سلام
اینا 2 اپیزود آخر برج خدا رو چرا اینقدر چپ و راست کردن ؟
اینا 2 اپیزود آخر برج خدا رو چرا اینقدر چپ و راست کردن ؟
چرا اگه رمنس باز باشی از اولم معلوم بود با کی جفت میشه دیگهبعد از اینکه چندی قبل lalaland رو دیدم و پایانش به شدت مضحک بود
گویا این بلا با Yesterday wo Uttate باز سرم اومد فقط میشه گفت.. مسخره ست یه چی روایت کنی و یه چی دیگه پایان ببندی
کارگردان خود میازاکی بزرگ نیست... پسرشه که کارگردان tales from earthsea بودهاین شما و این هم جدید ترین ساخته Studio Ghbili:
Aya and the Witch: Official Stills From Studio Ghibli's First Fully CG Film - IGN
قسمتای اول چنین حسی میداد، آره! و اون موقع یه جورایی میدونستم shipی که میخوام قرار نیست بشه! مخصوصا از روی پوستر یا کاور مانگا که تو mal گذاشته بودچرا اگه رمنس باز باشی از اولم معلوم بود با کی جفت میشه دیگه
من مانگاشو خوندم که 113 چپتره انیمشو نگاه نکردمقسمتای اول چنین حسی میداد، آره! و اون موقع یه جورایی میدونستم shipی که میخوام قرار نیست بشه! مخصوصا از روی پوستر یا کاور مانگا که تو mal گذاشته بود
ولی نصف انیمه طرف رو میبره تو حاشیه و میگه : نگاه! اون دوتا دارن جفت و جور میشن(شدن!) و داستان داره به سر انجام میرسه!
بعد یهو دوباره میزنند زیر میز، نه آقا! این نصف انیمه که دیدی کشک بود اتفاقاتش!
قراره تو قسمت آخر دوباره گند بزنیم به همه چیز و یه چی دیگه تحویل بدیم
نمی دونم دقیقا چه مرضیه که با این انیمه این کار رو میکنن.فروش خوب منتقدا راضی طرفدارا فراوون اخه چه کاریه؟؟؟خب اینو بسازین جای این همه چرت و پرتView attachment 149296
'Gintama' Gets New Anime Special in Early 2021
خب مثل اینکه خبری از فصل جدید نیست
اول قراره یک Special و بعدشم یک Movie بسازن و پایان داستانو تو فیلم جمع کنن.
به عنوان کسی که ToG رو نخونده...تاور هم تموم شد... بخوام صرف نمره بدم که دل خودم خوش شه، 9 میدم
بخوام انتقادی برخورد کنم اقتباس 7/10 ـی بود.
بگذریم
تریلر فیلم Violet Evergarden اومده
18 سپتامبر میره رو پرده، خداااا کنه تا دم عید سال بعد ببینیم بلوری اش رو
حالا سوال من از دوستانی که مانهوا رو میخونن، این bam بیشعور اونجا هم انقدر خنگه؟ اگه اره که نمیریم سراغش...