Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام

سلیقه من ملاکه >:)
عاشقانه کلاً دوست ندارم و کششی برام نداره . مونوگاتاری هم به شد عاشقانه بود .
اورگاردن سرد و بی روح بود . از نظر تصویری فوق العاده چشم نواز یود اما تنها چیزی که داشت همین پوسته قشنگ بود .
با اینکه به شدت عاشق هجویه هستم نمیدونم چرا با شوخیای گینتاما حال نکردم .
خلاصه اگر مشکلی داری میتونم با رسم الخط روی اسمت برات توضیح بدم >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)
احيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟:D آخه اين سري مونوگاتاري فاز رومنس هم داره ولي زياد نيست اونقدرا.
و اينكه مرد حسابي اينجا همه از گينتاما تعريف ميكنن چطوري خوشت نيومده؟ اوايلش شايد نچسبه ولي ديگه بعد 20-30 قسمت خيلي احتمالش كمه خوشت نياد.

سلام
احيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟:D آخه اين سري مونوگاتاري فاز رومنس هم داره ولي زياد نيست اونقدرا.
و اينكه مرد حسابي اينجا همه از گينتاما تعريف ميكنن چطوري خوشت نيومده؟ اوايلش شايد نچسبه ولي ديگه بعد 20-30 قسمت خيلي احتمالش كمه خوشت نياد.
دقیقاً Ore Monogatari رو دیدم :D
گینتاما برای خودمم سواله که چرا خوشم نیومده ازش .
آخه با One Piece هم همین مشکل رو داشتم . بار اول 20 30 قسمت دیدم و دراپش کردم ولی بار دوم که رفتم سراغش معتادش شدم .
این گینتاما رو اما دو بار تست کردم و جفتش ناموفق بوده .

سلام
من دیگه حرفی ندارم:D
آی دلم... آی قلبم... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
نگاشم نکردم تازه . بعد از 3 4 قسمت دراپش کردم :D
این جوری نمیشه... بذا من برم فرش رو گاز بزنم برگردم... گینتاما هم که دراپ کردی سلطان.... بعد سلیقه ملاک....=))=))=))=))=))=))=))=))
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمه :دی

سلام
خب من انیمه نگاه نمیکنم که اشک بریزم باهاش و حوصلمو سر ببره .
گوسیک چیه میگه پس؟:D
سلام
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمه :D
انصافاً این رو قبول دارم.:D
@parham_safa

پرهام من فک میکردم سلیقه ی امیر آکیبا تو این تاپیک داغون ترینه....تو که فاجعه ـش کردی :D

ما نمی‌تونیم بین سلیقه امیر آکیبا و پرهام قضاوت کنیم. ما فانیان توان درک لیگ خدایان رو نداریم:دی

هنوز دوزاری اش نیفتاده =))=))=))=))=))=))
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...

P.S
Ore Monogatari داغون بودش....داغون تر از اون Live-Action ـش بودش...به زحمت نگاش کردم :D

سلام
@parham_safa

پرهام من فک میکردم سلیقه ی امیر آکیبا تو این تاپیک داغون ترینه....تو که فاجعه ـش کردی :D
اتفاقاً منم همین فکرو درباره سلیقه تو میکردم :D
هنوز دوزاری اش نیفتاده =))=))=))=))=))=))
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...
اثرات پیریه :D
هیچی دربارشون نمیدونم خب . از صحبتهای اینجا هم حدس میزدم به سلیقم نخوره برای همین هیچ وقت نرفتم دنبالش ببینم چیه .
گوسیک چیه میگه پس؟:D
باز تو به گوسیک گفتی رومنس ؟ :-w
گوسیک جنایی فانتزی بود آقا ^:)^
ما نمی‌تونیم بین سلیقه امیر آکیبا و پرهام قضاوت کنیم. ما فانیان توان درک لیگ خدایان رو نداریم:D
خلیلو نمیتونم بن کنم . تو رو که میتونم :>>:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or