moxA.J
کاربر سایت
داشتم مبارزات ناروتو رو میدیدم باید بگم هنوز که هنوزه رو دست جنگای ناروتو چیزی نیومده تنها امیدم به هیرو اکادمیه که اونم فکر نمیکنم بهش برسه با اون شخصیتای بی ابهتش
سایت دوستیها یه سری از انیمهها رو هم نسخهی کامل میذاره هم سانسور شده. دیگه این uptvs هم کلا تو کار سانسوره. البته سینمایی میذارن اینا فقط.سایتی میشناسید انیمه ها رو سانسور شده گذاشته باشه با ارشیو خوب؟ سانسور درست و کامل منظورمه در حد صدا و سیما یه بچه گیر داده انیمه میخوام
انگار باید بدیم آلمایت یه دترویت اسمش بزنه تو صورتت ابهت از دماغ و گوشات بزنه بیرونداشتم مبارزات ناروتو رو میدیدم باید بگم هنوز که هنوزه رو دست جنگای ناروتو چیزی نیومده تنها امیدم به هیرو اکادمیه که اونم فکر نمیکنم بهش برسه با اون شخصیتای بی ابهتش
ندارن دیگه تک به تک مقایسه کنی مثلا کاکاشی کجا معلمای اینا کجا یا مثلا مادارا کجا all for one کجا خدایی اسم مادارا هم ابهت دارهانگار باید بدیم آلمایت یه دترویت اسمش بزنه تو صورتت ابهت از دماغ و گوشات بزنه بیرون
بیخیال باباندارن دیگه تک به تک مقایسه کنی مثلا کاکاشی کجا معلمای اینا کجا یا مثلا مادارا کجا all for one کجا خدایی اسم مادارا هم ابهت داره
خب دیگه بدتر ایتاچی و پین هم که باشن دیگه چی میمونه اونور؟ اصلا خود ناروتو بسه براشبیخیال بابا
همینطوری یکیو بیاری تو داستان زورکی در حد گودزیلا قویش کنی که نمی شه ابهت
باز می گفتی پین مثلا یا ایتاچی حرفت منطقی تر بود
آخ، اصل جنسه از این لحاظ. ایشله بپسندیحس میکنم شدیدا به چنین چیزی نیاز دارم
انیمه حال خوب کن دقیقا با این حس و حالی که گفتی
حس میکنم شدیدا به چنین چیزی نیاز دارم
انیمهی A Whisker Away چه شیرین و دوستداشتنی بود احساس جوونی کردم اصلا! از اون کارهای تینایجریه (بهمعنای مثبتاش) که عشق سنوسال نوجوونی رو درستحسابی به تصویر میکشه؛ با غم و شادی و شوروشوق و سبکسریهای خاصی که داره. بعد دیدناش آدم دلش میخواد نقاب غم از چهره برداره و همهی باورهای پوچگرایی و فکرای منفیش رو بریزه دور و برای یه روزم که شده بیخیال اخبار کرونا و وضع مملکت و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه بشه.
یه خردهای که گرفتن به A Whisker Away اینه که... آ یه لحظه محض احتیاط یه اسپویلر باز کنم
خب میگفتم... که «از یه جایی به بعد (یکسوم پایانی حدودا) کودکانه میشه و این با بقیهاش در تضاده و با عقل ندمبه جور در نمیاد و اینا». خب آره، یهو خیلی فرق میکنه و شخصا یه جاهایی احساس میکردم دارم برنامه کودک میبینم و رفت به سمت گروه سنی الف و ماقبل ولی این حسه زود برطرف میشد؛ ضمن اینکه اینجوری میخواست پیش نره چطور باید میرفت؟ معناگرا میشد و فلسفه میبافت؟ تلخ میشد؟ اتفاقا از یه نظر جالب بود این ذات دوگانهی بزرگسالانه و کودکانهی انیمه و قشنگ به دوران نوجوونی میخورد؛ جایی که آدم نه کوچیکه نه بزرگ. در عین اینکه حرفهای عاقلانه خودش رو میزد حالوهوای بیغلوغش کودکانه رو هم داشت.
همین دیگه؛ سرتون رو درد نیارم. دم سازندهها و بینندههاش گرم!
مرد مومن یخورده فرصت بده به انیمه---
@XsmokeX
من خودم خیلی هیرو آکادمی رو دوست دارم و به نظرم پتانسیلش رو داشت که جا پای ناروتو بزاره...
ولی جدا نتونست اون سطح توقعات رو بر آورده کنه تا اینجای کار...
در مورد کاراکترها که کلا مقایسه شون شوخیه
فایت هم چندتا فایت خفن داشت! از نظر هیجان هم خوبن... ولی چون فلسفه بدمن هاش لنگ میزنه، فلسفه مبارزاتشون(که بخشی از مبارزه حساب میشه ) هم لنگ میزنه
بدمن هاش بیشتر شبیه بچه های شری هستن که قدرت خفنی گیرشون اومده... بچه بازیه کارهاشون کلا
والله با همون ناروتو که مقایسه کنم، همون زابوزا خیلییی بهتر از این جماعت فعلی بودهمرد مومن یخورده فرصت بده به انیمه
تو الان مقایسه کن هیرو آکادمیا رو با 50 - 100 قسمت اول ناروتو اگه بهتر نباشه قطعا ضعیف تر هم نیست
بدمن های گنده ناروتو یهو با خلق الساعه که نیومدن کلی قبلش مقدمه و بدمن های کوچیک تر و این داستانا بود
به هیرو آکادمیا هم فرصت داده بشه به نظرم قطعا بدمن های بهتر می تونه معرفی کنه. کما اینکه الان مثلا استین هم یکی از کاراکتر های فوق خفنش بود که متاسفانه زیاد وارد داستان نشد...
دراپ کن بره بابا مبارزه موری جین و داوی تو وبتون کجا این نبرد حروف های ژاپنی و نقاشی ببر و اژدها کجا اصلا معلوم نیست چه غلطی میخواستن بکنن فقط خواستن یه چیزی ساخته باشنمن احساس میکنم GOH بعد از هر اپیزودی که پخش میشه، نچسب تر میشه
در شرف دراپ شدنه الان...