داشت.

همین دیگه؛ سرتون رو درد نیارم. دم سازنده‌ها و بیننده‌هاش گرم!
-------
حس میکنم شدیدا به چنین چیزی نیاز دارم:-":D

انیمه حال خوب کن:D دقیقا با این حس و حالی که گفتی:D
آخ، اصل جنسه از این لحاظ. ایشله بپسندی

آخرین ویرایش:

انیمه‌ی A Whisker Away چه شیرین و دوست‌داشتنی بود:x احساس جوونی کردم اصلا! از اون کارهای تین‌ایجریه (به‌معنای مثبت‌اش) که عشق سن‌وسال نوجوونی رو درست‌حسابی به تصویر می‌کشه؛ با غم و شادی و شوروشوق و سبک‌سری‌های خاصی که داره. بعد دیدن‌اش آدم دلش می‌خواد نقاب غم از چهره برداره و همه‌ی باورهای پوچ‌گرایی و فکرای منفی‌ش رو بریزه دور و برای یه روزم که شده بی‌خیال اخبار کرونا و وضع مملکت و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه بشه.

یه خرده‌ای که گرفتن به A Whisker Away اینه که... آ یه لحظه محض احتیاط یه اسپویلر باز کنم
خب می‌گفتم... که «از یه جایی به بعد (یک‌سوم پایانی حدودا) کودکانه می‌شه و این با بقیه‌اش در تضاده و با عقل ندمبه جور در نمیاد و اینا». خب آره، یهو خیلی فرق می‌کنه و شخصا یه جاهایی احساس می‌کردم دارم برنامه کودک می‌بینم و رفت به سمت گروه سنی الف و ماقبل :D ولی این حسه زود برطرف می‌شد؛ ضمن اینکه اینجوری می‌خواست پیش نره چطور باید می‌رفت؟ معناگرا می‌شد و فلسفه می‌بافت؟ تلخ می‌شد؟ اتفاقا از یه نظر جالب بود این ذات دوگانه‌ی بزرگسالانه و کودکانه‌ی انیمه و قشنگ به دوران نوجوونی می‌خورد؛ جایی که آدم نه کوچیکه نه بزرگ. در عین اینکه حرف‌های عاقلانه خودش رو می‌زد حال‌وهوای بی‌غل‌وغش کودکانه رو هم داشت.

همین دیگه؛ سرتون رو درد نیارم. دم سازنده‌ها و بیننده‌هاش گرم!
حس میکنم شدیدا به چنین چیزی نیاز دارم:-" :دی
انیمه حال خوب کن:دی دقیقا با این حس و حالی که گفتی:دی

---
@XsmokeX
من خودم خیلی هیرو آکادمی رو دوست دارم و به نظرم پتانسیلش رو داشت که جا پای ناروتو بزاره...
ولی جدا نتونست اون سطح توقعات رو بر آورده کنه تا اینجای کار...
در مورد کاراکترها که کلا مقایسه شون شوخیه:-"
فایت هم چندتا فایت خفن داشت! از نظر هیجان هم خوبن... ولی چون فلسفه بدمن هاش لنگ میزنه، فلسفه مبارزاتشون(که بخشی از مبارزه حساب میشه:-" ) هم لنگ میزنه:دی
بدمن هاش بیشتر شبیه بچه های شری هستن که قدرت خفنی گیرشون اومده... بچه بازیه کارهاشون کلا:|

---

جا داره بگیم چپتر اخیر وان پیس بسی حال داد!
دو تا پنل خیلی خفن و جذاب هم داشت، روحمان شاد شد:x

---
@XsmokeX
من خودم خیلی هیرو آکادمی رو دوست دارم و به نظرم پتانسیلش رو داشت که جا پای ناروتو بزاره...
ولی جدا نتونست اون سطح توقعات رو بر آورده کنه تا اینجای کار...
در مورد کاراکترها که کلا مقایسه شون شوخیه:-"
فایت هم چندتا فایت خفن داشت! از نظر هیجان هم خوبن... ولی چون فلسفه بدمن هاش لنگ میزنه، فلسفه مبارزاتشون(که بخشی از مبارزه حساب میشه:-" ) هم لنگ میزنه:D
بدمن هاش بیشتر شبیه بچه های شری هستن که قدرت خفنی گیرشون اومده... بچه بازیه کارهاشون کلا:|
مرد مومن یخورده فرصت بده به انیمه :D
تو الان مقایسه کن هیرو آکادمیا رو با 50 - 100 قسمت اول ناروتو اگه بهتر نباشه قطعا ضعیف تر هم نیست :-"
بدمن های گنده ناروتو یهو با خلق الساعه که نیومدن کلی قبلش مقدمه و بدمن های کوچیک تر و این داستانا بود :-"
به هیرو آکادمیا هم فرصت داده بشه به نظرم قطعا بدمن های بهتر می تونه معرفی کنه. کما اینکه الان مثلا استین هم یکی از کاراکتر های فوق خفنش بود که متاسفانه زیاد وارد داستان نشد...

مرد مومن یخورده فرصت بده به انیمه :D
تو الان مقایسه کن هیرو آکادمیا رو با 50 - 100 قسمت اول ناروتو اگه بهتر نباشه قطعا ضعیف تر هم نیست :-"
بدمن های گنده ناروتو یهو با خلق الساعه که نیومدن کلی قبلش مقدمه و بدمن های کوچیک تر و این داستانا بود :-"
به هیرو آکادمیا هم فرصت داده بشه به نظرم قطعا بدمن های بهتر می تونه معرفی کنه. کما اینکه الان مثلا استین هم یکی از کاراکتر های فوق خفنش بود که متاسفانه زیاد وارد داستان نشد...
والله با همون ناروتو که مقایسه کنم، همون زابوزا خیلییی بهتر از این جماعت فعلی بوده:D

یا مسابقات چونین ش خیلیی خوب بود و تک تک مبارزات و مراحلش جذاب بود!(من از آرک مسابقات خود مدرسه هم خیلی خوشم اومد، یا حتی مسابقات بین مدارس) ولی اختلاف ناروتو با هیرو آکادمی یه چیز خیلیییییی واضحیه:D

جدا از اینکه اعتقاد دارم رو دست آکاتسوکی هیچوقت گروه بدمن نمیاد و نخواهد آمد (حالا میگن Noah از دی گری من... ولی اونا با اون طراحیاشون واقعا نمیتونم جدی و خفن تر از آکاتسوکی حسابشون کنم) ، پس در آینده اختلاف از این چیزی که هست هم بیشتر و بیشتر میشه:-"

به نظر هم نمیاد دنیاش به گستردگی ناروتو بشه!
البته یه نکته مثبت داره! چون احتمالا به اوج ناروتو نمیرسه، شیب سقوط ناروتو رو هم نخواهد داشت:دی

من احساس میکنم GOH بعد از هر اپیزودی که پخش میشه، نچسب تر میشه :-"
در شرف دراپ شدنه الان... :-w
دراپ کن بره بابا :) مبارزه موری جین و داوی تو وبتون کجا این نبرد حروف های ژاپنی و نقاشی ببر و اژدها کجا =)) اصلا معلوم نیست چه غلطی میخواستن بکنن فقط خواستن یه چیزی ساخته باشن
برید وبتونو بخونید اگه علاقه دارید به نبرد انسان و خدایان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or