ce7en44
کاربر سایت
عاشقانه کلاً دوست ندارم و کششی برام نداره . مونوگاتاری هم به شد عاشقانه بود .
کدوم مونوگاتاری رو دیدی؟
Ore Monogatari
کدوم مونوگاتاری رو دیدی؟
خب من انیمه نگاه نمیکنم که اشک بریزم باهاش و حوصلمو سر ببره .وایولت خیلی هم احساسی و درام بود...من خودم چندین مرتبه اشکم دراومد
احيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟ آخه اين سري مونوگاتاري فاز رومنس هم داره ولي زياد نيست اونقدرا.سلام
سلیقه من ملاکه
اورگاردن سرد و بی روح بود . از نظر تصویری فوق العاده چشم نواز یود اما تنها چیزی که داشت همین پوسته قشنگ بود .
با اینکه به شدت عاشق هجویه هستم نمیدونم چرا با شوخیای گینتاما حال نکردم .
خلاصه اگر مشکلی داری میتونم با رسم الخط روی اسمت برات توضیح بدم
دقیقاً Ore Monogatari رو دیدماحيانا جايbakemonogatari اين ore monogatari رو نديدي؟ آخه اين سري مونوگاتاري فاز رومنس هم داره ولي زياد نيست اونقدرا.
و اينكه مرد حسابي اينجا همه از گينتاما تعريف ميكنن چطوري خوشت نيومده؟ اوايلش شايد نچسبه ولي ديگه بعد 20-30 قسمت خيلي احتمالش كمه خوشت نياد.
Ore Monogatari
من دیگه حرفی ندارم
نگاشم نکردم تازه . بعد از 3 4 قسمت دراپش کردمآی دلم... آی قلبم...
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمهاین جوری نمیشه... بذا من برم فرش رو گاز بزنم برگردم... گینتاما هم که دراپ کردی سلطان.... بعد سلیقه ملاک....
اصلاً مهم نیست، اونو من خودم هم بعد 5 قسمت دراپ کردمنگاشم نکردم تازه . بعد از 3 4 قسمت دراپش کردم
گوسیک چیه میگه پس؟سلام
خب من انیمه نگاه نمیکنم که اشک بریزم باهاش و حوصلمو سر ببره .
انصافاً این رو قبول دارم.سلام
شما همتون کج سلیقه هستین . فقط سلیقه من سالمه
اصلاً مهم نیست، اونو من خودم هم بعد 5 قسمت دراپ کردم
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...هنوز دوزاری اش نیفتاده
اثرات پیریههنوز دوزاری اش نیفتاده
عه؟ جدی؟اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...
اتفاقاً منم همین فکرو درباره سلیقه تو میکردم
هنوز دوزاری اش نیفتاده
اره...هنوز نگرفته که اون Ore Monogatari ربطی به سری مونوگاتاری (ص) نداره...
هیچی دربارشون نمیدونم خب . از صحبتهای اینجا هم حدس میزدم به سلیقم نخوره برای همین هیچ وقت نرفتم دنبالش ببینم چیه .اثرات پیریه
باز تو به گوسیک گفتی رومنس ؟گوسیک چیه میگه پس؟
خلیلو نمیتونم بن کنم . تو رو که میتونمما نمیتونیم بین سلیقه امیر آکیبا و پرهام قضاوت کنیم. ما فانیان توان درک لیگ خدایان رو نداریم