Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
میخواستم بپرسم زیرنویس فارسی انیمه خادم سیاه رو از کجا دانلود کنم؟
سلام، پیوست. ‌۲ تا بره (AW) انیم‌ورلده، سومی رو مطمئن نیستم.

to your eternity انیمه‌ش تایید شده دیگه؛ من ۱ سالی میشه دارم مانگاش رو می‌خونم.(۶ ۷ جلد اینا) و شدیدا توصیه می‌شه بخونید مانگا رو. منتظر نمونید که ببینید انیمه اقباس کامل و با کیفیته یا نه. نه اینکه مهم نباشه کیفیت انیمه‌ش ولی کلا سیستم طراحی- به شدت طراحی جذابی داره! جزئیات خارج از پنلش هم مزید بر علت- یه طوریه که جای خالی که با انیمه پر بشه زیاد داره.:D داستان هم به گونه‌ایه که یه ریتم مشخص داری. نه اینکه یجا کند باشه و یجا تند. به نظرم این کمک کرده اصلا خسته کننده نشه خوندن مانگا. خلاصه که اگه دوست داشتید یه نگاهی بهش بندازید. راستی مانگاکا هم خانم Yoshitoki Ooima هستن. همون نویسنده و طراح koe no katachi.

20th CB رو هم بالاخره شروع کردم. چقـدر خوبه.:D قشنگ حس و حال فیلما سریالای دهه شصت هفتاد ما رو داره.:)) اگه معرف حضورتون نیست به گذاشتن این پنل اکتفا می‌کنم.:D 20th Century Boys v01 (083).png

بچه کایدو نیومده بود می‌رفت که داستان با مرگ لوفی بی‌سرانجام بمونه.:D

پ.ن: MAL هم درست شده گویا.

Attachments

واقعا از این بدتر نمیشد اخرشو در بیاره انگار مجبورش کرده بودن سریع تمومش کنه
احتمالاً یه اسلحه گذاشتن پشت سرش و گفتن هر چی ایده داری در 10 چپتر آینده اجرا میکنی، میخوایم مانگا رو تعطیل کنیم:D
اگه یه شهاب سنگ هم از آسمون میومد زمین و همه رو میکشت بازم بهتر از این پایان بود:D
ولی کاملاً مشخصه که خود نویسنده هم نمیتونسته یه طرف رو انتخاب کنه و مدام شیفت میکرده:D
اون فلوچارت آخرش باحال بود، یاد فلوچارت سریال دارک افتادم:))

وقتی سریال کره ایی+ ترکی+ ایرانی ضربتی ببینی نتیجه اش این میشه:))
اصلاً درهای جدیدی به ژانر سریال های ایرانی، ترکی، کره ای باز کرد. باید یه دوره کلاس آموزشیش رو برای کارگردان هامون بزاریم، بلکه از این حالت کلیشه ای خارج بشن و ایده های جدیدتر به ذهنشون برسه:D

سکانس پایانی اپیزود 12 انیمه Tower of God رو دیدین؟؟ خیلی غافلگیرکننده بود!
بعد از دیدن اپیزود 12 اسپویلر رو باز کنین و این سکانس خفن رو ببینین:
vvus_1212121556656.jpg

این رو هم بگم من بر خلاف خیلیا آهنگ اندینگ این انیمه رو خیلی بیشتر دوست دارم و همیشه چند بار گوش میدم.
مثل اینکه فصل اولش 13 قسمتیه و هنوز یک قسمت دیگر مونده.

آخرین ویرایش:
سکانس پایانی اپیزود 12 انیمه Tower of God رو دیدین؟؟ خیلی غافلگیرکننده بود!
بعد از دیدن اپیزود 12 اسپویلر رو باز کنین و این سکانس خفن رو ببینین:
vvus_1212121556656.jpg

این رو هم بگم من بر خلاف خیلیا آهنگ اندینگ این انیمه رو خیلی بیشتر دوست دارم و همیشه چند بار گوش میدم.
مثل اینکه فصل اولش 13 قسمتیه و هنوز یک قسمت دیگر مونده.
اگه از انیمه خوشت اومده برگرد از اول وبتونش رو بخون این مزخرفی که ساختن خیلی فرق داره با وبتونش هرچیو دلشون خواسته تغییر دادن تقریبا بجز چند صحنه گند زدن به باقی داستان

اگه از انیمه خوشت اومده برگرد از اول وبتونش رو بخون این مزخرفی که ساختن خیلی فرق داره با وبتونش هرچیو دلشون خواسته تغییر دادن تقریبا بجز چند صحنه گند زدن به باقی داستان
حداقل کارکرد انیمه این بود که بالاخره داریم ۴ تا فن آرت خوب هم از تاور می‌بینیم:دی
--------------------
148912

انیمه دار شدن tog حداقل برای منی که مانهوا رو دراپ کرده بودم خیلی خوب بود
یه انگیزه ای شد برا اینکه مانهوا رو از سر بگیرم
الانم دارم اول مانهوا رو میخونم و بعد قسمت جدید انیمه رو میبینم
اینجوری هم چیزی از داستان رو از دست نمیدم هم از نظر بصری حظ کامل رو میبیرم
در کل اونجور که نوبلس تونست منو به خودش جذب کنه نه گیمر تونست نه های اسکول و نه تاور
من این چهار تا رو تقریبا با هم شروع کردم ولی الان بااینکه نوبلس رو تقریبا تمومش کردم اون 3 تا رو هنوز آرک های ابتدایی ام (غیر عادی رو هم با همین ها شروعش کردم ولی خب غیر عادی تازه توی این چند چپتر اخیر داره میرسه به اصل ماجرا و از نظر داستانی هنوز خیلی عقبه)
برا همینم خیلی منتظرم ببینم انیمه نوبلس قراره چطور از آب در بیاد

@Police _ 110
Great Pretender رو دیدم خیلی باحال بود
خیلی زیاد منو یاد لوپن انداخت
و از نظر موسیقی هم ناخود آگاه یاد Fugou Keiji افتادم
من زیاد از این مدل انیمه های دزد و پلیسی، کارآگاهی و کلاه برداری ندیدم اگه مورد خوبی میشناسی لطفا معرفی کن

خب برسرک رو تا چپتر 196 خوندم...چقدر بعد از ارک golden age افت کرد
چپترهای اولشو واقعا با حرص و ولع می خوندم ولی الان زیاد میل به خوندن و ادامه دادنش ندارم همینجوری پیش بره احتمالا امتیازمو به 8 تبدیل کنم:|

فصل اول attack of titan دیدم.محشر بود
(انقد گفته بودن خشنه ولی زیاد وحشتناک ‌نبود واقعا. تو یوتیوب‌ یه کلیپ دیدم از kamiya hiroshi موقع صداگذاری لیوای که برای یه دیالوگ yeah i know چند بار میگه و کارگردان میاد که راهنمایی کنه و...
نمیدونستم کارشون انقدر سخته ولی نتیجه اش فوق العادس.
یه کلیپ دیگه هم هست از yuki kaji که با میکاسا یه سکانسو دوبله میکنن و خنده هیستریک کاجی محشره...

کسی میدونه فصل جدیدی از گینتاما قراره ساخته شه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or