m.a.t
Loyal Member
توی مدرسهتون Your Nameدیدید؟هیچ وقت یادم نمیره. شب تو مدرسه، گرفتیم پرده یه کلاس رو استثمار کردیم، 4 نفری انیمه رو با کفیت Web-Rip 720p انداختیم رو پرده (چند ماه از رو پرده رفتن انیمه می گذشت)، نیمکت ها رو کشیدیم کنار، زیر انداز انداختیم اون وسط و یه کوه چیپس و تخمه جمع کردیم. نفر پنجم بهمون اضافه شد و نشستیم پلی کردیم و کیف دو عالم رو بردیم (بچه ها داشتن زیر نور پروژکتور پایین فوتبال/والیبال میزدن و یه عده دیگه هم مشغول آفلاین مولتی پلیر کال آف بودن. زیاد کسی نیومد بهمون تیکه بپرونه )
یک چهارم آخر فیلم قشنگ پنج نفرمون رو هوا بودیم
دقیقا سکانس آخرش که دیگه تو مراتب عرفانی بودیم رفیقم بلند شد داد زد "دِ بگو اسمشو کثافت!"
10 از فاکینگ 10!
قطعا از بهترین انیمه های سینمایی دهه قبله و من عین روانی ها انیمه سینمایی میخورم!
====
Tenki no Ko رو دانلود کردم چند روزه منتظر فرصتم با اخوی های محترم رو تلویزیون دورهمی ببینیم واسه همین فعلا نمیتونم نمره بدم... امیدوارم این نظرسنجیه یه مدتی این جا باشه و سریع برش ندارن...(شما که سال به سال نظرسنجی میذاری بذا این یکم بمونه )
ما نهایتا توی مدرسه گرفتگی چاه مستراح میدیدیم. چه قدر دنیا جای بهتری شده.
اشکال مانگای برسرک این نیست که قسمتهای جدیدش با همین کیفیت و لذت پیش نمیره، اشکالش اینه که اصلا قسمت جدیدی در کار نیست.بهبه نظر سنجی...اقا از اینا بیشتر بزارین
در رابطه با امتیاز
Your Name - 10/10
The Garden of Words - 10/10
Five Centimeter Per Second - 9/10
Tenki no Ko - 7/10
+
مانگای Berserk رو شروع کردم 70 چپتر خوندم و اینکه این گاتس لعنتی خیلی خفنه...در رابطه با خود مانگاش هم اگه با همین کیفیت و لذت پیش بره تبدیل به بهترین مانگای عمرم میشه.
از ۱۱ سال پیش که اولین بار برسرک رو دیدم، تا الان پیشرفت داستان خارقالعاده بوده!!