Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی تایتل "بانو" رو برای اون عفریته به کار میبرید.... آدم نمیدونه چی بگه واقعا! :|
دنیا به کجا رسیده:|
منهوای نخوندم ولی طبق انیمه همین "عفریته" کاملا برازندشه :-":D
به زودی منهوای رو هم میخونم شاید نظرم عوض بشه در موردش ...

امروز قسمت 13 gleipnir اومد و ظاهرا قسمت آخر بود :|
مسخره کردن اینا ما رو یه فصل. تا اومد شروع بشه تموم شد فصل 2 هم که معلوم نیست کی بیاد :|
با این وضع 3/10 می دم خاک بر سرشون ...
شما انیمه EDGY میبینید کلا باید از اول مشکوک باشید. اکثر اینا به ناکجا آباد ختم میشن:|:دی

یا موفق هم بشن اثاری مثل DevilmanCrybaby و یا چه میدونم اوانجیلیون و غیره میشن که خودم بشخصه از تک تک اشون متنفرم!:دی

یعنی تایتل "بانو" رو برای اون عفریته به کار میبرید.... آدم نمیدونه چی بگه واقعا! :|
دنیا به کجا رسیده:|
چون پست قبلی به خاطر استفاده از این محو کن کوفتی پاک شد، مجبورم دوباره جواب منطقی بهت بدم.

تا چشت درآد:>

150920

لطفاً به برکت چشمان معصوم بانو از محو کن استفاده نکنید و از اسپویلر استفاده کنید. عرض خود می‌برید و زحمت ما (و تنی چند از ناظمین) می‌دارید:دی

چون پست قبلی به خاطر استفاده از این محو کن کوفتی پاک شد، مجبورم دوباره جواب منطقی بهت بدم.

تا چشت درآد:>

View attachment 150920

لطفاً به برکت چشمان معصوم بانو از محو کن استفاده نکنید و از اسپویلر استفاده کنید. عرض خود می‌برید و زحمت ما (و تنی چند از ناظمین) می‌دارید:D

قربون چشم های افعی شکل اش برم :دی :x

نه بانوئه، نه .... یه دختر قابل ترحم و نیازمند محبته
نیازمند محبت...
هممم...
میگن دستت رو تو عسل کنی و طرف گاز میگیره ها! این گاز که هیچی با تبر دستت رو قطع میکنه و میره مثل وحشی های آدم خوار میخوره:-"

یک چیزی بگید که در حقش انجام نشده باشه! چه در طول همین فصل، چه در این تایم اسکیپ! و چه در آینده!
بعضی آدما نه نیاز به ترحم دارن و نه محبت! ذاتشون از پایه خرابه! بعضی وقتا باور ندارم که میگن بچه که متولد میشه مثل یه کاغذ سفید میمونه... حداقل در مورد این دختر صدق نمیکنه:-"

نیازمند محبت...
هممم...
میگن دستت رو تو عسل کنی و طرف گاز میگیره ها! این گاز که هیچی با تبر دستت رو قطع میکنه و میره مثل وحشی های آدم خوار میخوره:-"

یک چیزی بگید که در حقش انجام نشده باشه! چه در طول همین فصل، چه در این تایم اسکیپ! و چه در آینده!
بعضی آدما نه نیاز به ترحم دارن و نه محبت! ذاتشون از پایه خرابه! بعضی وقتا باور ندارم که میگن بچه که متولد میشه مثل یه کاغذ سفید میمونه... حداقل در مورد این دختر صدق نمیکنه:-"
البته من مانهوا رو از طبقه مرگ به بعد نخوندم ، نمیدونم بعدش چی شده ... و به گذشته شخصیت ها پرداختن یا نه ... ولی باید ببینیم چی به سرش اومده که اینطوری شده. الان ، ریچل یا راشل یا راهل ... فقط از جانب یکی محبت دیده که با تمام وجود ازش نفرت داره ...

سلام
دقیقاً
ما اینجا فقط بانو رو ستایش می‌کنیم و برای مخالفینش آرزوی هدایت و رستگاری.
جز امیر آکیبا که کارش از رستگاری گذشته.
خودم در جرگه متنفرین از این بنده ناخلف خدا قرار دارم :دی
ولی میشه محترمانه ابراز انزجار کرد .

اهم...:-"
خوب فصل دوم Kaguya-sama دو روز پیش تموم شد و بعد از تموم شدنش واقعا ناراحت شدم :(
برای من از اون انیمه هایی بود که هر هفته خیلی خیلی منتظرش بودم و یجورایی شنبه ها رو بهتر کرده بود برام. فصل اول انیمه رو هم خیلی دوست داشتم ولی توی فصل دوم سنگ تموم گذاشتن و از هر نظر بهتر شده بود.
در کل میشه گفت تبدیل شد به بهترین انیمه کمدی-رمانتیکی که تا حالا دیدم و امیدوارم ادامش هم ساخته بشه.
الانم میریم سراغ مانگاش :-"
در کل، 9/10
+
رفتم یه نگاهی به انیمه های تابستون انداختم، فصل سوم Yahari ore... از 10 جولای شروع به پخش میشه، بهترین انیمه ممکن در نبود کاگویا-ساما :-"
فصل دوم re zero هم هست که خیلی منتظرش بودم، اقتباس انیمه ای God of high school هم پخش میشه که تعریف مانگاشو خیلی شنیدم...
به جز این 3 تا هیچی از بقیه انیمه های که قراره پخش میشن نمیدونم :-"

آخرین ویرایش:
یعنی این همه اومدین پست دادین ولی هیچ کدومتون از قسمت 11 kaguya sama تعریف نکردید :-"
عالی بود این قسمت...یاد گینتاما و قسمت های درام مادائو افتادم
کلا کمدی که درام و شخصیت پردازی بهتری داشته باشه رو بیشتر دوست دارم و این قسمت به شخصه برای من بهترین قسمت کل کاگویا ساما بود
در وصف این فصل هم میشه گفت خیلی خوب بود و اینکه بنظرم کم بود و ای کاش ۲۴ قسمتی میساختن :-"
امتیاز هم بهش 8 میدم.

+

فصل چهارم Haikyuu رو دیدم و اینکه نسبت به فصل های قبل از نظر انیمیشن و کارگردانی افت داشت
سه فصل قبلی به قدری هیجان انگیز و فوق العاده بود که به راحتی میتونم بگم جزو ده انیمه برترمه ولی این فصل کمی ناامید کننده بود
احتمالا میرم سراغ مانگاش:-"

+

Yahari ore:sick::sick::sick:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or