با این وضعیت که نمیاد، منم یه مدت دیگه میرم سراغش خسته شدم انقد موندم ببینم این پسره قراره تا کجا از باگ استفاده کنهسلام
Solo Leveling عالیه . از عالیم یه چیزی اونورتره .
الان که استپ بین الفصلین داده رفتم سراغ ناولش
با این وضعیت که نمیاد، منم یه مدت دیگه میرم سراغش خسته شدم انقد موندم ببینم این پسره قراره تا کجا از باگ استفاده کنهسلام
Solo Leveling عالیه . از عالیم یه چیزی اونورتره .
الان که استپ بین الفصلین داده رفتم سراغ ناولش
اینکه بتونی باگ رو اینقدر جذاب و قابل قبول دربیاری خیلی هنر میخواد .با این وضعیت که نمیاد، منم یه مدت دیگه میرم سراغش خسته شدم انقد موندم ببینم این پسره قراره تا کجا از باگ استفاده کنه
اوه، برعکس متوجه شده بودم!چون خوبه نوشتم دیگه . خودم عاشقشم
استعاره هاش بخوره توی سر عوامل اش!این انیمه اونقدر استعاری و قویه که خاک بر سر تولید کننده که فیلم سیمایی آخرش رو نمیده. سریالش خفن بود و سینمایی هاش خفن تر
خب، منم بطور رسمی اومدم اینجا
لیست در حال حاضر برا دیدن انیمه ها اینطوریه:
Darker Than Black
Death Note
Dororo
Ergo Proxy
Hellsing The Dawn
Hellsing Ultimate
Overlord
Paranoia Agent
Parasyte The Maxim
Perfect Blue REMASTERED
Serial Experiments Lain
Vampire Hunter D
Vampire Hunter D Bloodlust
فعلا دارم Death Note رو می بینم (اپیزود ۱۸ ام) و بعدش میخوام برم سراغ Hellsing Ultimate
با تشکر از امیر @Akiba و ممد @Arima Kishou عزیز
بزن بنش کن!!!سلام
انیمه اپیزودیک بود و مینی داستانهای جذابی داشت .
ریتمش عالی بود با شخصیتهایی که خوب دراومدن .
من واقعا از دیدن هر اپیزودش لذت میبردم .
خب اگه نچسبه برات نبینالان با اتمام انیمه های کوتاه ارشیو دیگه رسما خالی شدم.مونده یه ناروتو و یه سری فیت .تو رو خدا یکی من رو ترغیب کنه برم سراغشون.به خصوص این ناروتو نمیدونم چرا اینقدر نچسبه
وان پیس رو 15 ساله انگویینگم پس وانپیس فن ها حمله نکنید که ناروتوچیه و اخه شتر میشینه ناروتو ببینه که تو میخوای ببینی
وان پیس از نظر خط داستانی و کلیت داستان خیلی بهتره ناروتو تو موسیقی و مبارزات بهترهالان با اتمام انیمه های کوتاه ارشیو دیگه رسما خالی شدم.مونده یه ناروتو و یه سری فیت .تو رو خدا یکی من رو ترغیب کنه برم سراغشون.به خصوص این ناروتو نمیدونم چرا اینقدر نچسبه
وان پیس رو 15 ساله انگویینگم پس وانپیس فن ها حمله نکنید که ناروتوچیه و اخه شتر میشینه ناروتو ببینه که تو میخوای ببینی
یعنی این لامصب یک دنباله هم نداشته در حد اصلی سرش به تنش بیارزه.هروقت اسم psycho pass رو میارید قلبم یکم درد میگیره View attachment 144833
یکی بخاطر اینکه دیگه انیمه جدی و سای فای با اون کیفیت نداشتیم، و یکیم بخاطر ادامه هایی که براش ساختن و زدن اسم و ابهت انیمه رو لکه دار کردن
واقعا ما چه دوران عجیبی رو دیدیم! فکر کن یه دورانی بوده که چیزی مثل اخویها اقتباس انیمهای بگیره و اونم نه ۱۲-۱۳ قسمت! بلکه 99 قسمت و دو عدد OVA و فیلم سینمایی! الله اکبر!@m.a.t
من خودم از اون جماعتم که با پخش بی منفعت انیمه وارد این وادی شدم! دمشون گرم واقعا!!!!
پارسال که کی درگیر تمیز کردن کمدهام بودم، یافتمشون واقعا یک حرکت تاریخی و انقلابی بود
+حالا باید زیرخاکی در میوردی که یاد آن دوران خوب اخوی ها بیفتیم؟
+از همون موقع شرم کن که به انیمه بلند هیت میورزیدی و میورزی
از آشغال جاتی که دیدم، جا داره به Gantz هم اشاره کنم! آخه چی داشت انقدر معروف بود
البته میگفتن مانگاش یه چی دیگه ست و بهتره..
ولی کلا آشغال بود
تبریک میگم ورودت رو اما تجربه من میگه با این شروعی که داشتی، احتمال داره کارت به دیدن Queens Blade و seiken no blacksmith و seikon no qwaser و Kissxsis میکشه.خب، منم بطور رسمی اومدم اینجا
Darker Than Black
Death Note
Dororo
Ergo Proxy
Hellsing The Dawn
Hellsing Ultimate
Overlord
Paranoia Agent
Parasyte The Maxim
Perfect Blue REMASTERED
Serial Experiments Lain
Vampire Hunter D
فعلا دارم Death Note رو می بینم (اپیزود ۱۸ ام) و بعدش میخوام برم سراغ Hellsing Ultimate
اون Angle Beats هم در الویت هات بزارممنون از همگی بخاطر پیشنهادات فوق العاده تون. مرسی.
بریم لیست انیمه هامونو دارک تر از قبل کنیم
اون Angle Beats هم در الویت هات بزار
خوش اومدی تعریفت از انیمه دارک رو من درست متوجه نشدم (overlord دارکه؟) اینا رو هم از لیستت حذف کن، ارزش وقت گذاشتن ندارن:خب، منم بطور رسمی اومدم اینجا
Darker Than Black
Death Note
Dororo
Ergo Proxy
Hellsing The Dawn
Hellsing Ultimate
Overlord
Paranoia Agent
Parasyte The Maxim
Perfect Blue REMASTERED
Serial Experiments Lain
Vampire Hunter D