ce7en44
کاربر سایت
عاشقانه کلاً دوست ندارم و کششی برام نداره . مونوگاتاری هم به شد عاشقانه بود .

کدوم مونوگاتاری رو دیدی؟
Ore Monogatari
کدوم مونوگاتاری رو دیدی؟![]()
خب من انیمه نگاه نمیکنم که اشک بریزم باهاش و حوصلمو سر ببره .وایولت خیلی هم احساسی و درام بود...من خودم چندین مرتبه اشکم دراومد![]()
احيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟سلام
سلیقه من ملاکه
اورگاردن سرد و بی روح بود . از نظر تصویری فوق العاده چشم نواز یود اما تنها چیزی که داشت همین پوسته قشنگ بود .
با اینکه به شدت عاشق هجویه هستم نمیدونم چرا با شوخیای گینتاما حال نکردم .
خلاصه اگر مشکلی داری میتونم با رسم الخط روی اسمت برات توضیح بدم![]()
دقیقاً Ore Monogatari رو دیدماحيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟آخه اين سري مونوگاتاري فاز رومنس هم داره ولي زياد نيست اونقدرا.
و اينكه مرد حسابي اينجا همه از گينتاما تعريف ميكنن چطوري خوشت نيومده؟ اوايلش شايد نچسبه ولي ديگه بعد 20-30 قسمت خيلي احتمالش كمه خوشت نياد.
Ore Monogatari
من دیگه حرفی ندارم![]()
نگاشم نکردم تازه . بعد از 3 4 قسمت دراپش کردمآی دلم... آی قلبم...![]()
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمهاین جوری نمیشه... بذا من برم فرش رو گاز بزنم برگردم... گینتاما هم که دراپ کردی سلطان.... بعد سلیقه ملاک....![]()
اصلاً مهم نیست، اونو من خودم هم بعد 5 قسمت دراپ کردمنگاشم نکردم تازه . بعد از 3 4 قسمت دراپش کردم![]()
گوسیک چیه میگه پس؟سلام
خب من انیمه نگاه نمیکنم که اشک بریزم باهاش و حوصلمو سر ببره .
انصافاً این رو قبول دارم.سلام
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمه![]()
اصلاً مهم نیست، اونو من خودم هم بعد 5 قسمت دراپ کردم![]()
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...هنوز دوزاری اش نیفتاده![]()
اثرات پیریههنوز دوزاری اش نیفتاده![]()
عه؟ جدی؟اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...
اتفاقاً منم همین فکرو درباره سلیقه تو میکردم
هنوز دوزاری اش نیفتاده![]()
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...
هیچی دربارشون نمیدونم خب . از صحبتهای اینجا هم حدس میزدم به سلیقم نخوره برای همین هیچ وقت نرفتم دنبالش ببینم چیه .اثرات پیریه![]()
باز تو به گوسیک گفتی رومنس ؟گوسیک چیه میگه پس؟![]()
خلیلو نمیتونم بن کنم . تو رو که میتونمما نمیتونیم بین سلیقه امیر آکیبا و پرهام قضاوت کنیم. ما فانیان توان درک لیگ خدایان رو نداریم![]()