سلام
دوستان قوانین اسپویل رو رعایت کنید .
متن رو محو نکنید . از تگ اسپویلر به همراه عنوان مناسب استفاده کنید .
دوستان قوانین اسپویل رو رعایت کنید .
متن رو محو نکنید . از تگ اسپویلر به همراه عنوان مناسب استفاده کنید .
فکر کنم داستان U2 و U3 و TLOU نسل قبل باید تکرار بشه... وقتی که میگفتیم، از این خفن تر امکان نداره بشه چیزی ساختنه، باید باور کنی
به جای اینکه همچنان پافشاری کنی و در حالت انکار باقی بمونی برو فیلم رو ببین تا بفهمی چقدر پیشرفت داشته
منم وقتی گاردن رو دیدم تا یه مدت حسابی توی کف انیمیشن های بارونش بودم و حتی چند تا گیف هم ازش درست کردم که برای ملت میزاشتم و کفشون میبرد ولی تنکی با اینکه یه ذره عناصر فانتزی هم به انیمیشن های بارونش اضافه شده ولی میتونم با اطمینان بگم که حداقل یه لول بالاتر از گاردن رفته![]()
زیاد جدی نگیر...هایپشون دروغینهفکر کنم داستان U2 و U3 و TLOU نسل قبل باید تکرار بشه... وقتی که میگفتیم، از این خفن تر امکان نداره بشه چیزی ساخت(البته از دوران PS2 همینو داریم میگیم... و هنوزن کفمون میبره هرچی میریم جلوتر
ولی خدایی انیمه؟ واقعا؟ هایپ میکنیدا
)
اوه... این یکی رو حتما باید باور کنیهنوز فیلم رو ندیدم...ولی میتونم باور نکنم؟
چون بارون از اون خفن تر تو انیمه، تو کتم نمیره!بابا امکان نداره آخه از اون خفن تر چیزی ساخت
![]()
تا همه اثار مورد علاقمون رو نابود نکنن ول کن نیستن.... یکهو دیدی چند وقت دیگه لایو اکشن ری زیرو هم اومد، اگه بیاد فک کنم اولین ایسکایی میشه که لایو اکشن شده.حدس بزنید انیمه بعدی که قراره لایو اکشن غیر جاپونی بگیره
راهنمایی اول: آمازون پشت این پروژه است (راهنمایی که نیست این اصن حالا که فکر می کنم)
راهنمایی دوم: در مورد خوردن غذاهای خوشمزه است
View attachment 146039
Run Conny... RUN
منبع: ‘Promised Neverland’ Live-Action Series in Development at Amazon
خدا بگم چیکارت کنه فکر کردم شوکوگکی نو سوما منظورته یه لحظه غرق در فانتزیات و معنویات شدمخبر! خبر!
حدس بزنید انیمه بعدی که قراره لایو اکشن غیر جاپونی بگیره کیه
راهنمایی اول: آمازون پشت این پروژه است (راهنمایی که نیست این اصن حالا که فکر می کنم)
View attachment 146039
Run Conny... RUN
خبر! خبر!
View attachment 146039
Run Conny... RUN
خبر! خبر!
View attachment 146039
منبع: ‘Promised Neverland’ Live-Action Series in Development at AmazonRun Conny... RUN
اون یکی رو ... یه جاهای دیگه ای باید بسازنشخدا بگم چیکارت کنه فکر کردم شوکوگکی نو سوما منظورته یه لحظه غرق در فانتزیات و معنویات شدم![]()
خلیل حوصله داری یه لینک از این + Kokoro + همینی که الان چند صفحه ش در موردش بحثه رو برام بفرستی؟
فیلم Sora no Aosa wo Shiru Hito yo دیروز امدش...خوبیش این بود که بلوری ـش با زیرنویس انگلیسی پخش شد...بی درنگ نگاش کردم.
قبل از اینکه نظرم رو بدم، بگم که انیمه یه کار اورجینال از تیم Chou Heiwa Busters هستش که قبلاً روی Ano Hana و Kokoro ga Sakebitagatterunda کار کردن...
فقط استودیوی سازنده دیگه A-1 Pictures نیستش و Clover Works انیمه رو ساخته که فک کنم...یکی از زیر شاخه های A-1 باشه.
در کل با سابقه ای که ازشون دیده بودم...انتظارم رو از فیلم کمی بالاتر از حد معلوم بردم....
داستان: توی همون شهر و محله ای که ano hana بودش...روایت میشه، داستان درباره ی یه دختر و پسر دبیرستانی هستش که علارقم اینکه بهم خیلی علاقه دارن، ولی بعد از یه اتفاق مجور میشن از هم جدا بشن و الان سال هاس که گذشته و بازی زندگی دوباره اونها رو مقابل هم قرار داده.
داستان انیمه بیش از حد ساده هستش و هیچ پیچیدگی و سوپرایزی از هر نوع توی اون نداره..معمولی معمولی....واقعاً هیچی برا گفتن نداره.
حداقل نوع روایت داستان می تونست بهتر باشه و یه مقدار از زمان فیلم کم میکردن که ریتم داستان سریعتر بشه...باز بهتر میشد.
بیخالش...ولی یه سری لحظات قشنگ هم توش داشت که موقع دیدن انیمه ازش لذت بردم.
گرافیک: اون و طراحی شخصیت ها خیلی خوب بودش، الخصوص رنگ امیزی اون واقعاً چشم نواز بودش....
موسیقی: معمولی بودش، چیز ویژه ای نداشت که مثلاً بخوام OST اون رو دانلود کنم.
دوبله: چیز جالبی که داشت اینکه با این وجود که از دوبلورهای تازه کار و بازیگر استفاده کرده بودن، صدای اونها خیلی حرفه ای بودش و از این نظر خیلی لذت بردم.
نظرکلی: در کل بد نبودش، ولی راضی ـم هم نکرد.
PM ـت رو چک کنخلیل حوصله داری یه لینک از این + Kokoro + همینی که الان چند صفحه ش در موردش بحثه رو برام بفرستی؟
یه چی حدودای 3GB باشه هر کدوم خوبهیهو 4K نفرستی برام 40 گیگ
![]()
سلاممن نسخه ی ژاپنی فیلم اون ترجیح میدم
Yakusoku no Neverland (2020) - IMDb
بخصوص اینکه Keiko Kitagawa توی اون بازی میکنه...خیلی وقته که ازش فیلم و سریال ندیدم (":
خیلی شلوغش نمیکنم....چون برا سریال تاپیک جداگونه داریم، یه فیلم و یه سریال بگمسلام
میگم از بین فیلم و سریال هایی که Keiko Kitagawa توشون بازی کرده کدومو پیشنهاد میدی؟