Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چقدر بدم میاد از این favorهای که در حق کلاه‌حصیریا میشه.
شما فکر کن مثلا شیریو شمشیرو زورو رو می‌دزدید تا ازش اهریمنی بی‌مانند بسازه اودا.:)) الان وضعیت زئوس و نامی رو ببینید. امیدوارم هرچه زودتر برسه دست بیگ‌مام تا به درک واصلش کنه خائن حق‌نشناس رو.:D
اودا خیلی چیزا رو زیرسبیلی رد می‌کنه به واسطه شونن بودن کار و رده سنیش.
نمونه‌ش Brownbeard که بعد از مرحوم شدن آن حضرت* یه یکی از جزیره‌های تحت حمایتش حمله می‌کنه. جلوتر آرک پانک‌هازارد کلا بک‌گراندش فراموش و ازش به عنوان یه شخصیت مظلوم یاد میشه. یا سزارکلاون که ازش به عنوان کاراکتر فان یاد میشه و الان آزاد و رها ولی می‌گرده.
از همه بدتر هم حربه کثیفی که بجی و لوفی علیه بیگ‌مام ازش استفاده کردن. به صورت مشابه فکر کنید یه خدمه دزد دریایی دیگه میومد کلاه لوفی رو همچین بلایی سرش میاورد.:|
در کل خیلی از کاراکترها فدای شخصیاتای اصلی داستان که کلاه‌حصیریا باشن، شدن. گل سرسبدشون هم همین بیگ‌مام و دوفی با اون رزومه‌ای که داشتن و می‌تونستن کیا بشن ولی نشدن. همچین مواردی درباره وان‌پیس واقعا اذیتم می‌کنه.:D

درباره یاماتو هم به نظر هم‌سن مومونوسکنه و چه بسا هم‌بازیش بوده. احتملا هیروی دنیای کودکیش مرحوم اودن بوده که لباسای مشابه اون داره.
پیج‌وان و اوروتی هم فارغ از زیردست بودن کایدو: >:D<

*نیوگیت

Attachments

• One Piece - c867 (v86) - p168-169 [Digital] [LuCaZ].jpg
    One Piece - c867 (v86) - p168-169 [Digital] [LuCaZ].jpg
    2.8 MB · مشاهده: 16
بعد از اینکه چندی قبل lalaland رو دیدم و پایانش به شدت مضحک بود
گویا این بلا با Yesterday wo Uttate باز سرم اومد:| فقط میشه گفت.. مسخره ست یه چی روایت کنی و یه چی دیگه پایان ببندی:|
چرا اگه رمنس باز باشی از اولم معلوم بود با کی جفت میشه دیگه

این شما و این هم جدید ترین ساخته Studio Ghbili:
Aya and the Witch: Official Stills From Studio Ghibli's First Fully CG Film - IGN

:|
کارگردان خود میازاکی بزرگ نیست... پسرشه که کارگردان tales from earthsea بوده
بعید میدونم بتونه از زیر سایه پدرش دربیاد ، earthsea اقتباس از روی کتاب بود و ... چندان درخشان نبود
بعید میدونم این اثر هم جادوی جیبلی رو رو داشته باشه

چرا اگه رمنس باز باشی از اولم معلوم بود با کی جفت میشه دیگه
قسمتای اول چنین حسی میداد، آره! و اون موقع یه جورایی میدونستم shipی که میخوام قرار نیست بشه! مخصوصا از روی پوستر یا کاور مانگا که تو mal گذاشته بود:-"

ولی نصف انیمه طرف رو میبره تو حاشیه و میگه : نگاه! اون دوتا دارن جفت و جور میشن(شدن!) و داستان داره به سر انجام میرسه!
بعد یهو دوباره میزنند زیر میز، نه آقا! این نصف انیمه که دیدی کشک بود اتفاقاتش!
قراره تو قسمت آخر دوباره گند بزنیم به همه چیز و یه چی دیگه تحویل بدیم:))

قسمتای اول چنین حسی میداد، آره! و اون موقع یه جورایی میدونستم shipی که میخوام قرار نیست بشه! مخصوصا از روی پوستر یا کاور مانگا که تو mal گذاشته بود:-"

ولی نصف انیمه طرف رو میبره تو حاشیه و میگه : نگاه! اون دوتا دارن جفت و جور میشن(شدن!) و داستان داره به سر انجام میرسه!
بعد یهو دوباره میزنند زیر میز، نه آقا! این نصف انیمه که دیدی کشک بود اتفاقاتش!
قراره تو قسمت آخر دوباره گند بزنیم به همه چیز و یه چی دیگه تحویل بدیم:))
من مانگاشو خوندم که 113 چپتره انیمشو نگاه نکردم
مانگای متوسطی بود برام ولی موقع خوندنش چنین حسی بهم دست نداد که تو میگی ، شخصیت مورد نظر به اندازه کافی تو داستان حضور داشت و نم نمک رمنس جلو میرفت
نمیدونم شاید انیمه خیلی فشرده و جمع جور بوده و حذفیات زیاد داشته

آخرین ویرایش:
View attachment 149296

'Gintama' Gets New Anime Special in Early 2021

خب مثل اینکه خبری از فصل جدید نیست :((
اول قراره یک Special و بعدشم یک Movie بسازن و پایان داستانو تو فیلم جمع کنن.
نمی دونم دقیقا چه مرضیه که با این انیمه این کار رو میکنن.فروش خوب منتقدا راضی طرفدارا فراوون اخه چه کاریه؟؟؟خب اینو بسازین جای این همه چرت و پرت

خب اپیزود 13 تاور آو گاد رو هم دیدیم. اپیزود افشاکننده‌ و در کل خیلی جذابی بود. حقیقت خیلی از وقایع اپیزودهای پیشین با فلش بک های جذاب افشا میشه و انیمه اون روی خودش رو نشون داد.
راهل = .....؟
جای خالی رو با هر فحشی که دوست داشتین پر کنین! شخصیت به شدت متزلزل و روحیه‌ی آشفته‌ای داره. توی انیمه‌ها از این جور شخصیت‌ها خیلی خوشم میاد :D

ut39_71c8qxxmjgl._ss500_.jpg

xzxg_91fgv6t+pjl._ss500_.jpg

آخرین ویرایش:
تاور هم تموم شد... بخوام صرف نمره بدم که دل خودم خوش شه، 9 میدم
بخوام انتقادی برخورد کنم اقتباس 7/10 ـی بود.

بگذریم :دی

تریلر فیلم Violet Evergarden اومده :x
18 سپتامبر میره رو پرده، خداااا کنه تا دم عید سال بعد ببینیم بلوری اش رو[-o<

تاور هم تموم شد... بخوام صرف نمره بدم که دل خودم خوش شه، 9 میدم
بخوام انتقادی برخورد کنم اقتباس 7/10 ـی بود.

بگذریم :D

تریلر فیلم Violet Evergarden اومده :x
18 سپتامبر میره رو پرده، خداااا کنه تا دم عید سال بعد ببینیم بلوری اش رو[-o<
به عنوان کسی که ToG رو نخونده... :-"
انیمه فقط یه نکته خیلی خوبی داشت و اونم دنیایی هست که داستان توش اتفاق میوفته. به شخصه تنها چیزی که برام خیلی جالب و جذاب بود lore و داستان کلی دنیا هست، اینکه اصلا این برج چی هست، اون موجودات کرم مانند :| از کجا اومدن، اون یارو پادشاهه و دختراش :-" کی هستن و... .
از اونور، بعد از سال ها انیمه دیدن دیگه واقعا حالم از شخصیت اصلی های پخمه، خنگ، خاک بر سر و بی عرضه به هم میخوره :-w
دیگه واقعا دیدن یه شخصیت که iq خیار رو داره سخت شده برام :-??و bam هم که...
مخصوصا این موردی که "اهم... شخصیت اصلی خیلی با استعداد هست و یه قدرت ویژه ای داره که هر 100000 هزار سال یکبار دیده میشه، ولی این شخصیت ما خیلی پاک دل و چشم و گوش بسته هست پس حداقل تا 500 اپیزود/چپتر بیننده رو blueball میکنیم و بعد از قسمت 500 شاید این شخصیت داستان ما ادم شد" :-w

به جز bam، شخصیت های فرعی اوکی بودن :-" و به اندازه کافی جذاب بودن که ادم بخواد داستان رو دنبال کنه.

حالا سوال من از دوستانی که مانهوا رو میخونن، این bam بیشعور اونجا هم انقدر خنگه؟ اگه اره که نمیریم سراغش... :-"
به انیمه هم با ارفاق 6/10 میدیم.

+

Violet Evergarden :-&:-&:-&

حالا سوال من از دوستانی که مانهوا رو میخونن، این bam بیشعور اونجا هم انقدر خنگه؟ اگه اره که نمیریم سراغش... :-"

نه کاملا تو یه جریان طبیعی بهتر میشه...
شخصیت دوست داشتنی ای هم میشه :دی

اتفاقا بهتر نشده که بدتر هم شده تا جایی که من خوندم. با این تعاریفی که از انیمه داشته که البته منم باهات موافقم؛ بری سراغ منهوا قشنگ موهات سفید میشه.:-" @Kurt117
جلوتر یه حرکتی میزنه که من بعد اون ۲ ماهه منهوا رو گذاشتم آنهولد و اصلا دلم نمیاد برم طرفش.:| اوایل آرک HELL TRAIN.
امتیازی هم بخوایم صحبت کنیم ۶.:D

ریزیرو هم تموم کردم. اینقدر ازش تعریف می‌کردین این بود؟:D به نظرم خیلی کار نصفه نیمه‌ای بود. تو ۲۴ قسمت هیشکی نیومد یه توضیحی مختصری از دنیاشون بده حداقل. کل مدت تو برزخ گذاشتن مخاطب رو و درگیرش کردن با یه سری موارد تکراری جزئی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or