pkarash
کاربر سایت
در مورد MAL انیممانیا (animmaniaa) تو تلگرامش یه پست گذاشته:
پست بعدیش هم خودتون برین تو کانال بخونین. مرسی اه!
فقط خودم هنوز امتحان نکردم، ولی یادمه اون موقعها که V اپرا رو نبسته بودن باهاش راحت میشد رفت MAL و مثل تـــور و... به اون گیر نمیداد.
پ.ن: امتحان کردم و جواب داد.
خوب در reddit صحبت سر این موضوع هست که سایت Myanimelist.net جلوی اکثر کسایی که میخوان با V*N وارد سایت بشن رو میگیره و شما پیام 403 Forbidden دریافت میکنید . سایت Myanimelist.net هیچ مشکلی نداره در حال حاضر باز میشه و داره کار میکنه . حالا سوال اینجاست مایی که در ایران خودمون فـــیلتر کردیم این سایت رو و الان هم خوده این سایت کسایی که با V*N میان رو فـــیلتر کرده چطوری به سایت دسترسی داشته باشیم ؟! یا باید از کشور هایی خیلی خاص مثله چک یا بلغارستان و ... وصل شید یا به این شکل در پست بعدی توضیح میدم چطور ?
ای به چشم (پرهام لطفا رحم کن!)زحمت میکشی پست بعدشم بزاری برای ماهایی ک تو کانالشون نیستیم ببینیم چ راهی داده
فقط خودم هنوز امتحان نکردم، ولی یادمه اون موقعها که V اپرا رو نبسته بودن باهاش راحت میشد رفت MAL و مثل تـــور و... به اون گیر نمیداد.
با V*N که دارید استفاده میکنید مرورگر (Web browser) خوبه Opera دانلود کنید . بعد از نصب اون Opera رو باز کنید در قسمت بالا سمت چپ روی لوگوی قرمز Opera کلیک کنید و به قسمت Settings برید و سمت چپ در قسمت Advanced به Security and privacy و بعد از اونجا بخش V*N رو پیدا کنید و فعالش کنید . نکته مهم چون قسمت V*N مرورگر Opera فیلتر هست و کار نمیکنه حتما وقتی که V*N مرورگر Opera رو فعال کردید حتما V*N که دارید و ازش استفاده میکنید رو هم فعال کنید به این شکل شما هم V*N خودتون رو فعال دارید و هم V*N مرورگر Opera رو . چطوری بدونم که V*N مرورگر Opera فعال هست ؟ بالا کنار ادرس سایت که میزنید یک لوگوی ابی رنگ اضافه میشه . حالا چرا این کارو میکنیم ؟ به این شکل شما سایت Myanimelist.net رو گول میزنید و اون متوجه این موضوع نمیشه که شما دارید با V*N به سایت وصل میشید و به راحتی سایت براتون باز میشه.
قربانتمرسی لطف کردی
پ.ن: امتحان کردم و جواب داد.
آخرین ویرایش: