Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نه، باید باور کنی:-":D
به جای اینکه همچنان پافشاری کنی و در حالت انکار باقی بمونی برو فیلم رو ببین تا بفهمی چقدر پیشرفت داشته:D
منم وقتی گاردن رو دیدم تا یه مدت حسابی توی کف انیمیشن های بارونش بودم و حتی چند تا گیف هم ازش درست کردم که برای ملت میزاشتم و کفشون میبرد ولی تنکی با اینکه یه ذره عناصر فانتزی هم به انیمیشن های بارونش اضافه شده ولی میتونم با اطمینان بگم که حداقل یه لول بالاتر از گاردن رفته:>
فکر کنم داستان U2 و U3 و TLOU نسل قبل باید تکرار بشه... وقتی که میگفتیم، از این خفن تر امکان نداره بشه چیزی ساخت:| (البته از دوران PS2 همینو داریم میگیم... و هنوزن کفمون میبره هرچی میریم جلوتر:)) ولی خدایی انیمه؟ واقعا؟ هایپ میکنیدا:| )

فکر کنم داستان U2 و U3 و TLOU نسل قبل باید تکرار بشه... وقتی که میگفتیم، از این خفن تر امکان نداره بشه چیزی ساخت:| (البته از دوران PS2 همینو داریم میگیم... و هنوزن کفمون میبره هرچی میریم جلوتر:)) ولی خدایی انیمه؟ واقعا؟ هایپ میکنیدا:| )
زیاد جدی نگیر...هایپشون دروغینه :-"
تو همون جلوه های بصری هم بنظرم Your Name و The Garden of Words بهتر از این Tenki no ko بودن >:)

146028

خب Tenki no Ko رو در بدترین شرایط غیرقابل تصور دیدم
قبل از هر چی البته

هنوز فیلم رو ندیدم...ولی میتونم باور نکنم؟ :-"
چون بارون از اون خفن تر تو انیمه، تو کتم نمیره! :| بابا امکان نداره آخه از اون خفن تر چیزی ساخت:D
اوه... این یکی رو حتما باید باور کنی :دی

من یه سری چیزها رو خوندم این جا الان
انتقادات جالبی دارید و اکثرش هم وارده... ولی Holy Shit... قشنگ شبیه یه Fever Dream بود کل فیلم. @-)

داستان مسلما از نظر احساسی به Your Name نمی رسید ولی هنوزم خیلی اوجش بالا بود
این که آب و هوا یکی از محور های اصلی پلات بود مسلما باید خودش رو از طریق انیمیشن نشون میداد. بهتره بگم کار خیلی اتمسفریک تریه Tenki no Ko تا Your Name
و دوباره میگم... هولی شعط... میخ رو محکم کوبیدن به دیوار تو این زمینه

اوایل داستان مخصوصا، وقتی هوداکا صرفا تو شهر حیلون و ویلون ـه به نظرم کلا درک محیط و غربت شخصیت خیلی خوب جا افتاده بود... خیلی سخته مخاطب رو بذاری جای شخصیت اصلی تو همین موقعیت های جالبی. طراحی محیط دفتر سوگا-سان، اون گرمی کله هوداکا رو کلا تو سکانس های اول فیلم خیلی خوب جا میندازه نویسنده... کارهاش تو آخر داستان خیلی کمتر سوال برانگیز میشن به خاطرش
موسیقی کار هم خیلی توپ بود...شخصیت های فرعی خیلی دوست داشتنی بودن... کار کلا تینیجری تر و "شوق جوانی" تر طور بود نسبت به بقیه کارهای شینکای
ولی چیزی که من خیلی عشق کردم باهاش همون حس Fever Dream ـی بود که داشت. انگار تو یه جریان سریعی که کل دنیای دور و برت رو داره تکون میده میدویی تا به یه چیزی برسی و همه چیز تو یه فانتزی عجیب نزدیک ولی باور نکردنیه! آره شبیه Your Name ـه از این لحاظ و همینم انتقادیه که وارد میشه بهش ولی come on... پدیده به این خوبی رو کی میتونه این دور و زمونه این جوری درست کنه که حالا شینکای دو بار به این خوبی درآوردتش چرا ناراحتید :دی

نقطه اوج داستان، و اون سکانس که بین زمین و هوا بودن هوداکا و هینا وحشتناک خوب بود :x:x
پلات توییست های مربوط به سن هینا و اون Lore ارائه دادن در مورد غیب شدن راهب های آب و هوا هم واقعا کلیشه ای بود
روند و Pacing فیلم واقعا درجه یک بود و کلی جزئیات ریز میز و باحال بین کات های سریعش تو صحنه های مختلف داشت
و Cameo ـی شخصیت های Your Name تو داستان هم محشر بود. Shinkai Universe Confirmed :دی

مسلما به خاصی Your Name نبود چون خیلی از کلک های شینکای دیگه لو رفته... منتها بازم چیزی از انیمیشن و روایت درجه یک اش کم نمی کنه. واقعا کار محشریه Tenki no Ko

9/10 (چون نمره میخواهید :دی)

خبر! خبر!

حدس بزنید انیمه بعدی که قراره لایو اکشن غیر جاپونی بگیره کیه
راهنمایی اول: آمازون پشت این پروژه است (راهنمایی که نیست این اصن حالا که فکر می کنم :D)
راهنمایی دوم: در مورد خوردن غذاهای خوشمزه است :D:>

146039

Run Conny... RUN
منبع: ‘Promised Neverland’ Live-Action Series in Development at Amazon

آخرین ویرایش:
حدس بزنید انیمه بعدی که قراره لایو اکشن غیر جاپونی بگیره
راهنمایی اول: آمازون پشت این پروژه است (راهنمایی که نیست این اصن حالا که فکر می کنم :D)

View attachment 146039

Run Conny... RUN

تا همه اثار مورد علاقمون رو نابود نکنن ول کن نیستن.... یکهو دیدی چند وقت دیگه لایو اکشن ری زیرو هم اومد، اگه بیاد فک کنم اولین ایسکایی میشه که لایو اکشن شده.:|:))

Last edited by a moderator:
خبر! خبر!

View attachment 146039

Run Conny... RUN

خدا بگم چیکارت کنه فکر کردم شوکوگکی نو سوما منظورته یه لحظه غرق در فانتزیات و معنویات شدم :| :D

خبر! خبر!

View attachment 146039

Run Conny... RUN

FFS

خبر! خبر!

View attachment 146039

Run Conny... RUN

من نسخه ی ژاپنی فیلم اون ترجیح میدم
Yakusoku no Neverland (2020) - IMDb
بخصوص اینکه Keiko Kitagawa توی اون بازی میکنه...خیلی وقته که ازش فیلم و سریال ندیدم (":

146070

Sora no Aosa wo Shiru Hito yo​

فیلم Sora no Aosa wo Shiru Hito yo دیروز امدش...خوبیش این بود که بلوری ـش با زیرنویس انگلیسی پخش شد...بی درنگ نگاش کردم.

قبل از اینکه نظرم رو بدم، بگم که انیمه یه کار اورجینال از تیم Chou Heiwa Busters هستش که قبلاً روی Ano Hana و Kokoro ga Sakebitagatterunda کار کردن...

146072

Kokoro ga Sakebitagatterunda​
146073

ano Hana​

فقط استودیوی سازنده دیگه A-1 Pictures نیستش و Clover Works انیمه رو ساخته که فک کنم...یکی از زیر شاخه های A-1 باشه.

در کل با سابقه ای که ازشون دیده بودم...انتظارم رو از فیلم کمی بالاتر از حد معلوم بردم....

داستان: توی همون شهر و محله ای که ano hana بودش...روایت میشه، داستان درباره ی یه دختر و پسر دبیرستانی هستش که علارقم اینکه بهم خیلی علاقه دارن، ولی بعد از یه اتفاق مجور میشن از هم جدا بشن و الان سال هاس که گذشته و بازی زندگی دوباره اونها رو مقابل هم قرار داده.

داستان انیمه بیش از حد ساده هستش و هیچ پیچیدگی و سوپرایزی از هر نوع توی اون نداره..معمولی معمولی....واقعاً هیچی برا گفتن نداره.
حداقل نوع روایت داستان می تونست بهتر باشه و یه مقدار از زمان فیلم کم میکردن که ریتم داستان سریعتر بشه...باز بهتر میشد.

بیخالش...ولی یه سری لحظات قشنگ هم توش داشت که موقع دیدن انیمه ازش لذت بردم.

گرافیک: اون و طراحی شخصیت ها خیلی خوب بودش، الخصوص رنگ امیزی اون واقعاً چشم نواز بودش....

موسیقی: معمولی بودش، چیز ویژه ای نداشت که مثلاً بخوام OST اون رو دانلود کنم.

دوبله: چیز جالبی که داشت اینکه با این وجود که از دوبلورهای تازه کار و بازیگر استفاده کرده بودن، صدای اونها خیلی حرفه ای بودش و از این نظر خیلی لذت بردم.

نظرکلی: در کل بد نبودش، ولی راضی ـم هم نکرد.

آخرین ویرایش:
View attachment 146070

Sora no Aosa wo Shiru Hito yo​

فیلم Sora no Aosa wo Shiru Hito yo دیروز امدش...خوبیش این بود که بلوری ـش با زیرنویس انگلیسی پخش شد...بی درنگ نگاش کردم.

قبل از اینکه نظرم رو بدم، بگم که انیمه یه کار اورجینال از تیم Chou Heiwa Busters هستش که قبلاً روی Ano Hana و Kokoro ga Sakebitagatterunda کار کردن...

View attachment 146072

Kokoro ga Sakebitagatterunda​

فقط استودیوی سازنده دیگه A-1 Pictures نیستش و Clover Works انیمه رو ساخته که فک کنم...یکی از زیر شاخه های A-1 باشه.

در کل با سابقه ای که ازشون دیده بودم...انتظارم رو از فیلم کمی بالاتر از حد معلوم بردم....

داستان: توی همون شهر و محله ای که ano hana بودش...روایت میشه، داستان درباره ی یه دختر و پسر دبیرستانی هستش که علارقم اینکه بهم خیلی علاقه دارن، ولی بعد از یه اتفاق مجور میشن از هم جدا بشن و الان سال هاس که گذشته و بازی زندگی دوباره اونها رو مقابل هم قرار داده.

داستان انیمه بیش از حد ساده هستش و هیچ پیچیدگی و سوپرایزی از هر نوع توی اون نداره..معمولی معمولی....واقعاً هیچی برا گفتن نداره.
حداقل نوع روایت داستان می تونست بهتر باشه و یه مقدار از زمان فیلم کم میکردن که ریتم داستان سریعتر بشه...باز بهتر میشد.

بیخالش...ولی یه سری لحظات قشنگ هم توش داشت که موقع دیدن انیمه ازش لذت بردم.

گرافیک: اون و طراحی شخصیت ها خیلی خوب بودش، الخصوص رنگ امیزی اون واقعاً چشم نواز بودش....

موسیقی: معمولی بودش، چیز ویژه ای نداشت که مثلاً بخوام OST اون رو دانلود کنم.

دوبله: چیز جالبی که داشت اینکه با این وجود که از دوبلورهای تازه کار و بازیگر استفاده کرده بودن، صدای اونها خیلی حرفه ای بودش و از این نظر خیلی لذت بردم.

نظرکلی: در کل بد نبودش، ولی راضی ـم هم نکرد.
خلیل حوصله داری یه لینک از این + Kokoro + همینی که الان چند صفحه ش در موردش بحثه رو برام بفرستی؟ :-"
یه چی حدودای 3GB باشه هر کدوم خوبه:-" یهو 4K نفرستی برام 40 گیگ :))

من نسخه ی ژاپنی فیلم اون ترجیح میدم
Yakusoku no Neverland (2020) - IMDb
بخصوص اینکه Keiko Kitagawa توی اون بازی میکنه...خیلی وقته که ازش فیلم و سریال ندیدم (":
سلام
میگم از بین فیلم و سریال هایی که Keiko Kitagawa توشون بازی کرده کدومو پیشنهاد میدی؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or